Exhibice hvězd: Federer, Borg, McEnroe

29. 7. 2008, 13:44
Aktuality 1
Na utkání tenisových hvězd současnosti i minulosti se mohou v listopadu těšit tenisoví fanoušci. V rámci Turné šampionů se na dvorcích v asijském Macau představí Roger Fededer, Björn Borg a John McEnroe. Čtvrtým do party bude buď Rafael Nadal, nebo James Blake.
John McEnroe a Björn Borg

Akce v Macau svede proti sobě dvě legendy 70. a 80. let. Björn Borg byl spolu s Jimmym Connorsem a Ivanem Lendlem největším rivalem Johna McEnroea: utkal se s ním čtrnáctkrát a na jejich vyrovnanost ukazuje i bilance 7-7.

Dvacátého listopadu se Borg s McEnroem utkají znovu. Na stranu Borga se pak do jednoho týmu postaví další vítěz pěti Wimbledonů v řadě Roger Federer. Kdo bude McEnroeovým spoluhráčem, ještě není jisté - Rafaela Nadala a Jamese Blakea čeká vzájemný semifinálový duel Davisova poháru, a tak na exhibici pojede člen poraženého družstva. Ten druhý bude ve stejnou dobu hrát o 'Salátovou mísu'.

Formát souboje bude jednoduchý. Jako první proti sobě na jeden set nastoupí Borg a McEnroe, po nich si to na dva sety rozdají Federer a jeho soupeř. Závěrečná čtyřhra se pak bude hrát na dva super tie-breaky.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Haha.. Roger všechny převálcuje, haha
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist