Do semifinále nepostoupila ani Benešová

2. 5. 2008, 16:25
Aktuality 1
Po Karolíně Plíškové ve čtvrtfinále neuspěla ani fedcupová reprezentantka Iveta Benešová. Utkání se čtvrtou nasazenou Katarinou Srebotnikovou ze Slovinska prohrála 2-6 v rozhodujícím třetím setu a s turnajem se rozloučila. Ve hře tak z domácích tenistek zůstává jen Klára Zakopalová, kterou dnes čeká souboj se Shahar Peerovou.
Iveta Benešová (© pragueopen.cz)

V úvodní sadě Benešová v jedenáctém gamu smolně ztratila servis, když soupeřka na brejkbol zahrála míček přímo na spojnici čar. Pak měla domácí tenistka dvě šance vynutit si tie-break, ale ani jednu nevyužila a set ztratila.

V úvodu druhé sady dvakrát přišla o svůj servis a rychle prohrávala 0:3. Pak srovnala krok a v devátém gamu se díky odvrácení dvou brejkbolů dostala do vedení 5:4. Následně si při servisu Srebotnikové vypracovala setbol a hned ho využila.

Úvod jí utekl i ve třetí sadě, tentokrát prohrávala už 0:4. Měla brejkboly na 2:4, jejichž využití by jí ještě mohlo dát šanci na zvrat, ale promarnila je a set prohrála hladce 2:6.

WTA Praha - páteční výsledky:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Zvonarevová (1-Rus) - Vinciová (Itá) 6-1 6-2
Azarenková (3-Běl) - Karolína Plíšková (ČR) 6-2 6-1
doplněno:
Srebotniková (4-Slo) - Benešová (ČR) 7-5 4-6 6-2

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil. ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
dffffffffff
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist