Djokovič zničil Zvereva a neprohrál už 17 zápasů. Čorič vyřadil Federera

13. 10. 2018, 12:02
Aktuality 170
ATP ŠANGHAJ - První semifinále na turnaji Masters v Šanghaji mělo nečekaně jednoznačný průběh, druhé nečekaného vítěze. Nejprve trojnásobný šampion Srb Novak Djokovič ztratil jen tři gamy s Němcem Alexanderem Zverevem, připsal si jeho premiérový skalp a díky již sedmnácté výhře v řadě si zajistil posun na post světové dvojky. Na něm vystřídá Švýcara Rogera Federera, který v v boji o druhé místo ve finále podlehl Chorvatu Bornu Čoričovi a neobhájí tak loňský triumf.
Novak Djokovič

Novak Djokovič se po obnovení spolupráci s trenérem Mariánem Vajdou rychle vrátil do skvělé formy. Od začátku července vyhrál 26 ze 27 zápasů a díky tomu ovládl Wimbledon, US Open a Masters 1000 v Cincinnati, kde jako první v hsitorii zkompletoval Golden Masters.

Dnes si jednatřicetiletý Srb připsal už 17. výhru v řadě. V Šanghaji porazil za hodinu hry hladce 6-2 6-1 o deset let maldšího Němce Alexandera Zvereva a oplatil mu porážku jediného předchozího vzájemného střetnutí na okruhu ATP, které svedli loni na antuce v Římě.

"Odehrál jsem dnes velmi dobrý zápas, nedělal jsem zbytečně chyby a držel se svého plánu. Jsem rád, že jsem neztratil moc sil," komentoval Djokovič. "Těším se na další finále před skvělými fanoušky."

Djokovič postoupil do finále bez ztráty setu a v Šanghaji zaútočí na již čtvrtý triumf, kterým by navázal na svá vítězství z let 2012, 2013 a 2015. 



Už semifinálová výhra dala Djokovičovi jistotu, že se v pondělí posune na post světové dvojky před Rogera Federera. Právě na švýcarského obhájce titulu mohl narazit v nedělním finále, Federer ale v druhém semifinále zaváhal proti Bornu Čoričovi.

Sedmatřicetiletý Švýcar nestačil na o šestnáct let mladšího Chorvata podruhé v sezoně. Poté, co mu v červnu podlehl ve finále na trávě v Halle, si dnes Federer nevypracoval jediný brejkbol, na returnu uhrál jen devět fiftýnů a prohrál 4-6 4-6.

Jednadvacetiletý Čorič tak postoupil do svého dosud největšího finále a zajistil si posun na 14. místo světového žebříčku, čímž o čtyři pozice vylepší své dosavadní maximum.

Djokovič s Čoričem se utkají potřetí. Oba předchozí duely na antuce vyhrál 2-0 na sety zkušenější Srb. Ten bude v neděli útočit na 72. titul, z toho 32. z akcí Masters. Čorič bude v svém 5. finále usilovat o třetí triumf.

• ATP MASTERS 1000 ŠANGHAJ •
Čína, tv. povrch, 9.219.970 dolarů
sobotní výsledky (13. 10. 2018)
• Dvouhra - semifinále •
Čorič (Chorv.) - Federer (1-Švýc.) 6-4 6-4
Djokovič (2-Srb.) - A. Zverev (4-Něm.) 6-2 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

170
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Bol raz jeden král.

Roger, vdaka za vsetko.

Tam sú dvere :)
Reagovat
Franky
Bol raz jeden kecalek z petrzky...
Reagovat
Herbert_Hoover
Borna zatím hraje peklo, uvidíme, jak dlouho mu to vydrží.
Reagovat
smazaný uživatel
Už to křuplo. Proti Novakovi ve formě většině hráčů trvá zhruba 5 gamů, než pochopí, že je asi něco bolí. Rogerovi 7. Nadalovi 9.
Reagovat
smazaný uživatel
Prohra Rogera nebolí. Je to v pohodě. Předvedl solidní tenis a dá se na tom stavět do konce roku. Tohle je důležité. Sám říkal, ze je spokojený, takže má co ukázat v Basileji, turnaji mistrů, nebo i Paříži, kde naznačil, ze možná nastoupí. Není za zenitem a hraje velmi slusné a to je podstatně.
Reagovat
woody
Fedkovic nebude,coz je skoda,sice fandim Novakovi,ale myslim ze kazde finale kde nastoupi proti sobe big 3 (Murraye letos nepocitam) je svatek tenisu. Navic si myslim ze Novak by s momentalnim sebevedomim i vyhral. Dole vsude ctu jak je zase Roger odepisovany,klasika jako uz tolikrat a vzdycky nasel zpusob jak vyhrat! Jeste nam ukaze,tomu verim! Stejne jako Nadal,Nole i Andy! Je to proste generace hracu a osobnosti,kteta tu uz dlouho nebude a myslim se nam po ni bude sakra styskat! Proto jsem si pral finale Fedkovic! Novaka zitra ceka tezky zapas, uvidime jak to bude slapat;-)
Reagovat
mahycek
Tak, tak, ještě noty a bude to hit o Rogerovi, ale na to
si ještě netroufám. Počkejme...... I když několikrát Fedexe
na podiu připomenu, nebo občas ohlásím nějakej výsledek.
Reagovat
annah
Střádej hudební nápady, a až Roger oznámí návrat na svou galaxii, odkud ho k nám poslali, třeba z tebe ten hit vypadne. :-)
Za nějakých dvacet let se možná dočkáme i nějakého Rogifilmu, jako je ten o Borgovi a Mecovi.
Reagovat
mahycek
Ani jsem všechno nečetl, protože odjíždím, ale znovu říkám,
že je to pomalé odcházení Rogera. Ano, já budu velmi smutný
ani nevím, komu bych měl fandit, když skončí . Je to smutné, jako smrt
je pro každého z nás, neodkladná. Já třeba smrti se
bojím, pokud by nepřišla hned, protože vím, jaké to je
ležet na posteli 6 měsíců brát léky, ale nic ze života
nemít. Tak bych nikdy nechtěl skončit. To jsem odbočil.
Tak Magerko, Fandino a další klid, Roger nám plnil mnoho
let, že jsme měli, třeba lepší náladu po jeho vítězstvích,
já teda ano a těšili se na jeho zápasy, nespali jsme, ale
příští rok to asi skončí. Samozřejmě mu ještě přeji nějakej
titul, asi z Turnaje Mistrů, nebo Wimblu 2019. I když se
tak nestane, tak si přeji, aby odešel, jako král a gentlemam.
A my na něho, nikdy nezapomeneme. Tedy, já ne, mám jeho
stěžejní zápasy, navždy zálohované.
Reagovat
blixa
Ty se nebojíš smrti ale umírání, a to je rozdíl. Smutné je, že ani dnešní vyspělá doba neumožní každému z nás odejít ve chvíli, kdy sám uzná za vhodné a důstojným způsobem.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale tak třeba sebevraždu samozřejmě můžeš spáchat, když už víš, že to začíná být v hajzlu, jako namátkou spisovatel Hemingway, herec Brodský nebo skladatel Svoboda. Problém je, že málokdo to pozná včas a člověk třeba skončí ve stavu, kdy už to sám nezvládne. Pak by přicházela v úvahu jen tzv. asistovaná sebevražda, ale tam hrozí hrozné nebezpečí zneužití, obzvlášť v dnešní "vyspělé" době, kdy se ke starému člověku nevzhlíží s úctou, ale je vnímán jako překážka a zbytečná zátěž. Takže na to není jednoznačná odpověď, i když bolestné a nedůstojné umírání je samozřejmě děsivá představa pro každého.
Reagovat
janek_da
text máš, ještě noty a bude to hit
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
steve79
Hlavne jak rikas? Komu fandit? Ja jsem zacal Rogerovi fandit v roce 2004. Stejne je uzasne, ze se v roce 2018 ziskava tituly!
Reagovat
Patik
Keď odíde Roger tak budem fandiť Djokovičovi..alebo Murraymu..ale komu budem fandiť keď odídu aj oni..to bude ešte len kríza v mojom tenisovom svete.
Reagovat
annah
Já budu po odchodu Rogera asi víceméně neutrální fanda tenisu, neumím si představit, že bych někomu fandila tak jako jemu. Je nenahraditelný.
Reagovat
Patik
No Roger ukončí v tenise oveľa viac vecí..než len jeho kariéru.
Reagovat
annah
Je to naprosto mimořádná osobnost - v tom na něj nikdo nemá - bez ohledu na to, že ho třeba jeho hlavní rivalové na kurtu poráželi nebo porážejí. Možná byl tak mimořádný kdysi Borg? Ten ukončil kariéru příliš brzy, asi v šestadvaceti. Nikdo jiný mě nenapadá.
Reagovat
miledus
nikdy nezapomeneme :))))
Reagovat
brixner
Já se nebojím ničeho!
Cvrnknu Kouros a du!
:-))
Reagovat
Fandina
Celý týden jsem nic o Rogerovi nepsala, jen jsem mu dneska Rogiiii go, nešel. Ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
To bude určitě tím no.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak schválně, jestli Nike bude hrát zítra proti sobě, nebo proti Murraymu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole
Reagovat
Kozoroh
A co bys chtěl ty? Aby Borna zahrál jako Djokovič, nebo jako Murray? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě bych chtěl, aby hrál špatně, abych měl šanci vidět Andyho ve finále Masters. :D
Reagovat
smazaný uživatel
miluju tohleto...

včera: Federer top výkon, bude nejlepší do konce sezóny a na začátku další
dneska: už je starý a nemá na to

:D :D :D
Reagovat
steve79
To je pravda. Je to flustrace z porazky:D. Budme radi, ze Roger jeste hraje. Za dva roky ho uz neuvidime.
Reagovat
dunphy
https://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/frustrace
Reagovat
steve79
To souhlasi:D
Reagovat
dunphy
No a hlavně je tam "r".
Reagovat
d@ve
No ale kdy je člověk zahleněný... Tak přijde i flustrace... :D
Reagovat
Kozoroh
Pro No1eho to bude velmi zajímavé finále, neboť v podstatě bude hrát proti slabší verzi sebe samého. Borna to bude mít těžké, neboť v čem je dobrý, v tom je Djoker ještě lepší. Nechci odepisovat Bornu, ale toto finále by si měl Novak pohlídat.

Půjde o jejich první střet na hardu, předchozí dvě utkání proběhly na antuce. Obě vyhrál No1e 2:0.
Reagovat
turista
Pro Novaka je vyhrát tohle finále povinnost.
Reagovat
insanezy_
Dulezite je ze Novak i kdyby vyhral 100 GS titulu, tak nikdy nedosahne slavy dua Fedal. Musi ho to velmi vnitrne srat.
Reagovat
Nola
to si napisal zase novinku
Reagovat
FerrariF50
No připadá mi, že Roger bohužel ztratil nějako hlavně sebevědomí a že je schopný sice vyhrát, ale i prohrát s kýmkoli. Borna hrál ale výborně a prostě na Rogera se snaží každý strašně vytáhnout a předvést to nejlepší, Roger vůbec neměl recept a dneska byl ten slabší, uplně mě to připadalo jako kdybych se díval na opakování Cincinnati s Djokovičem. Myslim, že už tu jiskru šampióna, která mu dávala tu potřebnou výhodu nad ostatními, která mnohdy rozhodovala bude v jeho letech už těžko hledat.
Reagovat
annah
Je to všechno velmi jednoduché: to, co teď sledujeme, že prostě Odcházení velkého Mistra. Už je na nějakém druhém třetím schodu pod vrcholem a půjde to už jenom dolů. Loňský rok - to bylo poslední velké vzepětí šampiona. Ještě ho nějakou dobu uvidíme a pak už nezbude než zamáčknout slzu a smířit se s odchodem. Taková je realita.
Reagovat
Lina
Kolik těch odchodů už bylo? Tohle mě štve. Poslední dobou se mu nedaří nebo je to spíš jen o nárocích, že musí vyhrávat a porazit ho může jen Novak nebo Rafa, jinak začíná odcházet. Roger je jen člověk a ne stroj co sbírá tituly.
Reagovat
ipko
gratulácia Čoričovi, dnes bol vo všetkom lepší, nepustil Rogera ani k jednému BB, čo je pre mňa prekvapením.. ale je vidieť ako je takýto štýl hry, hrať hlavne pevne od BL na Rogera účinný, hlavne už v tomto veku..
Reagovat
dunphy
Federer si naposledy žádný BB za celý zápas nevypracoval proti Karlovičovi v Halle 2015. Ten zápas i tak vyhrál ve dvou TB. :)
Reagovat
ipko
zaujímavá informácia
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Patik
Novakovi rovno gratulujem.urcite sa teraz usmieva niekde pri telke..zajtra to bude asi taky zapas typu prveho druheho kola..Dami a pani a Teraz prosim..privitajte vsetci Frantza a Forehanda :D
Reagovat
steve79
Roger proste nehraje, tak dokonale. Za 4:3 a skore 30:30 a lehka chyba na siti.
Reagovat
Pe3k
Ta byla snad nejhorší.
Reagovat
steve79
U Rogera jsme proste zvykli na tituly, ale je mu 37 let. Semifinale je dobry vysledek na takto velkem turnaji.
Reagovat
Denis92
Coric skvely vykon, zasluzene vitazstvo.

Roger dnes sklamal. Po najlepsom vykone prisiel najhorsi. Dost UE a na returne totalne bez sance. Ale bolo to aj zasluhou fantastickeho Corica. Urcite jeho najlepsi vykon v kariere.
Reagovat
Kozoroh
Nakonec je to takto lepší pro Rogera, než aby si zhoršil finálovou bilanci a H2H s Djokerem.
Reagovat
ipko
každý zápas je iný, ale Novak by bol určite favoritom
Reagovat
Mayo
Tak nakoniec vyhral Čorič, prekvapenie.
Reagovat
Nola
Borna, nie Sasha bude buduci sampion, zaspal sice na vavrinoch, ale prave on ma skalpy tych najlepsich, nie Sasha, toho uz dokazal aj na GS porazit, aj ked nema tie tituly ako Sasha
Reagovat
turista
Nemá na to konzistenci.
Reagovat
Nola
to pride casom snad
Reagovat
smazaný uživatel
a Zverev nema na to hlavu ;)
Reagovat
Nola
ma, ale podla mna nema na spickoveho tenistu, ktory bude vladnut tensisu idealnu vysku, je privysoky, aj ked ma dobry pohyb, vzdy bude o krok pozad tenistom s idealnou vyskou
Reagovat
Pe3k
Zverev na to má jen bh, ego a po odchodu Big 3 slabou konkurenci.
Reagovat
Patik
Obaja nato nemaju konzistenciu.
Reagovat
smazaný uživatel
Zverev je na GS velmi konzistentny :)
Reagovat
Pe3k
Nolka Lolka, zase mimo...
Btw. Zverev už je šampion, má 2 masters a Borna krom nějaké te 500 kdoví co v budoucnu může vyhrát, jeho tenis mě nudí, nic proti němu, dnes hrál supr.
Reagovat
Nola
no a? kedy sa presadil Fedex?
Reagovat
Pe3k
Mezi lety 2003-2018 celkem dost často. Kdy ses prosadila ty?
Reagovat
Nola
zakazdym, ked ta stretnem v diskusii :D
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
annah
Navzdory tomu, jak dobře Borna dnes hrál, si myslím, že zítra je výsledek předem jasný. Stačilo by, aby se vyfotili na začátku u sítě, a Novak by si mohl jít pro pohár. Ale diváci si zaplatili, takže hrát se bude muset... :-)
Reagovat
Pe3k
Sice souhlasím, ale pokud Borna udrží kvalitu z dneška, pak má šanci z toho finále udělat zápas.
Reagovat
Nola
suhlasim, Borna dnes hral ako Novak, bez respektu k superovi, moze to zajtra potvrdit
Reagovat
annah
Neudrží...
Reagovat
annah
Neudrží - už proto, že mu dnes Roger slabým výkonem hodně pomohl.
Reagovat
Pe3k
Pravda.
Reagovat
steve79
Coric zaslouzene. Roger se k nicemu nedostal a nestihal byt u uderu včas.
Reagovat
com
jojo Čorič potěšil :)
Reagovat
peRFect
A je to.Škoda,že Borna ve finále nepředvede takový výkon jak dnes.
Reagovat
turista
Ano zítra má Novak walkover.
Reagovat
smazaný uživatel
uz si jak Kamilos :D
Reagovat
Kozoroh
Takže ve finále bude velký Djokovič s malým Djokovičem ;-)
Reagovat
turista
Roger právě umetá Novakovi cestu k dalšímu titulu.
Reagovat
Nola
ty si neuveritelny snilek..... ak by to aj dopadlo, myslis, ze Borna sa pototo z finale, tomu never
Reagovat
turista
Ano. Na Rogera to umí, ale z Novaka se po.ere.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty jsi co? Jako vážně si myslíš, ze zítra Borna něco uhraje??? Dá tak čtyři gamy a bude rad. To, co dneska předvedl nezopakuje půl roku. Tohle je na tom úplně nejhorší. Fedkovic by bylo super finále, ale takhle to bude jenom formalita před předáním titulu.
Reagovat
Patik
Asi tak.
Reagovat
turista
Ano.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer předvádí ostudu.
Reagovat
Nola
prepac, ale asi dnes hra proti nemu asi Djokovic nie Murray, ale este nie je koniec
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
Nola
zabudla som dat smajlika na koniec, nakoniec ten podcenovany Borna bude mozno lepsim hracom ako Sasha, ma idealnu vysku a ma za vzor Novaka a Andyho :D
Reagovat
annah
Konec není, ale výsledek už je jasný. :-((
Reagovat
annah
Síť je dnes pro Rogera moc vysoko.
Reagovat
mahycek
Nemůžu si pomoct, neříkám, že ještě něco nemůže vyhrát,
ale mám silný pocit, že je to pomalé odcházení. Hlavně,
aby bylo důstojné. Vůbec se nmůžeme divit, věk a tolik
let na špičce, to je jedinečné. Zkusím přenos vypnout,
pustit si fotbal Slovensko- Česko a za 2 hodiny se
podívám na výsledek. To jen proto, abych se netrápil
s Rogerem v přímém přenosu. A třeba mně překvapí.....
Reagovat
Patik
na taketo komentare som sa tesil..este vcera bol favoritom zbytku sezony a pomaly aj tej dalsej a dnes uz zase odchadza a je stary :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ono problem je v tom, ze ostatní hrací na ATP ztratili k Rogerovi a Rafovi respekt. Dovolí si toho více, hraji na riziko a vychází to. Už se nebojí jména. Nole má respekt pořad, takže zítra borna uhraje tak 4 gamy, ale Fedala už se hrací tak nebojí.
Reagovat
Nola
Borna hra velmi dobre, Fedex zatial nestiha, return aj 1.servisu neskutocny
Reagovat
Patik
Tak to byva ..proti favoritom hra kazdy uplne iny tenis na inej urovni..Coric to dnes uhra..a dalsich 5-10 turnajov o nom nebude ani chyru ani slychu.
Reagovat
turista
Dnes to možná Čorič uhrá. Zítra dostane od Novaka pořádnou nakládačku jako dnes Saša Zverev. O to to bude mít Novak lehčí když nebude muset překonávat Rogera. Idemo Novak! Rafův trůn se kymácí.
Reagovat
Patik
Ani ma nejako nebude trapit ze Roger prehral..co ma trapi su skor taki prilezitostni hraci ako Coric..v IW nieco uhral a do Halle sa vyparil..tam uhral titul a opat na niekolko turnajov akoby neexistoval..dnes vyradi Federera..zajtra to bude nedostojne finale a zase zmizne na niekolko mesiacov..taki tenisti by nemali existovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak. To jsem fedfan a kdyby prohrál zítra s Nolem tak ok, ale takhle má Nole totální walkover s hráčem o kterém neuslysime další rok. Což je na tom nejsmutnejsi
Reagovat
ipko
Reagovat
Pe3k
Borna ve vrcholné formě, Roger zas v režimu poser co se dá. Snad bude hrát na wtf lepe a dlouho si odpočine než se začne připravovat na další sezonu a jeho obhajobu AO.
Reagovat
steve79
Vubec se nemuze dostat do tlaku. Čoric ho prehrava.
Reagovat
smazaný uživatel
Dodělej toho arogantního dědka Borno!
Reagovat
Krisboy
Woe Roger to snad fakt nedá. To se toho Novaka tak bojí?
Reagovat
a.magerova
No tak TO je fičák.... :-/

Se ani nedivím, že Nola brečí, že jí/nám Roger prohrává... ;-)
Reagovat
annah
Jo, jo... Noleho asi bude čekat o něco těžší soupeř, než by byl Roger...:-)
Reagovat
turista
Těžší? Myslím si že naopak lehčí.
Reagovat
turista
Těžší? Myslím si že naopak lehčí.
Reagovat
Krisboy
Zkusil jsem Rogera podpořit live sázkou na něj, tak uvidíme, jestli to zabere.
Reagovat
a.magerova
Tak tak, pěkné od Tebe... ;-)
Reagovat
Krisboy
Jak jde o Rogera, nekoukám na nějakou tu korunu.
Reagovat
Krisboy
Tak nic. Asi jsem vsadil málo :(
Reagovat
a.magerova
I snaha se cení.... ;-)
Reagovat
Pe3k
Novak s tím nemá nic. Borna hraje supr, Roger opačně...
Reagovat
Kozoroh
Podvědomě mu může H2H s Djokerem bránit k lepšímu výkonu.
Reagovat
Pe3k
Ale hov no, on tak řeší nějaké h2h...
Reagovat
annah
Tak se nám to vysněné TOP finále poněkud vzdálilo. Borna jede jak vlak. Asi bude v cíli dřív...
Reagovat
turista
Ale zítra dostane nakládačku ve finále. Djoker je úplně někde jinde než on.
Reagovat
ipko
Roger sa zas hľadá
Reagovat
com
Borna je proste borec :)
Reagovat
ipko
veľmi sa zlepšil oproti minulému roku
Reagovat
smazaný uživatel
bornicka je top a este jak je krasny ;)
Reagovat
Nola
a ty si tiez borec, hatersky, ziadny fanusik, okrem Pliskovej.....
Reagovat
com
zas brecis ze ti Federer prohrava? :D
Reagovat
Nola
:D si okrem hatera aj blb.....
Reagovat
Kozoroh
Už podle nicku by si mohl poznat, že Nola fandí No1emu.
Reagovat
Nola
neries blba, on neznasa vsetkych top hracov a hlavne riesi vsetky mozne superky Karoliny v ramci TM, nechapem, co tu vobec obsmrda.....
Reagovat
annah
Možná mají oba v hlavě usazené to finále z Halle...
Reagovat
Herbert_Hoover
Já si prostě myslím, že jednoduše Rogerovi Borna nějak extra nesedí a když se k tomu přidá ne úplně kvalitní výkon...možná má trošku v hlavě Roger spíš případné finále než to, že ho v Halle porazil. Mimo to ho Borna trápil i v IW.
Reagovat
annah
A co si budeme povídat: Všechny dosavadní zápasy tady Roger sice vyhrál, ale s odřenýma ušima. Jednou už narazit musel. Borna hraje skvěle.
Reagovat
Nola
zapas som videla uchytkom, cely pozriem zo zaznamu, musela som sa venovat inym cinnostiam
nech dopadne finale akokolvek, na zaciatku roka po tych kartacoch od hracov mimo T10 ma ani vo sne nenapadlo, ze Novak bude NO2 pred zaverom roka buduci tyzden, mne na NO1 az tak nezalezi, tesi ma kazda vyhra a fandenie skalnych fans....
Reagovat
Mayo
Všetko, čo som videl zo Šanghaja 2018 bolo včera na YT 10 min HL zápasu RF vs KN :D
Reagovat
Kozoroh
Pokud No1e dotáhne tažení k No. 1 do zdárného konce, poprvé v historii mužského tenisu by se stal jedničkou hráč, který v dané sezóně byl mimo TOP 20. Snad se to povede :)
Reagovat
mahycek
Taky si myslím, že Fedexův servis tady v Šanghaji není
nejlepši. Přidat 10- 15 km /h.
Reagovat
Mayo
Djokovič podľa očakávania bez problémov. Zajtra porazí aj starého pána. Čo sa týka tej fotky, tak ozaj tam vyzerá dosť suchý :O
Reagovat
mahycek
Přečti si také. VĚČNĚ DRUHÝ.
Reagovat
No-le
Na začátku se Nolemu podařila jedna věc, dostat se soupeři do hlavy a tím jak kdysi řekl McEnroe, se vyhrávají zápasy.
Reagovat
Stan_Borowitz
No, nevím, podle mne se tohle dá aplikovat na zápas, který skončí nějak těsně, třeba Roger nedávno uznal, že finále W2008 prohrál hlavně proto, že se mu Rafa dostal do hlavy tím, jak ho totálně zničil pár dnů předtím na FO, ale když to je 6:1 6:2, tak prostě jeden byl o hodně lepší než druhý...
Reagovat
smazaný uživatel
To se přece doplňuje. Výrazně lepší hráč se tomu druhému dostává do palice.

Nadal už byl prostě v roce 2008 lepší tenista, takže Rogerovi naložil ve finále FO a nakonec ho porazil i ve Wimbledonu. Mimochodem v tom finále W mi připadalo, že se měli v hlavách jaksi navzájem.

Roger nebyl ve své kůži, na druhou stranu Nadal podělal 2 TB, které měl již prakticky vyhrané, takže nebýt psychiky, mohlo to taky skončit ve třech.
Reagovat
Marduch
Roger nebyl ve sve kuzi? Kdyz ten zapas je mnohymi povazovan za jeden z nej v historii tenisu?
Reagovat
smazaný uživatel
A?

To se přece nevylučuje.
Reagovat
Pe3k
Nolka v tom jak si dlouhodobě mimo konkuruješ trolhandovi...
Reagovat
spaniel
To neni Nola ;)
Reagovat
Pe3k
Aha, tak to sry, nevšiml jsem si.
Reagovat
No-le
Jistěže byl Novak lepším hráčem, ale první 4 gamy byly vyrovnané, pak Němec přišel poprvé o podání a začal se hroutit, to bylo evidentní...
Reagovat
spaniel
Novak na te fotce vypada jak De Niro po 10 letech na heroinu.
Reagovat
Kozoroh
Přečti si toto:
https://tt.tennis-warehouse.com/index.php?threads/will-fed-tank-the-sf.629129/
Reagovat
spaniel
Co? Nazor OP nebo diskusi? Kazdopadne blbost, Fed nikdy nepustil zapas.
Reagovat
Kozoroh
OP.
O zápase s Robredem na USO 13 si dodnes myslím, že ho Roger prohrál schválně, aby neschytal nakládačku od Rafy. Ale nevyčítám mu to.
Reagovat
spaniel
Myslet si to muzes, pravda to neni.
Reagovat
Pe3k
Po heru moc nezhubneš, ne? Spíše po roce na ryze českém výrobku pervitinu.
Reagovat
spaniel
Po case zhubnes ze vseho. I alkáči nejdriv priberou, protoze chlastaji i zerou, a tech kalorii je moc. Ale mnohalety alkac uz skoro neji. Ale jo, z perniku by zhubl hodne rychle.
Reagovat
smazaný uživatel
Heroin na rozdíl pervitinu uklidňuje a sjetý člověk vydrží hodiny sedět nebo ležet. Pokud jíš, tak nezhubneš. Pokud si navíc šleháš kvalitní materiál, nikdo na tobě nic nepozná.

Ale tím, že řada takových těch archetypálních feťáků patří do nejnižších sociálních kruhů, upřednostňujou před jídlem heroin, a protože ho věčně mají nedostatek, to málo jídla, co sní, během absťáků vyblijou, takže nakonec hubení jsou :)
Reagovat
Patik
Vidím ho ako favorita na zisk titulu v prípadnom finále s Federerom..aj keď by som bol radšej keby vyhral Roger..no ten musí hrať proti Novakovi veľmi agresívne aby prerazil jeho defenzívu čo prináša veľké riziko vyhadzovania sa a kopiacich sa chýb..Novak je schopný hrať dlhé výmeny a stačí mu hrať to svoje a to čo platí na Rogera asi najviac ..tlačiť ho ďaleko za základnú čiaru ..potiahnuť ho do dlhších výmen a nepustiť k víťaznému úderu..Roger to snáď dneska ubojuje proti Čoričovi no ak by Čorič predsa len postúpil finále by bola jednostranná záležitosť..ale Roger sa snáď poučil z Halle.
Reagovat
spaniel
Klicem je servis. Vzdy kdyz Roger porazil Novaka, tak mel prvni servis kolem 70%.
Reagovat
Patik
No na tomto turnaji na mňa pôsobí jeho servis trošku slabší..neviem prečo keďže povrch je tam celkom rýchly..alebo sa sústreďuje viac na umiestnenie a techniku..ale naopak mi príde lepší na returne..ale súhlasím servis tam musí byť to som bral ako samozrejmosť.
Reagovat
Kozoroh
Novak v Šanghaji ještě nebyl brejknutý. Novakův servis je podceňovaná zbraň.
Reagovat
Patik
Mal som namysli teraz Rogerov servis..Novakov servis je zatiaľ veľmi dobrý..aj keď niekedy to tak býva že príde zápas blbec a nejde ti totálne nič.
Reagovat
woody
V číně zatím Novak podává nejlépe za celou sezónu ;-)
Reagovat
annah
Nevíte někdo, v kolik se zítra hraje finále? Na webu turnaje to nemůžu najít.
Reagovat
Denis92
10.30
Reagovat
annah
Díky.
Reagovat
Kozoroh
No1eho bilance od startu Wimbledonu: 26-1.

Djoker na letošní Šanghaji doposud nepřišel o servis.
Reagovat
Kozoroh
https://en.wikipedia.org/wiki/2018_ATP_Finals#Singles_2

1. Nadal 7480
2. DJOKOVIČ 7045

Pro tenis bude jen a jen dobře, aby na trůn usedl úřadujíci vítěz dvou GS turnajů :-)
Pokud No1e vyhraje Šanghaj, rozdíl v race se smrskne na 35 bodů.
Reagovat
Denis92
Ake turnaje planuje hrat Novak do konca sezony okrem TM? Bazilej aj Pariz?
Reagovat
Kozoroh
Paříž. Spekuluje se o Vídni/Basileji.
Reagovat
Herbert_Hoover
Záleží jak rychle vystřízliví po Štěpcově rozlučce.
Reagovat
Krisboy
Tak to nestihne ani TM.
Reagovat
Pe3k
O tom se spekuluje na tenis talk, Nole nic takového nenaznačoval.
Reagovat
turista
Zítra Novak Čoriče sešrotuje a bude zase o kousek blíž k No1.
Reagovat
smazaný uživatel
Noje už do konce kariéry neprohraje ani game. Velký hráč. Aj taký je šport.
Reagovat
Pe3k
Tak ty fandis Bagdatisovi, takže ti to může být jedno :p
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist