Erraniová s Vinciovou jsou Deblovým párem roku

22. 11. 2013, 10:57
Aktuality 2
Vybrat Deblový pár roku 2013 bylo pro WTA těžké, rozhodla se však pro světové jedničky Saru Erraniovou a Robertu Vinciovou. Italky letos vyhrály Australian Open a po celý rok podávaly vyrovnané výkony.
Profily hráčů
Roberta Vinciová a Sara Erraniová

Před rokem ženské čtyřhře vládly neohroženě Sara Erraniová a Roberta Vinciová a o nejlepším Deblovém páru roku nebylo pochyb. Letos však každý grandslamový turnaj vyhrál jiný pár a pořadí v čele žebříčku na konci roku je nebývale vyrované.

Italské kamarádky ale vítězství v anketě obhájily. Vítězky Australian Open podávaly ze všech dvojic nejvyrovnanější výkony, po celý rok si udržely post světových jedniček a při vyhlášení dostaly přednost před asijským párem Shuai Peng a Su-Wei Hsieh, které letos vyhrály Wimbledon a Turnaj mistryň.

"Při čtyřhře si užijeme spoustu legrace. Pomáhá také mé hře ve dvouhře, proto hraju ráda oboje. Samozřejmě, že někdy je to těžké po fyzické stránce, neboť po dvouhře jste unavení a pak jdete hrát debl. Ale líbí se mi to, a když navíc hrajete se svou nejlepší kamrádkou, je to o to jednodušší," řekla Erraniová, jež je sedmou hráčkou světa ve dvouhře. Vinciová skončila na 14. místě.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
tommr
prospívá jim hlavně to, že spolu hrají dlouhodobě ...
Letos jsem čekal, že se víc prosadí Háčka. Sezóna jim ale moc nevyšla i díky nejrůžnějším zdravotním potížím a všechno nakonec vyvrcholilo jejich neštastným rozchodem. Doufám, že se jim příští rok s novejma partnerkama povede líp a že se aspon jedna z nich dostane na TM ... :)
Reagovat
Jan
Zatímco je háčka mohla stíhat, je po nich ... :(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist