Federer je světovou dvojkou, Berdych ztrácí 50 bodů na šestého Ferrera

14. 5. 2012, 09:59
Aktuality 203
Roger Federer se díky včerejšímu triumfu na turnaji v Madridu posunul poprvé od loňského března na 2. místo žebříčku ATP. Poražený finalista Tomáš Berdych navzdory původním propočtům zůstal sedmý, na šestého Davida Ferrera však ztrácí jen 50 bodů.
Profily hráčů

Roger Federer včera v Madridu získal 20. titul z turnajů série Masters 1000 a vyrovnal tak rekordní zápis Rafaela Nadala. Právě před Španěla, který na domácí modré antuce vypadl už ve čtvrtfinále s Verdaskem, se v dnešním vydání žebříčku ATP dostal poprvé od loňského března na 2. místo.

Naopak Nadal přesně po dvou letech nefiguruje na jednom z prvních dvou míst. V čele zůstává s náskokem necelých dvou tisíc bodů Novak Djokovič.

Statistici ATP už minulý týden avizovali, že Tomáše Berdycha vrátí finále v Madridu na 6. místo, ale i když český tenista požadavek splnil, zůstává stále světovou sedmičkou. Od vyrovnání jeho maxima šestadvacetiletého Berdycha dělí pouhých 50 bodů. Před Davida Ferrera se tak může dostat ještě před French Open - tento týden však musí v Římě vyhrát alespoň jeden zápas a zároveň skončit lépe, než Španěl.

Žebříčky ATP k 14. květnu 2012:

Dvouhra:
1. Djokovič (Srb.) 11.200
2. Federer (Švýc.) 9430
3. Nadal (Šp.) 9105
4. Murray (Brit.) 7500
5. Tsonga (Fr.) 4930
6. Ferrer (Šp.) 4460
7. Berdych (ČR) 4410
8. Tipsarevič (Srb.) 3090
9. Del Potro (Arg.) 2970
10. Isner 2725

11. Fish (oba USA) 2660, 12. Simon (Fr.) 2545, 13. Almagro (Šp.) 2255, 14. Monfils (Fr.) 2210, 15. Mónaco (Arg.) 1925, 16. Verdasco 1810, 17. F. López (oba Šp.) 1760, 18. Dolgopolov (Ukr.) 1745, 19. Nišikori (Jap.) 1735, 20. Wawrinka (Švýc.) 1505, ...25. Štěpánek 1340, 91. Rosol (oba ČR) 596.  

Čtyřhra:
1. Mirnyj (Běl.) a Nestor (Kan.) oba 9420, 3. B. Bryan a M. Bryan (oba USA) oba 8430, 5. Llodra (Fr.) 7140, 6. Zimonjič (Srb.) 7020, 7. Paes (Indie) 6375, 8. Fyrstenberg a Matkowski (oba Pol.) oba 5815, 10. Lindstedt (Švéd.) a Tecau (Rum.) oba 5260, ...13. Štěpánek 4355, 21. Čermák 2890, 74. Dlouhý (oba ČR) 961.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

203
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Žasnu, kolik odborníků má potřebu pořád ventilovat svoje moudra. V Paříži se prý nenasazuje podle žebříčku, ale podle počtu zde získaných titulů :-D
Přehlídku trapností korunoval elegánovec s nickem Roger_Federer, který není schopen rozeznat kvalitní češtinu jednoho pisatele od pseudočeských paskvilů čtyřiadvacítky.
Reagovat
Roger_Federer
Žasnu, nad tvými moudry, tento příspěvek má poukazovat na co?...Nechej si své postřehy a ventiluj je, pod nějaký článek až Nadal vyhraje nějaký pořádný turnaj, pokud to jěšte letos stihne.:).. Tam se pak můžeš vyjádřit..
Reagovat
Pe3k
Roger Federer: TOP 20 Points from Madrid 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=naxk45LBlBU&feature=g-all-u
Reagovat
Heather_Fedex
mam dotaz: pokud by se stalo, ze by nadal vyhral turnaj v rime a federer by padnul treba ve 3. kole, odsunul by pak rafa rogera zpatky na 3. misto??? to by si pak roger to no.2 misto zjavne dlouho neuzil...
Reagovat
a.magerova
Nesýčkuj !!! Sakra !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to by Nadala na post dvojky vrátilo, ale stačí postup do QF a Federer si to udrží.
Reagovat
rod_laver
Jak to je, body za RG se odečítají už příští týden? To znamená, že i kdyby Nadal Řím vyhrál a Roger vypadl ve ČF, tak budou v pavoukovi na RG i tak jako dvojka?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si nemyslím, že sa body za RG budúci týždeň odčítajú..Kalendár je síce o týždeň posunutý, ale RG trvá predsa týždne dva..Federerovi teda nestačí postup do QF. Môj názor, môžem sa v počtoch mýliť..
Reagovat
Pe3k
Jenže i když bude Roger před RG dvojka a Nadal trojka, tak podle mě bude Nadal nasazený jako dvojka, protože je 6 násobný šampion a obhájce titulu, což u pořadatelů asi předčí body v žebříčku. V minulosti se něco podobného už stalo. Každopádně má Nadal největší štěstí na los, takže pochybuji, že ať stane cokoliv bude v polovině pavouka s Djokovicem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle dělá snad jen Wimbledon, ostatní GS dodržují žebříčkové postavení. Alespoň tedy doufám.

Forehand: Asi máš pravdu, já nezohledňoval RG, ale myslel jsem, že Federer loni získal jen 45 bodů.
Reagovat
Roger_Federer
Tak uvedu veci na pravou miru,Je to asi mesic a pul zpatky, co ..24 reagoval na članek,boužel si nepamatuji na jaky,jinak bych to našel....o nekolik desitek minut pozdeji nick odpovidal jako gigin na diskuzi na dane tema, proste si nevšiml,že se nepřelogoval.....
Reagovat
spaniel
Pokud toto tvrdis, mel by jsi si dat tu praci a tu diskusi najit. Jinak je to jedna baba povidala. A i tak to muze byt jen zdani, casto se nekdo zapoji do diskuse a haji podobny nazor jako nekdo jiny.
Reagovat
Pe3k
Tak bohužel nemáš pravdu. Celé tohle smyšlené téma je silně kontraproduktivní a jediný jeho efekt je naštvaný gigin a zaneřáděná diskuze. Ztracené dítě s nickem ...24 je člověk co zde již dostal několik banů s nicky miláček, 99.9 atd. Kdežto gigin je zcela poklidný fanda Djokovice co zde nevyvolává žádné nekalosti. To k vůli čemu si myslíš, že gigin je ...24 je čistě mejlka, tak se smiř s tím, že ses spletl a nech to plavat. Čas o5 ukáže kde byla pravda...
Reagovat
smazaný uživatel
Pe3k ma pravdu !

jen ale k jeho osobe( Pe3k): Je to cistokrevny rasista a zakomplexovany radoby intelektual, co zde onanoval s prezentaci a ted pozor "vystudoval jsem Inžen Í rství :)))) . Psával do cikánů a homosexualů..... Spolecne se podarilo ho urovnat aspon na uchazejici uroven. Vsude zadany a vytizeny...sedici 24h u portalu a diskutuji jak sam oznacil se stokou.

Krasne vse dohledatelny
Reagovat
Pe3k
No pokud by si žil na Ostravsku tak bys byl taky rasista. Ty máš tu smůlu, že se jako rom chováš a píšeš...Inženírství sem vystudoval, ale to sem nepatří. O homosexuálech sem zde nic nepsal, tak tě tituluje někdo jiný někde jinde. Jinak se zaměř raději na sebe a své výkony za klávesnicí, protože děti ve druhé třídě jsou schopny napsat smysluplnější a čitelnější odstavce než ty...
Reagovat
smazaný uživatel
nejcenejsi individualni umelecke dilo se nachazi v obrazarne Louveru....o kousek dal po řece, tenisovou Monu Lisu v arealu RG vytvori pravdepodobne jakysi srb Djokovic - totiz magicky Grandslam ! Bude to kousek, ktery kazdopadne zastini vytrvalostni statističky vaseho hamouna ze svycar......vse bude směšné a bezcené
Reagovat
smazaný uživatel
to jste tady psali o Nadalovi taky, kdyz tu sanci mel... a nezapomen, ze Federer to mel na dosah 3x.... zajici se pocitaj az po honu. Novak momentalne nejni v tak suvereni jako loni touhle dobou a to na nej jeste bude na RG vyvinutej enormni tlak, prave diky tyhle sanci. Potom Djokovic toho vyhral zatim docema malo, na to aby nekoho zastinoval, 1 nekalenarni GS se nemuze vyrovnat, vsechny Rogerovi uspechy. Uvidime po USO, jestli je Novak skutecne schopnej psat dejiny tenisu v takovy mire, jako Federer ci Nadal...

Tim nechci samozrejme snizovat nekalendarni Gs, urcite by to bylo krasnej uspech a pral bych mu to, protoze kdyz ne Roger tak Djoko:)

A odpurci Federera, by meli druhou vec, nad kterou by mohli onanovat, ze se povedla nekomu jinymu ne Rogerovi:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, pokud to Novak skutecne dokaze...tak s odstupem casu tento kousek, bude v enciklopedyiich daleko preferovanejsi nez matematika Samprase, Federera, Borga či Nadala ( jestli 16G za 20 let, nebo 11G za 7 let, nebo 14G za 13let - je opravdu nekonecne ) ..... Vytvoreny Grandslam jen tezko snese srovnani ! A kazdopadne ma Novak vetsi potencial to zavrsit, nez tenkrat prave Svyca
Reagovat
Pe3k
S tím psychopatem nemá cenu vůbec nic řešit. Je to nemocný člověk. Všichni jsou si vědomi faktu, že Federer byl 3 x v kariéře ve finále všech grand slamů v jednom roce...Nadalovi se to nepovedlo nikdy, Djokovicovi taky nikdy, takže Federer je o5 daleko, daleko úspěšnější než Nole a Hafík.
Reagovat
smazaný uživatel
...encyklopediich...
Reagovat
smazaný uživatel
finale jsou jaksi malo...nenech se vysmat...
Reagovat
smazaný uživatel
napsal si to dobre "uspesnejsi" TO beru
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, ten GS ukáže, že byl Djokovic jednoznačně nejlepší tenista jednoho roku. A to takovým způsobem, že se tomu nevyrovná Nadal ani Federer.

Když půjde o to, kdo je nejlepší tenista všech dob, bude jím furt Federer. V tomhle hodnocení totiž nejde o objektivní schopnosti během krátkýho časovýho úseku, to by jeden z nejlepších tenistů všech dob byl Marat Safin a kdo ho tak bere? Mimoto Federer 3x v kariéře vyhrál 3 GS v řadě, to je srovnatelný s tím, když jednou vyhraješ 4.

A další věc je, že to Djokovic podle mě nedokáže.
Reagovat
smazaný uživatel
...a dlouhodobe...
Reagovat
smazaný uživatel
objektivní hodnocení schopností
Reagovat
Pe3k
Nekonečná je jen tvá hloupost. Matematika je daná a stejná pro všechny. Jen pro tvou informaci. Federer vyhrál 11 gs za 4 roky, což Nadal nevyhrál za celou karieru a Djokovic je teprv v polovině. Každopádně fakta jsou taková, že Federer a Nadal mají kariérní grandslam a Djokovic ne, takže ty tvý sci-fi výmysly, si nech pro nějaký jiný server pro pomatené děti, děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
bohuzel totalne bezceny clanek....sorry
Reagovat
smazaný uživatel
vzdycky si byl pomalejsi, tak upresnuji - ja pisu o teorii, pokud to Novak dokaze
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vůbec ne, připraví tě na zklamání, který tě čeká. Kdyby Djokovic vyhrál tohle RG a nic víc, bude prostě držitel rekordu, kterej má třeba už Rod Laver.

Ale furt bude mít jen 6 GS a Federer 16 a snad víš, co je víc.
Reagovat
Pe3k
Ano Djokovic byl nejlepší tenistou 2011, ale to, že se mu v téhle statistice Federer nevyrovná je lež. Federer měl 3-4 srovnatelné sezony a z toho ta v roce 2006 byla lepší než Djokovicova 2011, protože Federer na konci sezony vyhrál ještě turnaj mistrů, měl méně proher a byl ve finále všech grand slamů. Novakova sezona byla skvostná, ale v závěru si jí pokazil. A Nadal nikdy tak dominantní sezonu neměl ani náznakem. Jeho nejlepší 2010 je pořád horší než Federerová čtvrtá nejlepší 2007.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tohle je samozřejmě pravda, ale pokud Djokovic udělá GS, tak prostě udělal GS a na nic jinýho se nikdo ptát nebude. Samozřejmě co se týče jedný sezony (AO-UO), tak Djokovic nikdy neměl lepší než jaký měl Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Grandslam neni rekord - rekord je prave tech 16. Grandslam je jak uz zminuji mnohokrat - doslova umelecke dilo. Chapete to uz ?!
Reagovat
smazaný uživatel
To je relativní, pro mě je umělecké dílo i 16 GS :)
Reagovat
Pe3k
Jediné čím se Djokovic může zviditelnit a dostat se mezi tu úplnou elitu by byl kalendářní Grandslam. To se mu zcela jistě nepovede. Není na to dost fyzicky připravený, nemluvě o psychice. Minulý rok měl šanci, ale zhatil mu jí Federer. Letos sice vyhrál AO, ale vyhrát zbývající 3 je nad jeho síly. Každopádně mu kariérní grandslam přeju a snad se mu to podaří už letos.
Reagovat
smazaný uživatel
a 14 za kratsi dobu ne ?
Reagovat
Pe3k
Pro mě osobně je celá Federerová kariéra umělecké dílo. Každý jeho pobyb, úder a technika je lepší než ta učebnicová. Je to diamant mezi klenoty a bůh mezi lidmi.

http://www.youtube.com/watch?v=n9qHadTP3tg&list=FLLse8zGwhmAbjotutLyd5ZA&index=21&feature=plpp_video
Reagovat
smazaný uživatel
To zase prr, na to se moc nekouká. I když to nemá v jednom kalendářním roce, dokázal by něco, co nikdo v Open éře před ním.
Reagovat
spaniel
Na zaklade jeho soucasneho rozpolozeni neverim, ze to zvladne. Loni k tomu mel nejbliz a propasl to. Ted se mne zda mnohem slabsi, trapi se se slabsimi hraci a neverim mu ani na FO a jeste mene na W a US Open. Nejak myslim, ze letos to bude hodne zajimave a ze se po case mizna dockame nejakeho prekvapiveho viteze mimo top 3.
Reagovat
smazaný uživatel
Mas smulu, jestli kalendarni nebo nekalendarni - na to uz se nehraje ( viz wikipedie...1983 ) . Ty stale o sezonach a ja o Grandslamu....jsi hloupy. A taky samotnymu ti je jasny, ze rozdil kalendar/nekalendar prakticky neni zadny
Reagovat
smazaný uživatel
O čem to tu blábolíš? Federer vyhrál 16 GS za 7 let.
Reagovat
smazaný uživatel
Já sem si tohle říkal i při letošním AO a dokázal to. On má obdivuhodnou vnitřní sílu, co se týče výkonů na GS.
Reagovat
Pe3k
Já nemám smůlu, naopak ty máš štěstí, že si s tebou vůbec někdo píše, po všech těch fekálijích co zde píšeš. Takže kariérní a kalendářní je velký, velký rozdíl. Hlavně si uvědom jeden fakt: Djokovic nemá ani kalendářní, ani karierní...
Reagovat
smazaný uživatel
fekalijich ty prase....ze te huba nepalí....byl si zavisly na analech a rasismu
Reagovat
smazaný uživatel
pokud se na to koukas taklhe, tak o Samprasovi mlc, protoze mam takovej dojem, (muzu se milit a nechci to hledat) ze na RG se nedostal ani do semi... zatim co Fedex 1x vyhral a byl 4x ve finale..... takze podle toho co tady celou dobu prezentujes, Sampras nemuze bejt jeden z nejlepsich hracu historie...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak, Samprase bych taky vyradil
Reagovat
smazaný uživatel
tvoje nazory jsou neuveritelny....
Reagovat
smazaný uživatel
Achjo, chci si tu číst příspěvky a názory co se tenisu týče a místo toho tady akorát čtu, jestli ten a ten je tatáž osoba a má dva nicky:(
Reagovat
smazaný uživatel
tak sleduj (jako ja) Johna, uz to otocil.... :-))
Reagovat
spaniel
Na konci 2 sady bych na nej nevsadil ani petnik. Chodil tam jak hromadka nestesti.
Reagovat
smazaný uživatel
no, ja si nepripadala lip.... :-) A MA TO!!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
"Hromádka neštěstí" bylo jen matení soupeře asi..ale nevím, teď jsem dorazil :-). John si dá sůl a jedeme!
Reagovat
spaniel
No herec je teda prvotridni potom :)
Reagovat
smazaný uživatel
opravdu to zavanelo malerem, trvalo dlouho, nez se capnul. Kohli delal potize, je mazany a nebezpecny... Na druhou stranu, Johnovo "posledni tazeni" nelze prece po par zkusenostech vubec brat vazne.... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tady to bylo taky poslední tažení a jak to dopadlo :-).

http://www.worldtennismagazine.com/wp-content/uploads/2010/06/john-isner-longest-match-wimbledon.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) Dosla jsem si pro raketu a zmerila si, ze pri takovem "uchopu" rakety ve stredu mam ke spoji s hlavou jeste 7 cm mista... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A teď si představ, kdyby ti John někdy podal ruku..byla bys obklopena a zabalena :-)).
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
To je prostě Izzyho klasika, on klame tělem a uspává :)) Dělá si ze soupeřů takhle legraci a teď se tomu na pokoji směje, že kdyby chtěl, tak vyhrál 6-0 a 6-0.
Reagovat
smazaný uživatel
kobra jedna prerostla.. :-) Seppiho da, ale co Wawros/Janik....
Reagovat
smazaný uživatel
O favorita RG bych se nebál :-D... Podle mě nemá šanci projít přes třetí kolo, ale on mě už tolikrát překvapil.
Reagovat
Pe3k
Rekordy, které vytvořil Federer po triumfu v Madridu.

- Roger Federer now holds the record for most titles won in the Mutua Madrid Open after claiming his third trophy today.

- Federer becomes the only player in tennis history to win at least 10 titles on hard court, grass and clay courts.

-First player to reach $70 million prize money.

- Only player to win Madrid on three different surfaces (hard, red clay, blue clay).

- Most matches won on blue clay. 100% winning percentage, 5-0. (Rafa at 50% winning percentage, 1-1).

- Most ATP World Tour Masters 1000 titles = 20

- All-time record 32 ATP World Tour Masters 1000 finals.

- All-time record 258 ATP World Tour Masters 1000 matches won.
Reagovat
spaniel
Az na ten paty bod super!
Reagovat
smazaný uživatel
Ten druhý rekord je významný, ostatné pomenej.
Reagovat
Heather_Fedex
opet se potvrdzujou slova jimmiho connorse: v otvorene ere jsi bud antukovej specialista, nebo specialista na hardy, nebo specialista na travu...nebo jsi roger federer
;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit že Jimmy Connors tiež vyhral 10 turnajov na troch povrchoch.
Reagovat
Heather_Fedex
jimmy ma na trave "jenom" 8 titulu
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Connors_career_statistics#section_6
Reagovat
spaniel
Nevite co je pravdy na tom, ze by Federer nemusel nastoupit v Rime? Cetl jsem ted na jednom blogu, ze po finale rekl v nejakem interview, ze ho boli trisla nebo kycel, ze pojdede do Rima a uvidi, zda nastoupi.
Reagovat
Labi
nechceš tu hodit odkaz?
Reagovat
rod_laver
Dneska na stránkách Roger zveřejnil pavouka - na koho může narazit atd., a v diskusi pod tím se píše, že je pravděpodobně OK.
Reagovat
spaniel
Labi: rekl to v nedeli po finale v jednom pozapasovem rozhovoru jeste na kurtu. Pry pojede a tam se rozhodne. Tak dle roda to snad bude ok, treba jen podklouznul a neco si mirne natahnul.
Reagovat
Labi
ted jsem ten rozhobvor slyšel....ale neříkal tam nic o tříslech a pdobně...říkal že poslechne své tělo, že chce udělat správné rozhodnutí kvůli toho návratu po tom měsíci aby toho nebylo moc....ale z toho rozhovoru mám pocit jakoby se chtěl dostat do 2-3 kola a tomu bude stačit..uvidime
Reagovat
Heather_Fedex
to snad nemyslel ani omylem! mnel by mydlet alespon na ctvrtfinale, prinejlepsim semi, a ne 2.-3. kolo. to potom nema ani smysl startovat, ne??
Reagovat
Labi
on to neřekl doslova.....napsal že uvidi jak se bude cítit, že nastoupí pokud by prošel do druheho kola....prostě z jeho hlasu šla cítit spokojenost a že turnaj v Římě jakoby byl "bonus"
Reagovat
spaniel
"over Tomas Berdych, said that he will be listening to his body to determine if he?s feeling fit enough to make a second round start on Wednesday at the Foro Italico.
?Normally yes,? the 30-year-old said of his chances of taking to the court as scheduled at an event which he has never won despite two finals.
?But we?ll see how I feel over the next few days. I still have a couple of days to see how I feel and take it from there.
?It?s been a tough week, the body feels it when you come back from six weeks. It does hurt a bit so I just have to make sure I make the right decision come Tuesday, Wednesday. I hope I can play.?
Reagovat
smazaný uživatel
Ak mi niekto povie, že na Tenisportáli exituje človek pod dvoma nickmi, viem, že gigina môžem stopercentne vylúčiť..
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem tu krátce, ale souhlasím s tebou. Pokud někdo má dva nicky, tak se časem stejně odkope, prostě proto, že má stejné názory, myšlenky, věty, slova, občas se asi zapomene přelogovat, když je tu člověk dostatečně dlouhou dobu, sám pozná, kdo je kdo..horší je, když se žena vydává za muže a opačně, to může dlouho mást, ale nemyslím, že gigin to má zapotřebí.
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlasím s tou podobnosťou rétoriky..To proste človek nezaprie.

Aby sa žena vydávala za muža a naopak :)..To mi už príde ako z Jamesa Bonda..Človek ktorý by bol toho schopný má vážny problém..
Reagovat
gigin
Promiň, to nebylo myšleno tak, že tys mě nejvíc naštval. Prostě ten tvůj příspěvek byla poslední kapka :-) Nikdy jsem tady nenapadl žádného fanouška kvůli fandění. Uznávám RF jako tenistu, o tom není pochyb. Ale to je všechno. Mám svoji Djokárnu, prudím s tím tady, vím to, ale tak nějak si pořád myslím, že je to v nějaké odlehčené formě. Já Rogerovi_Federerovi nebudu nic vymlouvat. Jestli si myslí, že mám schízu a hauzíruju tu s dvěma nickama, budiž. Je to neprokazatelné a nemůžu mu to nijak vyvrátit. Vám, kdo mi věří, že tomu tak není děkuju za důvěru. Jsem tu s vámi moc rád !!! Váše frackovité, přerostlé děcko, gigin :-))))))))
Reagovat
pepin
Ahoj, nenech se provokovat, vidíš co se tady pohybuje za lidi, diskutujme mezi sebou, nemusíme přece jeden s druhým souhlasit, ale to z nás přece neudělá neurvalce a kretény. Nechme to jiným a užívejme si tenisové zážitky. Čím je tady člověk déle tím víc si dělá obrázek s kým může diskutovat, s kým a z koho so může utáhnout, ale v podstatě jej uznává. Tak to měj na paměti, věcí na které jsme nas.....je hodně i mimo tenis.
Reagovat
tommr
tak to se mi ulevilo. Hodně by mě mrzelo kdyby sem měl kvůli mě přestat někdo přispívat - a zvlášt někdo s kým je taková sranda jako s tebou. Mě vůbec nevadí, že fandíš Djokovicovi a respektuju to a to že na něho máme občas odlišnej názor je přece docela normální - od toho ty diskuse tady jsou ... :)
Reagovat
gigin
Děkuji za pochopení. Já proti tobě samozřejmě nic nemám !! Blbě to vyznělo v tom mém příspěvku, jakože ty jsi hlavní strůjce mého trucu !! :-))) V poho ...
Reagovat
gigin
Co se týče psaní - mi je jedno, co si tu kdo píše. Je to přece každého věc !! A každý si může udělat o tom diskutujícím a jeho gloskách určitou představu. Ale přece si někdo nemůže dovolit, si tě brát do huby, že tu provozuješ "onanistické orgie" a ještě pod jiným nickem !! Co to je, jako ?? To není napadání ??
Reagovat
Roger_Federer
Nech té komedie...já dobře vím,že mám pravdu..
Reagovat
pepin
Jak vidíš tak může a Ty s tím ani já nic nenaděláme.
Reagovat
smazaný uživatel
casto si pomaham citaty, napadl me tento: "Chlapec se stava muzem, az kdyz obejde kaluz, nez by do ni vstoupil." :-)
Reagovat
gigin
Snažil jsem se :-)) Marnota, no. Ale děkuji, zapamatuji si to !!
Reagovat
Labi
souhlasím s některým blitím a schazováním Federera, které tady praktikují fanoušci Rafy. Ale myslím že to obvinění že Gigin má zároveň druhý nick ...24 je dle mého názoru blbost... Gigin je fanoušek Djoka a navíc jsem měl možnost se s tímto člověkem spojit a ochotně mi poradil, řekl bych že má ve věcech nadhled a to, že by tady zesměšňoval Rogera že to bude jednička bez GS a ubíral těmto titulum na vážnosti vzhledem k času...to fakt ne ....nevím kdo je nick 24 a osobně mám na něj svůj řekněme nepříliš pozitivní názor ale Gigin je dle mě jeden z nejčestnějších fandů tady vůbec
Reagovat
pepin
Tak tady čtu po celém dni, co se zde přihodilo a píše a vážení přítomní jsem zhnusen co tady dokážete vyprodukovat. Nevím komu je zde a kolik let, ale to co se tady předvádí odpovídá --nástiletým pubertákům.Copak nejste schopný uznat kvality soupeře bez ohledu, aby jste jej neuráželi? Vím, že každý má svůj názor, ale to neznamená, že toho druhého, který jej nesdílí musím urážet. Co si asi pomyslý takový komentátor pan Basík, když to tady čte? Co je to za úroven si tady nadávat do atd? Bavme se o tom kdo jak hrál a nechme plynout i názor jiných. To bude určitě lepší než se vzájemně urážet.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřeháněj, jen to jen diskuze, o ničem to nevypovídá..myslím, že i Libor B. to chápe :-)
Reagovat
Heather_Fedex
mimochodem, libor se tu uz dlouho nezastavil- nevite nekdo proc??
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to můžu napsat, on tu psal nedávno o vypadnutí Fran v Madridu, ale jeho příspěvek bohužel zapadl, bylo tam toho už moc, jak o tom pak psal Broz.. a ted byl Libor v Německu..:-)
Ale dnes komentoval Fran.
Reagovat
pepin
Je to Tvůj názor, já mám jiný a asi nejsem sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se vyjadřuju jen k té větě: co si Libor B. pomyslÍ, k ničemu jinému..:-)
To ostatní nekomentuju.
Reagovat
smazaný uživatel
taky mala korekce, myslim si, ze je dulezity mit uroven predevsim kvuli sobe samotnemu, ne kvuli Basikovi... :-)
Reagovat
pepin
To s Tebou souhlasím, ale já jsem použil Basíka jako známou a ne anonymní osobu. Jinak souhlas a pokud si pamatuji tak i Ty někde dole píšeš, že by se některé věci tady neměly objevovat.
Reagovat
smazaný uživatel
pisu... a taky jsem vytahla citat... :-) Ja ti jinak samozrejme rozumim, ale pri vsi ucte, Basik je proti tobe jeste kluk, tak mi to prislo usmevne.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ohánět se známou osobou je úplně alibistický, když budeš psát slušně, sám za sebe, tak můžeš být v klidu.
Nepotřebuješ tu snad nějakého arbitra, at se jmenuje třeba Basík..a ujištuju tě, že je mu to jedno.
A když už moralizuješ, dávej si pozor na pravopisný chyby, takový apely pak vypadají nevěrohodně.
Reagovat
pepin
Jak víš, že LB je proti mně ještě mladý kluk? A co se týče některých příspěvků tak právě proto, že někteří pisatelé tu úctu nemají, proto jsem to napsal.
Reagovat
pepin
To máš pravdu, arbitra nepotřebuji a pokud jsi nepochopila proč jsem použil LB tak to je Tvůj problém. Se slušností nemám potíže a pokud jsem někde udělal nějakou pravopisnou chybu, tak se pochopitelně omlouvám. Může se to stát a nebylo to asi poprvé a ani naposledy.
Reagovat
Fandina
Držím s Tebou basu ... úsměv ... já žádného nicka zde neznám, jen z reálu odtajněného Basu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
usoudila jsem tak z tve poznamky, ze jsi starsi a ze sdeleni LB, ze je mu 26 let, tusim... :-)
Jinak k ucte nekterych pisatelu mam jen poznamku, jim chybi predevsim sebeucta, pisou proste tak, jak vidi sami sebe..... smutny, ale nic s tim nenadelame.
Reagovat
pepin
Ahoj, díky já také. Tak jsem tu sledoval Tvůj odborný souboj ohledně Tomáše a Rogera. Já tomu zase až tak dalece nerozumím, myslím těm úhlům a držení rakety, ale zápas jsem viděl a z normální televize to nemohu vůbec posoudit. Pochopitelně ze spojenectví držím basu s Tebou. Pozdrav-úsměv- noční.
Reagovat
pepin
Souhlas, již jsem to psal Giginovi, že s tím prostě nic nenaděláme, at to hodí za hlavu. I s tím věkem máš pravdu. Dál to již neprozradím.
Reagovat
smazaný uživatel
Pepine, my dva si nějak nerozumíme, nevím, kde je zakopaný pes :-))
Já to nepochopila, ale to jen proto, že vím, kolik je Basíkovi let, sám to tu psal. Proto mi to moc nedávalo smysl.
S dalším víceméně souhlasím, ale tu úctu musí mít každý sám v sobě, tak se pak i navenek prezentuje, s tím se asi bohužel na anonymních diskuzích nedá nic dělat, ale rozumím ti v týhle rovině :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zakopaný pes:
Pes, vyskytující se v pohádkách a pověstech jako hlídač pokladů, zakopaných v zemi, které ďábel nastražil jako lákadlo lidem, aby je svedl k hříchu a získal jejich duši. Černý pes "se žhnoucíma sirnýma očima" byl znamením, že na tom místě je zakopaný zlatý poklad. Lidé ve středověku se báli satanovo jméno přímo vyslovit, a proto ono místo označovali obratem "tady je ten zakopaný pes - tady je to tajemství, tady je vtip celé té věci".
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju ti za odborný výklad, tak takhle to tedy je, už budu příště chytřejší :-) člověk se pořád učí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
S tím učením máš pravdu..nebudu machrovat a přiznám, že původ toho "zakopaného psa" znám asi dvě hodiny :-)).
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ráda, že nemachruješ a přiznáš se :-)
Ale od tebe mě férový jednání nepřekvapuje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo..někdy umím být pěkně rošťácký plyšák :-))).
Reagovat
steve79
Já pořád nemůžu pochopit jak se někteří fanoušci rafy obouvají do fedexe. Musí uznat jak z hlediska výsledků, že roger je nejlepší hráč historie a že má šanci se stát světovou jedničkou. Roger vyhrál 16 grandslamů, 20 masters a 6 turnajů z mistrů. Rafa nemá ani jeden titul z turnaje mistrů a já ho považuji tento turnaj za pátý grandlam.
Reagovat
smazaný uživatel
Já uznávám Federera jako nejlepšího hráče historie, ale tvoje subjektivní hodnocení významu TM opravdu nemá význam. Osobně sem ani nikdy neslyšel, že by tak někdo tenhle turnaj bral, pro mě je to spíš taková show. TM je až moc ovlivněn únavou hráčů, prohra neznamená vypadnutí atp., ten turnaj je naprostý specifikum. Výhra je obrovskej úspěch, mít ho nejvíckrát v historii taky, vyhrát ho ve 30 letech samosebou, ale pátej GS prostě neexistuje. A už vůbec jím nejsou IW a Miami. Každopádně nad úrovní Masters asi je.
Reagovat
spaniel
To je prave to. Normalni vi, ze turnaj mistru ma cenu, jen Nadalovci to neuznaji a z jedineho smesneho duvodu - ze tam Nadal vzdycky pohori. Jak se potom s nekym bavit? To je jako kdybychom my vsichni psali, ze antuka je krme RG nepodstatna, ze se nepocita. Jen proto, ze na ni RF nedominuje.
Reagovat
spaniel
Mozna je to show, mozna je spcificky, ale hraje se od sedmdesateho roku a vsechny tenisove legendy tam hrali a vyhravali a to prece neco znamena.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ale není to pátej GS, nic není pátej GS, nic se nevyrovná náročnosti hrát na 3 vítězný bez TB v rozhodujícím. Ani výhra 4 Masters ti nedá výhru jednoho GS.
Reagovat
smazaný uživatel
* ehm, 4 TM
Reagovat
spaniel
Nenapsal jsem, ze je to jak GS, to si nemyslim. Jen myslim, ze to ma cenu. Vyhrali to hraci jako Sampras, Lendl, Agassi, Borg, Connors atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Steve to písal
Reagovat
spaniel
Aha, promin, ja zes reagoval na me :)
Reagovat
smazaný uživatel
Však já reagoval. Akorát jsem dovysvětloval tu svojí myšlenku, která patřila primárně k názoru, že považuje TM za 5. GS. Protože já nepopřel, že má cenu. Jen ne takovou.
Reagovat
Heather_Fedex
http://www.sportlive.co.za/Feeds/getty/2012/05/14/08-38-03-483-144314788-14-05-2012-01-05-50-946-.jpg/ALTERNATES/crop_630x400/08-38-03-483-144314788-14-05-2012-01-05-50-946-.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Štěpánek neskutečně zabral, teď hraje opravdu hodně dobře. Chela byl nepříjemnej soupeř na první kolo. Pokud se nestane žádný překvapení a ve druhým chytne Monaka, tak i tam by teoreticky měl mít šanci.
Reagovat
tommr
dneska to byl souboj dvou nejstarších hráčů ze špičky a Radek v něm uhájil pozici ... :)
Monaco bude samozřejmě o trochu těžší soupeř, ale myslím si, že po tom nedávným zranění nebude ještě úplně v optimální formě. To dává Radkovi značnou šanci na postup ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Monaco možná je po zranění, ale přesto bude těžší oříšek než Chela. Ten je přeci jenom pořád slušný antukář, ale po loňských dobrých výsledcích, které ho vynesly na půl roku do třicítky, šel hodně dolů, ale není to překvapení, taky není nejmladší. Zápas jsem neviděl, ale nečekal jsem, že by Radek vyhrál hladce, jak napovídaly kurzy.

Monaco je výborný, tak uvidíme. Zatím spolu hráli jen na hardu, na US open mu Štěpec vzdal. Snad ale překvapí a bude i solidní kurz, přeci jen Monaco top 15 palyer.
Reagovat
smazaný uživatel
http://live-tennis.eu/

Oni ten Řím prostě odmítaj odečíst, napadá někoho nějakej racionální důvod, proč tomu tak je? Já ten web sleduju x let, vždycky je naprosto precizní, jak mají body, tak jsou v pondělí oficiálně. Ale tohle mi prostě hlava nebere, Djokovic má mít o 1000 míň.
Reagovat
smazaný uživatel
Bravo, elegánovci! Skutečná elita tohoto diskusního fóra, jen tak dál.
Jeden z vás si myslí, že legrační přispěvatel s nickem ....24 je prý gigin !!!
Reagovat
smazaný uživatel
:)) je to ksindl
Reagovat
smazaný uživatel
To byla jen otazka casu.... Nebrecte, treba Rafa taky nekdy neco vyhraje, musite jen verit:DDDDD
Reagovat
dappe
Ono je pro ně asi těžký, že zrovna Federer se dostal před Nadala. Už dlouho tady čteme, jak je RF za zenitem atd. Bohužel pro ně, po loňským USO se hodně věcí změnilo a Federer se jaksi vrátil zpátky. Jeden fanoušek Nadala mi tady dokonce nedávno psal, že nemůžu srovnávat v současnosti Federera s Nadalem, jakoby byl Nadal někde jinde:D. I kdyby to mělo trvat jenom týden, což pravděpodobně nebude, vzhledem k obhajobám do USO, tak je dobře, že to přišlo.

Na závěr je potřeba říct, že za předváděnou hru a výsledky za poslední půlrok, je to naprosto spravedlivé střídání světové dvojky.
Reagovat
smazaný uživatel
Federera s Nadalem za posledniho pul roku opravdu srovnavat nejde.....
Reagovat
smazaný uživatel
Čo si tu dokazujete, chlapci? Ved ani neveríte tomu, čo píšete. Rafovi a jeho fanúšikom táto rošáda nemá prečo vadiť..On má k Federerovi troska iný vzťah, než Federer k nemu.V histórii, ktorú spoločne písali si nepamätám, že by Roger Rafu niekedy na kurte znemožnil, ukradol GS, či ubral z jeho lesku..Práve naopak.

Chápem, že podliehate eufórii po vyhratom Madride a drobnej zmene v rebríčku. No dovolím si pripomenúť (najmä Soobovi), že to je práve Rafa,ktorý vyhral 2 z posledných 3 turnajov.Z toho oba antukové. Zostal som trošku zaskočený, keď som zistil, ako málo vám stačí k bezodnému optimizmu...Na modrej antuke sa bude hrať najskôr za rok, pred oranžovým RG nemá prakticky žiadnu výpovednu hodnotu. Rovnako by som nepreceňoval rebríčkovú zmenu. Kalendár je proste tak nastavený, v tomto období sa výraznou obhajobou, či neobhajobo len mení matematika.Na dlhodobé tendencie však táto štatistika nepôsobí. Statusy hráčov zostávajú nezmenené. Aby ste tak potom neboli prekvapení, keď Roger po pár dňoch skončí tam, kam patrí. Za Nadalov chrbát ;)
Reagovat
spaniel
Ty jsi fakt hloupy. Sama demagogie a lzi. Pry pan objektivni, ve skutecnosti jeden z nejfalesnejsich chudaku co tady jsou.
- Federer patri za Nadalova zada? Muzes napsat jak dlouho to tak bylo a jak dlouho naopak? Kazdy vi, ze Nadal je vecna dvojka!
- Nadal letos 1x500 a 1x1000, Federer 2x500 a 2x1000. Kde je tva matika?
- to ma byt jako prekvapeni, ze oba Nadalove tituly byli z antuky? Prekvapeni by byl spis opak.
- jde ciste o mozny lepsi los na RG. Vzhledem k Rafove hlave verim, ze mu to vadi.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tvojom mieste by som k slovíčku "hloupy" pristupoval s mimoriadnou opatrnosťou.

Už len z toho dôvodu, že si neuvedomuješ základné tenisové zákonitosti, hierarchie a fakty, ktoré z nich vyplývajú.
Snáď na základe tejto drobnej indície, pochopíš, ktorý faktor ti v štatistikách absentuje.
Reagovat
spaniel
Jasne H2H, co jineho bys mohl byt. Akorat ze clanek a diskuse je o rankingu a na rovinu, kdo si bude pamatovat za 20 let h2h? Pocitam ze daleko vic lidi si bude pamatovat svetovou jednicku, pocet GS apod. H2H si budeme pamatovat tak akorat my, co se tady ted hadame (a asi i hadat budeme a se stejnymi argumenty).

Ale presne jak jsem cekal, nereagoval jsi ani na jeden z bodu co jsem napsal. Proste se ti nehodi do kramu...
Reagovat
dappe
Já nemám radost z jednoho turnaje, já mám radost z toho, jak se Federer po prohře na USO vrátil a hraje nejlepší tenis ze všech. Nic na tom nezmění ani možné vrácení se na 3.místo po Římě, mě bude zajímat žebříček po Wimbledonu nebo USO.

Jinak k tobě, zdá se mi, že se snažíš argumentovat fakty, které máš ovšem dost zkreslený. Minule jsem například narazil na to, jak si psal, že Nadal po 8 letech vypadne z top 2. Přitom strávil spoustu času během těchto let na 3. i 4.místě. A to je jenom jeden z příkladů....
Reagovat
Pe3k
Forehand je zcela jistě velký demagog, ale hloupý není. Jsou zde mnozí velice málo inteligentní jedinci v jejich uplakaném táboře, on však patří k těm chytřejším. Každopádně jeho veškerá snaha je předem zbytečná, protože stojí na straně tupého stáda, které zásadně uznává nekonečné vracení míčků před tenisem a zásadně neuznává neuvěřitelnou kariéru hrající super legendy a nejlepšího a nejuznavanějšího hráče všech dob Rogera Federera.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty sa vždy tak strašne nachytáš, že to je až tragikomické.

Vyčítaš mi, že nereagujem na písaný text a pritom sám podsúvaš úplne odveci H2H...O tých predsa vôbec nie je reč. Písal si o turnajových víťazstvách, a forme poslednej doby, no úplne ignoruješ Grandslam, čo je akýsi tenisový vrchol pyramídy..

Dappe buď kľudný, základné tenisové fakty sú mi celkom známe. K tým menej dôležitým nepristupujem s takou precíznosťou. Viem, že Nadal má 25 a spolu s Federerom diktuje tempo tenisu už zhruba 7 rokov, jak som písal. Pointa bola tá, že sa to teraz štatisticky mení..To je to, čo som chcel vyzdvihnúť...To, či to trvalo 5 alebo 6 rokov je vedľajšie..
Reagovat
spaniel
Ok, jeste to zkus. Napsal jsi: "Snáď na základe tejto drobnej indície, pochopíš, ktorý faktor ti v štatistikách absentuje"

Co jsi tim myslel, kdyz ne H2H?

Zkus zareagovat na ty odrazky, to by zajimalo, ja to totiz vidim tak, Nadal byl prava svetova jednicka jen v 2010, predtim byl Federerova dvojka, pak Djokovicova.
Reagovat
Mark976
ještě 2008 byl Nadal No.1 na konci roku, když tu hrajete chlapi tolik na přesnost:o) a nejsem si jistý jestli 6x turnaj mistru valcuje Nadalovo vítězství na OH....na každém něco najdeme - Federe syndrom Nadal, Nadal syndrom nemoc, Djokovic syndrom neschopnost stálosti a Murray syndrom psychika ...těším se, že někdo tuto čtverku naruší
Reagovat
smazaný uživatel
Preboha, ty dávaš človeku fakt zabrať :)..Veď som napísal, čo som tou indíciou myslel. K tým odrážkam.

Áno, myslím si to. Je to môj názor a bezohľadu na to, že je podporený fanúšikovstvom mi ho nemôžeš vyvrátiť. A nenechaj sa zmiasť prvoplánovými týždňami v rebríčku. Obaja sú v inom veku a tým pádom treba k tým číslam pristupovať citlivo. No dajme tomu, že v období, kedy boli obaja v plodnom tenisovom veku (20-30r) a mali rovnakú konkurenciu, tak Nadal je úspešnejším tenistom. To je 5 rokov materiálu, z toho sa už dajú robiť aké také závery..

Úprimne neviem, či stihne Rafa Federerových 16GS..Naozaj sa to ťažko odhaduje, podľa mňa to bude niekde medzi 14-18..Bude to kľúčová štatistika, to priznávam...No čo sa týka Masters, je jasne, že určite bezpečne vyhrá....Možno s rozdielom 10 a pri 100% súhre okolností aj 15 titulov..Taká medzera bude už hodne kričať..
Reagovat
smazaný uživatel
Tady nikdo nepodliha nejaky euforii. Pokud si tu diskuzi prectes od spoda, nikdo se nesmal Rafovi, ze klesnul a ze vypad, to jen radoby fanousci Nadala plivou na Rogera, kterej dela pouze to co umi nejlip na svete. Hraje prekrasnej tenis, kterej slavi uspechy i kdyz mu bylo tricet. Kazdej rok tady cteme prognozy na Rogera, ktery proste nevychazej a dotycni to nemuzou prenyst pres srdicko, proto ty hadky, ktery zacne pokazdy fanousek Nadala, z 90% pri uspechu Federera...
Reagovat
dappe
Všechny tyhle odhady jsou dost mimo, navíc ty je podporuješ domněnkou, že je Nadal v polovině kariery, což považuju za dost zvláštní názor.
Reagovat
smazaný uživatel
V roku 2009 Nadalovi s tejpami na kolenách neprajníci dávali dva roky kariéry. Momentálne je lepším hráčom, bez tejpov. To bol zvláštny názor..

Bežný tenista je v 25 rokoch zhruba v polovici kariéry..Čas ukáže
Reagovat
spaniel
Mozna ho Nadal prekona s Masters a mozna mu zitra upadne noha. Uvidime. Mne jde onto, ze ani za boha neuznas Federerovi kvality a vytahujes statistiky, ktere hrajou pro Nadala a ikdyz vseobecne jsou odborniky uprednostnovane statistiky jine. At se ti to libi nebo ne, Nadal ma punc vecne dvojky, i kdyz titul nejlepsiho antukare mu pravem patri.

Chtel bych vsak napsat jednu vec, kazdy Rogeruv fanda se samozrejme tesi z toho, co od US Open dokazal a jen nekdo, kdo tenisu absolutne nerozumi, to muze ignorovat a snizovat. Z poslednich Master 1000 RF 4/7 a Masters 500 2/5 a Nadal 1/7 a 1/5. Rekl bychze to je uspesne tazeni, ale uznavam, ze by to chtelo GS nebo olympiadu.
Reagovat
spaniel
A co bys cekal? Kdyz jemu furt neco je, kazdou chvili chodi na kury, ma tejpy, pred zapasem svola tiskovku, ze mu u TV ruplo v koleni, odhlasi se z turnaje, dostane na tiskovce krece apod. Po tom vsem clovek fakt ceka, ze mu na kurtu upadne noha v koleni. Jak se Agassi bal ze mu na kurtu upadne paruka, tak se ja bojim o jeho nohy.
Reagovat
Pe3k
Ty na tom musíš být dost zle, když zde dokážeš psát do noci takové kraviny...
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, uznávam, že sa Roger zdvihol z relatívnej letargie... V kontexte predošlých rokoch sú to určite veľmi dobré čísla..Hlavne pre jeho fanúšikov, možno by som bol v opačnom prípade tiež optimistický..

Rozhodne môžete byť optimistický, čo sa týka rebríčku, hviezdy sú vam naklonené..Ak Rafa nevyhrá Wimbledon, zrejme sa za neho Roger dostane, no na Noleho by to stačiť nemalo. Toho môže predbehnúť reálne po kanadskom Masters ak ho Nole nevyhrá..No ak ho vyhrá Rafa, tak to na jednotku nebude stačiť..Je to celkom zapeklité, bude to napínavé...
Reagovat
smazaný uživatel
Do noci?..To máte asi v Čechách viac hodín. Ja si idem práve spraviť neskorú večeru, do postele to mám tak 2 hodky a stále sa vyspím viac, než 7 hodín...Relaxujem.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám dva dotazy mimo hlavní směr místní debaty

Kolik vyhrát federer turnajů na antuce? Kde by se ta informace dala najít?
Reagovat
Nancy_z
V tomhle článku je uvedeno, že Federer hrál na antuce 25x finále ATP , z toho 9x byl úspěšný, 15 porážek. Takže teď i s Madridem by měl mít 10 antukových titulů... http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2012/05/19/Madrid-Final-Briefing.aspx
Reagovat
VlS
Vše najdeš tady, ale budeš se v tom muset malinko povrtat.
http://www.coretennis.net/
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji za odpovědi
Reagovat
Roger_Federer
....24,gigin a Madrileno
tady opet rozjeli svoje onanistcke orgie...Realita je podle vysledku naprosto jasna..31 lety Švycarsky duchodce po mesici nastoupil na kurt,vyhral turnaj atp 1000,a ani se nezapotil...to je ralita a ukazka formi Nadala, žadne iluze,Nadal letos už žadny pořadny turnaj nevyhraje...Jeho forma je zcela nejhorši za poslednich 8 let..
Reagovat
smazaný uživatel
Čo je to ralita?
Reagovat
Heather_Fedex
proc gigin?? ;))
Reagovat
Roger_Federer
protože nick ....24 je panem Hydem,doctora gigina.
Reagovat
gigin
Já jsem si vyhlásil ramadán na psaní tady, po tom co tommr napsal, páč těch věčných urážek Djokárny už jsem měl dost. Tak jsem si jenom četl a bavil se. Ale kvůli tobě ty "duševní mrzáčku", kvůli tobě jsem ten svůj ramadán musel porušit !! Jsi ubohý !! Ne proto, že fandíš RF, na to máš tady jiné borečky se kterýma se vzájemně kvůli fandění urážíte, ale kvůli tomu, že si nevidíš do huby !! Ty jsi vulgární i místní ženy, holky, dámy !! Jsi nervalý !! Lžeš !! Jak ty můžeš fandit představiteli elegance, džentlmenství a obrovského charisma ??!!! Jsi neskutečný hulvát !! Mám jen jeden nick, gigin, a už si mne v životě neber do huby. Slušně tě o to žádám.
Reagovat
gigin
i na místní ženy .. hergot...
Reagovat
tommr
tolik strašnýho jsem toho o Djokovicovi zase nenapsal aby ses kvůli tomu musel urážet. Doufám, že si už vychlad ... :)
Reagovat
Roger_Federer
Přejdu z lehkym pousmanim tvuj pokus me bezduvodne urazit.,nejsem si vedom,že bych nekoho tady uražel..pousmeji se i tvemu zastiracimu manevru,jak ukryt že nick ...24,je druhou časti tve duševni osobnosti..
Reagovat
Sonja
Samozřejmě že si nejsi vědom, že bys tu někoho urážel, nejsi si vědom ničeho, co se ti nehodí, je to fakt otřesný a stejně tak je otřesnej tvůj pravopis...

Gigine, fakt nemá cenu se s ním bavit, on je fakt dutej jak bambus. Kež by se to tu dalo nějak vyfiltrovat, abych nemusela tyhle s*ačky číst...
Reagovat
Sonja
fakt, fakt, fakt.... myslím to vážně no:-/
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se tady i jinde dost často pohrdavě vyjadřuješ i k jiným hráčům, ne jen k Nolemu, třeba i k Rafovi, myslím, že kdyby tu někdo plival na Petru, taky by se ti to moc nelíbilo.
Naprosto Gigina chápu, že se ho to mohlo dotknout, z tvého pohledu to může být banalita, z jeho ne..
Reagovat
tommr
tak já bych ještě pochopil, že se gigin kvůli tomu na mě naštval, ale proč by měl kvůli tomu hned přestat přispívat na portál to už nepochopím ... :)
Reagovat
Roger_Federer
A,dorazila Srbská ultrafanynka.. Tak tebe jsem rozhodne před nekolika tydny urazil,tim že nezdílím tve nacionaliste nazory k srbsku ...toho jsem si vedom...Ale vztoupila si do debaty mezi mnou a giginem proč?Na tvuj nazor jsem se neptal,ani jsem ho nechtel znat....
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak, fanoušku, aspoň jeho věk bys mohl znát :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pologramotnej obdivovatel Federera je zpět. Rogere, pořádně nám to natři.
Reagovat
Sonja
Nepamatuju se, že bys mě urazil...respektive, nepamatuju si, že bych se urazila, i kdyby ses mě pokoušel urážet, na to fakt nemáš:-)
Co je ti po tom, proč. Kdyby se sem mohli psát jen názory, na které jsou lidi zvědaví, ty bys sem rozhodně přispívat nemohl.
Reagovat
Sonja
*mohly... to mám z tebe:-/
Reagovat
Roger_Federer
co máš za problém z věkem Federera?nebo mám napsat nedožitých 32?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já nejsem sice fanoušek Rogera, ale vím, že 3. srpna mu bude 31 !! Nebo snad ne ? :-)
Reagovat
Roger_Federer
Nechápu tvou retoriku? Nato že jsi žena, nebo se tak snažíš vypadat podle nicku jsi velmi vulgární, utočná, dokázala si to již při Davis-cupu..proč??Slušně jsem se zeptal proč vztupuješ do diskuze...Odpověd coje mi potom.?No dosti...
Reagovat
Roger_Federer
Narodil se 8.8. 1981 takže mu bude 31 ano..
Reagovat
Sonja
Nebudeš si tu teď hrát na pohoršeného, že ne??:-D a navíc na slušňáka...to by bylo fakt k smíchu. Reagovala jsem na tebe proto, že mě neskutečně irituje ta tvoje arogance plynoucí bůhvízčeho, navážíš se tu naprosto bezdůvodně do člověka, který se tu narozdíl od mnohých jiných lidí vyjadřuje vždycky slušně a na nikoho neútočí. Že jsem vulgární? Jsem. Raději bych se bez toho obešla, ale na některá individua se prostě nedá reagovat slušně. Nazdar.
Reagovat
gigin
:-)) :-*
Reagovat
Madrileno
To je zas uroda Fedexovych nohsledu, je krasne tu cist porad jejich adorace na pana Panaboha a jejich neustale presvedcovani, ze pan Roger nepatri do stareho zeleza. Mate pravdu, tipuju, ze Roger urcite dajeste i ten kalendarni Grandslam, mozna dvakrat a minimalne do 40ti bude vyhravat jeden Wimbledon, AO i US za druhym. Mozna teda FO obcas pusti Rafovi :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
blbec za blbcem tady pise stale o jakychsi 16 G...a pritom ja zminuji velkou pravdepodobnost, ze svycarska troska se na chvili podiva na zpochybnujici trun....... hamba ATP ! - bez Grand byt oznacovan nejlepsim hracem sveta
Reagovat
Labi
napsal jsi jednicka bez GS, takze se uklidni. Jediny blbec tady jsi ty ...pry svycarska troska....co jsi potom ty? obyčejný sráč
Reagovat
smazaný uživatel
aspon ze uz ted ti skutecnost dochazi....jak mysleno ty fanatiku. hamba ATP !!!!!
Reagovat
Pe3k
Jestli je Federer troska tak on je sliz, který na počátku časů vyplavilo moře...
Reagovat
Labi
Lidi jako Vás nemá cenu řešit...Rafa se pravděpodobně nejpozději po RG dostane o par bodu před Rogera, tudíž jsem si jist,že právě 24 tady zase bude blít...."účtovat" se bude ale až po posledním GS Us Open po tomhle turnají se uvidí...takže v současné situaci reagovat na ty kraviny co tu vypouštějí ubrečení fanoušci stejně ubrečeného Nadala je zbytečné
Reagovat
smazaný uživatel
Beeee, Beeee, Beeee von Rafa hraje tenis z jiny planety, je v zivotni forme to ze klesnul v zebricku, za to muze ATP:DDDD, kamarade taky ty me bavis jako nikdy... Mas jeste neco na srdicku podel se s nama, vono se ti ulevi:)
Reagovat
Pe3k
Tady je zase nablito. Jako obvykle Nadalovci neunesli situaci. Nejdřív brečí Rafa, teď jeho fanoušci. To je furt dokola :(

Btw. Federer vyhrál 3 z posledních 5 ATP Masters 1000 a to na rozdílných površích. Zasílám krátké video:
Roger Federer - Roland Garros 2012 Preview (HD)

http://www.youtube.com/watch?v=7-mPz83n468&feature=g-all-u
Reagovat
Labi
jj RG bude zajímavé :)...doufám aspon v jeden tak podařená match jako loni s Djockem:)...v tomhle zápase pro fanouška tenisu nebyl poražený nikdo :)
Reagovat
Labi
*podařený
Reagovat
smazaný uživatel
Řeknu to takhle:
Pokud Roger nenarazí na Rafu, tak FO vyhraje..
Ale pokud na něj narazí, tak dostane stejnou nálož jako minulej rok

Tak to vidím já... :)
Reagovat
Labi
i kdyby se Roger dostal na první místo tak vy ty huby nezavřete, španěl běhavý je už za ním a dost více bodu obhajuje...chci vidět Nadala s Novakem jak budou i po 30 vyhrávat tyhle turnaje a jak řekl Spaniel argumentovat že na turnaji mistrů mají ostatní méně sil a přitom je porazí tenista o 5-6 let starší je ubohé....
Reagovat
Madrileno
Roger uz dlouhodobe jenom paberkuje ...maximalne vyhrava Turnaj Mistru, protoze tam jsou ostatni hodne dobiti po dlouhych sezonach. Proto vas prosim, vazeni, neprecenujte to. Na Grandslam uz mu neverim. Ale jinak vsechna cest, jak ve svem veku jeste vali.
Reagovat
spaniel
Nikoho nezajímá čemu věříš. Letos vyhrál 4 tituly, z toho dva 1000. Odsunul Nadala na druhé místo a moc toho neobhajuje. Tak zalez někam do díry se třepat strachy a dál si namlouvej, že už jen paběrkuje. Zato vidím někoho jiného, kdo v porovnání s loňským rokem jen paběrkuje a to je mnohem mladší.
P.S. Velcí hráči v minulosti vyhrávali turnaj mistrů, zvládali to a nevymlouvali se. Je trochu smutné, když teď o 5 let mladší nemají po US Open sil.
Reagovat
Madrileno
neuneses jiny nazor nebo co? Ja se strachy rozhodne neklepu. Naopak se tesim, az po prohranem RG budes zase vytahovat Rogerovych 16 slams, i kdyz uz ponekud zaprasenych od prachu casu :-)
Reagovat
Labi
GS je GS to je to same jakoby někdo zpochyňoval a říkal že je ohrané mluvit např. o Grandslamech Samprase
Reagovat
smazaný uživatel
borec co uz na skutecny turnaj nema....asi opravdu bude jeste prvni...jednicka bez grandslamu - no to snad néé
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj:))
http://crymore.org/
Reagovat
spaniel
Líbí se mně tvá panika hlupáčku, jak už začínáš být propocený:) Každý turnaj, který Federer vyhraje, se pro tebe záhy stává nedůležitým. Jenže to jsi si asi nevšiml, že moc turnajů, které by nevyhrál už není.
Reagovat
smazaný uživatel
vubec nevis o cem pises ty sašku
Reagovat
spaniel
Ale vím a to tě štve hlupáčku. Kdybych tady posbíral ty tvé nesmysly, tak bych je mohl vydat jak encyklopedii blbosti.
Reagovat
Labi
bez GS? ma jich 16 ty hňupe! ale asi to těžko neseš co že pro tebe "dědule" všechny válcuje....když to neunášíš tak nepiš aspon kraviny!
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáte někdo informace jak to s Robinem vypadá? Vrátí se vůbec na tenisové kurty? V žebříčku už strmě klesá dolů,i když i tak klobouk dolů,že i přes 10ti měsíční absenci na turnajích se drží pořád na 56.místě!!
Reagovat
smazaný uživatel
Roland Garros hrať určite nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Šokujúce :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozdiel medzi SF a F je v Ríme 240 bodov, Federer má slušnú východiskovú pozíciu...
Reagovat
smazaný uživatel
Nadala moze domov poslať Tomas, Noleho moze umlatit delpo.
Roger by mohol mať klud po semifinale.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer sa môže zapotiť aj s Monfilsom, teda ak bude v obveklej forme...A Berdych môže možno vypadnúť s Almagrom...Inak, ak aj bude Federer druhý v rebríčku, je to 50:50, čo sa RG týka..V SF by tým pádom na Rafu mohol a nemusel naraziť..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist