Co přinese 9. týden: Krejčíková a Martincová budou bojovat na novém turnaji v Lyonu, Bouzková v Monterrey

27. 2. 2020, 10:08
Previews 8
Před startem velkých březnových amerických podniků v Indian Wells a Miami tu máme nový turnaj v Lyonu a tradiční mexickou akci v Monterrey. Do francouzské haly, kde bude nasazenou jedničkou vítězka posledního grandslamu Sofia Keninová, se chystají Barbora Krejčíková s Terezou Martincovou. V Mexiku bude bojovat Marie Bouzková. Muži mají daviscupovou pauzu.

Lyon - ženy
Nasazenou jedničkou premiérového ročníku halového podniku v Lyonu bude světová pětka a vítězka letošního Australian Open Sofia Keninová.

Premiérový ročník je vzhledem k neatraktivnímu umístění v kalendáři celkem slabě obsazen, proto se přímo do hlavní soutěže dostaly české členky druhé stovky žebříčku Barbora Krejčíková a Tereza Martincová. Slovensko bude v hlavní soutěži reprezentovat Viktoria Kužmová, kvalifikací se zkusí prokousat Jana Čepelová.

OPEN 6ÈME SENS-MÉTROPOLE DE LYON
• Shrnutí •
Kategorie: WTA International
Místo konání: Lyon, Francie
Povrch: tvrdý / hala
Dotace: 275.000 dolarů
• Česká účast •
Krejčíková, Martincová (hlavní soutěž)
• Seznam přihlášených •
hlavní soutěž + kvalifikace


Monterrey - ženy
V mexickém Monterrey bude největší hvězdou světová sedmička Elina Svitolinová. Ze zvučných jmen by měly dorazit ještě Johanna Kontaová a Viktoria Azarenková.

V hlavní soutěži bude z českých hráček bojovat Marie Bouzková, kvalifikaci absolvují Slovenky Kristína Kučová a Anna Karolína Schmiedlová.

Dle dostupných informací by měla na divokou kartu hrát Kim Clijstersová, která se před týdnem v Dubaji po více než sedmi letech vrátila do světa profesionálního tenisu.

ABIERTO GNP SEGUROS
• Shrnutí •
Loňské finále: Muguruzaová (2-Šp.) - Azarenková (5-Běl.) 6-1 3-1 / skreč
Kategorie: WTA International
Místo konání: Monterrey, Mexiko
Povrch: tvrdý
Dotace: 275.000 dolarů
• Česká účast •
Bouzková (hlavní soutěž)
• Seznam přihlášených •
hlavní soutěž + kvalifikace
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
misa
Příští týden další pokus o první letošní výhru v hlavní soutěži WTA. Snad nedostane do 1. kola zase Mariu, to už by na mě bylo moc.
Reagovat
Enterprise
Vidím to na Kim Clijsters :-)
Reagovat
EllNino
Není tady moc, kam to napsat, tak to hodim sem

Jonáš pokračuje, dneska porazil dalšího soupeře ve dvou setech a je už ve čtvrtfinále, čeká ho Dimitar Kuzmanov, těžké, ale hratelné ...

Jinak se klukům moc nedařilo, Patrik Rikl, Jirka Lehečka i Dalibor Svrčina prohráli, zvlášť u Jirky je ale doře, že už nelaboruje s tím zápěstím a vrátil se jedním vyhraným zápasem ...

Dalibor už mohl být také unavený, minulý týden si zahrál první semi na futuru v životě - v Německu, kde padl až v semifinále s Honzou Šátralem (ten celý turnaj vyhrál a tady je už ve čtvrtfinále). Tento týden musel do kvaldy a v 1. kole vyřadil nasazenou dvojku Ignatika, velice zkušeného Bělorusa ...dneska bohužel padl 1:2 na sety s Lotyšem Ozolinsem, ale i tak se postupně adaptuje na mužský tenis ...

Jirka Lehečka včera zvládl první kolo a dneska těsne nestačil na jedničku turnaje Lukáše Kleina ... naopak Šátry porazil Itala Olivettiho, který má dělovky ze servisu, a je znovu, stejně jako Jonáš, ve čtvrtfinále, oba mají 7 výher v řadě ...

Patrik Rikl se včera vytáhl na Pavla Nejedlého a dneska bohužel také končí, užívá svůj protected ranking, snad už se mu budou zranění vyhýbat ...
Reagovat
Vaslab
Katka by měla příští týden plnit roli nasazené dvojky (pokud nedostane nějaká hráčka TOP50 WC) na turnaji WTA 125k Indian Wells, tak snad potvrdí, že se postupně zlepšuje a uhraje dobrý výsledek...
Reagovat
Cico93
Tak dočkal som sa.
Reagovat
tommr
nejásej předčasně ...
Reagovat
Krisboy
Však se dočkáme všichni. Předpokládám, že už taky dlouho votravovat na okruhu nebude a zmizí jako ta druhá megera včera.
Reagovat
Vlk-v-trave
Bacha na fobie:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist