Fed Cup: Rusky poletí do Srbska s "béčkem"

11. 1. 2010, 14:32
Aktuality 2
V posledních letech jsou ruské tenistky jasně nejlepším týmem Fed Cupu, letos ale mohou mít problémy už s postupem do 2. kola. Výběr kapitána Šamila Tarpiščeva poletí příští měsíc do Srbska bez svých nejlepších hráček, chybět budou čtyři z elitní světové desítky.
Dinara Safinová

Kvůli zraněním nebo nabitému programu nenastoupí v Bělehradě za Rusko světová dvojka Dinara Safinová, trojka Světlana Kuzněcovová, Jelena Dementěvová, Věra Zvonarevová, Maria Šarapovová ani Nadia Petrovová. Kapitán Šamil Tarpiščev tak bude bez svých šesti nejlepších hráček.

"První kolo je bohužel naplánováno hodně špatně - mezi Australian Open a sérií turnajů ve Spojených státech," prohlásil Tarpiščev.

Rusko, které v letech 2004-2008 vyhrálo Fed Cup čtyřikrát, minulý rok prohrálo v semifinále. Značně oslabená sestava tehdy nestačila na pozdější vítězky z Itálie.

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
vamos
Reagovat
skott
Dat prilezitost ¨mladym puskam¨ neni na skodu.Alisa s Nastou uz ukazaly, ze si se Srbkama umi poradit.A v deblu je bod jisty, at bude hrat treba i ruske cecko.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist