Fed Cup: Německý tým doplnila Maleková

27. 1. 2010, 16:42
Aktuality 0
Tatjana Maleková se stala poslední členkou německého týmu pro únorový zápas Fed Cupu v Brně proti českým tenistkám. Kapitánka Barbara Rittnerová doplnila 70. hráčku světa k již dříve oznámenému triu Andrea Petkovicová, Anna-Lena Grönefeldová a Kristina Barroisová.
Profily hráčů
Tatiana Maleková

"Pokud dokážeme hrát na hranici našich možností, pak máme šanci postoupit do semifinále," řekla Rittnerová médiím. "Rozhodující roli bude hrát proti Češkám týmový duch a bojovnost," dodala.

Němky se v utkání prvního kola Světové skupiny budou muset na brněnském výstavišti obejít bez své žebříčkově nejlepší hráčky Sabine Lisické. Čtyřiadvacáté tenistce světa se zápas týmové soutěže nehodil do turnajového programu, a proto se kapitánce omluvila.

Český kapitán Petr Pála na utkání, které se uskuteční 6. a 7. února, začátkem týdne nominoval čtveřici Lucie Šafářová, Petra Kvitová, Květa Peschkeová a Lucie Hradecká.

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist