Favorité v Cincinnati postupují

28. 7. 2008, 18:55
Aktuality 1
ATP CINCINNATI - Úvod turnaje Masters v Cincinnati žádné překvapení nepřinesl. Do druhého kola už postoupili nasazení Robredo a Karlovič, nezaváhal ani mladý Lotyš Gulbis proti Nieminenovi.
Tommy Robredo

Zcela jednoznačné vítězství si dnes na úvod turnaje v Cincinnati připsal Španěl Tommy Robredo. Turnajová dvanáctka porazila dvakrát 6-2 domácího Mardyho Fishe. Tomu zápas vůbec nevyšel - udělal šest dvojchyb (dokonce i tři v řadě) a z 57 prohraných výměn udělal sám 38 nevynucených chyb. Robreda tak doslova poslal do 2. kola.

Vstup do turnaje zvládla i turnajová šestnáctka Ivo Karlovič. Přes dva metry vysoký Chorvat nasázel 18 es Brazilci Thomazi Belluccimu a bez ztráty servisu za 69 minut vyhrál 6-3 6-4. Devětadvacetiletý Karlovič tak přerušil sérii tří porážek, které utrpěl od titulu červnového v Nottinghamu. V Cincinnati ve druhém kole narazí na vítěze duelu Ančič - Acasuso.

Na dlouhodobě špatné výsledky navázal sedmadvacetiletý Fin Jarkko Nieminen. Dnes sice úvodní set s devatenáctiletým Lotyšem Gulbisem dotáhl do tie-breaku, v něm ale prohrál a ve druhé sadě už čtvrtfinalista letošního French Open dvakrát prolomil Seveřanovo podání a vyhrál 7-6 6-2.

ATP MASTERS SERIES CINCINNATI (USA, tvrdý p., 2.615.000 dolarů) - pondělí:

Dvouhra - 1. kolo:
Robredo (12-Šp.) - Fish (USA) 6-2 6-2
Karlovič (16-Chor.) - Bellucci (Braz.) 6-3 6-4
Gulbis (Lot.) - Nieminen (Fin.) 7-6(7) 6-2

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist