Djokovič má problémy s ramenem, vynechá Rotterdam

4. 2. 2011, 16:33
Aktuality 1
Turnaj v Rotterdamu přišel ještě před svým začátkem o nejvýše nasazeného hráče. Kvůli zraněnému rameni se musel odhlásit vítěz Australian Open Novak Djokovič, který podle turnajového ředitele Richarda Krajicka nebude moci týden trénovat.
Novak Djokovič

"Volal mi a říkal, že nemůže týden trénovat, natož aby mohl hrát pořádné zápasy," tlumočil Krajicek krátce před začátkem turnaje slova třetího hráče světového žebříčku, jenž se dotahuje na Švýcara Rogera Federera.

Djokovič měl být nejvýše nasazeným hráčem rotterdamského turnaje, na jeho pozici si polepšil obhájce titulu Švéd Robin Söderling. Mezi favority budou patřit i Tomáš Berdych nebo poražený finalista Australian Open Skot Andy Murray. Ten sice po finálové prohře v Melbourne naznačil, že plánuje kratší pauzu, očekává se ale, že v Rotterdamu hrát bude.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist