Federer se na Wimbledon připraví v Halle

6. 5. 2008, 15:48
Aktuality 0
Němečtí tenisoví fanoušci se v červnu dočkají Rogera Federera. Nejlepší hráč světa se chce na Wimbledon připravit na travnatém turnaji v Halle, kde si v letech 2003 - 2006 došel pro titul.
Roger Federer

Švýcarský tenista v německém Halle zvítězil od roku 2003 čtyřikrát za sebou. Loni turnaj vynechal kvůli únavě po prohraném finále French Open, v němž nestačil na Rafaela Nadala. Letos ale organizátory znovu potěšil oznámením, že se v červnu chystá rozšířit sbírku titulů z tohoto turnaje.

"Moc se těším, že se do Halle vrátím," citují pořadatelé Federera. "Zápasy, které jsem tam odehrál, mi vždy pomohly vyhrát Wimbledon."

Konkurenci bude mít Federer slušnou. Mezi jeho největší soupeře bude patřit Tomáš Berdych, který v Německu loni zvítězil a letos by měl titul obhajovat, James Blake, Rus Južnyj, loňský finalista Marcos Baghdatis a letošní finalista Australian Open Jo-Wilfried Tsonga.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist