Federer s Nadalem poraženi! Finále si zahrají Murray a Simon

18. 10. 2008, 16:09
Aktuality 135
Vysněné finále současné světové jedničky Rafaela Nadala s druhým hráčem světa diváci v Madridu neuvidí. Vážnou trhlinu dostaly papírové předpoklady už v prvním semifinále, v němž Federer podlehl Murraymu. Neuspěl ani domácí Nadal, jenž ve třech setech prohrál se Simonem.
Roger Federer

Roger Federer hrál v posledních třech sezonách v Madridu ve finále, letos však končí před jeho branami. V dnešním semifinále podlehl 6-3 3-6 5-7 Britovi Andymu Murraymu.

V první sadě byl lepší Švýcar, který svého soupeře po kurtu proháněl a zaslouženě vyhrál 6-3. V druhém setu se však karty začaly obracet. Federer ztrácel jistotu na podání a prohrál 3-6. V rozhodující sadě se naopak Murray o svůj servis mohl opřít. Z celkových 14 es jich hned deset nasázel v třetím dějství, a když v 11. gamu naposedmé využil brejkbol, jenž následně potvrdil, mohl se radovat z postupu do finále.

"Proti Federerovi si musíte říct: 'Zkusím to risknout, nebo budu jen čekat?'" uvedl Murray, jenž při svém posledním brejkbolu donutil soupeře k chybě tvrdým bekhendem. "To byl skvělý úder, pravděpodobně nejdůležitější v zápase," dodal Skot, poté co vylepšil svou zápasovou bilanci s Federerem na 3-2.
 
Federerovi, jenž si dal po triumfu na US Open pětitýdenní pauzu od turnajů, tak poprvé od roku 2002 hrozí, že nevyhraje ani jeden podnik série Masters v sezoně. Šanci má ještě v Paříži a na Turnaji mistrů v Šanghaji, kde ho čeká obhajoba.

"Andy dnes hodně dobře podával a returnoval mnohem lépe než na US Open. Byl to vyrovnaný zápas a myslím, že mohu být s tímhle týdnem docela spokojen," uvedl Federer, jenž v druhém kole vyřadil Radka Štěpánka.

Murray tak oplatil slavnému Švýcarovi porážku z New Yorku, kde jeho soupeř získal 13. grandslamový titul v kariéře. Jednadvacetiletý Brit si z kraje letošního roku připsal tituly v Doha a Marseille a v srpnu se v Cincinnati porpvé v životě radoval z titulu Série Masters.

O ten druhý bude v neděli bojovat překvapivě s Francouzem Gillesem Simonem. Ten v téměř tříapůlhodinovém zápase udolal světovou jedničku Rafaela Nadala.

Dvaadvacetiletý Mallorčan prohrál se Simonem v divácky atraktivním zápase, který trval tři hodiny a 22 minut. Francouzský outsider sice ztratil první sadu 3-6, nicméně další set domácímu favoritovi vzal poměrem 7-5 a byl úspěšnější také v rozhodující fázi. 

Zápas mohl ukončit o několik minut dřív, neboť za stavu 6-5 podával na vítězství v zápase, ale světová jednička kritickou situaci zvládla a ziskem Simonova podání dovedla set do tie-breaku. V něm měl Španěl v úvodu navrch, vedení 3-1 však neudržel a za stavu 5:6 čelil prvnímu mečbolu o rok staršího soupeře. Ten ještě Simon nevyužil, avšak o dva míčky později při skóre 7-6 donutil Nadala k úderu do autu, který definitivně potvrdilo až "jestřábí oko".

Nadala může po třísetové porážce se Simonem těšit jen fakt, že díky prohře Federera s Murraym si stoprocentně udrží pozici světové jedničky až do konce roku, což se v takzvané open éře ještě žádnému španělskému tenistovi nepodařilo.

Simon letos získal už tři tituly, ovšem ještě nikdy netriumfoval na podniku série Masters. V jediném finále, které si v červenci zahrál v Torontu, prohrál s Nicolasem Kieferem.

Francouzský tenista se dnešním vítězstvím výrazně přiblížil cestě do Šanghaje.

Výsledky - Madrid:
Dvouhra - semifinále:
Simon (Fr.) - Nadal (1-Šp.) 3-6 7-5 7-6(6)
Murray (4-Brit.) - Federer (2-Švýc.) 3-6 6-3 7-5
TenisPortal.cz, ČTK, Václav Navrátil, Luboš Zabloudil

Komentáře

135
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tady ty debaty tady jsou fakt o .... i některé mé názory byli trochu mimo.Ale líbí se mi jak tady větši s chutí strapňujete a nadáváte na Nadal.místo toho aby jste se smířili s tím že je nejlepší na světě.Prohraje jeden zápas v semifinále a rázem je to úplná nula.Ale tak to přece není,kdo má letos nejlepší výsledky?Kdo má ty výsledky nejvíce vyrovnané.Je jasné že se nedá vyhrát všechno to nedokázal a asi ani nedokáže NIKDO.Obvzláště ty příspěvky anonymu co nejsou schopni se ani přihlásit nebo si vymyslet nick jsou rozumné.Tím upozorňuji na ty 3 komentáře níže.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tebou,jen jsem asi nepochopil proč je to směřované na mě já žádného tenistu neschazuji ani neurážím.Já pouze Rafu bráním a pro mě je nejlepší a nejlepší bude a to tu nikdo nemůže změnit.Občas tu uvádím jako příklad Federera a porovnávám,ale jinak ho mám také rád protože teni umí to je bez debat ajeho finále s Rafou jsou pastvou pro oči.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tebou,jen jsem asi nepochopil proč je to směřované na mě já žádného tenistu neschazuji ani neurážím.Já pouze Rafu bráním a pro mě je nejlepší a nejlepší bude a to tu nikdo nemůže změnit.Občas tu uvádím jako příklad Federera a porovnávám,ale jinak ho mám také rád protože teni umí to je bez debat ajeho finále s Rafou jsou pastvou pro oči.
Reagovat
smazaný uživatel
Hanka: Tak trochu nechápu, proč házíš veškeré lidi tady do jednoho pytle. Útočné příspěvky zde píše jen pár exotů a takové najdeš téměř na každé diskuzi.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá.Takže vám vlstně žádný tenista nevadí...Takže vlastně i Djoka máš rád??Upřímně...
Reagovat
smazaný uživatel
Djoka mi nevadí.. skvělý bekhend obouruč po lajně. Zasmál jsem se, když jsem viděl video, kde parodoval některé hráče a hráčky :-). Ani ho nepovažuju za frajírka a machýrka jako někteří. Jediné, co mi trochu vadilo, bylo to časté ošetřování v zápase s Robredem na letošním USO. Ale nechci ho obviňovat ze simulování, do hlavy mu nevidím, jen mi to přišlo divné.
Reagovat
smazaný uživatel
No já jsem zrovna ten zápas kde se nechal ošetřovat neviděla,bo jsem byla v cizině odříznutá od Eurosportu...Takže nemůžu soudit,ale přijde mi jako velmi fér hráč.Jak poradil Hanescovi aby si vzal jetřábí oko...To udělá málokdo...Tak nevím...Stejně nejlepší je sledovat super winery a neřešit komu se zrovna povedly:)Pak hraje s Nadalem takovej hráč jako Simon a člověk se nestačí divit,jak krásnej ten tenis může být:)
Reagovat
Tenista
Když k tomu ještě čtu, že Simon pojede do Šanghaje...
Reagovat
smazaný uživatel
Urcite?
Reagovat
skott
Simon na turnaji mistru by byla stejna tragedie jako David Ferrer!
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mého názoru má David o hodně atraktivnější stil než Gilles,chodí na síť a jeho hra je celkově zajímavější a to prokázal i mynulý rok,kdy došel do finále.
Reagovat
Tenista
Ne opravdu se mi nelíbil...mně se totiž půlhodinové rallye jako velice často předvádí takovej Monfils, Simon a mnoho dalších vážně hnusí. A jak už jsem řikal ve svém prvním příspěvku, jestli takhle neagresivně a nenápaditě má hrát světová jednička, tak je asi něco špatně...a vůbec mě nezajímaj řeči tipu : měl náročnou sezonu a bla bla...v Madridu dostával relativně slabý soupeře a pak místo toho, aby tohohle pindila svou klasicky agresivní hrou přejel, tak si s nim pinká. A co víc, ty pinkačky s nim prohrává...změna taktiky u Rafy? žádná neexistuje, takže já mám na to názor jasnej...za celou sezonu si Rafa zaslouží být jedničkou, ale pokud bych si měl vybrat mezi ním a Federerem či Murrayem, volba by padla na ně...a troufám si tvrdit, že ho jeden z nich brzo nahradí...Murray ač přes svůj nechutnej styl prostě umí, je vyhranej, sebevědomej, troufá si na každýho a Federer je prostě Federer...pokud si on všechno srovná v hlavě, najme opravdovýho kouče a ne toho španělskýho sparinga, vrátí se tam on...
Reagovat
smazaný uživatel
Simo byl včera lepší a troufám si říct že pkud by mu to tam padalo tak jako včera tak by porazil každýho z té čtveřice.Pokud sis nevšiml tak Simon doběhl skoro vše a nelze říct že se Rafa nesnažil.Vodil ho ze strany na sranu,měnil rytmus hry,snažil je využít hry u sítě,ale prostě Simon byl lepší.Nejde vyhrát všechny turnaje v sezoně.Jednička je ve spravných rukou a co víc náskok Rafaela se znuve zvedne.Roger už nikdy nebude tak dominantní jako byl,spousta hráču se mu vyrovnalo a Roger také nemůže pořád předvádět TOP výkony.
Reagovat
Tenista
Tomu, že by porazil každého ze čtveřice já zase nevěřim...protože jak už jsem řikal, agresivita ze strany Nadala tam prostě nebyla...byla po celou sezonu, včera ne...a to byl klíč ke včerejšímu úspěchu...komu se líbí styl Simona, je pro mě blázen...včera to jen vyvrcholilo v totální antipatii, obrana,obrana,obrana,obrana a bum - "náhoda"...ne tohle neni tenis, kterej by se měl modernímu divákovi líbit...zase ty řeči Rafovo fanů, že se náskok zvedne...jen počkejte, příští rok ten náskok rapidně klesne, ba se vynuluje...páč Rafa už toho nikd nevyhraje tolik jako letos...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo na to si rád počkám :D asi tak jako si počkám na to že Roger klesna na hráče č. 3
Reagovat
Tenista
A kdo mluvil o tom, že první místo vybojuje Federer oslíku?
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo osle jen jsen jsem uvedl něco co je stejně nepravděpodobné jako to co jsi napsal ty :-*
Reagovat
Tenista
nějak mě nebaví psát si s fanouškem některého z tenistů, kterej je zaslepenej, jako ostatně každej fanoušek některého z tenistů...
Reagovat
smazaný uživatel
:D to jsem přesně čekal,ovšem jak jinak se vykroutit než touhle větou co? :)
Reagovat
Tenista
Když neni na co reagovat?tys na mě nereagoval od tvýho druhýho příspěvku, v tom je možná ten problem zaslepenče
Reagovat
smazaný uživatel
Ach ta slepota Secaa :D :D :D :D :-!
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor ja reagauju tak jak reagoval tenista.Já a zaslepen ccc.
Reagovat
smazaný uživatel
:D viděl jsi zápas Murray Federer,jestli jo tak bys nemohl takovouto kravinu nikdy říct :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale buď trochu soudný a nesváděj to jen na výborný výkon Simona ;-). Kdyby hrál Nadal hrál v takové formě, jakou měl třeba na Wimbledonu, tak musel Simona sundat ve dvou setech. Jemu už ke konci sezóny chybí šťáva a jeho hra už není zdaleka tak agresivní jako před pár měsíci. Nehrál špatně, ale umí daleko líp.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo to nepopírám nebo snad jo?Jenže takovej tenis co hrál ve Wimbledonu nebo dkokonce na OH tak to je "super" tenis a ten prostě nejde hrát FURT to nedokáže nikdo.Přesto ten výkon nebyl vůbec špatný,ale Simon hrál prostě lépe padalo mu tam skoro vše nebo snad zas nemám pravdu?
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě když píšeš že mu chybí ke konci sezony šťáva tak komu nechybí?Podívej na Djokera ten letěl hodně brzo.Federer toho taky moc nepředvedl.Jen Murray má poslední měsíce famózní,ale 3/4 sezony hrál průměr nebo podprůměr takže to vyčerpání je logické kort u Rafana a jeho náročné hry,to ho ovšem neomlouvá jako nikoho jiného.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagoval jsem na tento tvůj výrok.
"Nadal vs. Simon Fantaztický zápas kde zaslouženě postoupil Simon.Ovšem kdo sledoval zápas musel vidět kdo je nejlepší hráč na světě!"
Toto jsi včera napsal a s tou druhou větou nesouhlasím, Nadal letos předvedl řadu výkonů, kdy jsem musel uznat, letos vládne tenisu on. Ale včera jako nejlepší hráč na světě nehrál.
Jinak s tím co jsi napsal teď (16:17, 16:21) se dá souhlasit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A za tím co jsem napsal si stojím.
Reagovat
Tenista
Kam ten tenis spěje? Timhle jsem se ve svém názoru jen utvrdil...hru Simona nesnášim, je mi z něho normálně na blití...Rafa hrál první dva sety s prominutim jako totální žebrák, agresivita nulová. Jestli takhle má hrát světová jednička, tak teda potěžpánbu...z tohohle budu znechucenej ještě dlouho a to je mi boj o světovou jedničku a všeobcně tenis pánů na okruhu ATP relativně ukranedenej.
Reagovat
smazaný uživatel
O moc lepší tenis než vče nelze schlédnout.Jestli se ti včerejší tenis nelíbil tak to jsi asi hodně náročný divák a sám skvělý tenista co ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Někomu se líbí nekonečné pinkačky, někdo má rád agresivní hru se stálou snahou o vítězný úder. Takže co je výborný tenis pro tebe, to se zase nemusí líbít někomu jinému.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasný to chápu
Reagovat
Jose
škoda, že jsem to neviděl. Nadal musel bejt unavenej, jinak si neumim vysvětlit, čím by ho porazil..... upinkat může hráče, co se vyháže, ne toho Nadala, co vyhrál FO a Wimbledon.....
Reagovat
smazaný uživatel
on ho přehrával, vyhrával hodně míčů, které hrál prudce k lajne - nadal takové údery vůbec nedokázal - jen občas a občas si pomohl kraťasem, jinak nic. jo a nadalovo podání stálo taky za starou belu.
Reagovat
smazaný uživatel
Porazil? Nepřehánět. Výhra o dva míče v tajbrejku posledního setu není plnohodnotná výhra. Kdoví jak dopadl celkový počet vyhraných bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
je jedno jestli prohrajes 6 : 0 6 :0 proste prohrajes a to se pocita
Reagovat
smazaný uživatel
Simon Nadala porazil, to není žádné přehánění. Na konci třetího setu rozhoduje tajbrejk, taková jsou pravidla, výhra je výhra.
Reagovat
smazaný uživatel
Tato pravidla jsou špatná pravidla. Ti, co řídí slavné anglické drnoviště, to pořád dobře vědí. K americkému výmyslu se nemají.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak leda poslat dopis na tenisovou federaci.. ;-) Osobně s tajbrejkem v rozhodujícím setu problém nemám, pokud jde o turnaje, kde se hraje na dva vítězné sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Brozi na celkove mice nadal o 3 vyhral ;) Ale to bylo diky prvnimu setu , kde si Gilles teprve zvykal ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pane $, děkuju za informaci.
Reagovat
smazaný uživatel
Simon je jeden z nejvíce psychicky odolných hráčů na okruhu,ale zítra přece jenom ta únava bude hodně působit a můj tip je,že ho Andy smete z kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to tu psal dopoledne, Simon je takový nezmar. :-) Poklona před jeho fyzičkou a bojovností. Včera pozdě večer makal s Karlovičem ve třech setech a za nějakých 16 hodin znovu na kurt proti Nadalovi. Kde se v tom subtilním těle bere tolik energie? Navíc je psychicky odolný, dnes odvrátil 19 brejkbolů..on prostě umí zahrát v kritických okamžicích zápasu. Už proti Andrejevovi a Gineprimu odvracel mečboly a nakonec je ve finále. Báječná sezóna pro tohoto Francouze. Nadal hrál jen dobře, na výborné výkony, které předváděl po většinu sezony už v Madridu nenavázal. Myslím, že je unavený a není divu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mečboly, to znamená postup s velkým štěstím. Na grandslamech žádný úspěch. Ani během roku nemá stabilní výsledky a o to jde. V absolutní špičce se Simonové vyskytovat nemůžou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tanči: Ano, byl to souboj dvou precizních obran a dá se říct, že Nadal byl tentokrát "upinkán", což se mu stává minimálně.
Broz: Od začátku té letní hardové sezóny má stabilní výsledky. Jediné, co mu lze vyčíst je to, že dvakrát prohrál v prvních kolech, než si zvykl na halu. Neříkám, že patří do top špičky, ale jeho posun na žebříčku se musí brát vážně. Na USO vypadl po bitvě s Del Potrem, což není ostuda. A štěstí má taky..ale to přeje připraveným ;-).
Reagovat
smazaný uživatel
Zvykat si měl při tréninku. Možná ale výjimkou bude Madrid a v dalších halách skončí v prvních kolech, jako obvykle.
Reagovat
smazaný uživatel
Po finále Wimbledonu určitě jeden z nejlepších zápasů, co jsem viděl... Simon sice nehraje masově atraktivní tenis, ale kdo dokáže ocenit precizní obranu a velmi dobrý pohyb, určitě proti němu nic nemá. Já se mezi takové řadím a tleskám k vítězství po tuhém boji.. Murray ho ale asi roznese... hrát 5 třísetových, většinou velmi náročných zápasů - i bez únavy by měl malé šance, a takhle..
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto s tebou souhlasim ve vsech bodech !
Reagovat
smazaný uživatel
myslím že ze čtyř hráčů, kteří se nám dnes prezentovali předvedl zatím nejlepší tenis Gilles Simon!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal vs. Simon Fantaztický zápas kde zaslouženě postoupil Simon.Ovšem kdo sledoval zápas musel vidět kdo je nejlepší hráč na světě!Zítřejší finále už bude jen formalita pro Murraye,tento zápas bylo totiž předčasné finále.Jinak jsem rád že Rafa na Rogera znuvu zvíší náskok.Pozdrav Mariovi
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak obrovská gratulace simonovi "kdyby takto hrál pokaždé tak by tu byla brzo nová 1 (naštěstí tomu tak nebude).
Reagovat
smazaný uživatel
asi dvakrát si tam dost podivně protiřečíš, přečti si to radši dycky prvne po sobě, než to zveřejníš
Reagovat
smazaný uživatel
No souhlasim s tebou ze to byl fantasticky zapas, ale co to meles o ty jednicce? Vzdyt Nadal sekal jednu chybu za druhou navic mel za celej zapas mozna 7 tech jeho opravdu povedenych micku , dneska by Nadal prohral i s djokovicem( federerm a murraym taky) Simon hral velmi pekne, ale kdyby nedelal tolik chyb tak mohl vyhrat uz o neco driv. Jinak opravdu kvalitni zapas s vyhrenim tiketem :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D:D:D ach ta slepota
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal sekal chyb, to jo.. ale je fakt, že člověk naseká více chyb, když mu k tomu někdo výrazně "pomáhá":).. Když vám na druhé straně běhá takový zatracený prcek vracející nevratitelné, pak spíš nějakou tu chybu vyrobíte... ale jo, určitě to nebyl od Nadala nejlepší výkon sezózy, špatně však nehrál. (viděl jsem to... nejprve (prvních 10 minut) jsem se rozhodoval, jestli to nepřepnu: vždyť Simon a Nadal.. to je jasná věc.. ovšem..:)
Reagovat
smazaný uživatel
nice one Simon!!! to byla opravdu nádhera!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jabadabaduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Reagovat
carolyn
Tak já se loučím, jdu to dokoukat jinam :-) zítra tady? V kolik?
Reagovat
smazaný uživatel
To je BLBEC !!!
Reagovat
carolyn
No jestli mi to nepůjde i zítra na finále, tak se zbláznííím, Jinak teda zase zítra tady jo? a budem balit :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To je jasná věc ;-) :-D
Reagovat
carolyn
zapoměls dopsat výsledek :-D
Reagovat
smazaný uživatel
4:4, podávat jde Nadal ;-)
Reagovat
carolyn
jinak jak vidíte Davis cup? Kdo vyhraje? jen mě štavlo, že to nedávali v tv, nebo já to neviděla, doufám že finále uvidím
Reagovat
smazaný uživatel
Argentince požene bouřlivé publikum a bude se hrát na tvrdém povrchu. Španělé to budou mít těžké..Nadal se nezdá úplně ve své kůži, navíc s spekuluje o jeho zranění a Ferrer je z formy. Nalbandian i Del Potro budou bojovat jako o život, navíc jim hard nedělá vůbec problémy. Možná bude rozhodovat čtyřhra.. Těžké tipovat.
Reagovat
carolyn
Nadalovo zranění se nezdá zas až tak vážný, navíc finále je až za měsíc, nevíš půjde to někde v TV?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prave tu 4hru maji spanele lepsi, jsou sehrani Lopez/Verdasco a Argentina ani nevi koho postavi a proto bych mirne favorizoval Spanely ikdyz budu fandit Argentincum !
Reagovat
carolyn
jj to máš pravdu i antuky se báli proti španělům, zvolili tvrdý povrch, proč Argentincům?
Reagovat
carolyn
jj to máš pravdu i antuky se báli proti španělům, zvolili tvrdý povrch, proč Argentincům?
Reagovat
smazaný uživatel
Také spíš přeju Argentincům. Jinak nevím, jestli to půjde někde v TV.
Reagovat
smazaný uživatel
Protoze nesnasim Nadala ( Argentince rad nemam, ale rozhodne radsi nez nadala )
Reagovat
carolyn
to je hloupost posuzovat to kuli jednomu hráči, a proč nesnášíš, nevíš jakej je, a hrát umí i když heká :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hloupost? Tady je několik fandů zaslepenců, co o tenistech píšou neobjektivně a kteří argumentují jen tím, co se jim zrovna hodí.
Reagovat
smazaný uživatel
akorát nevim proč si nepořídí jiný trenky, tydle si musí frt vytahovat ze zadku :-(( a to nevypadá moc dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi to k němu už patří..image..
Reagovat
smazaný uživatel
Nesnasim kvuli tomu jak po kazdym posranym micku soupere skace do nebes jako kdyby vyhral vsechny masters :-! Navic je arogantni :-!
Reagovat
smazaný uživatel
Lol Nadal a arogantní :D:D:D:D:D:D:D ftipálek koukám :D
Reagovat
smazaný uživatel
Uznavam, ze djokopic je vic!
Reagovat
smazaný uživatel
:D ;)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim že trochu arogantní je, ale kdo dneska není...
Reagovat
smazaný uživatel
Murray ;)
Reagovat
carolyn
No dobrý nějak mi to tu kekslo,a nehraje mi to :-( nevím co stím :-( tak mi někdo napište jak to hrajou, prosím. snad to zachvilku půjde
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal vede ve třetím setu 1:0 a teď podává Simon a je to 40:40
Reagovat
carolyn
Jéé děkuju, ale pořád mi to nehraje :-( tak pak dej zas vědět, ju? kuju :-)
Reagovat
smazaný uživatel
1:1, jde podávat Nadal
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nadal mel 6 brejkbolu ale nic nedal, celkove lip hral simon, 1:1 !
Reagovat
smazaný uživatel
simon hraje very good!!! kéž by vyhrál!! C´MON!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Carolyn, ty seš teda případ. Neumíš se podívat vlevo na LIVE výsledky ???
Reagovat
smazaný uživatel
2:1 pro Nadala..teda pokud to Carolyn ještě nefunguje :-D
Reagovat
smazaný uživatel
jí balíš nebo co!!??
Reagovat
smazaný uživatel
hej, co to tam furt ukazujou za tu mega blondsku v černym sáčku, to je nadalova šoustna či co??
Reagovat
carolyn
Nefunguje a nemužu přijít na to proč .... jinak dík , podívat se můžu, ale když nemůžu koukat tak aspon se zapojit tady at nejsem na to tak sama, to nas..re když koukáš , nervy u toho a pak to nejde!!!!!!!!! :-D
Reagovat
carolyn
Nefunguje a nemužu přijít na to proč .... jinak dík , podívat se můžu, ale když nemůžu koukat tak aspon se zapojit tady at nejsem na to tak sama, to nas..re když koukáš , nervy u toho a pak to nejde!!!!!!!!! :-D
Reagovat
carolyn
Nefunguje a nemužu přijít na to proč .... jinak dík , podívat se můžu, ale když nemůžu koukat tak aspon se zapojit tady at nejsem na to tak sama, to nas..re když koukáš , nervy u toho a pak to nejde!!!!!!!!! :-
Reagovat
carolyn
Pokud vím takj nadal má blon matku, se ti líbí či co? a jak to mluvíš ? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
todle byla nějaká mladá kočka, žádná matka :-)
Reagovat
carolyn
tak nevim, když nevidím, ale ta jeho přítelkyně je zase tmavá prostě španěla, no, tak nevím koho tam ukazujou, jedině by měl novou :-D
Reagovat
smazaný uživatel
nebo to je od toho pěknýho francouzka... sakra ten to tam dává, rafa mu nestačí
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, já balim Carolyn na live výsledky 3:2 pro Nadala ;-) :-D docela bláznivá diskuze..
Reagovat
carolyn
JJ dík, jsem ted teda kůli tobě koukla na live výsl. , ale když mě balíš.......
Reagovat
smazaný uživatel
o bláznení tu zatím mluví jen nejaký nepofata :-) no ale Gill hraje super, no né!!?? uplne se v nem vidim
Reagovat
smazaný uživatel
ted nam nejak gill stagnuje, snad to nepo...
Reagovat
smazaný uživatel
A co je ta carolyn zač? Komu fandí?
Reagovat
carolyn
no přeci tomu nejlepšímu :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Murraymu !!!
Reagovat
carolyn
Já fandím hlavně tenisu! Ten mě baví, nemám jinak vyhraněný vkus :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hrajes?
Reagovat
carolyn
ano a ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Taky :) A tu hru proste miluju !
Reagovat
carolyn
ale já néjako oni :-)) já jen tak a ty jak dlouho?
Reagovat
smazaný uživatel
To moje kariéra už je fuč, ale občas pomáhám trénovat žáčky.. :-) Snad vychovám nějaký talent :-D
Reagovat
smazaný uživatel
12 let ;) ale ted uz jen pro srandu , mel jsem zraneni ( koleno v prdeli, takze bych nemel sportovat) , ale obcas si jdu zahrat ;)
Reagovat
carolyn
No dobrý nějak mi to tu kekslo,a nehraje mi to :-( nevím co stím :-( tak mi někdo napište jak to hrajou, prosím. snad to zachvilku půjde
Reagovat
smazaný uživatel
Krasne Simon , zaslouzil by si vyhrat , tak makej !
Reagovat
smazaný uživatel
Pekne Simon!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To je vul ten Simon Nadal ma brejkbol micek od nadala leti do autu a on to zahraje tak ze to zku..vi :(
Reagovat
smazaný uživatel
ctete bez prvniho nadal ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne ja akorat nesnasim Nadala :-!
Reagovat
smazaný uživatel
Totální V.L je tady jedině tenhle anonymní psychouš. 30x kopíruje větu s chybou !!!
Reagovat
carolyn
hele on to nedělá sválně, mě se to taky seklo a je to tam několikrát,
Reagovat
smazaný uživatel
Můj Internet Explorer by tohle nikdy neudělal. Jednoduchý a spolehlivý!
Reagovat
smazaný uživatel
ten mu dává simon, doufám ze vyhraje druhý set!!!
Reagovat
smazaný uživatel
myslim že Rogerovi se dnes moc nechtělo... byl to takový tenis nic moc a to z obou stran, takový vyčkávání a žádná snaha o agresivní útočnou hru, takový obyčejný zápas bach řekl... Rogyho to dnes moc nebavilo.
Reagovat
carolyn
Jak vidíte zítřejší finále?
Reagovat
carolyn
No uvidíme, ale začíná bejt dobrej - Andy :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Možná dožene, možná ne. Já bych si tipnul, že důležité turnaje bude Djokovič jako správný šampion zvládat dobře a o to jde. Hlavní je, aby Andy přeskočil Rogera, jeho profesorská hra skoro bez emocí se mi už docela zajídá. Je čas na sestup.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer určitě nehraje bez emocí, například na USO jich předvedl až dost.
Jinak z toho vamos se stala hrozná povzbuzovací fráze, už mi leze docela na nervy. Zvlášť když to je napsané u Srba. Ale je mi jasné, žes to napsal schválně ;-).
Reagovat
smazaný uživatel
Mi to na nervy neleze. Pro tenis docela dobré. Rožérek trochu emocí předvedl až v poslední době, kdy už to s ním jde z kopce.
Reagovat
smazaný uživatel
S Rogerem to nejde z kopce, měl trochu horší sezónu, nejspíš i kvůli nemoci. Dominovat už nebude, ale odepisovat ho je chyba. Spousta lidí tu před USO psala, že už nevyhraje žádný grandslam a jak to dopadlo, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to Andrejev nepokazil, mohl být předpokládaný sestup už realitou.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby..........
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby tam nefoukal vítr, byla by moje kobyla už #1.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tady to kdyby beru, ten vítr byl hrozný. Podmínky na hranici regulérnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já Andymu nefandím:-( s takouvou za chvílu dožene Djokoviče :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Novak je podle mě o krůček před Andym, co se týká vyrovnanosti výkonů. Murray měl doteď občas výpadky, byl náladový, Djoka měl tento rok vyrovnanější.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist