Davis Cup: Češi nejsou mezi nasazenými

22. 9. 2008, 14:39
Aktuality 1
Českým tenistům o jediné místo v žebříčku uteklo nasazení pro úterní losování Světové skupiny Davisova poháru. Dvěma silným týmům se ale vyhnou. Mezi nenasazenými jsou totiž i Švýcaři, za něž by mohl nastoupit druhý hráč světa Roger Federer, nebo Srbové se světovou trojkou Novakem Djokovičem.
Tomáš Berdych s Radkem Štěpánkem

Svěřenci nehrajícího kapitána Jaroslava Navrátila narazí na jeden z osmi nasazených celků. Mohou je čekat velmi náročné duely ve Španělsku a Spojených státech amerických, dalšího letošního finalistu Argentinu i svého čtvrtfinálového přemožitele Rusko by přivítali doma.

Schůdnější variantou losu by byly domácí zápasy se Švédskem a Francií nebo utkání v Německu. Pokud by Češi narazili na Chorvatsko, o pořadateli by rozhodl los.

Losování nového ročníku Světové skupiny začne v úterý v Madridu ve 12:30 SELČ, zápasy prvního kola jsou na programu 6. až 8. března 2009.

Nasazené státy ve Světové skupině Davis Cupu:

 1. Argentina
 2. Španělsko
 3. Rusko
 4. USA
 5. Chorvatsko
 6. Švédsko
 7. Německo
 8. Francie

 

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist