Federer si udržel šanci na postup, porazil Gasqueta

7. 11. 2013, 16:43
Aktuality 171
Šestinásobný vítěz Turnaje mistrů Roger Federer se dočkal prvního vítězství v letošním ročníku prestižního podniku. Švýcarský tenista dnes porazil Francouze Gasqueta 6-4 a 6-3 a zůstal ve hře o účast v semifinále, která mu za posledních jedenáct let unikla jen jednou.
Federer (© atpworldtourfinals.com)

Rekordman prestižního turnaje Roger Federer v úterý v londýnské O2 Areně prohrál s Novakem Djokovičem, a tak měl dnes proti Richardu Gasquetovi co napravovat. V úvodu zápasu sice ztratil prvních šest výměn, ale rychle se vzpamatoval a znovu začal připomínat hráče, který ve své kariéře Francouze už desetkrát porazil.

Do vedení se Federer dostal už ve třetí hře, kdy poprvé sebral soupeři podání. Gasquet ještě v úvodním setu stihl srovnat, když se i on za stavu 3-4 dočkal brejku, jenže vzápětí znovu ztratil servis a bývalý nejlepší tenista světa čistou hrou set ukončil.

Gasquet, který ve svém prvním zápase prohrál ve třech setech s Argentincem Del Potrem, si na další problémy zadělal hned v úvodu další sady. Po ztrátě podání pak sice dokázal favorita potrápit na příjmu, ale Federer dokázal ve třech gamech po sobě jeho brejkboly odvrátit a za stavu 5-3 se při Gasquetově servisu dostal k prvnímu mečbolu. Ani tehdy se Gasquet nevzdal a po soupeřových chybách z forhendu i bekhendu odvrátil pět mečbolů, šestý už ale Federer proměnil a v Londýně si připsal první výhru.

"Richard odehrál dobré utkání a pokud jsem chtěl vyhrát, musel jsem být ještě lepší. Jsem rád, že jsem to zvládl a můžu pozitivně myslet na další zápas," komentoval Federer, který dnes trefil 29 winnerů a udělal 30 nevynucených chyb.. "Cítím, že o vítězství musím bojovat. Ale vracím se zpátky na opravdu dobrou a konkurenceschopnou úroveň," dodal dvaatřicetiletý Švýcar.

"Pokud chci vyhrávat takové zápasy, tak musím hrát lépe a hlavně agresivněji. A v hale to platí dvojnásob," řekl Gasquet. "Je to pro mě zklamání, že jsem tu prohrál dva zápasy, ale odvedl jsem své maximum," dodal smutný Francouz, jenž stejně jako při svém debutu na Turnaji mistrů v roce 2007 ze skupiny nepostoupí. Nic na tom nezmění ani páteční duel proti Djokovičovi.

Federer si vzájemnou bilanci proti Gasquetovi vylepšil na 11:2, obě prohry utrpěl na antuce. Letos se na akci ATP potkali poprvé. Federer udržel nejen šanci na postup do semifinále, ale i na to, že Turnaj mistrů vyhraje stejně jako v letech 2003, 2004, 2006, 2007, 2010 a 2011. V letošní nepovedené sezoně má titul jen z Halle.

O účast mezi nejlepší čtveřicí bude bojovat v sobotu v přímém souboji s Argentincem Juanem Martínem del Potrem, kterého minulý týden v Paříži ve čtvrtfinále porazil.

"To vítězství pro mě bude po psychické stránce hodně důležité. Dokážu vyhrávat nad kluky z první desítky, porazil jsem Richarda i Juana Martína v minulém týdnu. Věřím, že mi sebevědomí narostlo, což je potřeba, abych mohl porážet ty nejlepší. A Juan Martín k nim patří," uvedl držitel rekordních 17 grandslamových titulů. 

Del Potro v Londýně nejprve zdolal ve třech setech Gasqueta, dnes však stejně jako Federer podlehl ve třech sadách Novaku Djokovičovi. Srb si tak zajistil postup do semifinále.

Dodig s Melem jsou v semifinále
Svůj premiérový start na Turnaji mistrů ve čtyřhře proměnili Ivan Dodig a Marcelo Melo v postup do semifinále. Chorvatsko-brazilský pár v Londýně po bratrech Bryanových zdolal dnes odpoledne ve třech setech i Poláky Mariusze Fyrstenberga s Marcinem Matkowským a s napětím čekal na výsledek večerního duelu. 

Ten jim zajistil nejen postup, ale i jistotu 1. místa.  Bratři Bob a Mike Bryanovi totiž po odvrácení mečbolu a dramatické koncovce zdolali 7-6 1-6 14-12 pákistánsko-nizozemské duo Aisam Qúreshí a Jean-Julien Rojer, kteří tak přišli o semifinálovou naději. 

Naopak postupové karty nyní drží ve svých rukách světové jedničky Bob a Mike Bryanovy. Americká dvojčata se o postup do semifinále z 2. místa skupiny A utkají v sobotu s Poláky Fyrstenbergem a Matkowským, s nimiž ve vzájemné bilanci vedou 16-7.

Výsledky - Turnaj mistrů - (tvrdý povrch, dotace 6 milionů dolarů):
Dvouhra:
Skupina B:
Djokovič (2-Srb.) - Del Potro (4-Arg.) 6-3 3-6 6-3
Federer (6-Švýc.) - Gasquet (8-Fr.) 6-4 6-3
Tabulka:
1. Djokovič 2 2 0 4:2 2
3. Federer 2 1 1 3:2 1
2. Del Potro 2 1 1 3:3 1
4. Gasquet 2 0 2 1:4 0
.
Čtyřhra:
Skupina A:
Dodig/Melo (3-Chorv./Braz.) - Fyrstenberg/Matkowski (8-Pol.) 6-3 3-6 10-2
B. Bryan/M. Bryan (1-USA) - Qúreší/Rojer (6-Pák./Niz.) 7-6(3) 1-6 14-12
.
Tabulka:
1. Dodig/Melo 2 2 0 4:2 2 
2. Fyrstenberg/Matkowski 2 1 1 3:2 1 
3. B. Bryan/M. Bryan 2 1 1 3:3 1 
4. Qúreší/Rojer 2 0 2 1:4 0
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

171
Přidat komentář
smazaný uživatel
ja prajem postup Federerovi.Zápas Federer-Nadal by bol určite zaujimavejši.Aspoň teda na TM,ale to by musel Federer zacať poriadne hrať.Ak zabere na 100 percent,tak postupi.
Reagovat
smazaný uživatel
To fakt chcete v SF na úkor vášho miláčika radsej Delpa, len preto, ze by bol tazsim superom pre Rafu?..Nizsie také niečo zaznelo..Hmm, na zamyslenie..

Tazsim superom by bol isto Federer, o tom som presvedcený..
Reagovat
spaniel
A co vedle Madrileno, ktery doufa, ze Berdych v semi vyradi Djokovice, aby ziskal titul Rafa? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor, to je nieco iné..Priat si do vzájomnej konfrontácie slabsieho súpera je uplne prirodzené a kazdy z nas si tým presiel..

Ale fandit v zápase svojho favorita radsej súperovi, len aby náš rival mal mensiu sancu na úspech, to mi príde divné..Tak by to nemalo byť..Ja v zápase Rafu nikdy nebudem fandit súperovi, ale myslím, ze tebe to s Rogerom tiez nehrozí..
Reagovat
smazaný uživatel
Musím přiznat, že jsem dost zklamán přístupem některých fanoušků Rogera a že budou radši v sobotu tlačit Del Potra jen proto, že by jsi údajně Rog mohl nadělat ostudu v semifinále...
To se ale mě netýká a v sobotu budu jako vždycky celkem určitě tlačit Rogera. Výjimku dělám, jen když hraje proti českým hráčům.
Výhrou v sobotu by si nejen stabilizoval umístnění v žebříčku, ale také by si dokázal, že může konkurovat i těm nejlepším... A bylo by to dobré povzbuzení do příští sezóny.
Reagovat
Denis92
tak to su potom neni fanusikovia..kazdy jeho fanusik by mal chciet aby vyhral Roger.Ja si to prajem o to viac,aby sme videli semifinale prave s Nadalom..nechapem ako niekto mohol vypustit taku blbost ze nech radsej postupi DelPo co bude pre Nadala tazsi super..
Reagovat
spaniel
Tak to jo, popravdě jsem to tady všechno nečetl a v životě by mě to nenapadlo fandit proti němu, ať by to znamenalo cokoliv.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak třeba já z tenisové špičky fandím nejvíc právě Federerovi a hned po něm del Potrovi, protože hrají podobně jako já... Federer víc, protože má jednoručný backhand, ale del Potro má zase větší ránu z forehandu, a to já taky :-)

Čili když hrají proti sobě, mám problém. Del Potro je u mne tenisově za Rogerem, ale lidsky před ním.

Nepostřehl jsem, že by někdo z Rogerových fanoušků psal, že chce postup Del Potra, protože by byl těžším soupeřem pro Rafu. Kdo to psal a kde?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že aj ty aj Venca ste predovsetkým fanuskami Rogera a vo vzájomnej diskusii ste vela naznačili..Samozrejme je to vasa vec, len ma to prekvapilo, to je vsetko..
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak já pořád doufám, že Roger v semifinále porazí Nadala a ve finále Djokoviče. Ale pokud to místo něj udělá del Potro, nebude mi to vadit.

Asi tak jsem to myslel :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem mne sa federerova hra včera nepacila to skor RG nehral moc dobre.Ale viac k tomu nenapišem lebo Sonija a dalši mi napišu,že som nechutne nesudy a podobne.Zápas Delpo-Federer vidim tak 50 na 50,ale na viťaza tipujem Delpa.
Reagovat
smazaný uživatel
V každém případě Djoko je pánes, nevím co by se muselo stát, aby nevyhrál TM, někdo by se musel zbláznit. Aj když Fedex i Delpo vyhráli druhý set svých zápasů cítil jsem takovou beznaděj, že to stejně zase Novak urve. Už to je chronický stav od roku 2011 kdy podruhé utekl Rogerovi ze dvou mečbolů.
Reagovat
Padme
vidím to podobně, to že Djoko prohrává set a je o break pozadu stejně nic neznamená.
Reagovat
LukasH
Je teď na dlouhý vítězný vlně a Rafa nehraje tak dobře jako na USO. Nole vždycky ty soupeře zatlačí, když potřebuje.
Když teď hraje, mám z něho úplně stejnej pocit, jako když sleduju Serenu. Tj. ano, kazí prohraje pár gamů, možná set, ale nebojím se, že by prohrál/a.
Reagovat
smazaný uživatel
idemo djokonale)))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky :-)
Reagovat
Sonja
Nemůžu si pomoct, dneska to byl velmi kvalitní, pěkný zápas a říkala jsem si, že i kdyby Nole prohrál, musím ho za dnešek pochválit. Bála jsem se, aby to z jeho strany nebyl podobně chcíplý výkon jako v úterý...potěšil mne:-) Hrál aktivně, chytře, servis psal taky daleko líp, o BH po čáře nemluvě (ten jsem myslela, že bude problém, když hned v úvodu zápasu dva vyhodil, ale pak super)...
No prostě mám radost:-)))
Jinak Nole prodloužil svou bilanci vyhraných zápasů po USO na 19-0...
Reagovat
Nola
nedá sa nesúhlasiť, zápasy medzi Nolem a DelPom sa musia páčiť snáď každému tenisovému fandovi, mám ich oboch rada, prajem DelPovi postup do semi
Reagovat
Stan_Borowitz
Od té doby, co se DelPo usmál na někoho v obecenstvu a začal tvrdit muziku, to byl moc hezký zápas.
Reagovat
Padme
Druhý set byl z jeho strany paráda. Ale proti RF by se tolik snažit neměl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to bylo nejak v pulce druheho setu tak souhlas. Od te doby to zacalo teprve mit grady...Predtim to bylo cekani na chybu soupere a prolozene furama UE. Obcas mezi tim nejaka hezka vymena.
Reagovat
smazaný uživatel
No to sem zrovna nechtěl, teď vzniká doslova Sophiina volba- Delpo anebo Féďa?? Taky ten Novak mohl být trochu ohleduplný a jít se šetřit na Davis cup. :)
Reagovat
Sonja
Delpo...no doubt.
Reagovat
smazaný uživatel
Mělo by to svoje opodstatnění tlačit Delpa, přece jenom Roger už nemusí nic dokazovat a s tou jeho hrou co předvádí by byl v semíčku jenom do počtu, Delpo má taky slabší chvíle, ale umí tvrdit muziku a může to dost opepřit Rafoli a zase se o kus přiblížit pozici trojky, kam MOMENTÁLNĚ patří.Ale zas Roger je Roger. Nelíbí se mi ale to jeho podrážděné vystupování na turnaji mistrů.
Reagovat
Stan_Borowitz
Byl bych asi raději za del Potra. Roger potřebuje rychle ukončit tuhle špatnou sezónu a dát si to v hlavě do pořádku. Taky jsem špatnej z toho, jak pořád nadává, když zkazí úder (který by sice dříve nezkazil, ale stejně).
Reagovat
Padme
Jaké podrážděné vystupování? Jako při hře? Na tiskovkách? Jsem toho moc neviděla letos :(
Reagovat
smazaný uživatel
Stan: přesně tak no, už se z něho stává druhý Murray a to přece nechceme, Padme- v zápasech (nadává nezvykle často, dvakrát podrážděně napálil míč, z toho jednou na kostku) i na tiskovce (ironický) a podle gigina i na diváky.
Reagovat
Padme
Aha, aha. Tiskovky jsem nějak nezaznamenala. A co se týče toho rozčilování v zápase, tak jsem ráda, že si někdy zakřičí a povzbudí se. Ale souhlasím, že vztekání nepomáhá.
Reagovat
gigin
Rod dojede a poví ti to.. mne do toho netahej..
Reagovat
Padme
však mě diváci taky někdy štvou, když mají být ticho, tak mají být ticho. Nějaké vykřikování během výměn, mezi podáními apod je prostě hrozné.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám tě za rukojmího, kdyby se náhodou zdráhal :D :D :D
Reagovat
gigin
Padme - nn, bylo to na tréninku...
venca - hade!! :DDDDDD
Reagovat
Padme
každýmu ujedou nervy, vy jako Djoko fanoušci byste měli být zvláště obrnění proti nesympatickým výstupům...
Reagovat
gigin
Já su ted hlavně Ernestkův pohunek.. takže jako v klidu, jo :DDDDD
Reagovat
gigin
Jinak Djokoland je v klidu. Tady se to mele hlavně RF X RN. My jsme menšina, v klidu :))) Ale však ty to víš moc dobře...
Reagovat
Padme
se přiznám, že jsem sem dlouho nechodila... a po TM asi dlouho zase nebudu, tak nejsem plně informována. Ale mě se to vztekání na Murray celkem líbí. A chápu, že se člověk prostě vzteká, když se mu nedaří nebo je moc ve stresu. Hlavně když nemlátí rozhodčí a nekope do reklam :)
Reagovat
Padme
to je tím, že v takovém množství fanoušků, co ti dva mají, se musí zákonitě najít i dost magorů :)) Tím nechci říct, že je Djoko nemá fanoušky, ale řekla bych, že je jich početně zatím míň. Však ještě pár let a Fedexhateři si budou muset najít jinou oběť :)
Reagovat
VlS
Kdybych tě hodně neměl rád, tak bych řekl"tak to ti teda přeju", ale protože tě mám docela v oblibě, tak řvu"vzpamatůůůj se!"
Reagovat
gigin
Padme - jas :)))
VlS - Ne!! Nic!! Dokud nebude Gulba v top10, nedám pokoj :DDDDD
Reagovat
Padme
Gulba je tak trochu magor :) Ale talent rozhodně má. Co tě na něm tak "láká"? :)
Reagovat
gigin
Živelnost, živočišnost, nepředvídatelnost neřízené střely, tenisový um, černý humor a jaký je magor.
Reagovat
rod_laver
rozepíšu se, až se vrátím z Londýna, ale po setkání s Rogerem se můžu ztotožnit s názorem Stana_Borowitze - tensově je pro mě Roger jednička, lidsky ale rozhodně Del Potro. Však i gigin má od něho podepsanou kšiltovku, žádný Novak :-))
Reagovat
gigin
Dar musí bolet, tvl.. To je jas jasů... :DDDDD
Reagovat
VlS
má nějakej problém druhejch setů jako Peťa, ale je to tam! Zápas Fedex - Delpo bude doufám zajímavej, Nole s Ríšou zbytečnej.
Reagovat
smazaný uživatel
jinak co dodat no...
Reagovat
gigin
H2H 3-11, češč....
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D nemáš něco lepšího? :D
Reagovat
Sonja
Pokolikáte Nole vyhrál zápas s Delpem backhandem po lajně? Wimbledon, Šanghaj, TM.
IDEMO!!!
Reagovat
Sonja
*Pokolikáté

Jako takové BH se musí líbit i dadaftovi...
:-D
Reagovat
Nola
záver bola čerešnička
Reagovat
Mayo
neviem komu priať ten postup či DelPovi abo Fedexovi ...
Reagovat
Denis92
If Delpotro beats Djokovic in 3 sets & loses to Federer in 3 sets -- then, he will be be on 5-4
If Djokovic loses vs Del potro in 3 sets & wins in straight sets vs Gasquet, then he will be on 5-3
if Federer wins vs Del potro in 3 sets, then Federer will be on 5-3.
Reagovat
gigin
Počítaj si co chceš...
Reagovat
dappe
Škoda, že letos nebude umožněno Federerovi a Del Potrovi znovu kalkulovat, myslím že by se domluvili(už potřetí). :D
Reagovat
Padme
Kdy se domluvili? Na olympiádě? Nebo ty poslední dvě finále v Basileji?? :( Nevím co by z toho RF měl.
Reagovat
dappe
Myslím TM loni a 2009.
Reagovat
Padme
Bohužel jsem ani jeden zápas neviděla, tak nemůžu soudit. Ale oba roky RF prohrál s DelPo finále jiného turnaje. 2009 US Open a 2012 Basilej.
Reagovat
smazaný uživatel
TM 2009
To mě pěkně na*rali. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jde o to, že Del Potro na těch turnajích prohrál s Murraym (2009) a Ferrerem (2012), Federer pak oba zmíněné porazil a pak prohrál s Del Potrem a postoupili Federer i Del Potro.
Reagovat
Padme
Jo? Tak dle této filozofie mu měl něchat letošní titul z Basileje... :) Nebo aspoň postup v sobotu. Trošku moc konspirační teorie. Uvidíme jestli zítra prodá zápas Nadal, ale myslíme že NE.
Reagovat
dappe
Padme - jj, tam šlo právě o to, že to sehráli ty zápasy tak, že postoupili nakonec oba :D a v tom roce 2009 museli mít dokonce propočítaný gamy a podle průběhu zápasu tomu fakt věřím.

Mutademus - :D to ti věřim, ale zase vzpomen na rok předtím, kdy už Murray nemusel a mohl Federera, který měl problémy se zády a bojoval o postup nechat vyhrát, ale on tam nechal úplně všechno, udolal ho, vyřadil a sebe navíc fyzicky odepsal před semi.
Reagovat
smazaný uživatel
Copak říkám, že mu to nechal schválně? Prostě to tak vyšlo no.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj to je pravda. :D Bylo to zbytečný no. Ale byl to super zápas.
Reagovat
dappe
Jo byl to výbornej zápas, hlavně ten game, jak v něm odvrátil Federer asi 7 MP
Reagovat
gigin
http://www.tennis.com/pro-game/2013/11/nadal-cuts-finger-injury-not-serious/49721/#.UnwIh-LvcZ7
Reagovat
tito
?
Reagovat
gigin
:DDD Tož co, neumí krájat chleba?? Jinak dnes Harry jako, víš to??
Reagovat
Sonja
Novaku, ježiši, nehraj si s ohněm:-D...Když už přicházej chyby, tak v balíčku po několika. To tě může stát zápas:-(
Reagovat
dadaft
Djokovič je pořád favorit, bych řekl.
Reagovat
smazaný uživatel
Juan mu to pěkně usnadňuje..chjo..
Reagovat
kada.tom
Oba dva vypadaj votrávěně jak kdyby je trefili malajskýma šípama ...
Reagovat
Stan_Borowitz
Je to tak, že kdyby teoreticky dnes vyhrál del Potro a pak Federer porazil 2:0 del Potra, postupují oni dva a Djokovič vypadává?

A co kdyby Federer vyhrál 2:1?
Reagovat
Denis92
tak aj v tom pripade by Djokovic vypadol..jednoducho ak dnes vyhra DelPo a Federer porazi DelPotra tak Djokovic konci.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Gasquet by musel porazit Djokoviče si myslím.
Reagovat
dappe
Djokovič pokud porazí Gasqueta, tak už na 95% postoupil. Pokud dnes Del Potro vyhraje, tak Federer bude muset vyhrát 2:0, ale zase by v tom případě rovnou vyhrál skupinu no...Pokud by Federer vyhrál 2:1, tak by měli všichni tři skore setů 3:3 a Federer dost pravděpodobně nejhorší poměr gamů a končil by.
Reagovat
Denis92
nerata sa pocet setov celej skupiny?
Reagovat
Denis92
a tak napokon nie..ak by dnes Djokovic prehral a Federer porazi Del Potra hocijakym rozdielom tak postupi Djokovic a Federer.
Reagovat
Denis92
ak by aj Djokovic prehral,tak pokial porazi Gasqueta 2-0 tak postupuje.
Reagovat
dappe
Máš pravdu...Tak jako tak, Djokovič v ohrožení moc nebyl
Reagovat
Sonja
Delpo v tomhle setu vynikajícně servíroval...Novak až na ten jeden game, kde nakupil několik úplně zbytečných chyb, taky. Ale ten jeden slabší game holt stačil no.
Jde se do 3., to zas bude mazec.
Reagovat
Mayo
výborne DelPo s prehľadom
Reagovat
Sonja
Do takové modu umí Delpa dostat opravdu jen ti nejlepší.
Ale prasátko na bb byl hnus.
Reagovat
Sonja
Tohle půjde s nějvětší pravděpodobností do 3.
Ale vzhledem k tomu, že je to určitě nejlepší zápas turnaje, diváci musí chrochtat blahem.
Reagovat
VlS
Mě hlavně připadá, že Nole ubral a nechává Delpa víc hrát, no uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukame na stejnej zapas? Teprve tedkon posledni 3 gamy zacaly byt teprve tenisove zajimavy...
Reagovat
dadaft
Delpo hoooodně přitvrdil.
Reagovat
Sonja
Asi koukáme, kvalita dnešního zápasu je obrovská. Oba hrajou velmi dobře a podle mě by jejich finále bylo nejlepším vyvrcholením letošního TM.
Reagovat
Padme
Já koukám na stejný zápas jako ty :)
Reagovat
Sonja
Delpa jsem proti Richardovi neviděla, tak nemůžu soudit, jak hrál (i když jsem četla, že nic moc, a taky si to trochu odvodila dle toho, že ztratil set), ale Novak je dnes o 200% lepší než v úterý. Zdaleka nepůsobí tak unaveně a "impotentně" (s prominutím:-D)...
Reagovat
dadaft
BRREEEAAAAKKKKK
Reagovat
Padme
Zdá se mi to nebo hraje DelPo údržbu?
Reagovat
dadaft
teprve se rozjíždí...
Reagovat
Padme
asi jo, přijde mi to trošku jako líný tenis :) Ale to možná je tím, že mám vyplý zvuk :))
Reagovat
smazaný uživatel
Delpík se rozjede ve 2. setu, teda doufám...
Reagovat
smazaný uživatel
Me prijde ze Novak s DelPem se snazej ale ten povrch jim to nedovoli. Ten povrch je priserne pomalej :-/
Reagovat
Padme
Něco na tom určitě bude, proč to dělají tak pomalé? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Co si pomatuju, tak vysvetleni ATP bylo, ze divaci chteji delsi vymeny. Ztoho ale samozrejme pak ale vychazi jenom vice UE :-(
Reagovat
Padme
Tak poprosíme správce, ať udělá anketu na to, kdo chce, aby se hrálo na pomalých površích. Krásné výměny mohou být i na rychlém. Ach jo. Strojový tenis.
Reagovat
dadaft
come onnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!
první koule je na světě....
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, aspoň, že to byl čuník...
Reagovat
Padme
Pánové to zrychlili a začíná to mít grády :))
Reagovat
Stan_Borowitz
Příští rok se prý bude hrát s molitanovejma míčkama na líný tenis, aby se diváci ještě víc pobavili...
Reagovat
dadaft
jj
Reagovat
smazaný uživatel
Delpík, takhle hraj.:)
Reagovat
Padme
Myslíš něco jak bylo loni v té zábavné zóně při WTF?
Reagovat
Stan_Borowitz
My jsme tak hrávali zamlada v tělocvičně, s badmintonovými pálkami a míčky na soft. To byly výměny, jako když hraje Nadal s Djokovičem. Dalo se do toho mlátit ze všech sil, ale winner se zahrát fakt nedal. Aj stokrát jsme to dostali přes síť...
Reagovat
Padme
:)) tak to je super. Já mám ten dětský molitanový míček doma a občas hraji o zeď, ale máme malé pokoje, tak se nedá pořádně napřáhnout :))
Reagovat
Amputace
Hm. Novak zatím až na pár UE zcela fenomenální. Hraje daleko agresivněji než Potro.
Reagovat
Sonja
Přesně tak, krása. Hezky mixuje hru, délku úderů, slajzuje...hraje chytře a na Delpa to platí.
Jen aby teď ve 2.setu neztratil koncentraci, jak má občas ve zvyku.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to možná krása, ale mně se to vůbec nelíbí :)) doufám, že Juan to ještě pořádně zdramatizuje..
Reagovat
Stan_Borowitz
V návaznosti na naši předchozí debatu uznávám, že dnes je ND zatím daleko útočnější než JMDP.
Reagovat
dadaft
karta se začíná obracet ???
teď to delpo drtí...
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak už ne... ale je otázne, jak dlouho to delPo vydrží.
Reagovat
dadaft
tohle bude těžký...
Reagovat
Tomasito
..preji vsem krasnou podivanou :-)
Reagovat
Mayo
vamos Juančo !
Reagovat
smazaný uživatel
moc ti dneska držím palce, ať ti všechno šlape :))
Reagovat
gigin
H2H 3-10, češč....
Reagovat
Bob
Těším se jako malé děcko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Delpo!
Reagovat
Bob
Zaberte! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja momentálne sedím na tribúne C, mám pekné zelenkasto šedé tričko a vkusné moderno-elegantné nohavice horčicovej farby..Stihol som až zápas Sikoru a teraz sledujem Lacka s mladým Mečířom..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, sluší ti to :))
Reagovat
Roger_Federer
Sory, už jsem na vypadovce na Trenčín..Jinak bych ti to došel vysvetlit osobne..:)
Reagovat
Roger_Federer
Veseli me dneska teda pekne nasral, jel jsem tam hlavne kvuli nemu..

Pak me nasral Forehend..nedošel na dohodnutou konfrontaci..
:):)
Reagovat
Padme
Vem to z té lepší stránky. Forehand se s tebou nepopral, Veselý odehrál tříseťák a rozhodl se, že už nebude plýtvat svůj talent na challangerech :)
Reagovat
Roger_Federer
Tohle ja diky bohu nemusim řešit..Kamarad pracuje pro jednu velkou evropskou sazkovku, volne vstupenky zajisti(samozdřejme, normalni mista.ne v Nadalove loži:))...Diky nemu jsem dal už 2x Wimbledon..

Ale muj osobni tip je, že minimalne tyden dopředu by sis to musel rezervovat a předpoladam i zaplatit dopředu a vyzvenutí na miste...
Reagovat
Stan_Borowitz
Týden zní skvěle, to je těsně před mým horizontem budoucích událostí...
Reagovat
Mayo
Roger s prehľadom vyhral
Reagovat
gigin
Jj, ponižoval.. ještě, že tě tady máme.. Jsi klenot a hitař.
Reagovat
Mayo
furt niečo splietaš na moju adresu :D zedeles :d
Reagovat
Vojtiik
Kvalita hry má vzrůstající tendenci, větší variace hry, pestrost, agresivita.. žádá si to chyby, ale je správné k tomu mít tento přístup, v dalších zápasech to bude ještě lepší, hlavně si nesmí nadělat do kalhot, s delpem musí vyhrát, přes to nejede vlak
Reagovat
Padme
Takže to bylo ucházející? Já to neviděla a mám špatný pocit z těch komentářů.
Reagovat
dappe
A to ještě přijde pozitivní uživatel marco... :D Jinak mně přišlo, že dneska hrál co potřeboval, ale žádná sláva to nebyla a proti Potrovi to bude hodně těžký.
Reagovat
Vojtiik
Kokain docela kazil, ale bylo to způsobeno hrou rogera, fakt hrál pestře, využíval úhly, střídal rotace.. jak psali ostatní, dělal víc chyb než by měl, ale na Ríšu to stačilo.. slušně podával, ale i přesto nabídl ríšovi dost brejkbolů, tohle musí proti delpovi doladit.. ale základ herní je dobrý, je na čem stavět,nepochybuju o tom, že to ještě zlepší
Reagovat
Padme
No jestli vyhraje DelPo dneska, tak si může dovolit v sobotu prohrát.
Reagovat
Lina
Nezkomplikoval by si tím DelPo cestu k postupu?
Reagovat
dappe
Nejhorší varianta na večer je výhra Del Potra 2:1 na sety, pak by totiž musel Federer dost pravděpodobně vyhrát v sobotu 2:0. Ale zase kdyby nějakou náhodou dnes vyhrál Potro 2:0, tak můžou spolu znovu kalkulovat a vyřadit Djokoviče. Ale Djokovič dnes podle mě vyhraje a v sobotu bude přímý souboj o postup.
Reagovat
Padme
Asi bude záležet, jak moc bude dnes Djoko unavený.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já doufám, že nebude unavený a i když je pomalý kurt, že se s tím nějak popase. Hlavně aby ho Djok nehonil po kurtu sem tam, na to není Juan stavěný a už vůbec ne na gymnastické prvky :))
Reagovat
Padme
Bude to napínavé, zatím ještě není nic rozhodnuté. Ale DelPo má přece jen jinak rychlý forehand než Rogi.
Reagovat
smazaný uživatel
to má, to je pravda, ale dost často si ho obíhá a pokud Djok hodlá krátit hru nebo se objevit u sítě, Juan není tak rychlý. Ale nebudu předbíhat, opravdu se těším, doufám, že bude na co :)
Reagovat
Frick
Připrav si hlavu, omlátěj ti o ní ten Londýn... :-(
Reagovat
smazaný uživatel
V té Blavě padá každý favorit jak hruška. Už toho mají kluci plné rakety, ale nechápu proč tam v tom případě vůbec jezdí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zklamaný, chtěl jsem tam jet, ale kašlat na to.
Reagovat
gigin
Díky za ten odkaz na Ernestka. Samozřejmě už jsem o tom věděl, že bude hrát Lotyšsko na Slovensku DC. Otázka je, jestli na to Ernie nehodí bobana, což nepředpokládám, takže určo vyrazím a budu hulákat :DDDD Forehand mi přislíbil, že půjde se mnú... Tak snad nechytnem po paštěkách no.. Come on, Ernie!!! :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáš zač, hned sem si na tebe vzpomněl, možná taky vyjedu, Bratislava pár kilometrů po dálnici a Mrhač je zajímavý, uvidíme co ceny. Ale vy s Forehandem budete strašná dvojička, jeden hater Rogera větší než druhý, vy budete úplně zfanatizovaní a pak to bude smršť tady, si připravíte rafinované argumenty. :D Radši si udělejte transparent a pozdravte rodinku na tenisportále. :)
Reagovat
gigin
Hele, tam to nebude o Rožérkovi, ale určo o něm ztratíme pár slov a o jeho FFF na tp taky :DDDDD
Jinak jeden místní uživatel je ted na TM v Londýně. Je to FFF a Rožérek ho pěkně naštval :DDDD Však on vám to povykládá, až přijede... Džentlmen tvl.. leda tak houby :DDDD
Transparent jo.. Ernie, will you marry me?? :DDDD Bude asi koukat :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
ty jo, ty máš vždycky nějaké jobovky. :D Můžeš mi sdělit jeho nick, jestli ne veřejně tak do zpráv? Tohle by mě zajímalo.
Hej tak to by šlo s tím transparentem gigine, ale uvědom si, že tam nebude hrát Gasquet, u něho by byla aspoň nějaká šance, takto nevím, ale tak třeba ho omrzeli švédské kurtizány. ;D :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Tipoval bych největší legendu tohoto sportu, hráče s historicky největšími úspěchy, a to přes pletichy bafuňářů... Není to snad žádné tajemství, psal tady o tom, že do Londýna poletí.
Reagovat
gigin
:DDD Ne, nezařežu ho. Jak se vrátí, on vám to tu písne, určitě. Jinak Delpo frajer. Skončil trénink, ballboyové nastoupili po něm a on, že s nima zůstane. Házel si s nima a pak se úplně všem podepsal, fotil se s kým kdo chtěl, objímal ženské a už odcházel, byl na konci a někdo ještě na na něj zavolal, tak se vrátil, vyfotil, podepsal..

No, já se hlavně musím k Ernestkovi nějak dostat a vysvětlit mu, že opravdu musí jít k psychologovi, jinak se už nikdy nikam neposune. Beru to jako své životní poslání, chápeš :DDDDD Ale počítám, že dostanu raketú po šišce a půjdu dom :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Aha milovník masters v Šanghaji, už je mi to jasné, díky Stane. Jo Delpo je strašný pánes jak v tenisovém tak v osobnostním slova smyslu, Roger by mě zajímal, strašně nesnáším faleš. :) Forehand ti gigine musí poradit nějakou vyhlášenou bratislávskou krčmu, kde by se mohl Ernestek nacházet a tam mu to po pár borovičkách pěkně od plic vysvětlit. :D
Reagovat
gigin
No už ted je jasný, že mi bude odpovídat v tomto duchu:

http://egulbis.tumblr.com/post/57777596142
Reagovat
Stan_Borowitz
Já to říkal! A jak tady začali na chudáka JMDP všichni nasazovat, když jsem řekl, že z Top10 je jako člověk zdaleka nejlepší...
Reagovat
Roger_Federer
Ty, ja jsem ješte doma:), teda v Bratislave.. Do Londona letim zitra na semi a finale..:), doufam že si tam i zahraju.
Reagovat
Roger_Federer
Ty, ja jsem ješte doma:), teda v Bratislave.. Do Londona letim zitra na semi a finale..:), doufam že si tam i zahraju.
Reagovat
smazaný uživatel
gigin: :D :D Vidím, že nemáš žádné iluze o svém favoritovi. Stan: jo to se mě tady jednou snažili všichni zvyklat, ale Delpo má jediný zásadní škraloup a to jak tehdy nadával Murraovi do z kurtizány syna :D. Ale to byl mladý a každý občas vybouchne, hlavně, že už jsou za dobře a často spolu trénují. Jinak Delpo je mlaďoch i tak, nejmladší muž na Turnaji mistrů. :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Jak dlouho předem jsi musel koupit lístky? To je pro mne zásadní problém, jinak bych tam letěl taky, ale nemůžu nic plánovat na víc než týden dopředu...
Reagovat
gigin
Tak si to užij!! Hlavně se chovej slušně. Nerýpej si šušně a tak. Dovez mi autogram Noleho, dííííííííííííííky :))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za tento příspěvek. Po zápasu mezi Djokovičem a DelPotrem sem tu psal, že je Djokovič hysterická podvodnická chudinka a byl jsem zde hanoben. DelPo je prostě borec ;-)
Reagovat
gigin
Pleteš se. Djoko má s fans velmi dobré vztahy. Podepisuje se všem, ochotně se fotí, s fanoušky pořádá livechat...
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to bylo o něco lepší, nádherné momenty střídali školácké chyby, ale dnešní zápas se mi herně pozdával víc, než ten první. Ale těch chyb je pořád přespříliš. Ale ve 2. setu to bylo pozitivní, dokázal se přizpůsobit mírně zlepšenému výkonu Gasqueta a nakonec zvítězil pohodl
Reagovat
smazaný uživatel
*pohodlně ve dvou.
Reagovat
smazaný uživatel
a střídaly tvrdě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
..gratuluji, bylo tam pár chybek, ale jsi skvělý tenista a hrající legenda. Přeji ti postup do semifinále, máš na to :-) A hlavně už neměnit raketu..zůstaň jako já věrný Pro Staffu Six One 90..to je kvalita a s tou hraješ svůj úžasný tenis a stejně jako já backhand jednoruč...krása :-)
Reagovat
Padme
Hraješ s jeho raketou??? :))
Reagovat
Denis92
spokojnost najma s vysledkom.Roger hral pekne utocne,ale dnes robil az prilis vela chyb nato ze proti nemu nehral super so skvelou defenzivou..verim,ze zvladne aj zapas proti Del Potrovi a semifinale mi neujde.
Reagovat
Denis92
*mu neujde.
Reagovat
spaniel
Nepekny zapas, Gasquet hral opravdu spatne a casem i Federerův vykon zacal klesat na jeho úroveň. Zahodit 5MP nevynucenymi chybami nesvědčí o nicem dobrém.
Reagovat
VlS
Souhlas, Richard hroznej, ustrašenej, hroznej výkon. Rogi nic extra. Nejhorší zápas na TM zatím.
Reagovat
spaniel
Nejhorší byl Nadal-Ferrer, ale tento se mu blížil.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist