Exhibice v Thajsku: Clijstersová s Wozniackou vyhrála i třetí souboj

1. 1. 2011, 22:50
Aktuality 0
Světová jednička Caroline Wozniacká a trojka Kim Clijstersová dnes v Thajsku odehrály v rámci oslav příchodu nového roku a na počest krále Bhumibol Adulyadej exhibiční utkání. A i třetí vzájemný souboj se lépe povedl Belgičance.
Kim Clijstersová a Caroline Wozniacká

Kim Clijstersová se s Caroline Wozniackou utkala v roce 2009 ve finále US Open a loni v boji o titul z Turnaje mistryň. Z cenných triumfů se pokaždé radovala Belgičanka a také dnešní exhibiční střetnutí vyhrála zkušenější hráčka.

Zápas v thajském Hua Hin se uskutečnil v rámci oslav příchodu nového roku a na počest krále Bhumibol Adulyadej, kterému bude letos 84 let. Clijstersová vyhrála první set 6-3, dvacetiletá Dánka však postupně svou hru zlepšovala a o vítězce rozhodoval super tie-break. Ten vyhrála těsným rozdílem 12-10 o sedm let starší Begičanka, jež si tak zvedla sebevědomí před blížícím se Australian Open. Loni se s Melbourne loučila nečekaným debaklem od Rusky Petrovové.

"Doufám, že se to letos nebude opakovat. Ten den si mi nedařilo vůbec nic, ale to se v tenise prostě stává," vzpomínala Clijstersová.

Tenistky po dnešním zápase nastřílely 84 podepsaných míčků do hlediště.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist