Davis Cup: Berdych neletí do Kazachstánu!

29. 3. 2013, 11:23
Aktuality 195
Citelně oslabení poletí čeští tenisté ke čtvrtfinále Davis Cupu do Kazachstánu. Šestý hráč světa Tomáš Berdych se dnes omluvil kapitánovi Jaroslavu Navrátilovi kvůli bolesti v ramenu. "Věřím, že to zvládnou a že na semifinále, které vybojují, budu fit,“ uvedl Berdych.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Oznámení o neúčasti české jedničky ve čtvrtfinále týmové soutěže přišlo krátce poté, co Tomáš Berdych prohrál v Miami s Francouzem Gasquetem. "Noční zápas byl poslední kapkou. Ráno jsem se probudil a bolelo mě rameno tak, že bylo jasné, že za týden v Kazachstánu nemůžu hrát," řekl pro facebookovou stránku českého daviscupového týmu šestý tenista žebříčku ATP.

"Je to stejný problém, jaký mě přinutil v roce 2011 skrečovat US Open s Tipsarevičem. Nadcházející 14denní volno využiji k intenzivní léčbě i odpočinku, protože uplynulých 7 týdnů bylo extrémních, průměr vychází jeden zápas na 1,5 dne. Jsem rád, že kapitán Navrátil i Radek Štěpánek, se kterými jsem telefonicky hovořil, mé důvody pochopili a přijali. S týmem budu samozřejmě v intenzivním spojení, budu jim držet palce, věřím, že to zvládnou a že na semifinále, které vybojují, budu fit,“ řekl Berdych.

Poslední turnaje Tomáše Berdycha:
Miami: čtvrtfinále (Gasquet 3-6 3-6)
Indian Wells: semifinále (Nadal 4-6 5-7)
Dubaj: finále (Djokovič 5-7 3-6)
Marseille: finále (Tsonga 6-3 6-7 4-6)

Český tým tak už podruhé v řadě nastoupí v Davis Cupu citelně oslabený. V únoru porazili svěřenci kapitána Navrátila Švýcary bez Radka Štěpánka v sestavě.

„Tomášovo rozhodnutí plně chápu a respektuju, od roku 2003 vynechal z 25 utkání jediné, v Chile, a za národní tým odehrál 41 zápasů, naposledy velmi vyčerpávající zápas ve Švýcarsku. Nyní je prvořadé, aby se dal zdravotně do pořádku," uvedl Navrátil. "Do Kazachstánu jedeme i tak s natolik silným týmem, že by bylo alibistické vymlouvat se na neúčast Tomáše a přestat mluvit o šancích na postup. Protože jsem měl v sestavě 5 hráčů, nikoho dalšího nominovat nebudu. Poletí Radek Štěpánek, Lukáš Rosol, Jan Hájek a Ivo Minář."

Berdych: Už jsem ze sebe nedokázal víc vydat
Tomáš Berdych zakončil svůj nabitý březnový program prohrou s Richardem Gasquetem, kterého přitom před dvěma týdny v Indian Wells porazil. "Je krásný vidět, jak je tenis hezký v tom, že každý zápas je jiný. V Indian Wells bylo horko a míče tam lítaly víc, to sedělo mé hře víc, tady to bylo jiné, i proto ten rozdíl," řekl český tenista.

Za hlavní důvod prohry označil únavu. "Už jsem toho měl absolutně dost, protože tohle byl můj sedmý týden v kuse. Nebyl jsem schopen ze sebe víc vydat," řekl Berdych v rozhovoru Radiožurnálu. "Mám pocit, jako kdyby sezona měla skončit a ne že jsem vlastně v první třetině," doplnil.

Po výhře v prvním kole Davis Cupu ve Švýcarsku, kde vyhrál obě dvouhry i rekordní sedmihodinovou čtyřhru, se Berdych dostal do finále turnajů v Marseille a v Dubaji. V Indian Wells vypadl v semifinále a v Miami nyní o kolo dříve.

Na začátku sezony Berdych vyhrál osmnáct zápasů a prohrál jen pět. Na každém turnaji došel nejméně do čtvrtfinále. "Mám zatím nejlepší start do sezony," pochvaloval si. "Tady v Miami jsem to dál nedotlačil, ale s tím se nedá nic dělat. Start roku je super a teď bude důležité dělat správné kroky, abych neudělal nic špatně a tu skvěle rozjetou sezonu si nezkazil," řekl svěřenec trenéra Tomáše Krupy.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

195
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Fandina
To se nedá nic dělat, že Tomáš nejede. Přeji ať je rameno co nejdřív v pořádku a únava pryč. Kluci a v Kazachstánu dobře potrénujte a vyhrajte to! Držím palce, přeji výhru a pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
..když teď sladce šoustá s Ester :-) s ramenem nic nemá, prostě se mu nechtělo jet takovou dálku do takový prdele :-) Radši bude v teple u moře..:-)
Reagovat
Fandina
Pojď bylo na kluky v Kazachtánu, ne na Toma, to až příště až zase bude hrát ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
..že Berďa nejede do Ruska :-) Na druhou stranu se mu nedivím. Kdo by jel do té díry a ještě do té kosy :-) Radši si zajede do tepla někam a bude si užívat se svou kočkou Ester :-) Doláče nějaké teď vydělal, tak proč si pořádně neužít, že ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
si ze Tomasovy nemuzeme nic vycitat. Ja jsem cekal ze to nekdy prijde, ze rekne ze zraneny, unaveny.
Jsem rad ze to tu dost lidi chape a neodepisuje ho. Ono staci se podivat kdo z prvni 4 hracu hraje Davis cup. No letos i Ferrer nehral a Spanelsko hraje o zachranu. Za sebe musim take rici, ze bych zase "doma" videl viteze Grandslamu. Misa z Davis cupu je porad jeste u nas.
Takze Tome, zrelaxuj a znova na to :)
P.S. dnesni prvni semifinale bylo pekne. Moc se me libil Tommy Haas. Videl jsem ho po delsi dobe a jeho backhandy jsou bomba, Ta variace, proste krasa. Skoda ze tech chyb uz s pribyvajicim casem pribyvalo, mozna unava? Prece jenom neni nejmladsi a zahral tu nekolik tezkych zapasu..
Reagovat
smazaný uživatel
moc dobre se na ty backhandy po lajne divalo, nadherne predstaveni, ale skoda, ze si to podelal ke konci, nemyslim unava, zbytecne se rozciloval mel zachovat chladnou hlavu :(
Reagovat
smazaný uživatel
lehce se rekne, hur se praktikuje:)

Jinak jen doufat, ze mu vydrzi forma na travu, a muze to byt pecka:)
Reagovat
smazaný uživatel
jojo, taky bych mu to pral na te trave, opravdu si me dneska ziskal :) Teda budu mu prat do te doby nez narazi na naseho Tomase :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomaš zas ukazal jak na tom je.Ma skvělou formu to je pravda a klobouček dolů.ale v miami tomu chybělo aspon finále.gasketa měl porazit podivejte se na muray ten ho dal.musíme se smířit s tím co mu fandíme že zkratka na velkou trojku asi opravdu nemá.Ti pravidelně nechybějí v semi nebo ve finále.no djoko jednou za rok vypadne dřív to se nepočíta.je to pravidlem že jednou vyhraje a zase za tyden třeba prohraje viz gasket tohle velcí hrači by dělat neměli a to mi date snad za pravdu.Zkrátka 6.místo mu sluší a lepší to asi nebude ale co když??stale věřím protože mu fandím!!
Reagovat
smazaný uživatel
Začal jsem se na ten zápas koukat až od druhého setu a David mi přišel nějaký bez šťávy. Ale ten brejk mu dost pomohl.

Jinak poslední zpráva tajného zdroje Andy a asi Serena. Já se na to vykvajznu.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Aspon ta Serena potesila:D) Ale ja si pockam az na vysledek, sledovat to nebudu...

Jeste si take pockam na toho Andyho, jestli to potvrdi, ale tam bych si to dokazal opravdu predstavit...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.q3.cz/images/99FerrerHaasStats.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
opravdu tenhle turnaj mel naslapnuty krasne...

...nejblbejsi je na tom to, ze sam jsem behem turnaje rikal, ze se ten David hodne podcenuje, a na to pozor ....do prkynka....

...ale fakt jsem Tommymu veril:)

Toz tak ted asi az na trave...
...ale jinak Tommy, pekny turnaj...
Reagovat
VlS
David jde dál. Tak si přejme, aby postoupil Ríša, protože proti Andymu bude Davuid zas prohrávat už v šatně. I když já budu fandit lehce Andymu, i když mě na tomhle turnaji štve.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani mi ten zdroj Janekdy nepripominej, co teda dnes vypustil...
...to mne celkem vystrasilo:D)

Jsem fakt zvedavy jeste na toho Richarda, ale nejak se musim ted vzchopit z prohry Tommyho, po prvnim to melo byt doma...sakrys:)

Ale David byl nejak proti:)

Clovece ve tretim jsem jeste veril, ze by ten brejk mohl udrzet...ale jak prisel re...tak mne polilo asi stejne, jako kdyz Janekda vypustil tipy tajnyho zdroje...:)
Reagovat
VlS
David měl celkem kliku na los a na vývoj, jpinak u něj indikuji stejný problé jako u Toma, psychická únava. I syndromy jsou stejné, prošvihnuté začátky zápasů. Kdyby Tommy vydržel s úrovní 1. setu i dál, tak vyhrál ve dvou, bohužel začal propadat už ke konci 1. setu a s klikou ho dotáhl. Při nepřesvědčivým výkonu Davida ve 3. se už nedokázal zrestartovat a šel do čim dál větší křeče tak dlouho, až David někde vykutal nějaké rezervy. Ve finále David nejspíš dost hladce prohraje. Ale zázraky se dějí a s výhrou v zádech se krize překonává líp.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim, v jednom pozapasovem rozhovoru David rekl, ze se citi tady dobre, ze se konecne nejak prehodil z te antuky na hard...nakonec na tom IW si moc dlouho nepobyl...

No finale nevim, jeste tam Andy neni, a s Richardem to maji v h2h fakt pekne srovnane...neco mne porad rika, ze ted je na rade Richard...i kdyz chapu, ze tajny zdroj i tomasinho budou hodne proti:)

Nevim, ani koho ted tlacit, ale asi bych to pral tomu nejvetsimu outsiderovi, takze asi Richardovi, pokud nepostoupi, tak ve finale to budu prat asi trochu vic Davidovi...ale jak vyhraje Andy, tak se z toho nejak nesesypu:) a bude to OK.:) (spon pro mne:)

Je mi hlavne lito, ze se Tommymu nepovedlo to finale:/
Reagovat
smazaný uživatel
To bych neřek, že proti Andymu by David prohrával už v šatně. S tou magickou trojkou asi jo, ale s Andym má H2H 5:6, to není nijak tragické.
Reagovat
smazaný uživatel
Feru ide dalej.. fandil som Haasovi.. ja ze by mohol Miami vyhrat.. ale terier je terier.. mne sa vsak nevidi, ze sa niekto len tak na prelome 20-30 prebudi a zacne hrat top level tenis.. nikomu to nie je podozrive? taka Schiavonne alebo Stosur a dalsi ci dalsie.. Schiavonne uz mala i fuzy pod nosom ako chlap ked vyhrala RG.. teraz sa tu ryzusje finale mojich moc neoblubenych hracov.. katastrofa.. haha.. dufam, ze Miami nevyhra pstros.. toho moc nemusim.. najma ked je na prijme a skeri sa s tou otvorenou hubou.. uz tu vsak nema supera, co by ho odstrelil..
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale na hardu jediná výhra ve skupině turnaje mistrů, na kterém po tomhle zápase pro zranění odstoupil.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tommy Haas na do top 10 urcite sa tam hodi viac ako Podvodnik Tipsarevic
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu máknout na vyrovnanosti výkonů a může tam klidně bejt:-)
Reagovat
smazaný uživatel
uf, nastesti tajny zdroj janekdy muze pomalu dostat trhliny, jen udrzet servis do konce...a je to tam!!!!
Reagovat
Matti
Obávám se, že to bude těžké neztratit už servis pro Tommyho.
Reagovat
Matti
Dva nalité balony vyhozené úplně zbytečně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ztratil...musím říct, že konečně Tommyho v Miami poznávám:-(:-D
Reagovat
VlS
Tak ten zdroj nemusí být mimo:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Už mimo je, Siniaková vyhrála :-) A Gasquet taky nevyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapi, já fandím Tommymu taky
Reagovat
VlS
Už tommymu moc nevěřím, je trochu v křeči
Reagovat
smazaný uživatel
jj, Siniakovou nedal, to ale nebylo tak jasne.
Co mě překvapuje, že věří Gasquetovi. A celkem věří i Marii, přitom Serena vypadá naprosto neporazitelně. Alespoň pro MS.
Reagovat
smazaný uživatel
Gasquetovi se taky divím, ono iblance je 4:3, ale dvě výhry Gasqueta přišly v letech 06 a 07, kdy měl Andy 19, respektive 20. Třetí pak na antuce v Římě, kdy byl Andy zraněný. Nepřijde, že má nějakou zbraň na Andyho, ten by se musel hodně vyhazovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedine, co mi ted dela radost, ze se ten David raduje, jak by porazil min. Dokera....

Je to smutek, ale co se da delat...:/
Reagovat
smazaný uživatel
Tommymu forma podle očekávání nevydržela celý turnaj...co se dá dělat, Ferrer se pral jako lev a pro Haase je to i tak obrovský úspěch, semifinále na Masters 1000 a skalp světové jedničky...
Gratulace Davidovi;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No podle ocekavani to mel vyhrat Djoker...

...kolik asi bude mit jeste Tommy takovych prilezitosti...:(

David je na returnu opravdu neskutecny hrac...a dnes opet Tommyho dostal...:(
Reagovat
smazaný uživatel
Měl, ale Djoker nepodal výkon podle očekávání:-)...
Tommy v 1.setu jako v předchozích zápasech- vynikající na servisu, minimum chyb, nedal Davidovi čuchnout...ale ve 2. a 3. to bylo klasicky nahoru-dolů, příliš chyb...a David už si vítězství utýct nenechal.
Reagovat
VlS
Já si pořád myslím, že David hrál celý zápas dost pod svůj standard a Tommy skoro ve všech důležitých momentech udělal chybu a to dost často i zbytečnou
Reagovat
dadaft
kombinace bekhendového topspinu a slajsu ničí Davida Ferrera.
pěkný zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Tommy hlavně hraje nezvykle trpělivě a nechává dokonce takového obranáře, jakým je Ferrer, střílet víc winnerů, než střílí on:-D...ale s aktivitou Davida samozřejmě přicházejí i chyby, což se Tommymu hodí;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak ten Haasův skalní fanda je napřesdržku:-D...a to říkám, i když jsme v dnešním zápase na stejný straně barikády:-D
Reagovat
VlS
No, trochu se nám to zadrhlo. Se skalním fandou souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ve 2.setu se situace s UE otočila, David pouhých 5, zatímco Haas 19...
Reagovat
VlS
No, teď se Tommy zrovna nechová, jako by chtěl kandidovat na sympaťáka roku. Trošku infantilní na dospěláka.
Reagovat
smazaný uživatel
infaltilnich dospelaku je v tenise vic ;) a Haas pusobi rostacky a vubec neni znat jeho vek.Na kurtu se i usmiva :)
Reagovat
Roger_Federer
Jak nejsem moc fanda Tomaše Berdycha, tak jeho reprezentace je naprosto přikladna..
Pokud je zraneny, unaveny tak je zcela logicke vynechat..Sezona začina, přichazi ta težka čast a hlavne na trave ma šanci na Granslam..
Kazachstan pravdepodobne bez problemu zvladne Štepanek a Rosol..
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš si fakt dost dovolil, že za 9 let, co nás v DC reprezentuje, 2x vynechal.. se zase někdo nudí a prudí co? Jinak si myslím, že šancí moc nemáme, Štěpa dá možná debla, singla pochybuju, Rosol nic moc a Minář ani nechci pomyslet. Kazaše dost lidí podceňuje, mně osobně tam bude Berďa hodně chybět a žádnou solidní náhradu za něj prostě nemáme. A může dát do debla Radka s Lukym a Štěpa jde na další operaci, protože 7 hodin hrát těžko vydrží :)))))
Reagovat
Roger_Federer
Uvidime, ale Štepanek je velky srdcař a egoista.. Myslim si, že minimalne jeden singl zahraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš má na právo nehraát, reprezentoval už dost a výborně.
Reagovat
smazaný uživatel
Errani@Vinci dostaly na budku:-O 6-1 6-2 od dua Raymond/Robson...
Reagovat
smazaný uživatel
*Errani&Vinci
Reagovat
smazaný uživatel
Taky koukám... Možná by to chtělo draftovat Lauru a Lisu na Fed Cup. :D

Teď vážně: Už když jsem viděl, že Laura a Lisa hrajou spolu, tak se mi ta dvojice strašně zalíbila. Je to takové půvabné spojení mládí a zkušenosti. :) Laura se mi moc líbí a Lisa je taky sympaťačka.
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadaj vedle sebe fakt kouzelně:-D

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/48171_10151801518521102_1762101154_n.jpg

A zajímavost: "The 1st time Raymond played dubs in Miami? 1994, the same year Robson was born!" :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je vskutku perlička! :D Moc hezká fotka... Jinak bych ještě dodal, že je to spojení dvou olympijských medailistek z mixu. Laura měla v Londýně stříbro po boku Andy Murrayho, Lisa s Mikem Bryanem brala bronz (a Vika s Maxem Mirným zlato). :) Co vím, tak Laura i Lisa mají hodně dobrý servis... Laura to ukazuje i ve dvouhře a u Lisy si pamatuju, že se mi strašně líbilo, jak na olympiádě dávala esa i proti chlapům. :D
Reagovat
smazaný uživatel
týden před zápasy říct že nejde je prasárna. beztak za 4 dny už bude v poho. unáhlený rozhodnutí.
Reagovat
J.M.
Nemyslím si. Před 2 lety v Americe se taky ukázalo, že pár dní volna mu rameno rozhodně neuzdraví a chce to delší pauzu. Tomáš už si to zažil, ví, jak to je. A od antukové sezóny to bude zase dlouhý, několikaměsíční zápřah téměř bez přestávky. Jen ať si odpočine, bude to hodně potřebovat. Monte Carlo je už za dva týdny.
Reagovat
rubens
Došla mu šťáva, na tom není nic divného. Stejně jako loni v Německu před trávou, a jak to potom vypadalo. Jen ať si odpočine.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna lepší zpráva!!! Siniaková -Sirotkinová 6-3,6-0 !!! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Klobouk dolu!
Reagovat
smazaný uživatel
wow, gratuluji, kdo bude její další soupeřkou?
Reagovat
smazaný uživatel
neuvěřitelný! :)
Reagovat
smazaný uživatel
J. Cohenová usa nebo DUQUE-MARINO, Mariana columbie
Reagovat
tommr
v sobotním semifinále se Katka utká se 169. tenistkou světa Marianou Duqueovou-Marinovou z Kolumbie. Ani to není nějaká nehratelná soupeřka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už netrpělivě čekám na článek, abych mohl vyjádřit svou radost! :)
Reagovat
lars
Kazach. vyradil rakousko 3:1
Golubjov - Melzer (42) 4:6, 6:3, 6:4, 6:2
Reagovat
smazaný uživatel
ale 4- hra bude urcite vasa a Radek uhra nieco aj vo 2 hre aj ked je po zraneni noo uvidime som zvedavy urcite do toho pojdu Kazachovia citia sancu teraz
Reagovat
J.M.
Dalo se to čekat. Nevím, proč kapitán i Radek mluvili o tom, jak se Berdychovi před DC náramně daří, když bylo vidět, že už hraje moc dlouho v kuse, v Miami se trápil v dlouhých zápasech a únavové zranění bylo ve vzduchu. Není to poprvé, co má po namáhavém programu problém s ramenem.

I tak si myslím, že nic není ztraceno, můžeme to uhrát i bez Tomáše.
Reagovat
smazaný uživatel
některé komentáře tady, to je zase počteníčko! Tomáši, odpočiň si a zase vzhůru do boje....
Reagovat
freeteepek
přichází jedna jobovka za druhou. S našima šancema na postup ve Fed Cupu i Davis cupu to po dnešku nevypadá moc dobře. Zranění Hradecký a Berdycha našim zatraceně zkomplikují situaci. Vidím to bledě:-(
A nezávidím Pálovi při vybírání koho postavit vedle Petry Kvitový. Ta by teoreticky měla vyhrát oba svoje singly, ale ani to na postup stačit nebude. Na sicilský antuce bych osobně jako druhou singlistku momentálně upřednostnil Zakopalovou před Šafářovou. Holky to musej rozhodnout už v singlech, jinak je s náma ámen:-(((
Reagovat
smazaný uživatel
to zvládnou, nemám obavy, větší starost mi dělá DC, co si bez Tomáše počneme?
Reagovat
Michaelus
Co třeba Kláru i Lucku, každou na jeden singl.
Reagovat
smazaný uživatel
ale kterou na který? podle h2h : Zakopalová - Vinci 1:3 , Zakopalová - Errani 2:3, Šafářová - Errani 1:0, Šafářová - Vinci 1-2, takže se nabízí, zkusit Lucku na Errani, ale nevím mno
Reagovat
smazaný uživatel
Za poslední 2 týdny poskočila o 350 míst. Klobouk dolů a jen tak dál. http://sport.idnes.cz/siniakova-tenis-zebricek-osprey-do2-/tenis.aspx?c=A130329_152623_tenis_elv
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/hradeckou-trapi-bolesti-ramene-dmc-/tenis.aspx?c=A130329_140107_tenis_ma
Dej se co nejdříve dohromady!
Reagovat
tommr
těch zranění je mezi našima holkama v poslední době opravdu hodně. Benešová a Cetkovská jsou dlouhodobě mimo hru, Petra má taky nějaký problémy s ramenem a ted ještě k tomu Lucka Hradecká ...
Reagovat
smazaný uživatel
Cetkovská by se měla vracet v Katowicích, ale věřím, že zranění Petry není vážné a Lucka se brzo vyléčí..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle jsem nečekala, Tomáš mne velice, ale velice zklamal!!! Jen tak mu to neodpustím...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi vůbec hrozná, vedle pod článkem píšeš, že doufáš, že se Errani zraní a teď toto...(puke)
Reagovat
smazaný uživatel
já to myslela v ironii s tou Errani
Reagovat
speed
Cos nečekala? Zklamal, a čím? Že bez keců jezdí na všechny zápasy Davis Cupu? Ty se prober....
Reagovat
smazaný uživatel
no tak se omlouvám... sorry no.. ale přeju mu at se dá co nejdříve dohromady.. to zase jo..
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak pokud to byla ironie- jakože mi to tak vůbec nepřišlo- tak se omlouvám.
A toto s Tomášem je taky ironie?
Reagovat
tommr
mě to teda strašně mrzí i kvůli Tomášovi (mj. ztratí body do žebříčku), ale nijak bych mu to nevyčítal. Tomáš jinak zápasy DC skoro nikdy nevynechává a proti relativně slabšímu soupeři by ho měli zastoupit ostatní ...
Možná, že je dokonce lepší když tam nejede než aby tam jel unavenej a zraněnej a svoje zápasy nakonec nečekaně prohrál ... :)
Reagovat
speed
no proto :-D
Reagovat
speed
jaké body máš namysli?
Reagovat
tommr
Tomáš měl proti Kazachstánu obhajovat 130 bodů, který získal loni za DC čtvrtfinále se Srbskem - o ty příjde každopádně ...
A pokud by naši s Kazachstánem nedejbože vypadli tak může ztratit i šanci na obhájení bodů za lonský semifinálový a finálový DC zápasy ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik na něj ztrácí Del Potro?
Reagovat
tommr
momentálně ztrácí Del Potro na Tomáše 395 bodů. Dá se tudíž říct, že těch 425 bodů co má Tomáš započtenejch za DC ho v žebříčku drží před Del Potrem. Pokud je letos neobhájí tak to bude pro něj poměrně citelná ztráta ... :)
Reagovat
Bob
Štěpánek?
Reagovat
tommr
hráči Kazachstánu jsou naštěstí dost z formy a tak bychom je mohli porazit i bez Tomáše. Rosol i Hájek by každej aspon jeden singl vyhrát mohli a k vítězství v deblu by nás moh nasměrovat Radek Štěpánek at už bude hrát s kýmkoli ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že Radek bude muset hrát i singla, snad mu to zdravotní stav dovolí..
Reagovat
tommr
pro Radka bude po tý dlouhý zdravotní pauze velkej zápřah už ten debl. V singlu at radši hrajou stoprocentně zdraví hráči ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a ty věříš Rosolovi, Hájkovi nebo Minářovi, že udělají 2 body v singlu?? já moc ne, ale ráda se budu mýlit..
Reagovat
tommr
určitě bych jim v singlu věřil víc než Radkovi, kterej asi nebude po tý dlouhý pauze ještě úplně fit ... :)
Od Radka se víc než ten bod v deblu tak krátce po operaci asi čekat nedá ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nicméně jsem zvědavá, kdo nastoupí do siglu a koho dá Navrátil k Radkovi do deblu..
Reagovat
George_Renel
Tomáš do Astany neletí. Osobně se mu ani nedivím a ač mě to mrzí, rozhodně mu to nevyčítám. Ta sestava co tam je by dle postavení v žebříčku stejně měla vyhrát. A pokud se to nezdaří, sami pocítíme jak ten Tomáš, mnohdy nespravedlivě kritizovaný, je pro DC tým nepostradatelný. Snad se dá brzy do kupy.
Reagovat
smazaný uživatel
No ty bláho:-(
Tak tommr možná ani nemusí mít radost z případného (očekáváného) vypadnutí Srbska:-D
Reagovat
tommr
přiznám se, že po těch včerejších prohlášeních o extrémní únavě jsem Tomášovo odstoupení z DC čekal a moc mě to proto nepřekvapilo. Doufám jen, že to rameno nebude nic vážnýho ...
Naše šance na postup tím samozřejmě výrazně poklesly. Kazachstán jsme nedokáazali vyřadit ani s Tomášem doma a bez něj venku to bude pochopitelně ještě mnohem těžší. Aspon ale uvidíme jak na tom opravdu jsme ...
Reagovat
tommr
radost bych sice měl, ale vypadnutí Srbska rozhodně neočekávám. Djokovic dva body určitě získá a třetí už Srbové nějak udělají i bez Tipsarevice. Vždyt Amíci nemají žádnýho pořádnýho hráče ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si dělala srandu trošku;-)...česká sestava by 3 body mohla urvat i bez Tomáše. Uvidí se.
Pro mě by postup Srbska byl překvapením. Novak by měl 2 body urvat, ale kdo jako ten 3. urve, když je Tipsa mimo? Troicki? Nebo jakejkoliv debl proti Bryanům?:-D
Reagovat
tommr
já Srbsko zas tak detailně nesleduju, ale myslím, že Toicki už v DC párkrát udělal docela slušný výsledky. A Isner a Querrey jsou v jejich současný formě rozhodně k poražení ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Troicki udělal v DC dobrej výsledek v roce 2010, kdy měl velkou fazonu, teď je na tom hrozně...
Reagovat
tommr
Troicki se holt bude muset trochu pochlapit ... :)
A Djokovic by moh vypomoct i v deblu. Když to pravidelně zvládá Tomáš tak proč by to jednou nemoh zvládnout i on? :)
Reagovat
smazaný uživatel
a s kým hraje Srbsko?
Reagovat
smazaný uživatel
tommr- Ano, Troicki bude muset, nic jinýho Srbsku asi nezbývá;-)
CzechFans- Proti USA..
Reagovat
Roger_Federer
Dramatizuješ, Davis cap je uplne jina soutež.Viktor se bez problemu chytne, naopak očekavam kolaps Isnera...
Hlavne, že nechavate doma toho podvodnika:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nedramatizuju, jsem celkem v klidu...trochu mě mrzí, jestli se Nole popere o dva body a Srbija stejně padne, ale co se dá dělat:-)
Reagovat
tommr
tak to ta Španělka sfoukla Kristýnu jak svíčku ...
Hlavně aby dneska vyhrála Katka. V zápase se Sirotkinovou je podle sázkovek mírnou favoritkou. Tak snad ta její famózní jízda dneska ještě neskončí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to teda! :( ale Katce budu držet palce ! :) CO budu vědět napíšu:)
Reagovat
PetaM
Berďa do DC nenastoupí :/ :/ Tak to je zlé ...
Reagovat
vendulkabendulka
Coze????
Reagovat
historik
jj, taky jsem to teď zjistil, Tomáše chápu, bude muset zabrat konečně někdo jinej - i když nevím kdo - radek po těžkým zranění, nevyzpytatelnej rosol
Reagovat
vendulkabendulka
Papirove bychom i tak melzi zvitezit, ale kdyz zvazime, ze nevime jak je na tom Stepec a Rosol z Hajkem podavaji vykony jak na houpacce.. moc ve vitezstvi neverim.
Reagovat
smazaný uživatel
aktuálně z Osprey :( Cabeza-Candela (ESP) def Pliskova 6-1, 6-0
Reagovat
vendulkabendulka
Opravdu? To je krute.
Reagovat
smazaný uživatel
ano je to na twiteru na stránkách Osperey :(
Reagovat
Fandina
A přitom spolu hrály v prosinci a vyhrála Kristýna
http://www.livesport.cz/zapas/S0D4PzGq/#prehled-zapasu
Reagovat
vendulkabendulka
Tyhlecty twittery kazdeho jenom otravuji, ja bych to zakazala. Vera Pohlova.
Reagovat
smazaný uživatel
Pre mna ten turnaj v Miami stratil uz davnejsie vyznam ale na zapas Davida s Tommym sa tesim vela ludi tipuje Haasa ja mu to aj prajem, ale David to da si myslim
Reagovat
smazaný uživatel
http://tenisnovinky.blog.cz/ prosím o ňákou recenzi a komenty(ohodnocení) přídete mi jako profíci :) díky :))
Reagovat
Fandina
Jen sem tam nakoukla, nejsem odborník, jen fandím, ale začátek dobrý, ať se to plní. Občas tam nakouknu, přidala jsem to do oblíbených. Tak ať to tam přibývá!
Reagovat
smazaný uživatel
děkuju :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš tam chybu - tipněte si ;)
Reagovat
smazaný uživatel
menší trapas -_- sory :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomas, moc som Ta v minulosti nemusel, hral si ako aprilove pocasie, porazil top hraca, aby si potom prehral s niekym neznamym, spraval si sa ako magor, vid Almagro.. avsak stale Ta sledujem a stale Ti fandim, napriek vsetkemu, pozorne sledujem Tvoje zapasy, najma tie v poslednych mesiacoch, mas moj obdiv a gratulujem Ti k skvelemu startu do sezony. To, ze si este nic nevyhral, nevadi. Ono to chce iba trpezlivost, zachovat si chladnu hlavu a pokracovat dalej ako doteraz. Uspechy pridu. Tomu verim a to Ti i prajem.
Vcera som si myslel pred zapasom, ze toho Gasqueta das najma preto, ze v akej forme si. To ako si vyprasil Querryho.. alebo ako si nakoniec obratil zapas a porazil Fallu.. to bol neskutocny zapas. Napriek tomu ako dobre Falla hral, k nicomu Ta takmer 2 sety nepustil, som Ti veril, ze ho i tak porazis, ze zaberies v tych nadolezitejsich momentoch a mentalne ho zlomis.. neskutocny obrat! Skvely zazitok! Proti Gasquetovisi vsak nevyuzil 2 ponuknute brejkbaly a bolo po zapase. Kredit Gasquetovi, ze hral tak ako hral. Potom bol jednoznacne lepsi. Nevadi. I tak si nam v poslednych mesiacoch nadelil niekolko krasnych tenisovych zazitkov. Drzim Ti palce, aby sa Ti i na antuke podarilo nieco velke uhrat. Go Birdman!
Reagovat
smazaný uživatel
gratulujem ku skvelemu odhadu..
co Ta nakoniec presvedcilo, ze Gasquet vyhra?
Reagovat
smazaný uživatel
Píšu to tady pořád. Berďa nemá moc formu a už je fakt unavený. Zkušeností postoupil přes 2 horší hráče a Querrey je teď na tom dost špatně.
Naopak Rišár hraje hodně dobře, ale u něj člověk moc neví.
Důležitý byl pro mě kurz za 2.6 jsem do toho nešel, za 3.1 jo. Čekal jsem ale bitvu a ne tak jasný průběh.
+ tajný zdroj mi navečer prozradil jasně, dát Rišára i když většinu dne se tvářil, že spíš Berďa
Reagovat
smazaný uživatel
janekda, diky za odpoved..
ma to logiku.. i tak som si i ja myslel, ze Birdman Risara porazi.. myslel som, ze bude prave voci Gasquetovi vyhecovany, nabudeny, zvlast, ze ho porazil v IW a ako obratil zapas voci Fallovi.. myslim, ze je tento rok na hernom vzostupe.. ze sa i napriek 2 finalovym prehram mentalne posunul na vyssi level..
"+tajny zdroj"..? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
LITUJU TADY TY CHUDÁČKY CO NA BERĎU NADÁVAJ(a zřejmě ví o tenise kulovy)!JAKMILE ALE NASTOUPÍ V DCčku TAK ZRAZU OTOČÍ O 360' JE A PRO ŇE BEST..
Reagovat
smazaný uživatel
No já Tomáše nějak nevnímám a s ním i DC. Koukám na hráče kvůli tenisu, a když se mi líbí jejich styl, tak se těžko bráním... Vítězství jsem přála Richardovi, protože jeho styl hry prostě miluju a baví mě. Ale Tomášův mi taky celkem voní :)
Reagovat
smazaný uživatel
to mas pravdu, ten Gasquetov backhand je krasny.. urcite jeden z najkrajsich uderov v tenise v sucasnosti.. forehand ma vsak Berdych lepsi.. bolo by zaujimave sledovat hraca, ktory by mal Gasquetov backhand a Berdychov forehand..
co je Gasquetov problem, ze sa vie sem tam sustredit na jeden tenisovy zapas.. aby potom ten dalsi uplne odflakol.. zda sa byt teraz na vzostupe, avsak Berdych by mal podla mna teraz lepsie sance proti Muzza.. silne pochybujem, ze Gasquet zopakuje proti nemu taky sustredeny, koncentrovany vykon ako dal proti Birdmanovi.. na toho sa jednoducho specialne sustredil, zvlast i preto, ze ho vyradil v IW pred par dnami..
Reagovat
smazaný uživatel
Richard je nekonzistetní hráč. Vím to, sleduju ho už několik let a jeho největší slabou stránkou je psychika. Myslím, že by potřeboval ženskou, ta by ho určitě zkrotila a dala do takový psychický rovnováhy... :P :D
Reagovat
smazaný uživatel
*nekonzistentní...
Reagovat
smazaný uživatel
tenis mi taky libí.jak dokáže změnit rytmus hry zničeho nic.nejlépe tím jeho jednoruč bek..to je best.bylo by zajíve udělat KONTEST O NEJ JEDNORUČ BEKHEND MEZI - ROGEREM,ALMAGREM A RICHARDEM
Reagovat
smazaný uživatel
U RG on má takovej hodně originální, i to postavení je jiný...
Reagovat
smazaný uživatel
ja ho takisto nasledujem.. okrem inych samozrejme.. mas uplnu pravdu, hovorime o tom istom.. jeho uspechy a i neuspechy su prekvapujuce.. s tou psychikou mas pravdu, napriek vcerajsej prehre si vsak myslim, ze Birdman je v nej silnejsi ako Gasquet.. Birdman sa napriek 2 tohtorocnym finalovym prehram v tomt velmi zlepsil.. ma moj obdiv.. tu svoju uroven posunul este o nejaky kusicek vyssie a tak sa viac priblizil top 4.. Nolemu c Nadalovi.. Gasquet je v tomto tak na hranici top 10.. a to este bude musiet potvrdit stabilnymi vysledkami.. nie ako to on zvykne, ze nejaky cas ide hore a potom opat dole.. asi mas stare info.. kedze prave pisu o tom, ze sa RG zasnubil.. s priatelkou..
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vím, tak žádnou přítelkyni nemá, ale tak třeba jo :D já nevím, tohle moc nesleduju :D
Reagovat
smazaný uživatel
a Wawrinkom.. este niekym dalsim?
Reagovat
smazaný uživatel
ja ze ano, ked si tak napisala.. ja som sa teraz pod dojmom Tvojich slov pozrel po Internete a ten mi tak teraz dpovedal.. lol
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, tak už by taky měl na čase, žejo...:D A to se o něm psalo, jestli není gay...:D
Reagovat
smazaný uživatel
RGsa vie, ze peniaze a postavenie celebrity robia peniaze..
RG has an estimated net worth of $185 million. He owes his fortune to smart stock investments, substantial property holdings, lucrative endorsement deals with CoverGirl cosmetics. He also owns several restaurants (the ?Fat Gasquet Burger? chain) in Paris, a Football Team (the ?Béziers Angels?), has launched his own brand of Vodka (Pure Wondergasquet - France), and is tackling the juniors market with a top-selling perfume (With Love from Richard) and a fashion line called ?Richard Gasquet Seduction?.
Reagovat
smazaný uživatel
Když tvrdí, že nešlo dostat ze sebe víc, tak bych tomu věřil. Kdo viděl jeho předchozí zápas, tak i tu únavu musel vidět.

Z těch co se na turnaji v IW dostali daleko, kdo z nich je v semi nyní? Kde je Tsonga, Djokovič. Naopak a jak hráli Ferrer a Murray v IW?

Prostě odpočinek patří do profesionální přípravy. A kdyby Berdych nehrál DC nebo nehrál první zápas, je to lepší, než kdyby hrál a nevyhrál, což se od něho bohužel automaticky očekává.
Reagovat
smazaný uživatel
No Murray došel v IW stejně daleko jako Tsonga, takže to ti moc nevyšlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Chtělo by tu rozvířit nějakou zajímavou diskusi... Mě upřímně zajímá jaký máte názor na RG? Po té aféře, jestli se to takhle dá vůbec nazvat...
Reagovat
Fandina
RG šikovný hráč, celodvorcový tenis, jednoručný BK, pozvolně sekaný a když nehraje proti mým vyvoleným, tak mu leta fandím ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám pro Richarda slabost, ten jeho tenis je originální. A já si originality hrozně cením :)
Reagovat
smazaný uživatel
RG je hviezda, ktora v zapase proti Birdamanovi zaziarila, ale ktora v zapase proti Muzza zhasne ako fakla..
Reagovat
smazaný uživatel
pokud nechcete nenávidět tenisty (či jiné sportovce), tak na ně nesázejte. 90% negativních ohlasů pochází z úst neúspěšných sázkařů.
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, kdo má tenistu sportovce rád a fandí mu, tak mu nebude vyčítat, že prohrál a ještě jitřit jeho zklamání. Když fandím, tak přeji a věřím, nevyčítám.
Reagovat
freeteepek
Když opravdu fandím, tak sázím na soupeře. Nemůže se tak stát, že bych byl zklamaný. Buď vyhraje můj kuň nebo já:-)
V prvním případě mi finanční ztráta nevadí za předpokladu, že jsem nevsadil celý jmění. V druhém případě mám prachy na flašku, abych mohl ten žal z neúspěchu mého favorita zapít. Oba se z toho pak brzy dostaneme a jede se dál...
Reagovat
Fandina
ty jsi ale chlapec šikovný, to má filipa. Seš správňák a tebe mám nejen za to, ale obecně moc ráda ... týpku
Reagovat
freeteepek
Teď jsi mě teda moc potěšila. Díky za pochvalu! Taky Tě mám moc rád. A nejen za to tvoje opravdový fandění:-)
Ten můj návod byl teda spíš pro chlapy. Se jít ožrat...Co děláš ty, když jsi smutná z prohry svého favorita?
Reagovat
Fandina
Když prohraje můj favorit tak je to pokaždé jiné. Třeba všera jsem se nejdřív vyplakala a pak vyspinkala a ráno jsem si řekla, že vlastně hrál hůř než jindy, takže není všem dnům konec a může zase hrát líp a vyhrávat a řekla jsem si Tome ... pojď pojď pojď a těším se, až zase bude vyhrávat .... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
skvely pristup.. na druhej strane reci sa hovoria.. rad by som videl tie realne stavky... vela stastia prajem!
Reagovat
smazaný uživatel
Richie je skvělý tenista, to co včera předvedl... Říkám furt, že patří výš. Ale jak tu bylo řečeno, prostě to nebyl Tomáš. Opravdu by měl odpočívat, pokud chce postupovat v žebříčku. Ale jako už několikaletá fanynka RG mě jeho vítězství potěšilo. Klidně by měl i na vítězství v turnaji...
Reagovat
smazaný uživatel
RG je skvely tenista.. avsak ci ma naviac? to iste sa moze povedat o vela dalsich tenistoch.. RG sa zda byt tenista, ktory zahra jeden skvely zapas, alebo jeden turnaj, ale nevie to zopakovat.. je teraz sice na vzostupe.. ale to je nic.. Berdych je podla mna lepsi tenista, s vacsou snahou a volou zopakovat dobry vykon.. Delpo je takisto od neho lepsi.. Tsonga je takisto podla mna od neho lepsi.. o Feru nehovoriac.. podla mna Gasquet je 9 svetoveho tenisu.. to mu patri a pochybujem, ze ma naviac.. ze by sa na dlhsie usadil o nejaky stupienok vyssie..
Reagovat
smazaný uživatel
berdych je skurv.enej curacek kterej vcera nehral nic len branil doufam ze vydochne do rana s tou transvestitou z cirkusu ales co s nim chodi vsade. umri kryple vyjeb.anej skurv.enej vytrtkanej f*ck off pico
Reagovat
smazaný uživatel
a Ty si skade prisiel
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Mourek, měl bys radši přejít na fotbal a neobtěžovat tady sprostýma kecama. O tenisu toho moc nevíš a patrně jsi nikdy nedržel ani raketu v ruce. Jdi se vyřvat na fotbal.
Reagovat
Fandina
Myslím, že mourek o tenisu něco ví, hodně sází, ale teď se hodně naštval. Samozřejmě to neslušné mluvení si měl odpustit ... mňau
Reagovat
Roger_Federer
Pokud Mourek hodne sazi a o tenisu neco vi, určite "Ví", že odvety( tahle byla rychle po sobe) se tipuji velice špatne, navic za ten kurz sazka na Berdycha nebyla uplne zajimava.
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... tak třeba vsadil hodně, nevím, každopádně kočky jen předou a jsou spořádané ne neslušné ... úsměv
Reagovat
ZerekSu
Sice souhlasím, že podmínky mohou být odlišné, ale je nefér to zveřejňovat po zápase. Navíc Potrak to měl daleko horší....

Nevím o jakém sedmém týdnu absolutně mluví.....a navíc, proč jezdí na nějaký turnaj do Marseille? Pokud tohle nezvládne v nejlepších letech, co chce dělat za dva tři roky?

Výmluvy výmluvy výmluvy.....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vies IW a Miami su skoro 2 tyzdnove turnaje aj ked ti NAY hraju az v tom 2 tyzdni ale to je jedno prehral a tym to haslo
Reagovat
ZerekSu
Jsou to dvou týdnové turnaje, mají o zápas navíc, více volna mezitím....

on kecá o únavě a před tímto zápasem měl tři dny volna!!!! V zápasech na dva sety!! To je luxus jako blázen a on je pán unaven...
Reagovat
Fandina
ZerekSu nic proti tomu, ale nemá to co říká logiku? Viditelně Tomáš nehrál jako jindy, nebyl tak útočný, nešel do výměn. Kdekoho by napadlo, že je unavený. Nikdo jiný než hráč ví, proč hraje tak jak hraje. Řekl, že se nevyrovnal s počasím a únavou a nebylo to třeba ani říkat. Bylo to vidět a výsledek mluvil za vše. Určitě to znáš z vlastní zkušenosti, že když něco dlouho děláš pořád a pořád tak jseš najednou vyždímán a potřebuješ trochu změnu. Jestli to neznáš, tak věř že jiní ano a proto o tom mluví.
Reagovat
ZerekSu
A koho po zápase zajímá, že podmínky jsou odlišné? To snad pro každého nemyslíš? A když je unaveny, tak at si navrhne lepší turnaj, jako to dělává výborně Roger, pak nebude bývat unaveny. Co ho tlačí jezdit na turnaje do Marseiile? Aby měl titul? Hmmm....frajeřina....

Chtělo by k to Rirchadovi více respektu. Sice Djokovičce nemusím, ale jedním dechem dodal, že Tommy měl prostě den.

Nevím jestli ho mám litovat nyní, nebo až později.

Neustále vyhlašuje útok na pětku, ale co on by tam dělal? Nolda Roger Andy i hrající Rafa mu budou stabilně ukazovat záda pořád, David až na minulé kolo také nemá výkyvy....

V tomhle se ukazuje velikost hráče - ten jím nikdy nebyl, není a ani nebude
Reagovat
VlS
Že se objeví někdo jako ty se dalo čekat. Je mi tě upřímně líto, ani tohle tvé mindráky nevyléčí a i dál se budeš cítit bezvýznamy.
Reagovat
ZerekSu
Upřímně líto za co?

Za to, že tohle si myslí většina myslících Čechů? Mně je úplně jedno, že je z Česka, ale pokud není schopný uznat kvality soupeře, pak je to chudák. O to smutnější, že je to Čech.

Berdych se vymlouvá po každé prohře, kdy se to nečeká....
Reagovat
Fandina
ZerekSu jestli čekáš, že každý bude pořád jen vyhrávat, tak se nedočkáš. Takový člověk se ještě nenarodil. Je to tenis, vyhraje ten lepší momentálně na kurtu. Za to hovoří výsledky. Určitě to znáš sám. Jednou se ti daří, příště míň a potom vůbec. To je realita. Tomáš se dá do kupy a příště to bude lepší. A když ne, tak se také nedá nic dělat. Podle mě včera nepředvedl svou top hru a Richard naopak hrál velmi dobře. To je realita a nemá cenu se na to zlobit.
Reagovat
ZerekSu
Ale já nečekám že bude vyhrávat, mně jde pouze o to, aby se tak trapně nevymlouval. To je vše. Djokovič byl v minulosti schopný vyhrát double, stejně jako Roger, Rafa byl dva roky zpátky dvakrát ve finále. Tak jak únava? Neumět si navrhnout kalendář je jeho vlastní blbost
Reagovat
Fandina
ZerekSu jenže pochop, že ta únava přijde a nikdo si jí nepřeje. Není sám, kdo tak jak on teď hrál turnaje šest týdnů v řadě. Musí splnit počet turnajů a určitě si nepřál, aby byl takhle unavený. Přišlo to. Tomáš jako obvykle řekl jak to bylo, proč se mu hrálo tak jak se mu hrálo a tak to ber.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč se přihlásil na všechny ty turnaje? Hrozil mu trest smrti?
Nebo čekal, že jako nasazená jednička až pětka vypadne někde v druhém, třetím kole?

Se akorát pěkně shodil naráz ve dvou věcech. Neuznal kvalitu Gasqueta a ukázal, že nerozumí svojemu tělu.
Reagovat
Fandina
to bys takhle mohl vyčítat každému, kdo se někdy dostane do únavy během roku, když to plánoval, nevěděl, že to přijde. A co se týká Berdi, on je taková nátura, člověk introvert a je zvyklý říkat věci narovinu. Mluví o sobě, neškodí druhým. Celkem mu rozumím, že neumí říkat kudrlinky a být víc diplomatický. Ale doporučila bych mu, aby byl, společnost si to žádá.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Fandina
janekda ... samozřejmě, že tady nejde o žádný trest smrti. Vždyť jen prohrál jeden zápas, myslím že to přeháníš ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Chápeš, že mu NEVYČÍTÁM únavu? Já to naprosto beru, že je unavený. Každý uvažující člověk musí vidět, jak dlouho byl v zápřahu, přelety, treninky, zápasy, repre povinnosti na turnajích.
Dyk i Djoker toho má teď plné zuby.

Nelíbí se mi, ale že o ní mele a přitom to jestli bude hrát má ve svojich rukách. On se sám dobrovolně všude hlásí a pak si hrozně stěžuje na únavu.
Howgh
Reagovat
Fandina
janekda ... viděl jsi někdy dokonalého člověka. Je sám z toho flustrován, jak to zkonil tak to vypustí a já být na jeho místě, tak bych o tom pomlučela. Uleví si, řekne to, tak mu to odpusť doprkýnka.
Reagovat
VlS
Děláte závěry z jedné věty vytržené z kontextu a vyvozujete z ní, že Tom neuznal hru Ríši. Kdo chce psa bít, hůl si najde, je to trochu ubohoučké, prohrál, tak si půjdeme kopnout. U Janekdy mě to mrzí, myslel jsem si, že tyhle věci nemá zapotřebí.
Reagovat
tommr
pokud je opravdu tak smrtelně unavenej už na začátku sezóny jak říká tak to svědčí bud o špatný fyzický kondici nebo o špatný přípravě na sezónu. Proč není tak unavenej třeba pětatřicátník Haas?
Jeho výrok je navíc přinejmenším mylnej. Tomáš doslova říká: "Už jsem toho měl absolutně dost, protože tohle byl můj sedmý týden v kuse. Nebyl jsem schopen ze sebe víc vydat". At ale počítám jak počítám tak se na víc než 6 týdnů nedostanu (Marseille a Dubaj po 1 týdnu, IW a Miami po dvou týdnech). Mezi jednotlivejma zápasama byly navíc i několikadenní odpočinkový bloky takže v jednom kuse to určitě nebylo ani těch 6 týdnů ...
Reagovat
Fandina
VIS ... souhlas, také mě to připadá, že je potřeba Toma trochu shodit, aniž je důvod, nevím proč, třeba janekdu považuji za logicky uvažujícího.
Reagovat
Fandina
Tomáš třeba mluvil o týdenní přípravě před tím, někde se psalo, že si dává do těla, třeba to mohl přehnat. Jinak řekl jen, že je tělo unavené, že není tak silné jak si myslel. To není nic proti ničemu. Já třeba bych to neříkala, ale když je to fakt, tak co je na tom. Zaregistruji to a konec. Kdyby se cítil neunavený, neříkal by to.
Reagovat
tommr
no jestli Tomáše vyčerpává už i normální trénink tak je to opravdu špatný. A nevěstí to nic dobrýho pro jeho ambice vyhrát ještě někdy GS nebo se posunout mezi nejlepší čtyřku. Bez dobrý kondice tohle prostě nikdy nedokáže ...
Reagovat
Fandina
Já nevím, jestli ho to vyčerpává, ale teď je unavený, někdy to na člověka sedne, aniž ví proč. Vždyť do IW unavený nebyl, tady v Maimi to bylo už trochu vidět, včera hrál prostě ne tak dobře jako jindy. Ale on z toho také nemá radost, to je jasné. A snad to proboha pomine, včera se Samem unavený nevypadal, to spíš Sam. Já bych to nechala být, podle mě se nic tak hrozného neděje. Že včera téměř od začátku to nebyl on jsem taky viděla. Tak vyčkejme. Třeba kdyby hrál dneska, tak vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Priatelu, tenis na vrcholovej urovni da zabrat najma psychicky. To je umenie udrzat si vysoku uroven najma po mentalnej stranke. Je to ovela viac vycerpavajuce ako fyzicka stranka, ktora je tiez velkym faktorom so zmenami prostredia, podnebia, nie kazdy hard court je rovnaky, plus cestovanie same o sebe.. casove presuny, atd. Tvoje argumenty su velmi slabe.. To mas tento rok slape. snazi sa, zlepsuje sa. Krocik po krociku. Najma po mentalnej stranke, ktora je asi jeho najvacsou slabinou, v porovnani s tymi najlepsimi. Ziskava body to rebricka a stahuje naskok na najlepsich.. aspon zatial..
Na druhej strane chlape preco "jazdi na nejaky turnaj do Marseille".. nejaky 250 bodovy turnaj.. odpoviem Ti protiotazkou.. co myslis, preco isiel Nadal na turnaj do Vina del mar, alebo preco top hraci chodia na nejake "iba 250" bodove turnaje.. lebo dostanu velke startovne.. v Nadalovom pripade nevahali organizatori zaplatit 1mil.USD len aby u nich hral.. tak i Tomas a ostatni dostavaju startovne, aby prisli.. tak napr. Nole, Fed, Rafa dostavaju na "malych" turnajoch po 1mil... Muzza 500KUSD.. a ostatni menej..
Reagovat
tommr
údaje uvedený v článku jsou braný bez zápasů z Miami. Tomáš má letos bilanci 21 výher a 6 proher. Pro srovnání loni touhle dobou měl bilanci 17 výher a 5 proher ...

Na antuce to bude mít Tomáš letos strašně těžký a obávám se, že se lonský výsledky - zejména semifinále v Monte Carlu a finále v Madridu - neobhájí a v žebříčku se trochu propadne ...
Něco by si ale moh zase nahrát zpátky na trávě kde loni úplně vyhořel ...
Reagovat
smazaný uživatel
propadne? -_- o.O
Reagovat
tommr
čekám, že po Monte Carlu a Madridu se před Toma dostane minimálně Del Potro. Ten k tomu nejspíš nebude potřebovat ani zvednout raketu, protože Tomáš příjde o spoustu bodů ...
Předskočit by ho mohli i Tsonga a Gasquet, ale ti by k tomu potřebovali uhrát nějakej velkej výsledek. Tady doufám, že v Tomášův prospěch zasáhnou Nadal, Djokovic a Federer a nenechají na antuce nikoho jinýho vyhrát žádnej velkej turnaj ...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, když musí jezdit na každé 250-ky jako kolegové Tipsarevič nebo Almagro, tak ať se pak nediví.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tipsarevis je na take specialista a potom ma kolisave vyseldky
Reagovat
hatatytla
Hm podle těch slov to vypadá, že v Astaně první zápas asi hrát nebude. Když se k tomu přičtě nejista forma Radka, tak se to trochu komplikuje. Ale i tak bychom snad postoupit měli.
Reagovat
tommr
Tomáš musí odehrát (a vyhrát) oba singly a debla jinak je naše šance na postup minimální ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak načo chodi na tolko turnaje ked je unaveny ved radsej ist na menej turnajov a hrat lepsie a porazat takych ako su Gasquet
Reagovat
Tenista
proti tomu, co hrál včera Gasquet, by nevyhrál ani odpočatý Tomáš
Reagovat
smazaný uživatel
ved toto Gasquet je raz super a raz traged starne labilny tenista a strasne naladovy je Gasquet nemam rad takych nevyspitatelnych
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist