Clijstersová už chodí bez berlí, French Open by prý měla stihnout

21. 4. 2011, 13:15
Aktuality 5
Sezonu jí hodně zkomplikovala série nešťastných zranění, jeden z nejdůležitějších turnajů v roce by ale druhá hráčka světa Kim Clijstersová měla stihnout. Jak oznámil její fyzioterapeut, Belgičanka už sama chodí a dva týdny před French Open by měla začít trénovat.
Profily hráčů
Kim Clijstersová

Bývalá světová jednička je mimo hru už od konce března, kdy s bolestmi ramena a zápěstí odletěla ze Spojených států. Kvůli svým zraněním nenastoupila ani ve Fed Cupu, opravdová rána ale přišla předminulý týden, kdy si Clijstersová na svatbě svého bratrance podvrtla kotník. Diagnóza: natažené vazy, naprasklé pouzdro hlezenního kloubu a natržené šlachy.

Lékaři odhadli dobu rehabilitace minimálně na šest týdnů, a tak nebylo jisté, jestli Clijstersová stihne Roland Garros. Podle jejího fyzioterapeuta Sama Verslegerse se ale zranění druhé hráčky světa hojí rychle. Jak řekl belgickému listu Het Nieuwsblad, vítězka posledních dvou grandslamových turnajů už zvládne sama chodit a dva týdny před French Open by prý měla začít trénovat.

"Kim už chodí bez berlí. Na úplné zotavení potřebuje čtyři až šest týdnů, takže se perfektně držíme plánu," uvedl Verslegers. "Jestli bude Kim za čtyři týdny trénovat, měla by dva týdny na to, aby se připravila na Roland Garros. Tak daleko ale ještě nejsme," dodal fyzioterapeut Clijstersové, podle kterého se Belgičance navíc dobře hojí zraněné rameno a zápěstí.

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak Samantha porazila Věrku, no radost z toho nemám. Bože, jak mě to sázení na těch antukách nejde, to je přímo děs! A tak to je každý rok! Přitom ještě před 14 dny byla Stosur úplně mimo a dostala výprask od Vesniny. No nic, jedeme dál.
Reagovat
smazaný uživatel
vždyt měla formu jako hrom. Porazila i šafářovou
Reagovat
misoSK
O tom by som tiez vedel rozpravat, od skoncenia americkych turnajov na betone to ide dole vodou, este ako tak mi vychadzalo v Houstone na antuke, ale tieto europske antukove turnaje jedna katastrofa... Stosurova od januara nic nehrala, a teraz zrazu chyta formu, ovsem neviem kolko jej ta forma vydrzi, cakam ze v dalsom kole moze prehrat s Lisickou
Reagovat
smazaný uživatel
:-) Lopatko, to že někdo porazí Šafářovou, pohříchu vůbec není ukazatel kvality. Stosur je od začátku roku dost mizerná, tohle je její vlastně úplně první semifinále. Letos má bilanci 13:9, což nijak oslnivé není, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka asi v tom zápase hrála dost mizerně -- protože v následujícím kole hrála Stosur se Šarapovou a tam byla úplně mimo, totálně tragická.

Ale já jsem viděl konec prvního setu a druhej set s MJMS a tam se zdálo, že se Stosurová dostává na té antuce do formy.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist