Fed Cup: Češky jdou do semifinále s vítěznou sestavou

15. 4. 2009, 11:33
Aktuality 4
Žádné překvapení, osvědčená jména. Tak vypadá nominace českého fedcupového týmu, který v semifinále nastoupí proti USA ve složení Iveta Benešová, Petra Kvitová, Lucie Šafářová a Květa Peschkeová. Kapitán Petr Pála tak vsadil na stejné kvarteto, které zvládlo čtvrtfinále proti Španělsku.
Český fedcupový tým

"Nominoval jsem nejlepší a nejsilnější možný tým," komentoval Pála nominaci v oficiální zprávě. "Všechny hráčky jsem osobně sledoval a proti Americe nastoupíme v osvědčené a úspěšné sestavě. Všichni už se do Brna těšíme a uděláme vše pro postup do finále," dodal.

Nominaci amerických tenistek by měla kapitánka Mary Joe Fernandezová oznámit dnes odpoledne. Očekává se, že se v ní neobjeví Serena Williamsová ani její sestra Venus. "Jejich sestavu neřeším, už proto, že dvě jména je možné změnit i v den losu," řekl Pála

Vstupenky do brněnské haly Rondo, kde bude tenisová kapacita 4.250 míst, jsou vyprodány, takže hráčky čeká bouřlivá atmosféra.

Utkání začne v sobotu 25. dubna a hrát se bude od 13:30, v neděli od 12:00. České tenistky přijedou do Brna v neděli 19. dubna, kdy je čeká první seznamovací trénink. Ve čtvrtek je na programu slavnostní večeře a v pátek od 14:30 los na brněnské radnici.

pva, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
ano tak nikoho lepšího ted asi nemáme
jen doufám že to petra zvládne... po špatných výsledcích
Reagovat
smazaný uživatel
No, Nicola by asi byla lepší než Petra, ale tak když nechce, nechce, škoda...Američanky musíme dát, i kdybychom nechtěli!!! Craybasová je veteránka, Oudinová přesný opak, mladé tele, nezkušené, sice má talent, ale zdaleka ještě není na úrovni Benešovky, Šafářky a spol...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
a matteková tam hrát nebude??
Reagovat
smazaný uživatel
No mattek hraje ted taky ne moc dobre,ale nase tenistky tomu taky moc nedavaj az na ivetu. No jinak pres craybas a oudin by to mel bejt postup
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist