Favoritky v Bengalúru nezaváhaly

6. 3. 2008, 16:57
Aktuality 0
Žádné velké překvapení nepřinesly dnešní zápasy druhého kola na turnaji v indickém Bengalúru. Do čtvrtfinále postoupily dvě nejvýše nasazené hráčky, Jelena Jankovičová a Venus Williamsová, a roli nasazené favoritky potvrdila i Ruska Zvonarevová.
Jelena Jankovičová

Venus Williamsová se ovšem na postup do čtvrtfinále nadřela více, než zřejmě sama čekala. Proti 58. hráčce světa vyhrála poměrně snadno první set, ve druhém ale nezvládla tie-break a rozhodnout musela až ve třetí sadě po téměř dvouhodinové bitvě.

V Indii, kde se hraje o celkovou sumu 600.000 dolarů, je tak stále reálná možnost sesterského souboje. Obě bývalé světové jedničky Venus i Serena ale musí úspěšně zvládnout svá páteční čtvrtfinále.

Srbka Jankovičová, nasazená jednička, měla dnes cestu dál mnohem jednodušší. Po volném losu v prvním kole se dnes příliš nepárala s Chorvatkou Mamičovou, kterou porazila 6-2 6-2.


Výsledky - Bengalúru:
Dvouhra - 2. kolo:
Jankovičová (1-Srb.) - Mamičová (Chorv.) 6:2, 6:2, V. Williamsová (2-USA) - Šuaj Pchengová (Čína) 6:2, 6:7 (6:8), 6:2, Zvonarevová (7-Rus.) - Szatmariová (Rum.) 7:6 (7:5), 6:1, Jen C' (Čína) - Savčuková (Ukr.) 6:2, 6:1.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist