Evertová: Vítězství Sereny ve Wimbledonu by byl šok

15. 6. 2011, 13:41
Aktuality 6
V posledních dvou sezonách ženskou soutěž ve Wimbledonu ovládla, tentokrát ale na půdu All England Clubu vstoupí po téměř roční pauze s pouhými několika odehranými zápasy v zádech. Kdyby Serena letos vyhrála, byl by to šok, tvrdí bývalá světová jednička Chris Evertová.
Profily hráčů
Serena Williamsová (© rolandgarros.com)

Serena Williamsová se vrátila po zranění nohy a plicní embolii na kurty po roční pauze tento týden v Eastbourne. "Proto by bylo monumentální, kdyby dokázala vyhrát Wimbledon. Nikdy ji nemůžete odepisovat, ale nevím, jak je to reálné pro někoho, kdo rok nehrál, prošel si psychicky tím, co ona a odehrál jen jednu přípravu," řekla Evertová, vítězka osmnácti grandslamových turnajů, z toho tří ve Wimbledonu.

Pokud Serena Williamsová odehraje co nejvíce zápasů v Eastbourne a přežije první týden ve Wimbledonu, může mít šanci dojít daleko. "Otázkou ale je, zda ty dva týdny předtím stačí, aby uspěla. Já si myslím, že ne," odhadla Evertová.

Za černého koně turnaje v All England Clubu Evertová považuje Venus Williamsovou, starší sestru Sereny, která se rovněž po pauze vrátila na dvorce. "Všechna pozornost je upřena na Serenu a Venus může v tichosti udeřit. Ona trávu miluje," řekla Evertová o Venus, která už Wimbledon vyhrála čtyřikrát.

Za další favoritky označila Evertová stejně jako před ní její někdejší rivalka Martina Navrátilová vítězku Paříže Na Li z Číny a Rusku Marii Šarapovovou.

pva, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nejsi rasista ty jsi mě pobavil ty komediante !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
lofas
Šok ? jak vidím ty tundry v té WTA tak i Kdyby Serena měla pauzu 10 roku tak to vyhraje , Serena by to vyhrála i kdyby hrála na kolečkovém křesle bo WTA je jen amatérský tenis a profík je jen Serena a Venus !
Reagovat
smazaný uživatel
Tvůj příspěvek je také na profesionální úrovni ;) jen tak dál a za chvíli tu budeme mít druhého lopatu.
Reagovat
Adufka
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
VlS
Jsi hodně hloupej rasista a mezi normální lidi bys měl mít nasazenej náhubek
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist