Dunlop ulovil hvězdy!

12. 6. 2010, 08:03
Téma 2
Zajímavé, ba úsměvné. Sotva se Berdychův trenér Tomáš Krupa opřel do rámů slavné značky Dunlop (v květnové Tennis Areně mluvil o zastaralé technologii, která je důvodem odchodu české jedničky k Headu), probleskly dva přestupy hráčů Top 10 - tentokrát ovšem k Dunlopu!
Profily hráčů
Fernando Verdasco

Španěl Fernando Verdasco hrál na Roland Garros zbrusu novým rámem Dunlop Aerogel 4D300 Tour, za který vyměnil rakety Tecnifibre, a stane se novou tváří slavné značky! Protože má ale stále smlouvu s Tecnifibrem, hrál French Open s „přestříkanou“ raketou, v utajení. Další hvězdou, kterou Dunlop ulovil, je Rus Nikolaj Davyděnko. Ten už pilně trénuje  novým modelem rakety pro rok 2011.

„Myslím, že je to důkaz, že Dunlop používá špičkové technologie. Nejnovějším patentem, oceněným řadou renomovaných společností, je výroba raket za použití kosmického materiálu Aerogel,“ říká Miloš Prokeš, obchodní ředitel Dunlopu pro Českou republiku.

K „přestupu“ Berdycha poznamenal: „Tomáš prožil s Dunlopem mnoho úspěšných let a vyšplhal do světové špičky, teď se zkrátka rozhodl pro změnu.“ A pak dodal: „S rámy Dunlop hrála anebo hraje - i v jiných raketových sportech - řada světových jedniček, čímž se může pochlubit málokterý výrobce. Mluvit o zastaralé technologii svědčí o neznalosti problematiky.“

Nové číslo Tennis Areny dále obsahuje:

Nicole Vaidišová - z výsluní do zapomnění
Na kurty jen v pantoflích - jak bydlí tenisté ve Wimbledonu
Rychlost v tenise - jak ji potrénovat, vysvětluje Richard Schönborn

a další zajímavosti

Předplaťte si tenisový a lifestylový magazín Tennis Arena za pouhých 540,- na rok a získejte 2 sady míčů zdarma!

pva, Tennis Arena

Komentáře

2
Přidat komentář
Twofinger
Dunlop nebo Head, esli to mas v pracce, neni co resit...
Reagovat
smazaný uživatel
blbost..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist