Djokovič otočil zápas s Del Potrem a zahraje si finále s Federerem

11. 11. 2012, 18:14
Aktuality 473
Světová jednička Novak Djokovič otočil zápas s Argentincem Juanem Martínem Del Potrem a vyhrál 4-6 6-3 a 6-2. Srb si ve finále Turnaje mistrů zahraje s Rogerem Federerem, který zdolal Andyho Murrayho 7-6 a 6-2.
Novak Djokovič

Argentinec Del Potro v zápase s Novakem Djokovičem v úvodu zápasu musel odvracet dva brejkboly, následující minuty však patřili právě jemu.

Del Potro předváděl v prvním setu velmi dobrý tenis a po zásluze získal úvodní sadu výsledkem 6-4 poté, co sebral favoritovi utkání servis v koncovce první sady.

Také ve druhém setu se do vedení jednoho brejku dostal Argentinec, světová jednička však utkání otočila. Ztrátu servisu napravil Djokovič hned v následující hře rebrejkem a začal přebírat otěže zápasu.

Druhou sadu získal favorizovaný Djokovič výsledkem 6-3 a vynutil si tak rozhodující set. Del Potra dnes nepodrzřel servis, jako tomu bylo v předchozích zápasech, a v rozhodujícím setu už byla jednoznačně lepší světová jednička. Djokovič rozhodl ve třetí sadě za pouhých 33 minut vítězstvím 6-2 a stal se prvním finalistou letošního ročníku Turnaje mistrů.

"Nole zlepšil svoji hru v polovině druhého setu a udržel ji až do konce zápasu," řekl Del Potro. "Zasloužil si dnes vyhrát. Myslím, že jsem hrál opravdu dobře první dva sety, ale když nehrajete celý zápas svou nejlepší hru, je težké ho porazit. Měl jsem šanci na vítězství, když jsem získal brejk ve druhém setu, ale nevedlo se mi podání tak jako včera nebo dnes v první sadě. Nole returnoval skvěle," uznal poražený.

"Od stavu 4:4 v prvním do stavu 2:2 ve druhém setu jsem měl takovou menší krizi. Ale bojoval jsem o každý míč a věřil, že se to otočí," uvedl Djokovič, který na pozápasové tiskové konferenci poděkoval novinářům za práci během sezony a přinesl jim čokoládové bonbóny.

Srbský tenista si na Turnaji mistrů zahraje o titul podruhé, soupeřem šampiona z roku 2008 bude Roger Federer. Švýcar si poradil s domácím Andym Murraym 7-6 6-2 a oplatil mu tak porážku z předchozích dvou vzájemných zápasů - nedávného semifinále v Šanghaji a finále olympijských her v Londýně.

Andy Murray do zápasu vstoupil velmi dobře a v prvním setu měl dlouho navrch. Brejk z úvodního gamu však Brit ztratil v gamu osmém a o vítězi první sady musel rozhodnout tie-break. I ve zkrácené hře se brzy do vedení dostal Murray, ale Federer skvělým bekhendem a dobrou hrou první set získal ve svůj prospěch.

Druhý set byl na kurtu prakticky jeden muž. Švýcar se gam od gamu zlepšoval, Andy Murray působil odevzdaně. Roger Federer na servisu dovolil soupeři uhrát jen dva fiftýny, naopak Murraymu sebral servis hned dvakrát a stvrtdil tak postup do finále Turnaje mistrů. V něm může Federer získat třetí triumf za sebou a celkově už sedmý.

"Věděl jsem, že když dneska prohraju, bude to konec sezony. Proto jsem do toho dal úplně všechno," řekl jednatřicetiletý Švýcar, který v posledních dvou zápasech Djokoviče porazil a v této sezoně s ním má vyrovnanou bilanci dvou výher a dvou porážek.

- TURNAJ MISTRŮ -
(Velká Británie, tv. povrch / hala, 5,5 milionu liber)
nedělní výsledky (11. 11. 2012)

Dvouhra - semifinále:
Djokovič (1-Srb.) - Del Potro (6-Arg.) 4-6 6-3 6-2
Federer (2-Švýc.) - A. Murray (3-Brit.) 7-6 (7-5) 6-2

Komentáře

473
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
spaniel
Velke zklamani, ale na svuj vek sehrat takovy zapas se svetouvou jednickou neni zadna ostuda. Nektere akrobacie co tam Novak predvadel, skluzy, ten vitezny FH mimo balanc atd, neskutecne. V tom je proste nejlepsi. A v tom, ze je jedno o kolik prohrava, furt jede.

Celkove necekane uspesny rok, spokojeni jsou asi vsichni, krome zraneneho Rafu.
Fedex-dalsi GS, nekolik Masters, stribro, svetova 1
Andy-zlato, GS
Nole-GS, Masters, obhajeni 1 po neskutecnem lonskem roce
David-prvni M1000, nejvic titulu
DelPo- bronz, priblizeni se top forme

Tak snad bude 2013 stejne zabavny a uvidime komplet sestavu, kde se to bude mlet.

Vsem ahoj
Reagovat
Chrenda
Zapomněl jsi na 14 Berdychovo čtvrtfinále...
Reagovat
Labi
dneska to byla ukázka budoucnosti tenisu.....samozřejmě jako fanoušek Rogera resp. fanoušek jednoho z těch "klasických" hráču to nesu docela těžce ...že ztratil náskok to se stává tenis je o chybách ...ale co se te budoucnosti týče tak myslím že Federer je takový poslední mohykán....Rafa je taková první verze moderního hráče a Djokovič je jeho "upgrade" bohužel se bojím že po odchodu Rogera se mi tenis zhnusí už úplně jak budem na GS turnaje koukat 5-6 hodin dokud jeden druhému nezlomí raketu, nepráskne struna nebo to nevydrží míček......bude to přesně to co předvádí Djokovič ...strojový tenis, účelný ale na blití....samozřejmě gratulace...snad vyjde Rogerovi další sezóna a ještě v té válce s "roboty" něco ukáže
Reagovat
gigin
Jen si poplač...
Reagovat
Labi
tak to prostě vidím....aspoň se nesnažím být nad věcí za každou cenu
Reagovat
gigin
Já to ale chápu, Labi.
Reagovat
seshitec
poměrně si to odhadl přesně, jenom škoda, žes to nakonci nazval BLITÍM. Ono totiž delší výměny se lidem líbí kolikrát víc než jen monotonní robotická nudná bezemoční hra Federera, kterou ničil ostatní před 5-9 lety. Nikdo neměl šanci už když nastupovali a divák si moh bejt jistej že za hodinu je po zápase, kdy uvidí jen zapás kdy fedex bude na příjmu, protože na servisu bylo vždy za minutu hotovo....
Ale jinak trefné s tím upgrejdem
Reagovat
PATRICK_RAFTER
přesně tak to vidím i já, souhlasím a nenapsal bych to líp
Reagovat
PATRICK_RAFTER
i když musím i zároveň dodat, že hru servis volej geniálního Patricka Raftera jsem taky miloval a někdy i víc, jen to slovy už nedokážu popsat!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ked si taký milovník Patrika, urcite pamatas na jeho zapas so Samprasom z US Open..Pre mna doteraz jeden z najlepsich vobec..;)
Reagovat
Labi
ono asi záleží kdo co preferuje...ja taky mám rád svižnější tenis......zároveń bych v tomhle sportu nerad postrádal to co zvedne lidi ze sedaček, ted nemyslím 5 minutovou výměnu po jejímž skončení oba tenisté jsou na infarkt...ale prostě trochua lehkosti, citu a improvizace nebo vynálezavosti....jak jsem řekl je to o pohledu...mě vyloženě kazí náladu když vidím kolik sportovců dopuje, jiní lidi z nich dělaj stroje jejichž jediným životním cílem je zlomit milion rekordu, vydělat prachy ...........to se ale už dostávám zase trochu jinde prostě mám rád "klasiku"
Reagovat
Chrenda
Mluvíš mi z duše Labi. Přesně tak to cítím já. Nechápu, že to ostatní nevidí, ale to je asi fandovská zaslepenost. Dobrý je, že Tobě nenadávají. To já jsem pro ně šmejd!?!
Reagovat
tito
Gratulace!!! :-)
Reagovat
gigin
tito, díky moc....
Reagovat
smazaný uživatel
Pripájam sa, uzite si to :)
Reagovat
gigin
Forehand - to víš roboti a pinkálisti s tenisem na blití... Ale co, užíváme ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Snad necakas od FFF davku sebareflexie a sudnosti? ;)..Holt, niekto pinka a vyhráva..A niekto nepinká a prehráva..Hlavne, ze to neni ostuda..
Reagovat
tito
Ty brachu, krom toho všeho, co se tady píše- myslím tím seriozní příspěvky- mne dnes Nole fascinoval těmi gymnastickými prvky, za které by se nestyděla ani Nadia Comaneciová. Ne fakt. Tam bylo vidět, jak moc chce......:-)
Reagovat
gigin
Tito, toto mu ve středu v Blavě řeknu. Bude rád :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže na snahu odehrát míč za každou cenu taky mohl dojet. Ruka v háji a co dál? Příjemně mi po tom pádu nebylo. Na hardu záchrana jednoho míče (kromě mečbolu) nějakým krkolomným pádem je nesmyslná. A taky se nepamatuju, že by odehráním při pádu někdo dělal body.
Reagovat
tito
Boris Becker? Ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Boris snad padal jen na trávě, ne? Já ho moc nepamatuju.
Reagovat
tito
Máš pravdu. Na trávě jo, na hardu nevím. Ale bylo to pro něj typické.
Reagovat
Pe3k
Zasloužená světová jednička. Krásný zápas, sice Roger prohrál, ale já sem si to užil :D
Reagovat
smazaný uživatel
bych brecel, jak dokaze tak neskutecne zpackat koncovky...

Ale gratulace Nolemu, musim uznat, ze v rozhodujicich chvilich byl lepsi a nekazil...
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhera, od prohraného podání na začátku 2. setu jsem nevěřil, že by Novak utkání ještě mohl vyhrát.
Reagovat
PATRICK_RAFTER
nádhera Noleeee, jsi prostě skvělej, famozní, jedinečnej a nejlepšííí joooo velkááá gratulace.... krásnej závěr, začátky setů bída, pak ale kvalitní obrat v pravej čas, jen ty nejlepší si to umí načasovat, příště ale už žádnej náskok do setu, kdo to má pak nervově zvládnout :-)jinak ale to bylo dneska s odřenou pr... fedex ukázal že ještě umí a hlavně na trávě a v hale může příští rok ještě kousat, gratulace oběma za předvedený výkon, ted zasloužená pauza a hurá do příští sezony, Novaku aspoň 2 GS prosím :-D
Reagovat
gigin
sme to jaksi taksi dopinkali... :) Díky Nole za tuto sezonu. Díky že jsi....
Reagovat
Nola
"dopinkali" , neskutočné 1.500 bodov zisk
Forehand mal správny odhad 2:0 na sety
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace! Od ledna budeme snad pokračovat i s Rafou. Pak se teprve ukáže, kdo z nich je lepší.
Reagovat
seshitec
Spíš bude zajímavý jestli se do toho konečně vloží vyrovnanejma výkonama Muuray a přidá se Delpo
to pak teprv by moh bejt správnej gulášek
Reagovat
smazaný uživatel
Pekný zápas a tradičný koniec..
Reagovat
Nola
si king a s konečnou platnosťou zaslúžená jednička !!!!!!
Djokoland sa teší
Reagovat
Chrenda
No fuj. Obrovské zklamání! Bohužel tedy musím uznat, že je nejlepší vraceč míčků na světě Djoker, ale ten tenis co předvádí je opravdu k zblití!! Takže gratuluji jeho fandům a upřímnou soustrast ostatním fandům, který ho nežerou!!
Reagovat
Nola
musím reagovať, dnešný zápas sa mi nepáčil, samé UE na oboch stranách, viac si užívam pri zápasoch s Andym
Reagovat
smazaný uživatel
Odkud sem tenhle elegounský šáša Chrenda přilezl? Sport.cz nebo idnes?
Nadalův tenis je taky k zblití?
Reagovat
seshitec
takže se opet proti Djokovičoj pokakal...pokolikáté už že
jinak Roger měl asi jen o 10 winneru víc než djoker, takže jestli tady chceš někoho pomlouvat, že je to pinkálista, tak tomuhle sportu hovínko rozumíš a seš jenom zapšklej antidjoker
Reagovat
gigin
On (Chrenda) vystavil sojce vízum do Djokolandu :DDD Dovedeš si to představit? :DDD
Reagovat
spaniel
Djokovicuv tenis je proti Nadalovi nebeska nadhera. Tezko hledat monotonnejsi tenis nez Rafuv.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam Gigine, vyhrály jsme to!!! Nole, děkujem, jsi nejlepší.
Jsme na tebe strašně hrdý.
Reagovat
gigin
;)))))))))))
Reagovat
VlS
Tak jsi v sedmým nebi chlape? Moc pěknej tenis z obou stran, nechtěl bych rozsuzovat kterej byl lepší, neskutečný údery u obou.
Reagovat
gigin
Jsem ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Definitivní král sezony. Mějte se tu, do ledna ahoj.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě bych poznamenal, že ač byl zápas opravdu kvalitní, oběma docela dost chybělo do jejich top výkonů. Závěr ale skvělý. Celkově se top formě na TM přiblížil akorát Del Potro. Nole zasloužený vítěz.
Reagovat
smazaný uživatel
Djoko zasluzene ale mal byt 3 set
Reagovat
a.magerova
Gratuluji všem, kterým se splnil sen...
Reagovat
smazaný uživatel
joooooooooooooooooooooooooo!
Reagovat
spaniel
Neskutecne to zas posral. A lepsi uz to nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
5:5 jsme zpátký!!! Djoko jsi borec! Fandíme dál!
Reagovat
smazaný uživatel
ach dpc Federer to pos.ral dpc
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutocny kolaps Federera..Rad by som napisal, ze ma to prekvapilo..Ale nie je to pravda.
Reagovat
Malda
Maso, takhle se mi NOLE líbí. Pořádně se vyhecovat to je ono!!
Reagovat
spaniel
Akurat ze Nole neudelal ani prd, uz byl smireny se tretim setem, kdyz Roger nepochopitelne zkolaboval. Uz po nekolikate a prakticky vzdy s Novakem. Nejak si uz neveri a to ani kdyz vede. Kdysi by neprohral zapas ve kterem vedl 3:0 a 5:4.
Reagovat
spaniel
Toto snad neni mozne! 40:15 a Roger zvolni jako by myslel, ze mu to Novak da sam. Uz posledni game na prijmu delal opicarny a cekal na servis. A naskok je v tahu.
Reagovat
spaniel
Tak nejdriv ukazou, ze Federer stravil na kurtu o 23 hodin mene nez Djokovic (147 vs 170 hod), pak ze Nole nabehal o 30km vic a je to uspornosti Federerovi hry? Neni to nahodou tim, ze Novak proste vic hral?
Reagovat
spaniel
Pojdme Rogelio! Jeste jeden break se hodi!
Reagovat
smazaný uživatel
posledny zapas ATP v sezone takze tahame do noci!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, co plivete na Bidrmana, je to rozhodně nejlepší komentátor tenisu na Nově, možná vůbec napříč českými komentátory tenisu, vyjít s kůží na trh si zaslouží obrovský respekt a doufám, že tu bude pokračovat i nadále. Tak si toho važte a neplivte tu... ;) někteří teda samozřejmě
Reagovat
smazaný uživatel
jinak je to pár týdnů co sem byl na diskuzi s jedním komentátorem ČRo a ten tam o Vojtovi mluvil jako o největším talentu žurnalistiky... ;) a to je člověk, co asi něco ví, když s ním spolupracoval :)
Reagovat
spaniel
Strasna houpacka tento zapas.
Reagovat
Sonja
Upřímně lituju všechny zaujaté fanoušky....
Reagovat
gigin
Já lituju ty nezaujaté. Užíváme si to!! Poslední mač sezony ;)
Reagovat
Malda
:D
Reagovat
smazaný uživatel
doprčic!
2. set v háji a na 3. set už mu budou chybět síly
Reagovat
pepin
Máš pravdu, já jsem nezaujatý a je potřeba si to užívat. Ale přesto Vám fandům Novaka musím říci, že máte velkou kliku, že dnes Rogerovi nefunguje jeho největší zbran kterou je pochopitelně forhend. Jinak by bylo zle.
Reagovat
Pe3k
Drama se špatným koncem. Pravděpodobně už se bude hrát set jen jeden. Ale krásný zážitek.
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak ale verime Federerovi!!!
skoda v tiebreaku mu nepadal 1 servis skoda noo
Reagovat
smazaný uživatel
Set je domááá!!! Nole moc prosím ještě jeden.
Reagovat
PATRICK_RAFTER
tak tak moc důležitý set!! kdyby ho nole prohrál šlo by to už asi těžko, fedex by se dostal do sedla a bylo by zle, ted je to o moc lepší musíme věřit že to nole dotáhne..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ano, zatial vyborny zapas..Z oboch strán..Skoda, ze sa nehrá na 3 vitazné..
Reagovat
Sonja
Tobě se to říká, když tam nemáš toho svého...:-(
Reagovat
tito
Neboj. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
škoda toho servisu na 6:4. Teď to jsou ve zkrácený hře velký nervy, aby mne z toho nekleplo!
Reagovat
smazaný uživatel
Djoko! Věřím ti, bojuj! Fandit ti budu až do konce.
Reagovat
a.magerova
S.T.A.R.64 21:52
"Si řikám, jestli by nebylo lepší protýct hned než nás namlsat a pak nám dát přes hladovou čuňu ještě pár facek :-/"
Reagovat
Roger_Federer
strašne množstvi chyb, ..Mam pocit, že si vubec neveři..Nole hraje nadoraz co muže. Nadherny balon.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak škoda prohranýho TB:-/
Reagovat
smazaný uživatel
Mne to komentuje Boris Becker to je pan
Reagovat
J.M.
Becker býval kdysi můj nejoblíbenější hráč. Ale jako komentátor mi přijde poněkud zvláštní, mírně řečeno. :-) Zejména když mluví na kameru. Ten jeho smích...
Reagovat
smazaný uživatel
mne pripada dost smiesny
Reagovat
smazaný uživatel
come on
Reagovat
krbik13
...cítim v kostiach, že dnes to bude neskutočný zápas a vyvrcholenie sezóny.
Reagovat
smazaný uživatel
Djoko sa rozbehal
Reagovat
Malda
Yeeees a jsme zpět :D
Reagovat
Malda
Myslím, že NOLE se už malinko rozjíždí a začíná mu to tam padat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nolemu totalne chyba agresia, hra bez energie..(zatial)

Off topic - D . Cibulkova vymenila trenera :)
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo ubec Dominiku trénoval? :-) A kdo jí trenuje ted? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dominiku uz trenoval uplne kazdy..Lipták, Pláteník, pár ceskych trénerov, Krajan, teraz naposledy Mikulčák a teraz opat Lipták..Vraj si sadli a tesia sa na spolupracu..Na tom by nič nebolo, ak by to Dominika nehovorila kazdé tri mesiace a vzdy s inym menom :)..
Reagovat
gigin
z kanára jsme venku!
Reagovat
tito
Tak už jsme se rozpinkali a začneme hrát, ne?
A tři bych prosil. :-)
Reagovat
J.M.
No, co se týče TV Fanda, řekl bych snad jen, že komentátor, který ani neví, jak se turnaj, který komentuje, jmenuje, a neustále mluví o jakémsi "Masters" (turnaj série Masters se naposledy hrál minulý týden v Paříži, jinak současné ATP World Tour Finals se kdysi před lety jmenovalo "Tennis Masters Cup", ne "Masters"), ve mně vzbuzuje pochybnosti, nakolik se orientuje v současném tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
ja kukam na dajakej ang. stranke nerozumiem ani ho.no ale hlavne ze Tenis ide:)
Reagovat
Roger_Federer
komentuje Vojtech Biderman komentator Novasportu..Odpoledne dole psal..tak si to přečti.jestli tenisu rozumi.
Reagovat
spaniel
Nebo ze si Youzhny rozflakal hlavu loni...cas leti, uz jsou to minimalne 4 roky.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyborne Fedo
keby som si teraz zmeral tlak tak tlakomer vybuchne
Reagovat
smazaný uživatel
Už to začína..Držím palec ;)
Reagovat
gigin
Tvl!!!! Dííííííííííííííky :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak toti Indove do riadne spicali v tom3 sete
Reagovat
smazaný uživatel
Finale je pisane na Sport1...tak dufam,ze ho mate viaceri...enjoy
Reagovat
smazaný uživatel
sport 1 :D:D
Reagovat
Denis92
super..to ma vobec nenapadlo.fakt diky !! Sport1 mam :)
Reagovat
smazaný uživatel
rojadirecta.me...
Reagovat
smazaný uživatel
sorry..:D
Reagovat
Mayo
akože, toto som nejako nepochopil...celý turnaj dávajú a finále ne...celé zle na hlavu postavené...čistí degeši
Reagovat
gigin
Nový televizní program FANDA je přítupný od 14.7. 2012 na všech kartách Skylink a CS Link v rámci neplacených programů. Pro ruční naladění zadejte níže uvedené parametry.
Parametry pro příjem z družice Astra 23.5°:
Kmitočet: 11 973 MHz
Polarizace: Vertikální
FEC: 5/6
Symbolová rychlost: 27500
Norma: DVB-S
Pilot: OFF
Reagovat
Basa
Vidíš a mně doma taky nejde Fanda...a Nova Sport ok...takže stream:)
Reagovat
gigin
Fakt ti nejede Fanda?? Tvl tady u nás v opičích horách mají Fandu všichni a vy, Pepici nic?? To mi neříkej!! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Basa je poněkud legrační. Proč nejde? Co se takhle trochu snažit? Příjem pozemního muxu 4 není nutný, každý Fandu může mít gratis na satelitu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu níže se rozčilující Slováky, kteří údajně Fandu nemají. Abonenti kabelovky nebo co?
Fandu může sledovat každý majitel dekódovací karty Skylink s neplacenou základní nabídkou (české karty nebo slovenské, to je jedno).

Nicméně opakuju včerejší text o tom, že Fanda je ošizená mazanice bídné úrovně (výrazně pod průměrem SD programů). Osobně si odpustím Bidrmanův komentář a budu se dívat na BBC v HD.
V Čechách jsou britské volné programy přijímatelné již na parabolu od 80 cm, na Moravě od 100-120 cm, čím dál na východ, tím je příjem víc problematický.
Reagovat
Basa
Kazdy neni technicky zdatny jako Vy:) Mam kabelovku, ale jediny co mi nejede je Fanda...me technicke veci nic nerikaji, kdyz si neco zaplatim, pocitam s tim, ze to bude fungovat.
Reagovat
spaniel
Jasne, a na Slovensku staci 6m parabola. Parada!
Reagovat
Basa
tak Sport 1 to jistí:)
Reagovat
smazaný uživatel
Sport 1 maju vsetci..Takze dnes vela kriku pre nič..(ak neratame princip)..
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutně netuším, kdo jste a je mi to jedno. Ale se svým komentářem jste měl zůstat u "nova rozhodla zpřístupnit finále více divákům". Jsem si 100% jistý, že v Česku má fandu více diváků, než si na Slovensku platí Nova sport. Slováci samozřejmě budou mrzutí, ale ti inteligentní to pochopí, těm hloupým stejně nic nevysvětlíte. A v podstatě stejně to platí i pro lidi v Česku. Ale hlavně jste se neměl do nikoho navážet, to je ten hlavní problém, o kterém se tady mluví. A svým agresivním postojem jen spoustu lidí naserete.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno, treba vysilac klinovec nema fandu vubec..vetsina lidi maji satelit a plati si NS. Takze nevim, kde je ta popolace lidi...asi jinde..
Reagovat
smazaný uživatel
člověk, který si platí Nova sport, má i fandu.
Reagovat
smazaný uživatel
presne Skyling tak ma!
Reagovat
smazaný uživatel
Co myslite, dostane se Rafa na AO aspon do ctvrtfinale?
Reagovat
smazaný uživatel
tak dufam ze bude cela sezona 2013 pre neho Perfektna a Rafa vyhra AO!!!
Reagovat
Roger_Federer
a bude tam hrat?
Reagovat
smazaný uživatel
Mal by
Reagovat
smazaný uživatel
pre mna by bol idealny zaciatok sezony AO
Win Rafa a Victoria!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ak dostane Rogera v osemfinále, tak určite.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale nesmí v prvním kole narazit na Davyděnka nebo nedejbože Rosola :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kludne moze, bol by to super žreb..Davydenko ho na GS neporazil a s Rosolom to bola nahoda..
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale nervy by to pro tebe byly, neříkej, že ne. Nikdy nevíš, kdy se Rosol dostane zase do transu...
Reagovat
steve79
Já omlouvám, že jsem tě nazval v uvozovkách komentátor, ale ty jsi mě naštval tím, že jsi mě označil, že jsi mě označil za člověka, kterej prská je pořád negativní. To jsi si mě asi spletl. Já jsem poslední dobou vůbec nechodil na toto forum.
Reagovat
steve79
a jsem za to to rád, že jsi to vysílá fanda. Jen jsem se ptal, proč to není v Nova sport a v HD.
Reagovat
smazaný uživatel
kdepak, to vůbec nebylo na Tebe..
Reagovat
steve79
Ok. Ono to tak vypadal, protože jsi reagoval na můj příspěvěk. Jak ty dneska vidiš finále? Komu budeš fandit:D Neřikej dobrému tenisu. Tady můžeš prozradit tvého oblíbence
Reagovat
smazaný uživatel
no, mí největší oblíbenci na TM vůbec nejeli, stačí? :) Fakt ani jednomu z nich nepřeju titul víc. Je to klišé všech kliśé, ale jestli ten zápas bude stát za to, tak ať vyhraje ten lepší. Moje tipy (nebo spíš přání) na obě SF se moc nepovedly, takže se bojím tipvoat finále..
Reagovat
steve79
Jo stačí. Já jsem dříve myslel, že jsi fanoušek Rafy. Možná to je i ted. Já to přeji Rogerovi.
Reagovat
smazaný uživatel
neříkám fanoušek, ale z TOP 10 mu přeju určitě nejvíc. A mám celkem rád Soderlinga :)
Reagovat
steve79
Já jsem si to vždycky myslel. Jsem za to rád, že jsi to přiznal:D Občas jsi se při komentování neudržel, když hráli spolu. Myslím Rafu a Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
no, někdy tomu člověk neporučí :) ale nejsem zakladatel Rafova fanclubu, to ne..
Reagovat
steve79
No už mi Rafa chybí. Snad stihne australien Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Já věděla, proč jsem se tě na Rafa foru zastávala :-)) Je zvláštní, že na některé jsi působil přesně opačně, že fandíš Rogerovi..A zajímavý protiklad - Rafa, Robin :-)
Co si myslíš o pauze Rafy, v jaký formě by se mohl vrátit? Moc chybí tenisu takový vynikající hráč..:-(
Reagovat
Mayo
vamos RAFA :)
Reagovat
gigin
Djoko prohraje, obviním woythu, Basu a Václava Klause!! A Fandinu taky!!
Reagovat
a.magerova
Co dáš, když vám TO pustíme....?!
Reagovat
gigin
To by mne netěšilo ;) Boj, řežba, drť, nervy!!! To je přece to, proč to sledujem, ne? ;)) Toto je jeden z vrcholů...
Reagovat
gigin
Fandění je přeci o radosti. Jednou jí mám já jednou fanoušci soupeře. A pocit radosti se nedá ničím zkazit ani kdyby třeba spadla hala a všichni tam zemřeli, protože jinak by ta radost nebyla upřímná...úsměv
Reagovat
Fandina
gigin ... ty fakt bavíš ... ty si necháš od někoho zkazit radost, když vyhraje tvůj oblíbenec? Já ne. Když ho někdo pomluví, tak je to jeho pohled. Ne můj. Já mám z výkonu radost. Jiný ne, tak to pochopím ... úsměv
Reagovat
gigin
já ti závidím!! Ale fakt a vážně...
Reagovat
smazaný uživatel
tu jednoduchou mysl a jednobarevné viděné světa?
Reagovat
gigin
a s tím spojenou pohodu a čistou hlavu... Tys na to káp...
Reagovat
smazaný uživatel
taky bych to rád měl, ale když já živím rodinu...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jeee to maximalne trapne ze TM davaju cely turnaj a Finale nedaju nechapem:(((
Nova sport:(((
Reagovat
Karlicka
čtyřhry jsou na Nova sport od 19 h, singl na Fandovi v přímém přenosu od 21 h.
Reagovat
Fandina
ještě dodatek ... samozřejmě, že mám placený Nova Sport HD a také oba Eurosporty HD a další placené sportovní kanály které dávají tenis Sport1,2 a dále se dívám na satelitech jak doma tak na chalupě o víkendu na Super Tennis, neplacený, ale v HD a další neplacené kanály s tenisem, takže jsem dost v obraze a mám celkem luxusní servis, co se týká televizních kanálů a tenisu.
Reagovat
spaniel
Nechtel jsem te urazit, jsem moc rad, ze je tady aspon tech par zen :)
Ja mam taky vsechny mozne sportovni kanaly v HD, mam i Fandu, finale uvidim, ale jde mne o ty, kteri si plati NS na Slovensku a ted treba finale neuvidi. Pritom jeste ted v programu sviti a mnozi to ani nevi a budou hledat na posledni chvili. Taky jsem mohl napsat, co resite, mne je to jedno.
Reagovat
a.magerova
Hele pošli nám sem programového ředitele, dík. :-))
Já Tě zcela chápu a omluvu přijímám, není jednoduché tu vždy udržet nervy na uzdě, přesto máš můj obdiv za to, že tu chodíš s vlastní kůží na trh...
Reagovat
smazaný uživatel
marek.kindernay@nova-sport.cz

Ještě než mu ale budete psát, to on třeba včera rozhodl o zařazení Štěpánka v semifinále live a ne ze záznamu..
Reagovat
a.magerova
Neboj umím být i slušná... :-))
Reagovat
Denis92
ono je to uz zbytocne teraz riesit..uz sa to nezmeni,je neskoro.Keby sme o tom vedeli skorej tak by sa s tym mozno nieco dalo spravit
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to NS HD nebude dávat, tak je to opravdu slabota...oni daji finale 4hry a finale singlu ne? To je nejvetsi demence pod sluncem, pokud to tak bude....Dekujeme !!
Reagovat
stefankelner
Odporucam sportlemon.com. Ono Vas to posunie tam kde ma. Potom dalej podla IQ ... Bohuzial nie je to HD, ale tak Ti treba TV Nova !
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, ještě napíšu, samotnýho by mě štvalo, že si tady rozhádám lidi, který se o tenis tolik zajímaj a často dokážou psát k věci. Mrzí mě, jaký emoce jsem způsobil. A za jednu věc se omluvím - za to, jak nešťastně jsem volil slova (byl jsem v tramvaji, psal z mobilu, 5x spadnul internet, ale to není výmluva). Pochopte, že jsem fakt ten poslední člen "vysílacího řetězu". Jsem "jenom" komentátor. Opravdu nemám sebemenší vliv na to, co běží na Nově, co na Nova Sport a co na Fandovi.. mrzí mě, že na Slovensku finále neuvídíte, ale podle mě - a to není stanovisko TV Nov, ale jen moje osobní - jde opravdu o to, nabídnout finále Masters co možná nejširšímu spektru diváků. A to Fanda narozdíl od placvený NS nabízí. Fakt se tu s Váma nechci hádat, ale nejsem programovej ředitel, jen jsem se tady rok snažil zprostředkovávat např. informace o tom, jaký zápasy vysíláme z Masters, který turnaje poběží na NS a který ne. Bohužel jsem se stal hromosvodem, osobní kritiku unesu, jen vesele do mě, ale pokud jde o kritiku "systému", nebo celý Novy, ta by měla bejt vedena jinam.. věřte mi, protože jsem člověk emotivní, docela to se mnou dneska dopoledne zamávalo :( Tak ještě dva mače a konečně bude zimní pauza :) Pardon za takovej sloupek.
Reagovat
smazaný uživatel
ale aj na Slovensku finale uvidime sak Fanda TV mam
Reagovat
smazaný uživatel
tak aspoň jeden spokojenej divák ze Slovenska :))
Reagovat
Roger_Federer
Nejak nechapu za co se omlouvaš, jit jako ty z kuži na trh a byt pak byt je spiše na medaili, je jasne, že maš posledni slovo k programu...
Reagovat
spaniel
Co by to bslo za rodinu, kdyby se obcas nerafla. Hlavne prispivej dal :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Psal jsem to už níže, ale rád to zopakuji: Díky a máš můj respekt. I když se to zdá být samozřejmost, umět uznat chybu a omluvit se za ni nedokáže zdaleka každý.
Reagovat
gigin
Dojeď sa kukať so mnou!! Čakám ťa na hraničnom prechode - Starý Hrozenkov-Drietoma!! Svatomartinské víno mám.....
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes to dopadne takto
Djokovic
Bupathi/Bopana
Reagovat
Sonja
A když ne?
Reagovat
smazaný uživatel
tak nic sa nedeje Ideme dalej:)
Reagovat
Sonja
Tak to je nuda:-(
Reagovat
smazaný uživatel
lebo to tak urcite bude
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý deň. Chcel by som vám len niečo povedať k presunu na Fandu, či čo je to zač.

Celá sezóna turnajov Masters (bez výnimky) sa vysielala na Nova Sport. Každý zápas a dokonca aj každý zápas z londnýnskeho world tour finals. Tak mi teda vysvetlite, prečo práve ten najdôležitejší zápas presúvate na tv, ktorú ani na SK nechytím (ak áno, kde ?).

Pochopil by som keby bežia simultánne, ale takto ?? A ešte to chcete obhajovať ? Nerozumiem.

Turnaje Masters majú na Nova Sporte (predtým Galaxie) už akú-takú históriu, náhodný neinformovaný divák si bez váhania večer o 21,00 pustí Nova Sport a čo uvidí ? Záznam nejakého bezvýznamného futbalu, ktorý možno odvysielať HOCIKEDY INOKEDY. A utvorí si tak názor na vašu televíziu, ktorá odvysiela celý turnaj vo dvojhre a dokonca aj vo štvorhre a finále niekam zakope.

Ďakujem.

P.S. : To, že si zápas pozriem inde ako na Nova Sporte je jasné, ide mi tu o princíp a akúsi loajalitu a stabilitu voči divákom.
Reagovat
Nola
odpoveď nedostaneš.... aj na stránkach ATP je uvedený priamy prenos na NOVA a nie nejakom Fandovi
http://www.atpworldtour.com/Finals/2012/News/Tennis/2012/TV-Schedule/Nova-Cz.aspx
Reagovat
Nola
ešte dodám ako je to s vysielacími právami?
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel odpovědět neumím, je potřeba tuhle připomínku adresovat programovýmu řediteli Novy, a klidne to udělejte, já jsem vážně malý pán..
Reagovat
smazaný uživatel
no každopádne aj tak ďakujem za odpoveď .. vy si vašu prácu podľa mňa robíte veľmi dobre
Reagovat
Olympiada
pokud záhadně, nepochopitelně a netenisove dnes na turnájku v London uspeje........Olympiada uz na portalu nikdy více. Ma komunisticke zázemí a hrozne fanousky a nepřeje soupeřum...uz nikdy jiny nebude.
Reagovat
Nola
pán komentátor určite sa tu nájdu aj slušní diskutujúci, je predsa pochopiteľné, že nás Slovákov mrzí, že zápas neuvidíme v TV,v kvalitnom rozlíšení na veľkej obrazovke...
pre mňa skutočne nepochopiteľný krok

ja tu tiež mám jednu ponuku, sledovanie exhibície Djokovic-Kližan na TV Dajto 14.11.2012 o 19:00.......
Reagovat
gigin
Ty tam nebudeš osobně? ;)
Reagovat
Nola
hádaj:D
Reagovat
gigin
Budeš!!!
Reagovat
Fandina
Určitě se tu najdou slušní i neslušní a rozumní i nerozumní nickové. Je logické, že když někdo zvolí strategii širší počet diváků je to na úkor něčeho jiného. Fanouškové kteří se soustřeďují na placený kanál Nova prostě mají tentokrát nevýhodu. Jinak níže jsem četla kritiku na tvoje komentování, já si ho naopak ráda poslechu. Přeji hezký den a zdravím ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak neslušné bylo především vyjádření woythy na adresu diváků nespokojených s postupem TV Nova, kteří jen vyjádřili svou oprávněnou nespokojenost, za což se jim (a všem Čechům a potažmo i Slovákům) dostalo označení "děsnej národ, pořád jen hledáme chyby u někoho jinýho, pořád jen prskáme a prskáme".

Mně by opravdu zajímalo, jak muže fungovat "strategie širšího počtu diváků", když se jich cca třetina (Slovensko) odstřihne. To ať mi pan woytha misto toho dětinského urážení se zkusí vysvětlit. Nebo kdokoli jiný, kdo si myslí, že dokáže vysvětlit, odkud se ta chybějící třetina najednou vezme.
Reagovat
Fandina
Stan_Borowitz diváci byli nespokojeni a napsali to. Nemusel na to nikdo nic odpovídat. Odpověděl na to woytha, že je to proto a proto a já to pochopila, vzala na věcomí. Někdo to nepochopil a nevzal na vědomí. Co s tím chceš dělat?
Reagovat
gigin
Já bych chtěl vidět, co bys psala, kdybys bydlela na Slovensku, platila si NS, sledovala celý turnaj, do finále by postoupil tvůj oblíbený hráč a ty bys nemohla finále "plnohodnotně" sledovat, nebo nedej Bože ho nemohla sledovat vůbec.... úsměv
Reagovat
a.magerova
No ono to vyjádření woythy na adresu "děsného národa" bylo opravdu velmi nešťastné... :-/
Ale zase jak tady včera psal, je on ten poslední kdo by do toho mohl programovému vedení mluvit, takže by to chtělo spíše napsat ze Slovenska stížnost přímo na vedení příslušné stanici!!!
Jo a pokud si vzpomenu na box Kličko vs Wach, tak ta kvalita na Fandovi byla parádní.
Reagovat
Fandina
gigin ... ty fakt bavíš. Myslíš si, že kdybych bydlela na Slovensku, nepochopím záměr Novy? Je pořád stejný. Chtějí nalákat diváky Fandy na příští tenisové zápasy, které budou vysílat na placeném Nova Sportu. Má to logiku a jisté je, že mohou naštvat ty, kteří mají již zaplaceno, ale je to risk, obchod, podnikatelská strategie. Přemýšlej chlapče ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Kdyby jen odpověděl, tak je to v pořádku. On ale ty diváky současně urazil. To je krajně neprofesionální. Ti diváci ho živí. Měl by se jim omluvit, a ne se urážet. Nepřipadá mi to nijak nepochopitelné, tobě ano?
Reagovat
gigin
Já z toho podnikání jednou zjankovatím!!!!
Reagovat
Fandina
Stan_Borowitz mě se prosím neptej, jestli někoho woytha urazil, podle mě nikoho neurazil, napsal že je někdo nespokojený a je to jeho názor, já osobně si to také myslím, že lidé jsou zbytečně se vším nespokojeni, já taková nejsem, já si vysvětlím, proč se to nevysílá a vezmu to na vědomí a tím to pro mě končí. Podle mě nikoho neurazil, ale to je s tebou pořád dokola. Ať se tady šustne co chce, vždycky vyrazíš s negativním výkladem všeho. Nechtěj na mě abych to viděla také tak. Vidím to jinak. Každý jsme jiný, každý máme jiné zkušenosti, priority a já mám nejraději nestěžovat si a řešit věci s nadhledem a pochopením. Takže posílám úsměv.
Reagovat
spaniel
Někdy je mlčeti zlato. Absolutně souhlasím se Stanem. To vysvětlení by dávalo smysl, kdyby to běželo současně na NS i Fanda. Tak by nezklamali tenisové fandy a Slováky (což jsou jejich klienti, kteří si je platí) a zároveň by získali třeba nové fanoušky tenisu.

Nikdo tady neobvinili Vojtu, že je na vině, všichni víme, že za to nemůže a že by třeba rozhodl jinak. Ale když už tady reagoval na oprávněnou kritiku, tak mohl napsat jen vysvětlení, případně zda s tím souhlasí nebo nikoliv, ale ne, že jsme národ stěžovatelů, co jen prská atd a ještě pak teatrálně uraženě odcházet z TP, což si nepřeje nikdo, já rozhodně ne, protože je super, že jsem přispívají komentátoři.

Ty máš Fandu, NS HD si asi neplatíš, nebo nerozeznáš SD od HD..ok, tvoje věc, ale v tom případě se nemontuj do tématu, kterému nerozumíš, případně ti je to úplně jedno. My tady řešíme technický problém (muži), tak jsem netahej emocionální hodnocení a ochranu Vojty, když ti je podstata problému ukradená. úsměv :p
Reagovat
Fandina
spaniel ale prosím tě. Ty tomu tak rozumíš, jestli mám nebo nemám placené HD sportovní kanály a o co tu jde. Tady jde o to, že Nova udělala komerční záměr a je logické, že fandové tenisu budou chtít, aby se tenisový turnaj vysílal v telce a viděli ho. Že se tady o tom diskutuje je logické a také je asi logické, že to nováci předpokládali a stejně se to nezmění. Jinak díky ti za radu, o čem mám psát, stejně si budu psát dál co chci, stejně jako ty ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja souhlasim s Vojtou a ani se nedivim ze uz sem nechce prispivat. Vim ze tu nikomu nechybim ale i ja jsem prestal zde na forum psat, protoze nekteri jedinci zde me primo vytaci. To ze si porad stezujem atd je pravda, bohuzel... Vojta napsal jenom pravdu. Myslim ze to vidi hlavne ti co vice cestujou a poznali vice narodu. Vy myslite akorad na sebe, tak to neuvidite v HD, ale zato to uvidi mnoho jinych dalsich lidi, kteri Nova sport namaji. Co se tyka slovaku tak to me je lito ,ale bohuzel.
Jinak podotykam ze Novu nemam rad, protoze kolikrat misto tenisu uprednostni neco jineho. Idyz treba v nedeli me prijemne prekvapili, ze misto motorek byla ctyhra.
Takze nebudme sobci a nereptejme porad .)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem horká hlava. Ta věta byla úlet a doufám, že už mi ji nebudete připomínat.. ale není to snadný, číst pořád kritiku na něco, s čím prostě nemůžu nic dělat :(
Reagovat
Stan_Borowitz
Jasně, chápu, každý člověk někdy udělá něco, čeho pak třeba lituje. Pro mne je to vyřešeno, oceňuji, že jsi byl schopen uznat chybu a omluvit se za ni. To je často těžší, než ji vůbec neudělat...
Reagovat
Stan_Borowitz
na nic nekoukám negativně, prostě věci vnímám takové, jaké jsou. Když někdo udělá nějakou křivárnu, tak to prostě vidím. Když někdo někoho urazí, jako například často ty nebo dnes nešťastně woytha, tak to taky vidím. Nechtěj, abych je opravdu začal vnímat negativně, to by sis pak asi za rámeček nedala, co bych ti napsal. Woytha se například dokázal omluvit a neopakuje pořad do omrzení jak on všechno vicí správně a všíchni kolem něj negativně. Všímej si trochu v diskusích, kolik lidí ti dává zapravdu. Třeba tě to o něčem poučí. I když u tebe mám trochu pochyby. Dva úsměvy.
Reagovat
Fandina
Stan_Borowitz podívej, já nikoho neurážím a evidentně se na tom spolu neshodneme ... takže je zbytečné se dohadovat i o jiných věcech. Jen znovu zopakuji, několikrát jsi mě přesvědčil, že u věcech, které mají několik možných výkladů, řešení, přisuzuješ vždy ten negativní. To je realita a tak to vidím já. Každý jsme jiný a rozumím tomu, že jeden vidí věci tak a druhý jinak. Jinak by to ani nešlo ... úsměv
Reagovat
Fandina
Stan_Borowitz ještě dodatek ... nemám ambice se tady s někým shodovat na názorech. Respektuji, že každý máme svůj názor své myšlení, takže pro mě není podstatné, kdo má stejný názor na věc jako já ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
"To je realita a tak to vidím já." Tato věta hovoří za vše. Nemáš zjevně nejmenší představu o tom, co znamená slovo "realita"...
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo a s tím souvisí i to, že když ty si myslíš, že nikoho neurážíš, neznamená to, že to tak opravdu je. Například nedávno jsi v diskusi pod článkem o otci Záhlavové-Strýcové urazila (opakovaně) Heather_Fedex. Realita je opravdu někde jinde než v tvé hlavě. Nachází se mimo ni. V tcé hlavě je nějaký její více či méně pokřivený obraz. Vzhledem k tomu, že ti téměř jistě není víc než tak 15-16 let, tak se tvé dětinské názory dají jakžtakž tolerovat. Všichni jsme byli kdysi v pubertě, že.
Reagovat
Stan_Borowitz
samozřejmě máš právo trvat na svém názoru, i když je zcela mylný. Klidně si můžeš tvrdit, že slunce vychází na západě a zapadá na východě nebo že Zemi nosí na zádech velká želva. I když se ti všichni ostatní budou snažit pomoci a upozornit tě na to, že věci se mají jinak. To je tvoje nezadatelné právo. Právo být nakonec považována za blázna, čehož jsi, jak se obávám, na tomto serveru (a možná nejen na něm) dosáhla, ti nikdo nemůže upřít.
Reagovat
gigin
Fandina je inženýrka. Nedávno se tady k tomu přiznala. Ten věk si moc netrefil.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak to je pro mne naprosto neuvěřitelná zpráva. Jakou technickou školu může absolvovat někdo s naprostou absencí logického uvažování? I když dnes je ve školství možné úplně cokoli...
Reagovat
Labi
Rogerovi není už 20 aby šel na kurt a roztrhal se tam i když to není potřeba, zápas s Del Potrem byl prostě a jednoduše důsledek uspokojení a menší koncentrace na zápas.....v hale je skvělý a myslím že s Djokovicem to bude finále jak má být ...samozřejmě doufám že Roger získá i 3 titul v řadě ale dnes to bude mít mnohem těžší než loni
Reagovat
steve79
Nechápu novu, proč přesunula finále na Fandu, když na nova sport dávají Chelsea TV? Co je to za logiku. Mohli jsme finále sledovat v HD.
Reagovat
Vojtiik
omg, protože nova sport je placeny kanal, ktery musis chytat satelitem, kdezto Fanda ma dnes celoplosne digitalni pokryti a muze ho mit doma zadarmo kazdy... je to dobry krok
Reagovat
smazaný uživatel
ano, je to kvůli lepší dostupnosti. Fascinuje mě, jak tady zase prská jeden nejmenovaný uživatel, o němž si už delší dobu myslím svoje. To musí bejt v reálu tak strašně negativní člověk, že je mi ho fakt líto.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky me to stve...Finale bez HD ..to je snad vysmech vseho...tu mazanici na fandovi mame sledovat? Na co si platime kvalitu, kdyz to nejlepsi daji do SD? Zase nova sport uletela..smarjamangote...skodaz e to nema eurosport..tam by se to nestalo !
Reagovat
taffer
Tento argument bych bral kdyby ve finále byl třeba Berďa nebo Štěpec. Takto mě to taky trochu štve, páč HD je prostě HD, ta Chelsea by se taky dala dát na Fandovi. Člověk si zvykl vidět celý turnak v HD a na finále má smůlu, no co už:-)
Reagovat
smazaný uživatel
finále debla je každopádně na NS, o tom žádná. Ale ať už by byl ve finále dvouhry Berdych nebo ne, poběží na Fandovi. Ne každý je tenisový nadšenec, tenhle krok má to finále nabídnout širší mase lidí, což se nepochybně stane. A taky ne každý tak urputně řeší nějaký SD nebo HD. Je mi jasný, že se tady zase najdou desítky věčně nespokojených jedinců, ale tak to v ČR prostě je a už jsem si zvyknul. Jsme děsnej národ, pořád jen hledáme chyby u někoho jinýho, pořád jen prskáme a prskáme.. Btw k tomu Eurosportu - tak tam Masters rozhodně ještě dlouho nebude :)
Reagovat
steve79
Mám to brát osobně?
Reagovat
smazaný uživatel
A co slovaci co si platia nova sport ale nemaju fandu? Budu pozerat na tu vasu chelsea TV repsektvive zaznam TV ktora je akoze nahrada za anglicku ligu?
Reagovat
dadaft
češi a slováci asi často remcají tak říkajíc ze sportu, ale tentokrát bych tu kritiku taky neviděl jako neoprávněnou. nemám nic proti tomu, že chcete finále nabídnout "širší veřejnosti", dokonce to vítám, ale proč to nemůže zároveň běžet v HD kvalitě pro fanoušky, kteří zkrátka sledování sportu upřednostňují a připlatili si sportovní kanál v HD?

ještě bych to dokonce pochopil, kdyby v tutéž dobu běželo souběžně něco jiného vyznamného - třeba závod Moto GP - ale záznam fotbalu???
(to hlava nemůže brát ani fotbalovým fanouškům přece)
Reagovat
dadaft
P.S. osobně nemám SD na Fandovi špatné, Eurosport SD i jiné SD kanály jsou o dost horší.
ale HD je zkrátka HD. o level výš. ))
Reagovat
Nola
Slováci by si radi pozreli zápas v priamom prenose na NOVA sport, je to platený kanál, Fanda nie je dostupný kanál na Slovensku, nezostáva na teda nič iné, iba sa spoliehať na sledovanie zápasu cez net, možno nemám čo toho hovoriť, ale keď môže zápasy komentovať slovenský komentátor..... tak prečo neponúknuť priamy prenos slovenským fandom?
Reagovat
smazaný uživatel
vaše starosti bych chtěl mít :))
Reagovat
Stan_Borowitz
tedy taková nehorázná nabubřelost a arogance vůči lidem, kteří tě platí, to je vkutku ukázka vysoké profesionální úrovně, to ti řeknu... Ty výtky týkající se HS/SD a zejména Slovenska jsou naprosto oprávněné a ty by ses měl jménem svého zaměstnavatele pokorně omluvit, ne tady prskat hovadiny o věčně nespokojeném českém člověku. Za tohle by vás po právu z...ali všude na světě.
Reagovat
dadaft
jestli není Fanda na Slovensku dostupný, tak je to úplně postavené na hlavu. prostě se mohli podívat na celý průběh turnaje...........
............ a finále neuvidí...
báječné.
tohle pánové z Novy nějak nedomysleli.
ne, že ne.
Reagovat
steve79
Máš naprosto pravdu. Nova sport je na českém trhu čím dál více dominantní, tak si myslí. Místo aby člověk dostal slušné vysvětlení, tak pan v uvozovkách komentátor tady začne urážet české občany.
Reagovat
Stan_Borowitz
ale kdeže, oni jsou přece na Nově špičkoví profíci, to jenom Češi a Slováci jsou věční stěžovatelé. Slováci zejména, ti genialitu tohoto kroku vůbec nedoceňují. V zájmu zpřístupnění finále většímu počtu potenciálních diváků se jich třetina odřízla od signálu...
Reagovat
standa_p
Myslím, že takový zápas by měli dát jak na Fandovi, tak Nova Sport HD aby všichni byli spokojeni. Mne to naštěstí až tak nemrzí, jelikož jsem v Londýně a uvidím to naživo. Budu fandit Djokovičovi, ale obávám se, že Roger se v té atmosféře haly(která včera ve větší míře, byť hrál s Andym, fandila jemu) vybičuje k výkonu, který by mohl Novaka porazit...no uvidíme, každopádně Djoker se nikdy nevzdává, tak nevěřím, že by podlehl natřískané O2 Areny, když budou z 90% fandit soupeři.
Reagovat
smazaný uživatel
Pan v uvozovkach komentator se asi pred rokem rozhodl vystoupit z anonymity. a ted toho kroku fakt lituje. omlouvat se tady nikomu nebudu, jsem preci arogantni a nabubrely blb. tomuhle rikam dan.. moje pusobeni na tomto webu se prave stava minulosti, vsem normalnim a soudnym uzivatelum preju krasnou zimu!
Reagovat
gigin
Tak nemusíš hned utíkat... Basa teda vydrzí víc ;))
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak to, že jsi blb, tvrdíš akorát ty, ale když na tom trváš...
Reagovat
Stan_Borowitz
To víš ... hrajú machry a hajzle majú na chodbě. K...y šikmooký!
Reagovat
dadaft
přece musíte vědět, že je tady spousta lidí, kteří si Vaši práce váží.
osobní hrocení nikam nevede.
ale přece jen jsem kapku zklamaný - sportovní komentátor přece nerozhoduje o tom, co na kterém kanálu bude TV vysílat, to snad chápou všichni účastníci tohohle sporu. a námitky jsou silné.........
............ zkrátka bych čekal trošku jinou reakci...

ale to už je zdá se jedno...
Reagovat
dadaft
správně. Basa je držák. ))
Reagovat
gigin
Stan: http://www.youtube.com/watch?v=4-F8jlj-Kkg
dadaft: A taky si tu vyslechl svoje ;))
Reagovat
dadaft
já tu moc dlouho nejsem - to je nějaká místní móda, že kde kdo z diskutérů na konci sezóny prohlašuje, že jde navždy pryč?
(jen pro mou informaci)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, nejlepší časký hraný film (a zároveň dobový dokument) natočený po roce 1969...
Reagovat
gigin
Souhlas. Jsem z toho kraje, je to přesně ono :DDD
Reagovat
gigin
No já jsem tu něco přes rok, takže nemůžu taky nějak mudrovat. Ale loni před koncem roku nikdo nějak teatrálně neodcházel. Poslední dobou se to tady dost ku*ví. Přicházejí různí pitomečci. Ve větším množsví a s velkou frekvencí to tu zasíraj. A ti služebně starší diskutéři, to jádro, postupně odchází (dočasně nebo trvale) - pes, Vlček, Oskar, Chazy, tomasinho, Matti, spaniel..... Je jich víc, nevím to přesně. Možná se jen pletu. Je to můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja v princípe nesúhlasím s postojom Nova sport..Klasický krok do ho*na, to sa stáva aj v lepšich rodinách..

Chápem ich stratégiu, no nestotožnujem sa s ňou..Je nezmysel čiastočne odrezať svoju cielovú skupinu na úkor príležitostných divákov, ktorým šport nič nehovorí..To že nemajú platený športový kanál vyplýva z ich nezáujmu o šport, nie z nevedomosti, takze zbytočne budeme robit osvetu..Navyše tým znevýhodníme druhú časť cielovej skupiny horšou kvalitou prenosu..

Ak chcela Nova sport silou mocou rozsirovat portfolio zakaznikov, mal prenos bežať súbežne na oboch kanáloch, vtedy by to bolo korektné a nevznikol by problém. Som si istý, že by to možné bolo.

Čo sa týka vyjadrenia woythy..Považujem ho za nešťastné, on sa skor vyjadroval v pozicii občana, nie komentátora, treba to tak brať..Kritika je zdravá, každý národ má svoje muchy, Slovaci a Cesi su si v tomto podobní..Ja ocěnujem, že vystúpil z anonymity, je to velké gesto, ktoré mu paradoxne uškodilo, keďze clovek s jeho statusom musí dvakrát vážiť slová..A ten prímes s tým časnikom..Nezabúdajme, ze čašník je len akýsi hromozvod sťažností, na jeho hlavu sa zosype kritika, no na vine je predsa kuchár..
Reagovat
smazaný uživatel
moj tip na dnes djokovič jeden vydarený zapas toho vela nemeni na fakte ze Rogerova forma je od us open slabá...ale včera ma potešil.
Reagovat
l00bor
Tak nato že ho stále vidíte ve starém železe to nebylo vubec špatný,že pánové.Rodger prostě stále umí.Taková škoda,že nevidím ty kyselí obličeje těch předpovídaču včerejšího zápasu.
Reagovat
steve79
Včera mě teda Roger mile překvapil. V jeho výhru se přiznám moc nevěřil. Hlavně po zápasech s Ferrerm a Del Potrem. Základ jeho úspěchu byl v servisu a backhandu, ze kterého nedělal tolik chyb, jako minule. Jestli bude hrát jako včera, tak má velkou šanci Djokoviče porazit.
Reagovat
Sonja
Spíš bych řekla, že jestli Nole bude hrát jako včera, Roger má velkou šanci ho porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
Krasa. Andy zkousel hrat ne svou obvyklou hru na jistotu i s Novakem mu vysel vzdy uvod, byla to z jeho strany spanila jizda, ale brzy mu dosel dech. Je videt, ze dlouhodobe mu tento ofenzivni riskantni styl jeste nesedi, ale je dobre, ze to zkousi. Roger hral super , od vyrovnani v prvnim setu to mel zcela pod kontrolou a byl to z jeho strany krasny zapas. U7z se tesim na finale opravdu letosnich mistru.
Reagovat
stefankelner
A ja by som uz len dodal, ze FEDEX hral a SYSEL behal ...
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulujem starkému, postup si dnes zasluzil..Andy sa ma este vela ucit..Vdaka bohu, ze sa na OH dobre vyspal, lebo dnes to bola z jejo strany bieda..Po prvych piatich gemoch malo byt 5:0, niekto, kto sa prezliekol za Federera slúžil spočiatku na kurte ako dekorácia, tieto sance sa musia premienat..Obaja si neskor ulohy vymenili a vysledok sa dostavil..

Osobne proti postupu Svajciara nic nemám, ako som sa uz viackrat zmienil pre oko divaka je kombinacia Nole Andy tou najhorsou z TOP 4, takze zmenu vítam a priznám sa, ze ma bude zápas aj viac bavit ;)..

Moj tip: Nole 2:0, under 20,5g.
Reagovat
Pe3k
Roger Federer Vs Andy Murray HIGHLIGHTS ATP World Tour Finals 2012 [HD]

http://www.youtube.com/watch?v=L9BnqFHHQSY
Reagovat
dappe
Ten úder za stavu 6:5 a 0:30 byl od Federera hodně dobrej a Murray jak krásně soupeře pochválil :D
Reagovat
Pe3k
Federer 20 winerů a 20 nevynucených chyb :D
Reagovat
dappe
:D V klídečku no
Reagovat
Sonja
Gigin, Nola, PATRICK_RAFTER, Bob, korek, Nole1990, Zemb81, kvizac, seshitec...a další (přihlaste se:-D)
Zejtra IDEMOOOOOOOOOO!!!!!!:-)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Hajdé!
Reagovat
gigin
Ajmo!
Reagovat
seshitec
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Hajde Nole!
Reagovat
smazaný uživatel
Iskidaj ga Nole!!!
Reagovat
Stan_Borowitz
Příznivci Temné strany síly se začínají houfovat... republika je v nebezpečí. Snad starý Obi-wan Kenobi nedovolí Darth Vaderovi zvítězit a udrží prapor minimálně do návratu Luka Skywalkera :-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Nola
Idemooo!!!!
Reagovat
Stan_Borowitz
Jé........... no, raději si to nebudu brát moc osobně, jinak bych měl neklidný spánek a manželka by se zase musela vymluvit na bolest hlavy...
Reagovat
VlS
To Gigin:
Tak dneska večer budu tak trošku víc na tvojí straně, jestli tě tím potěším.
To woytha:
Skutečnost, že zákazníci kritizují kvalitu poskytovaných služeb by mělo být normální a číšník v hospodě, kterému hosté nadávají, že má teplé pivo se má jít snažit pivo ochladit a ne jim vykládat, že jsme národ, který jen kritizuje.
Konkrétně Vaše komentování tenisu mě osobně kazí zážitek ze zápasů. Dobrý komentátor by měl vědět především to, kdy má mlčet a tahle vlastnost Vám evidentně chybí. Píšu to jako zákazník, který je nespokojený s poskytovanou službou.
Reagovat
gigin
Tys mne překvapil a potěšil!! :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Dovolím si doplnění. Ten číšník se jim ještě snaží namluvit, že to teplé pivo je vlastně lepší, a že zejména pokud jsi Slovák, tak bys tuto unikátní službu ohřívání piva měl ocenit, a ne nespokojeně remcat.
Reagovat
a.magerova
Mé příspěvky jsou vždy adresné a osobní. Liší se jen tím, pohybují-li se v rovině humorné nebo vážné. Tady ovšem prostor pro humor opravdu nebyl.
Nepopírám ovšem, že si uvědomuji virtualitu mého myšlení, takže pokud bych si měla na virtuální pustý ostrov někoho vybrat mám v tomto směru jasno, v reálu mohou být naše protějšky v klidu... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ok, tu kritiku beru, holt každý má svůj styl a vůbec nikdo se nezavděčí všem.. Jen to srovnání není na místě - já nejsem číšník, jsem jen pěna na tom pivu, která ani nepozná, jestli je studený nebo teplý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Idemooooooooooo, ale som strašne sklamaný, že to budem musieť pozerať na nete och ...
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Rogerovi, paradni vykon. Stejne mi nejni jasny, kde bere motivaci hrat na takovy urvoni, kdyt uz vsechno dokazal a je mu 31.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyt? To myslíš vážně?
Reagovat
taffer
Běž si zatočit satelitem, třeba pak nebudeš lidi buzerovat za překlepy.
Reagovat
gigin
To je pro Djokoland zlé znamení.
Reagovat
Fandina
gigin ... je ty zas bavíš. Je logické, že když se jedná o fandění, tak se to tak pojmenuje. Televize Fanda a já nick Fandina. Nic jiného za tím nehledej. A fandění není nikdy o zlu, ale o radosti. Jednou ji má ten, podruhé ten. Podlo toho kdo zahraje lépe ... úsměv
Reagovat
Sonja
Doufám, že zítra Nole odvrátí pár matchballů a pak to doklepne:-D...
Ne, teď vážně: co víc si divák může přát než zakončení sezony zápasem světové jedničky a dvojky:-)...a pak pro kluky zasloužený odpočinek (a pro mě teda taky:-D:-))))
Reagovat
Nola
moja reč, takto by to mali vidieť všetci fans tenisu
teším sa na zápas, vôbec si netrúfam tipnúť kto vyhrá, Fedex hral dnes úžasne
Reagovat
Sonja
Taky se těším:-)...
Samozřejmě kdybych měla tipnout vítěze podle dneška, kdy Nole předvedl nejslabší výkon na turnaji a Roger podle všeho svůj nejlepší, asi by to bylo jasné...ale krásné je, že každý zápas je jiný a zítra se může stát cokoliv:-)
Ať už Nole vyhraje či ne, zaslouží si obrovské uznání za výkony počas celé sezony:-))...neměl to po té minulé vůbec lehké, a přesto je na konci roku znovu jedničkou:-) Prostě a jednoduše: jsem ráda, že JE!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl bych poděkovat všem přímým aktérům i účastníkům těchhle diskuzí za celou tuhle sezonu. Náramně jsem si ji užil vzhledem k tomu, kolik měla vrcholů. A to jak z pohledu neutrálního hlediska, tak z pohledu fanouškovského, protože se mi splnil jeden sen - Andy konečně vyhrál první grandslam a i když ukazuje (viz třeba dnešek) stále negativa, zaznamena obrovský krok kupředu, naučil se hrát ofenzivněji, zlepšil i psychiku, i když v ní pořád zaostává před těmi třemi. Jako bonus OH, jsem zvědavý, jak během pauzy s Ivanem potrénují a co zlepší do příští sezony - forhend + servis jsou stále prioritami.

Takže pro mě osobně nejlepší sezona, gratulace také směřuje k Nolemu a Rogerovi, dvěma nejlepším hráčům sezony, Rogerovi hlavně za rekord v čele žebříčku, Nolemu za nejvyriovnanější výkkony, nehrál tak senzačně jako loni, ale hrál po celý rok konzistentně dobře, momentálně je nejlepším hráčem na světě. Také přeju brzké uzdravení Nadalovi, gratuluju holkám k Fed Cupu a přeju hodně štěstí kluků v Davis Cupu. Potěšil mě neméně návrat Tommyho Haase na top úroveň. Snad jsem na nic nezapomněl, byl to vyčerpávající rok, takže jsem rád, že brzy skončí.

Tím se dostávám k poslednímu bodu, počínaje koncem téhle diskuze, kde ještě kdyžtak odpovím, si dávám pauzu nejen od tenisu (zítra samozřejěm mrknu, DC bohužel nestíhám), ale i od tohoto portálu. Potřebuju nabrat novou sílu a chuť, jsem zde čím dál víc znechucen, proto jsem rád, že to fajěn vyřešil konec sezony za mě. Takže nemusím nad ničím přemýšlet, vynášet definitivní soudy o konci či tak něco. Buď se v lednu vrátím nebo ne. Všem, kteří už v tomhle vlákně neodpoví, díky za tenhle rok a užijte si tenisové volno, dlouhé moc nebude. Ahoj
Reagovat
gigin
Ahoj!! Já si to zkopčím a zítra to tu hodím taky, jo?? :)) Měj se...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, zapomeň. Zítřejší zápas si užiju jako nestranný divák, poslední tenisový mač, který uvidím letos, budu v pohodě, bude mi jedno, kdo vyhraje, takže to nebudu mít potřebu komentovat.
Reagovat
gigin
Myslel jsem to tak, že si to od tebe půjčím :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo tak :D Já myslel, že to hodíš do dalšího článku, abych musel reagovat a ty mě tu udržel :D
Reagovat
gigin
Nn, já jdu taky....
Reagovat
seshitec
no nemůžu si pomoct, ale jestli někdo zlepší psychiku tak během měsíce neprohraje 3x z mečbolů, naopak dokázal že je to pořád ten starej Murráj, kt jenom konečně vyhrál GS, kt už byl skutečně naspadnutí, to už prostě muselo bejt
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já nejdu definitivně, jen chci dělat něco jiného, než se denně tady stresovat, ztrácet tu čas. Třeba během pauzy najdu novou chuť, přeci jenom mám v sobě vždycky dost pocitů a myslím, že i mám o čem psát tenisově a tohle je jediný způsob, kde to vybíjím. Zároveň mě to ale vybíjí emočně a budu si užívat každou cvhilku bez TP. A pak uvidíme.
Reagovat
Sonja
Hezký komentář;-)
Musím se ti přiznat, že si mě tu dlouhou dobu pěkně štval, ale ke konci sezony už jsi docela snesitelný:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby ji nezlepšil, tak se ve finále nezvedne. Kdyby ji nezlepšil, tak po finále Wimbledonu zase dva měsíce hraje prd a nevyhrál by hned OH. Toť stručná odpověď, s Janowiczem na to prděl, s Raonicem jsem to neviděl, jediný fakt psychický zkrat byl s Djokovičem v Číně.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem rád teda. Tak rád lidi provokuju, střílím si z nich, ale zase si i rád střílím sám ze sebe nevadí mi, když se ostatní trefují do mě. Ale dokážu být i dost nepříjemný, o tom vím. Teda když je důvod.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo Tome, good point..Tieto diskusie sú velký žrút času, no vidim to rovnako ako ty..Prichadzajú 2mesiace odpocinku a uvidis, Australian open bude také lákadlo, ze sa na TP zastavíš..Takze vidíme sa a prines aj Chazyho :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bbc.co.uk/sport/0/tennis/20293141

Ještě tady rád postnu poslední Andyho blog sezony.
Reagovat
tito
Měj se a jak řekl Forehand, na AO s nočním ptákem Chazym dáme společně pokec :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chazy už se nevrátí, já dost možná jo.

Taky se měj, noční pokec a noční sledování, to je moje. Dva týdy obráceného režimu, navíc během zkouškového :D
Reagovat
gigin
Tak zítra!!! Hyn sa hukáže!!!! :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Muráji, ty lemple, děkuju ti za totálně zkažený večer. Tenhle komik chce být někdy jedničkou? S těmi výsledky? Za tři vyhrané turnaje za rok?
Reagovat
smazaný uživatel
Holt letos obětoval veškerou přípravu grandslamům. Jak říkával kdysi Lendl, důležité jsou grandslamy, zbytek je jen příprava na ně. Samozřejmě jsem taky rozladěn, dost výsledků mě letos naštvalo, ale celkově je ta sezona prostě pozitivní. Vyhrál grandslam a přesto nemá moc bodů k obhajobě.
Reagovat
smazaný uživatel
Důležité jsou grandslamy i TM. Kde právě jako favorit SF vyhořel.
Masters letos nevyhrál ani jeden, minulé roky měl vždy po dvou titulech. Brisbane je o ničem. A bez neregulérních podmínek by US Open nevyhrál ani omylem.
Reagovat
smazaný uživatel
Neregulérní podmínky byly stejné pro všechny, poslední set byly v pohodě a vyhrál ho. Dneska vyhořel, ale já radši teda 1 grandslam než 2 masters a další pětistovky či co. Sezona byla zaměřena takhle a vyšlo to. Teď si může dát voraz a potrénvat na další rok, zlepšit se a zaměřit se i na ostatní turnaje, na jaře až do Wimbledonu může posbírat dost bodů. Na TM zase jenom 400.
Reagovat
smazaný uživatel
ale to finale nejde na nova sport ze?
Reagovat
a.magerova
Fanda
Reagovat
smazaný uživatel
už viem,no zial nemám ten program a zajta som mimo takze ma to aj mrzi no budem drzat palce na dialku
Reagovat
smazaný uživatel
Finále TM půjde kvůli záznamu (!!!) fotbalu na příšerný ošizený mazanici Fanda. Na velkých obrazovkách to bude supr zážitek. Naštěstí to vysílá i BBC HD, takže mě se tenhle novácký vopruz netýká.
Reagovat
smazaný uživatel
Fanda?..To co je preboha..Poznám akurat Fandinu a par FFF, ale Fanda Tv?..hmm

Budem musiet po čase naštarovat notebook, odporucam bet365 stream..Sice sa za neho plati (jednorazovy prispevok), ale vzdy ide bez problemov..
Reagovat
smazaný uživatel
tak Roger ma dnes naozaj prekvapil neviem,čo viac mám napisat...tešime sa akurat zajtra ja finale bohozial neuvidim,
Reagovat
dappe
Podle mě hráčem sezony nemusí být zákonitě první hráč žebříčku, Djokovič je sice právem jednička atd., to nezpochybňuju. Ale hráč sezony to být zrovna nemusí, v letech kdy to vyhrával Federer bylo jasno, 2010 Nadal taky jasno, loni Djokovic taky....Letos to je trochu jiný, GS si rozdělili po jednom a dá se říct, že odehráli víceméně podobný rok, nikdo nedominoval. Navíc Djokovic vyhrál ten velkej turnaj úplně na začátku roku. To, co podle mě je potřeba zohlednit je, Murray a jeho 1.GS, cenné vítězství na OH. Potom samozřejmě Federer a skvělý návrat na pozici jedničky v 31 letech, po delší odmlce GS titul, několik výher na turnajích Masters.

Pokud zítra RF vyhraje, měl by podle mě být hráčem sezony on. Pokud nevyhraje, možná bych to dal Murraymu. Ovšem nic to nemění na tom, že jedničkou žebříčku je zaslouženě Djokovič.
Reagovat
Nola
hráčom sezony je Nole a ani tvoj predslov na tom nič nezmení... ak aj dokáže zajtra Djokera poraziť tiež to nič nemení, niektorí ste tu fakt neskutoční fanatici, česť výnimkam
neviem či vám ide o život, alebo svoj život prežívate prostredníctvom toho jeho....

prosím NOVA sport nech zaradí do vysielania zajtrajšie finále, určite to ide, tiež nechytám Fandu a nechápem, prečo vyvrcholenie turnaja je odsunuté na druhú koľaj
Reagovat
smazaný uživatel
Dle mě kdo zítra vyhraje bude i nejlepším hráčem roku..!
Reagovat
seshitec
pokud zejtra vyhraje Novak pak to může dostat jedině on
GS 1xvinner 2xfinal 1xsemi 3x Masters + TM a + n.1
na tuto bilanci nikdo nemá
Reagovat
dappe
Zajímalo by mě, co jsem napsal tak blbě, že jsem označován za fanatika. Hlavně od fanouška Djokoviče, který si ho dá do nicku, navíc nejsi náhodou jeden/jedna z těch, co tady píšete srbsky?
Reagovat
gigin
Nola tu srbsky nepíše.
Reagovat
Nola
hráč sezóny 2012 bol už oficiálne menovaný, pri udeľovaní cien ATP a je ním Novak Djokovic, môžem ti hodiť odkaz na články, ale to je zbytočné..... ty máš svoj rebrík
ale predsa
http://sport.noviny.sk/tenis-atp/05-11-2012/klizan-23-po-uspesnej-sezone-novacikom-roka-2012.html
Reagovat
dappe
Já jsem napsal svůj názor na vyhlašování týhle ceny, nic víc. Nevím co děláš hned, prostě pro mě Djokovic hráč sezony 2012 zrovna vyhlášen být nemusel, důvody jsem napsal, nevim proč bych měl být hned fanatik. Navíc tohle je snad jediná věc, kterou u tenisu prakticky nesleduju.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že hráč sezony se vyhlásí až na závěrečném galavečeru ATP a WTA někdy v prosinci...
Reagovat
dappe
Taky myslím. Tohle bylo udělení ceny za světovou jedničku na konci roku ne? Ale jistej si nejsem, takže.....
Reagovat
PATRICK_RAFTER
já si zase naopak myslím, že hráčem sezony musí být po zásluze Nole, protože měl po celý rok nejstabilnější formu a tomu i odpovídají nasbírané body. A nic na tom nezmění ani případná zítřejší výhra fedexe. Tady jde jen a jen o TM nic jiného. Ale celý rok má spoustu dalších vrcholů, za které jsou přidělovány body a kdo jich má na konci roku nejvíc, tak měl nejstabilnější formu a je právem světová jednička. Navíc svoji roli určitě hraje kolik kdo má na konci roku sil, někdo je pošetřil hlavně na TM a předchozí turnaje trochu vypustil, povrch - hala, která nejvíc vyhovuje fedexovi, stejně jako třeba tráva, kdyby se hrálo na antuce, měl by výhodu rafa, venku na betonu zase Nole a andy atd., takže já osobně si myslím že světová jednička je spravedlivě na základě získaných bodů po celou sezonu..
Reagovat
PATRICK_RAFTER
pardon - poslední věta má být ocenění hráčem sezony je spravedlivě...
Reagovat
Nola
zbytočné tu niečo písať, na nete si môžu nájsť všetci články o vyhlasovaní cien ATP, sú dostupné aj videá na ich kanále, ako také niečo môže ujsť fanúšikom to nechápem, dokonca aj tu vyšiel článok, ale každý tam čítal iba to, čo mu vyhovovalo a to, že Roger vyhral cenu fanúšikov, viď. nadpis
http://www.tenisportal.cz/zpravy/federer-znovu-ovladl-ceny-atp-11173/
Reagovat
dappe
Ale jo, já proti takovýmu názoru nic nemám, třeba i většina souhlsí s tebou. Já jen napsal svůj názor na to, že v téhle ceně a takto vyrované sezoně by se mohlo zohledňovat i to, co jsem napsal nahoře.

Sonja: S tebou to asi nemá cenu, jinak když jsi tak bystrá, tak spíš mi napiš níže, jaké důležitější zápasy, kdy Murray porazil Federera si myslela???
Reagovat
dappe
Promiň mělo být pro Nola, Sonja to je zase jiná fanynka Djokoviče :D
Reagovat
PATRICK_RAFTER
ale jo, já vím že to myslíš dobře a částečně se s tím dá souhlasit. Když porovnáme tu trojku fedex, nole, andy tak každý měl svůj vrchol v jiné části sezony nole AO hned začátek, fedex wimbledon, andy druhá půle us open, souhlasím i že jinak to bylo hodně vyrovnané, ale přece jen se přikláním k tomu že by tam měl být nole za větší počet účastí ve finále během roku, tj. více bodů do žebříčku tj.stabilnější forma, než aby se to rozhodlo na TM, právě pro určitou neregulérnost. Je to jen jeden turnaj a ten povrch sedí někomu víc než druhým atd. a my se pořád bavíme o hráči "sezony". Ano podmínky jsou pro všechny stejný, ale stejně to sedí někomu víc a najít povrch který bude sedět všem 3 stejně, aby se regulérně rozhodlo o hráči sezony, protože mají podobnou sezonu, jaksi nejde :-) tak to zase zkrátka vidím já...
Reagovat
smazaný uživatel
S Dappom sa moje nazory vacsinou rozchadzajú, no v tejto veci s ním súhlasím..Statistika oboch je natolko vyrovnaná, ze by som kludne prihliadal aj na bočné okolnosti, nielen číselné fakty..Federer pred rokom nevyhral ziaden GS a len jeden Masters, v tomto roku teda zaznamenal velký skok..

Samozrejme Noleho vitazstvo je uplne legitimne a zasluzené, len pisem, ze by ma neprekvapilo, ak by to vyhral Federer..Vysledky su totiz dolezité, ale ak chceme byt pri nich striktní, tak by to mal predsa vyhrat Rafa..Ten ma 1GS a 2Masters s stacila mu na to polovica sezony :)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger hrál skvěle, přeju mu i zítra, at vyhraje :-) Klobouk dolů před tím, jak hraje ve svých letech.
Reagovat
a.magerova
Tak za toto přání Ti slibuju, že Rafu nechám na pokoji!!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A to se cení, díky ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě bych vyjádřit zklamání z fanoušků, kteří během celého turnaje Andyho moc nepodporovali, jak bych čekal. Na olympiádě to byla úplně jiná káva, dneska snad fandili Rogerovi. Ale to je jedno, takovou sezonu si Andy zasloužil zakončit jinak než touhle samodestrukcí.
Reagovat
smazaný uživatel
možná je to blbost co napíšu, ale je to na jedné straně přesyceností tenisu v Londýně, přece jen tři vrcholové turnaje v jednom městě, to se jen tak nevidí, navíc na Turnaj mistrů podle mě obecně jezdí hodně cizinců no a na straně druhé ROger Federer je nejpopulárnější sportovec na světě, navíc Murray není čistokrevný angličan, to taky může hrát své
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, ty cizince beru v potaz i to, že Roger je všeobecně nejoblíbenější tenista po celém světě. Ale i tak jsem čekal trošku víc.
Reagovat
seshitec
na olympiadě to byl brit, ve wimbledonu taky brit už 80let nevyhrál,ale tady tu podporu dostat nemusí, vždyt London je multiCity a tam je cizinců jak nasráno...já tam makat tak si taky koupím lupeny a nefandím Murrymu:))
Reagovat
Nola
Andy to fakt dnes nezvládol, mal výborný štart do zápasu, vôbec som nechápala, ako mohol tak odísť po prehratom tie breaku, hlavu hore,Andy je mladý a úspechy sa určite dostavia, Federera dokázal poraziť v dôležitejších zápasoch a to sa predsa počíta, či? TM je dôležitý turnaj, ale rozhodne nie najdôležitejší v kariére tenistu, Nadal ho tiež ešte v živote nevyhral, a nič mu to na sláve neubralo, Andy má výbornú tohoročnú bilanciu a žiadna prehra v semi na tom nič nezmení !!!!
Reagovat
dappe
"Federera dokázal porazit v důležitějších zápasech...." Jaký zápasy máš prosimtě na mysli? :)
Reagovat
Denis92
v akych dolezitejsich zapasoch? jedine finale OH..ale inak prehral s Rogerom 3x finale GS
Reagovat
smazaný uživatel
no asi myslia na OH.
Reagovat
Tominoo
Ja nechapem , ako sa Roger dostal do formy za 1 den .. proti potrovi a fererovi.. proste celkovo posledne obdobie mu to neslo... forehand ani backhand , moc kazil .. a dnes hral fakt na vysokej urovni .. nie uplne top , ale tak ako dlho nie .. ak zopakuje zajtra tento vykon .. ja si myslim ze vyhra
Reagovat
seshitec
Vy koukáte na tenis asi tak půl roku....postup mel jistej a to prostě ubírá motivaci, když víš že 2.den budeš hrát klíčový semifinále a je v podstatě jedno jestli s můrou nebo Djokou.
Soustředění se v pravou chvíli na daný okamžik, v tom byl vždycky nejlepší a proto toho tolik vyhrál
Reagovat
Tominoo
no dajme tomu , ale preco potom vyhral 1 set ? a rovno neprehral 2:0? .. je to uz teraz jedno a uvidi sa zajtra ako je skutocne natom
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělý timing, kdo zítra vyhraje finále bude pro mě vítěz letošní sezony... Fedex 1 GS, 3 vyhrané Masters 1000, stříbro na OH, Djoko 1 GS, 3 vyhrané Masters 1000, stříbro se neutralizuje finálovou učástí na US OPEN, takže zítra se to rozřeší... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič je jednoznačně lepší v této sezoně, byl ve finále 3 grandslamů ze čtyř, nahrál prostě nejvíce bodů a ani případní porážka zítra nic nezměni na tom, že je hráč sezony.
Reagovat
smazaný uživatel
To je vec názoru. Tituly hovoria pre Federera, získané body pre Djokoviča. Zajtra sa môže v tomto ohľade rozhodnúť.
Reagovat
smazaný uživatel
no, ale nemá medaili z OH, turnaj Masters v Torontu vyhrál bez účsti nejlepších a kdyby prohrál i Turnaj mistrů, tak bodů má sice nejvíce, ale to je jako kdyby si řekl, že 2.nejlepší hráč sezony je David Ferrer, protože má jako druhý největší počet výher ;)
Reagovat
seshitec
velká škoda že se finále nehraje na 3 vítězný, takhle má roger šanci bude to asi 50na50
Reagovat
PATRICK_RAFTER
velká škoda taky je, že se to hraje v hale, tam přece jen je síla fedexe velká, i tak ale Nolemu věřím, nic jinýho mi nezbývá :-)
Reagovat
Denis92
skvele Roger!! bohuzial zajtrajsie finale budem muset sledovat na internete nakolko Nova sa rozhodla dat finale na Fandovi,ktory nemam..naozaj nerozumiem tomuto kroku.Preco finale neni na Nova SPORT??!! navyse tento kanal ma ovela vacsie pokrytie najma na SVK,takze prichadzaju o sledovanost
Reagovat
smazaný uživatel
předpokládám proto, že v ČR je volně na digitálním přijímači, kdežto Nova Sport je placený jinak si to nedovedu vysvětlit
Reagovat
Denis92
V SR je Nova Sport platene a Fanda ani neni v ponuke..
Reagovat
smazaný uživatel
technická, nevíte někdo kdy se zítra hraje finále?? Doufám, že ne před 21 hodinou...
Reagovat
smazaný uživatel
V 9
Reagovat
smazaný uživatel
super díky
Reagovat
a.magerova
Ve 20 hod. londýnského času.
Reagovat
SwissMaestro
V programu sem videl 19:00...bohuzel neuvidim :(
Reagovat
smazaný uživatel
No já se dostanu domů ve 21:30, tak doufám, že platí ta varianta s 21:00 :)
Reagovat
SwissMaestro
Já právě taky, bylo by parádní kdybychom to mohli vidět .-)
Reagovat
Denis92
finale je naplanovane na 21.00 cize zacne sa hrat 21:15
Reagovat
taffer
kteří ho včera po prohře s Delpem posílali do důchodu, "starej pán" zase ukázal:-)
Reagovat
smazaný uživatel
ta skoro vsetci ale my sme verili
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
tito
Parádní výkon :-)
Reagovat
gigin
Tvl ty si leštič, jak sviňa!! Koho tlačíš zítra?? :DDD
Reagovat
Pe3k
A ukázal i nám, kteří jsme mu věřili, že může zahrát ještě lépe než si myslíme :) Finále je otevřené a nejlépe obsazené. Těším se.
Reagovat
smazaný uživatel
yes! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
... jo a koho??? O:-)
Reagovat
tito
Hrál skvěle, na to se nedá reagovat jinak. No uvidím až dle průběhu. :-)
Reagovat
gigin
Jak podle průběhu?? Tvl, počkej, až za tebou dojedu!!
Reagovat
tito
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
tak si to nakoniec dobre tipol no,tešime sa aj ked finale už zial neuvidim...
Reagovat
smazaný uživatel
Kašlal som na Paríž, jediné v čo som dúfal na záver sezóny 2012 bol súboj Federer-Djokovič. Dvaja najlepší hráči posledných rokov budú bojovať v poslednom zápase roku, a navyše toho mladšieho uvidím o 2 dni aj naživo :)

Hoci sa mi núkalo fandiť Murraymu pri vklade 50 E a skoro ho zoštvornásobiť, ale jednoducho to nešlo. A nakoniec som strašne rád, sezóna 2012 dostane finále aké si naozaj zaslúži :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mal si pravdu, Murray mi ušiel. Nabudúce ťa budem počúvať viac.
Tieto životné paradoxy ... :))
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze sa vo finále stretnú dvaja najlepsi tenisti tohto roku, nie posledných rokov..Teraz mam pravdu :)
Reagovat
a.magerova
Jsem šťastná jako blecha!!!
tomasinho myslím na Tebe moc...
Reagovat
smazaný uživatel
aj ja na tych co ho odpisovali
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju lásko, ale i tak to dneska nestačí. Andy dneska ranil, poslední zápas sezony a on ho vysloveně vystřílí do plachty.
Reagovat
smazaný uživatel
Federeruv backhand, to byla dnes lahoda.. v jeho podani nejhezci tenisovy uder..
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, jednou po x zápasech mu jde a nejhezčí úder. Však nenmá ani nejlepší jednoručák, natož aby byl nejhezčí vůbec. Nejhezčí jednoručák měla Henin.
Reagovat
smazaný uživatel
a opět se ukazuje Rogerova lišácká schopnost, vydělal se na Shanghai, Paris a podobné turnaje na doplnění času do Turnaje mistrů, schovával zbraně a teď je v nejdůležitěšjím okamžiku použil!!!! Vítěz 3 turnajů serie masters finalista Turnaje mistrů, vítěz Wimbledonu, stříbrný olympijský medailista, pánové kdo z vás to má, takto hraje důchodce???
Reagovat
Chrenda
Přesně tak, kam se na něj hrabe Djokovič. Teď Novakovi ještě pořádně naložit ve finále a bude všechno tak jak má být!!!
Reagovat
smazaný uživatel
poslední dva vzájemné duely, jasná záležitost Fedexe, zítra je třeba dokonat dva velké hattricky!!! :))
Reagovat
PATRICK_RAFTER
já teda nevím no, ale až na tu olympijskou medaili jsou na tom letos hodně podobně, takže tvrzení kam se na něj nole hrabe je trochu mimo mísu :-) jinak samozřejmě velká gratulace fedexovi i jeho fandům k postupu do finále, přece jen v hale ještě občas dokáže zahrát velmi slušně, tam mu to zkrátka sedí, navíc vždycky dokáže pošetřit síly a načasovat formu na tenhle turnaj, zítra to bude zajímavý, i když Nole není psychicky úplně v pohodě, tak věřím že se na fedexe pořádně namotivuje a zkusí ho vyklepnout, i když v hale to bude s fedexem těžký...
Reagovat
smazaný uživatel
Nole není psychicky v pohodě?? a dneska ten obrat byl co? :)
Reagovat
PATRICK_RAFTER
dneska to třeba vyšlo,zlepšil se i když mu delpo k tomu trochu pomohl, ale sám říkal že se díky tatíkovi hůř koncentruje na zápasy, zkrátka pohoda třeba z AO to rozhodně není, proto mu často utíkají začátky zápasů, ale je to finále, tak snad se zkoncentruje na poslední mač sezony dobře...
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle nasraný jsem na Andyho letos ještě nebyl. To prostě nemůže připustit, v takovém zápase takhle katastrofální výkon, potřetí v řadě v 1. gamu zápasu brejk a stejně to je k ničemu. Klíčem byl brejk Rogera na 4:4, od té doby začal hrát lépe, přestal kazit a věřil si, hlavně zvolil dobře taktiku, když hrál Andymu na bekhend čopy. Druhý set hrál výborně, ale Andy prostě nemůže na podání ze 40:0 ztratit game po snad 4 chybách, to nejde, on sám dal Rogerovi šanci a ten ji využil.

Dost možná by Roger vyhrál i tak, protože odehrál asi nejlepší zápas na turnaji, ale Andy mu to dal tak, že se ani nezapotil, první servis v prvním setu ještě občas přišel, v druhém už vůbec, trapný výkon na forhendu, na returnu nesmyslně pořád mlátil do forhendu, asi čekal, že mu to bude padat jako v Šanghaji, kde Roger netrefil 1. servis snad. A co víc, po úvodním dobrém začátku selhával i na bekhendu, což mě úplně nejvíce. Měl by se dneska stydět, závěr už vypuštěný.

Gratulace Rogerovi, jeho výkon šel game od gamu nahoru a druhý set zvládl výborně. Andy, styď se!
Reagovat
Sonja
Klid...podívej se, jak je tu náramně nablito...a jdi spát:-)
Dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď neusnu ani omylem, to je prostě na posrání, před Wimbledonem jsem měl dobrý pocit, prohrál. Na olympiádě jsem se bál střechy a tak, vypráskal ho. Dneska jsem byl tak nějak v klidu, brejk v prvním gamu a pak jeb a šok. Asi mu fakt nesmím tolik věřit. Prostě poslední zápas sezony a úplně ho zjebe, neřekl bych ,kdyby prohrál normálně, což by možná vzhledem k výkonu Rogera v 2. setu prohrál, ale prostě tohle je šílené.
Reagovat
seshitec
mám pocit že ho odrovnali ty 3 mače ve kterejch prohrál z mečbolů....to se mu prostě muselo zakodovat do kebule
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd, neprohrál je s Federerem. To ho možná složilo v závěru s Nolem, dneska byl špatný od začátku do konce.
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
dappe
Dobrý no :D Ale tak já jsem spokojenej.
Reagovat
Roger4EVER
Jste dobří, všichni jste ho odepisovali a co se stalo? Vyhrál, nakopal tomu slizkýmu Murrayovi prd.el
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak moje slova
Reagovat
smazaný uživatel
aj ked som mu neveril som rad ze aspon to finale vyslo.
Reagovat
Mayo
favorizoval som Andyho ale Roger predviedol veľmi dobrý výkon, vidno, že v hale umí...tak zajtra to bude mať ťažké ale dúfam, že to dá
Reagovat
smazaný uživatel
Tak toto je neskutečná lahoda, asi nejnečekanější Rogerova výhra v kariéře!!! kloboučeeek, vůbec sem s stím nepočítal, ale opět se potvrdilo, že Roger umí vyhrát, když to od něj nikdo nečeká!!!
Reagovat
Nola
gratulujem všetkým fanúšikov Federera, tak rýchly zápas som neočakávala, ako vidieť je to veľký šampión, dokáže zapnúť vo chvíli, keď ho všetci odpisujú
Reagovat
Roger_Federer
Přijmam gratulace.
Reagovat
gigin
Gratuluji Rogerovi_Federerovi k postupu do finále!! A ostatním fans taky. Jsem na sebe hrdý a pyšný!
Reagovat
Pe3k
8 účast ve finále turnaje mistrů z 10 účastí na turnaji? Nepřekonatelný rekord na věčnost. Gratulace a poučení pro všechny malověrné...Number one forever!!!
Reagovat
smazaný uživatel
(y) kde sou ti pisálci píšící o konci Rogera ve světové elitě, porazit Murrayho v nejlepším roce jeho kariéry v nejlepším věku, na jeho půdě ve dvou setehch v 31 letech, co dodat???
Reagovat
smazaný uživatel
Na TM je pojedenácté, Lendl měl více tuším, 12 celkových účastí a tuším 10-11 finále, 8 finále v řadě. Ale samozřejěm úctyhodný výkon Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
nic nemusis dodat staci
Roger Federer je King
Reagovat
Pe3k
S tím Lendlem nesouhlasím. 10 ve finále určitě nebyl.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, promiň, 8 finále má. Ale 11x v řadě v semifinále.
Reagovat
Sonja
gratuluji!!!
Reagovat
Roger_Federer
Přijmam gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace Rogere
Reagovat
smazaný uživatel
Som vam tu vcera pisal ze ked Federer vyhra ze vas tu vysmejem ze ste ho ospisovali a teraz je ten cas sa zasmiat z chuti.
Rogera NIKDY neodpisovat!!!
Zapamätejte si!
Reagovat
Vojtiik
vychladni trochu, ja jsem taky elegofanatik, ale zas tak mocne tady neonanuj:)
Reagovat
Pe3k
Nic tak hrozného nenapsal...
Reagovat
smazaný uživatel
ešte je finale pre nami nezabudaj smiat sa mozes potom
Reagovat
Chrenda
To je koncert, to je tenis...Roger ve finále Djokera rozcupuje jak hadrovou panenku!! To bude masakr!! Teď to odskákal Murray a bude následovat Djokovič. Sedmý titul je na cestě. Aspoň jeden tip mi vyšel!!

Zajímavé je ovšem, že hala fandí Federerovi a ne "domácímu" Murraymu!
Reagovat
Sonja
"Už jsem si sám vytrhl střeva a pohazuji je zde, není třeba ze mně rvát další maso"...trubko:-)
Reagovat
Chrenda
Tak ve finále se prostě ukáže, kdo že je nejlepší na světě. A jsem přesvědčený, že Fedex toho pinkálistu z Balkánu přejede jak parní válec! pokud ne, budu muset uznat, že je oprávněně číslo 1. Ale k tomu snad nedojde!!

Taky se mi líbí ten TIP tady na tenisportále s kurzem na Federera 4, to se někdo asi úplně pos..l!!
Reagovat
Chrenda
Připrav si černé hadry Sonjo, po finále budeš muset smutnit a sklonit se před faktem, že nejlepším na světě NENÍ DJOKOVIČ!!!
Reagovat
Bob
tak to si o Del Potrovi říkal taky..
Reagovat
Chrenda
Potro nevydržel fyzicky, je to ještě cucák, musí prostě potrénovat, ale jeho doba přijde. Teď na to půjde pan Mistr, tak snad to dá po sedmé! Moc mu to přeji!!
Reagovat
Sonja
mně sou tvé názory u zadečku:-)
Pro mě je Novak nejlepší, i kdyby mu zejtra Roger naložil 2x 6-0;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer je KING!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No zistil som, že mi niekedy vôbec nevadí ak mi ujde tiket :)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer
to je bomba
Reagovat
smazaný uživatel
Ať jde Andy do píče, s tímhle může jít hrát akorát tak challenger, netrpělivý, kazí, forhend zůstal v šatně, první servis taky a druhý bych zreturnoval i já. Hůř už dlouho nehrál.
Reagovat
smazaný uživatel
som ti pisal vcera Fedexa nikdy nepodcenovat
Reagovat
Sonja
To přece není podcenění Federera, Murray hraje příšerně teď...chyba za chybou...
Reagovat
smazaný uživatel
ale to je tenis o chybach
Reagovat
smazaný uživatel
rogerovi 1. servis nechodi vubec..
Reagovat
Pe3k
Jsem si ještě zařval, ale teď už je noční klid, takže chill out.
Reagovat
smazaný uživatel
aj ja som az zo sedacky vyskocil Federer je king nech to uz dopadne hocijako ale snad vyhra
Reagovat
smazaný uživatel
Federer perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Roger zahraje fantastický backhand, Murrayho reakce: Fuck..

Nechápu tohohle fracka skotskýho
Reagovat
Bob
Já nemusím ani jednoho, ale dneska fandím Rogerovi!
Reagovat
Roger_Federer
proč?Mysliš že bude lehči soupeř pro Djokoviče?
Reagovat
Bob
Ne, ale mám ho raději než Andyho.
Reagovat
Pe3k
come on!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Roger!!!
Reagovat
Vojtiik
hehe divaci tlaci Rogiho.. sympaticke v Londýně:D
Reagovat
dadaft
Reagovat
dadaft
Reagovat
Sonja
Tak Murray zatím náramně...
Reagovat
Sonja
ale i proti Nolemu byl v 1.setu aktivní, agresivní a pak prohrál...takže pro Rogera by to ještě nemuselo bejt ztracený...ale musel by asi najít 1.servis a vyvarovat se blbejch chyb.
Reagovat
smazaný uživatel
noo dpc dnes nefunguje zas forhand:(((
Reagovat
smazaný uživatel
Novak se zase ukázal, úctyhodný výkon. Co nehraje Rafa, nemá konkurenci. Super, přeji mu titul.
Reagovat
smazaný uživatel
keby nemal konkurensciu tak by neprehral v cincinati s Rogerom na US Open s Andym a rovnako aj na OH a aj Del potro je velka konkurencia
Reagovat
smazaný uživatel
konkurenci v krásném a bojovném tenisu!
Reagovat
smazaný uživatel
tak toto uz len Rafa dokaze a Rafa je lepsi este:)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic nepredvedl ani z 50% svuj maximalni vykon. Druhy a treti set mu Del Potro čistě daroval. Vyhazoval se sám, udělal dvojnásobek nevynucených chyb, odešel mu servis, nebyl přesný a jeho údery neměly razanci. Takže se nedivím Srbově výhře.
Reagovat
smazaný uživatel
vem si prášky laskavě, následující tří nejdůležitější akce nevyhrál W a OH výpadek v semi a US open prohrané vyhrané finále :-P
Reagovat
steve79
Novak má opravdu formu jako hrom. Hlavně ve třetím setu co předávěděl bylo neskutečný. Zhruba za hodku začíná druhé semifinále Murray-Federer. Favoritem je pro mě Murray. Roger musí hlavně zlepšit servis a backhand, jestli chce uspět.
Reagovat
smazaný uživatel
pre fšetkých fanůšikou Grega Rusedskiho z Kebeku...s Janko Tipsarevičem milci hauzu a Dostojevskýho + Maurice Utrilla/Montmártr
Morgan Geist - http://www.youtube.com/watch?v=P4ZaPwQdi74
Reagovat
gigin
Forehand spí s Rosolem!! Prosím tě, uprav mu údaje v dotazníku. Díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Klidně i na zemi!
Reagovat
smazaný uživatel
Růžička - Rosol - Pivoňka, Prágl 1985...rejža orosenej knírek model 1977
Reagovat
smazaný uživatel
líp se rýmuje Rosol-Kameš-Klíma
Reagovat
smazaný uživatel
Ale kdeze Rosol..To bol preklep, myslel som Rusalku..Mňam
Reagovat
smazaný uživatel
Bez Rafy není na výběr...Pro helvetyju na rozloučenou, "majstře", když se ti to hodí,kingu plačko...Kazimír, zkazil Rafovi titul na AO, včetně stáda vokolo, taky wimble a 4 krát frenč. Divnej chlápek
...
the cure - a night like this - http://www.youtube.com/watch?v=Ssu_6MXDcDA
Reagovat
smazaný uživatel
Podla mna celkovy vitazi
Djokovic
4hra Toti indove neviem jak sa pisu presne
!
Reagovat
smazaný uživatel
tydle subjektivní kydy si nech do Blavy na mostíku s J Jožo Rážom, Karole Kučero
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
a ty si nech tote kekeciny pre svoju zhnitu ženu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
headku instinkt mp 12 máš, že by zme pinkli na zlatých pieskoch ? Sa nečerti Miloši
Reagovat
smazaný uživatel
tak to urcite ty si zacal sa spravas jak decko!!!
Reagovat
smazaný uživatel
))) co blbneš chlape...
Reagovat
Bob
Já jsem ten třetí set snad nechtěl ani vidět, ale dopadlo to dobře pro Novaka, takže super! :) Delpo hrál skvěle.
Reagovat
a.magerova
Gratulace vítězi.
Reagovat
Roger_Federer
musiš, pogratulovat osobne Sonji a dalšim vytezum..Ty neviš?
Reagovat
gigin
Tvl Dominiku už to nech bejt. Je to celkem nedávno, kdy ses ty osobně dožadoval (konkrétně ode mne a od Sonji) gratulky, když Roger klepl Noldu v Cincinnati. Tak si tady navzájem gratulujem už dýl. Jsme tu stejně všichni "ujetí", tak bych to nějak nehrotil ;)
Reagovat
a.magerova
Hele frajere, já tady minule četla co si o tom gratulování fanouškům myslí Fandina a protože já po ní od jisté doby "jedu", tak si to taky u ní nemohu rozházet, maximálně můžu ještě pochválit Juana za pěkný výkon, ale toť vše... :-))
Reagovat
Roger_Federer
Ty si mazany taktik a praktik..přitom zkryta podšivka...
Reagovat
gigin
Od tebe to sedí!!! ;))))
Reagovat
Sonja
Přesně:-D:-D...furt nás tu tím, jak je na nás zlej, vyhání...a když se mu to povede, pláče tu po nás a volá po gratulce:-D
Dominiku, važ si nás!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bych nemohl pogratulovat fanouškům, kteří drželi palce a mají stejnou radost jako samotný hráč? Třeba to můžeš brát jako gratulace k pevným nervům.
Reagovat
Sonja
Gratuluju:-)...
A beru zpět ten můj výlev, že nejsem spokojená s výkony, které na TM podává...na to, že je závěr sezony a že je to TM, kde hraje 8 nej hráčů, je to úžasný...:-*
Reagovat
Sonja
viděla jsem, že si držel palce...děkuji:-)))
Reagovat
gigin
Mutademus vás zdraví a gratuluje!! On je voyeur, tak se z toho nějak dostává a momentálně nepíše.
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
Sonja
Dnes to byl od Delpa každopádně úžasný výkon v 1.setu...kdyby takhle vydržel do konce, s největší pravděpodobností by se teď z finále radoval on...ale o tom to je, že takovou laťku nelze udržet celý zápas. Nole nehrál nic moc, ale jak se Delpo vyšťavil, stačilo mu to ke zdárnýmu konci...
Doufám od Nole v lepší výkon ve finále...ale i kdyby ho měl prohrát, 4 výhry ze 4 zápasů proti 4 tak silným hráčům je krásný:-)
Reagovat
Roger_Federer
Gratuluju, dneska jste se na kurtu moc moc nadřeli, ale zvladli to hold ne nadarmo jste svetovymi jedničkami..
Sonjo, je dobře ,že nejsi se svymi vykony zatim ne uplne spokojena, do finale si to srovnaš v hlave a určite zahraješ lip..Ješte jednou gratuluju, vyborny zapas jste zahrali...:)
Reagovat
Sonja
ježiš, jsem se do toho zamotala teda...

jednoduše: doufám, že ve finále Nole předvede lepší výkon než dnes...
Reagovat
Sonja
Reagovat
Sonja
Jsi sice jedovatý, blábolíš nesmysly a provokuješ, ale jak se sem v poslední době nahrnuli šmejdi typu Chrendy, je třeba si vážit "starých známých".
Reagovat
Roger_Federer
Tak souhlasim, že se tady za posledni mesic objevyli nejake nove osoby ne uplne při smyslech.
Reagovat
Roger_Federer
Tak souhlasim, že se tady za posledni mesic objevyli nejake nove osoby ne uplne při smyslech.
Reagovat
Nola
ďakujem, Mutademus tu chýba a jeho predzápasové hlášky
Reagovat
gigin
A jak ;) On hlavně umí dobře odhadnout, s velkým časovým předstihem, jak si povede RF proti Andymu :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
To asi předvede, ikdyž dneska nehrál nijak špatně.
Na Rogera to ale stejně stačit nebude
Reagovat
Chrenda
Sama si šmejdka, kozo jedna nevycválaná!!
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodla hlavne kondicka
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist