Erraniová bude v Portoroži bojovat o druhý titul v řadě

27. 7. 2008, 10:56
Aktuality 1
Ve finále tenisového turnaje v Portoroži se dnes utkají Anabel Medinaová-Garriguesová ze Španělska a Italka Sara Erraniová. Obě tenistky letos už jeden titul získaly. Španělka zvítězila ve Štrasburku, italská hráčka triumfovala před čtrnácti dny v Palermu. Jediný vzájemný zápas vyhrála loni v indonéském Bali ve třech setech Erraniová.
Errani Sara

Těžší cestu do boje o titul měla Medinaová, jež porazila nenasazenou Němku Julii Görgesovou až po třísetové bitvě 6:3, 2:6, 6:4. Držitelka osmi titulů už letos hrála finále WTA dvakrát. V marockém Fesu to ještě nevyšlo, ale před dvěma měsici se ve Štrasburku radovala z vítězství. Ve finále nastoupí proti Italce Erraniové.

Ta zažívá nejlepší období dosavadní kariéry. Před čtrnácti dny při premiérové účasti ve finále vyhrála na domácím turnaji v Palermu svůj první titul WTA. Jednadvacetiletá hráčka si skvělou formu přenesla i do Slovinska. Ve včerejším semifinálovém zápase v Portoroži vyřadila favorizovanou Carolinu Wozniackou z Dánska dvakrát 6:4 a dnes bude mít možnost zaznamenat druhý triumf v řadě.

V září minulého roku se taktéž na tvrdém povrchu v indonéském Bali obě hráčky střetly a výhru 7:5, 4:6, 6:4 slavila Erraniová.

WTA PORTOROŽ (Slovinsko, tvrdý p., 175.000 dolarů) - výsledky:
Dvouhra - semifinále:
Medinaová-Garriguesová (4-Šp.) - Görgesová (Něm.) 6:3, 2:6, 6:4, Erraniová (8-It.) - Wozniacká (3-Dán.) 6:4, 6:4.
TenisPortal.cz, Václav Navrátil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Překvaplila mě že porazila i Wozniackou...asi forma...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist