Erraniová dosáhla prvního titulu ve dvouhře i ve čtyřhře

13. 7. 2008, 21:28
Aktuality 0
WTA PALERMO - Italská tenistka Sara Erraniová proměnila premiérovou účast ve finále turnaje WTA v titul. Jednadvacetiletá hráčka dnes na antuce v Palermu porazila 6-2 6-3 Ukrajinku Mariji Korytcevovou a dočkala se životního úspěchu. Navázala tak na včerejší triumf ze čtyřhry.
Profily hráčů
Sara Erraniová

Italka Sara Erraniová dnes v Palermu porazila Ukrajinku Mariji Korytcevovou 6-2 6-3 a svou první účast ve finále turnaje WTA proměnila v premiérový titul. Erraniová na domácí půdě už včera uspěla i ve finále čtyřhry, když po boku Španělky Llagosteraové získala rovněž první titul z deblu.

Pro jednadvacetiletou Erraniovou bylo dosavadním maximem semifinále, které hrála v minulé sezoně na antuce v Acapulku a Palermu, a také na rychlém povrchu v Bali. V cestě za prvním turnajovým vítězstvím si letos v Palermu musela v semifinále poradit i s krajankou Flavií Pennettaovou, která plnila roli nejvýše nasazené.

Naopak třidvacetiletá Ukrajinka neuspěla ani ve svém druhém finále - v roce 2007 totiž v hale v indické Kolkatě podlehla krajance Kirilenkové.

WTA PALERMO (Itálie, antuka, 145.000 dolarů) - nedělní výsledek:

Dvouhra - finále:
Erraniová (5-It.) - Korytcevová (7-Ukr.) 6:2, 6:3.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist