Federer s Nadalem sehrají před Vánocemi exhibice

22. 10. 2010, 15:03
Aktuality 1
Za poslední dva roky spolu hráli jen třikrát, ale ke konci toho letošního připravili Rafael Nadal a Roger Federer fanouškům hned dva vzájemné souboje. Nejlepší tenisté světa se krátce před vánočními svátky utkají v exhibicích, aby si navzájem vyhověli a podpořili vlastní charitativní nadace.
Profily hráčů
Roger Federer a Rafael Nadal

První benefiční duel se uskuteční 21. prosince v Curychu pod názvem Zápas pro Afriku v rámci Federerovy nadaci, která podporuje projekty na černém kontinentu. V upoutávce na tento zápas se oba hráči dobře bavili. "Co mi dáš jako vánoční dárek?" ptal se Federer Nadala. "Zahraju si na tvé charitativní akci. A ty mně?" odvětil Nadal. "Nechám tě vyhrát první set," vtipkoval Federer. Oba elitní hráči se při natáčení nekontrolovaně smáli a nebyli kvůli tomu schopni říci souvislou větu.

Z Curychu se tenisté přesunou o den později do Madridu, kde se střetnou v další exhibici a tentokrát půjde výtěžek Nadalově nadaci na pomoc dětem. "Proč nevyužít naši rivalitu k pomoci lidem, kteří to potřebují?" řekl první hráč světa Nadal.

Na okruhu ATP se Nadal s Federerem utkali už jednadvacetkrát a Španěl vyhrál čtrnáct soubojů. V loňské a letošní sezoně spolu ale hráli jen třikrát.

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
nevem preco sa ich fans nenavidia ked oni su asi super kamosi
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist