Fed Cup: Šafářová s Hradeckou už trénovaly, Kvitová odpočívala

1. 11. 2011, 12:37
Aktuality 2
Bez novopečené světové dvojky dnes vyrazily české tenistky trénovat do Olympijské haly v Moskvě, kde o víkendu odehrají finále Fed Cupu. Nově položený povrch si vyzkoušely Lucie Šafářová a Lucie Hradecká; vítězka Turnaje mistryň Petra Kvitová po náročném programu uplynulých dnů odpočívala.
Lucie Hradecká

"Vypadá to tady úplně stejně. Jenom povrch je nově položený, ale je stejný," porovnala česká dvojka Šafářová, jak se změnilo prostředí od turnaje WTA, který ve stejné hale hrála před čtrnácti dny a postoupila v něm až do semifinále.

Od prvního tréninku se Šafářová s Hradeckou nešetřily a některé výměny byly ostré. "Musíme do toho jít hned naplno," uvedla čtyřiadvacetiletá Šafářová na Facebooku fedcupového týmu a dodala: "Nálada je dobrá jako vždy."

Na úvod tréninku se hráčky zahřály při tradičním nohejbalu s tenisákem. Šafářová vytvořila dvojici s koučem Kvitové a zároveň fedcupovým trenérem Davidem Kotyzou, zatímco Hradecká měla za partnera kapitána Petra Pálu.

Hradecká je v Moskvě poprvé a všechno jí přijde obrovské - město i hala. "V mega hale pomalu není vidět strop, ale je to nová zkušenost," řekla deblová vítězka Roland Garros. Povrch dvorce byl při prvním seznámení pomalejší. "Zastavuje se to, ale ke konci týdne to sešoupeme, aby to bylo rychlejší," řekla Hradecká.

Světové dvojky ve dvouhře a čtyřhře Kvitová s Květou Peschkeovou přiletěly do Moskvy v pondělí z Istanbulu a trénovat by měly až ve středu. Po nedělním triumfu Kvitové na Turnaji mistryň jsou Češky naladěny na vítěznou notu a touží po úspěchu. "Na základě posledních výsledků jsou Češky favoritkami," řekl ruský kapitán Šamil Tarpiščev pro oficiální web Fed Cupu.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
Pe3k
Kvitová - Azarenka full HD highlights.

http://www.youtube.com/watch?v=XBfeNyXdG8Q&feature=feedu
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě přidám : Kvitova - Stosur

http://www.youtube.com/watch?v=ZnTMBpArvX8
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist