Clijstersová stihne French Open

16. 5. 2011, 15:19
Aktuality 1
Belgická tenistka Kim Clijstersová bude hrát na grandslamovém French Open, který začíná tento týden v Paříži. Napsal to server listu Le Soir s odvoláním na jejího manažera.
Profily hráčů
Kim Clijstersová

Manažer bývalé světové jedničky Bob Verdee řekl deníku, že Clijstersová v Paříži nastoupí, přestože kvůli několika zraněním šest týdnů nehrála žádný zápas. "Kim se zúčastní French Open," potvrdila poté agentuře Bloomberg Lotte van Reuselová, mluvčí společnosti Golazo, která tenistku zastupuje.

Účast Clijstersové na Roland Garros byla dosud nejistá. Sedmadvacetiletá Belgičanka začala až v úvodu května opět trénovat po problémech s ramenem a zápěstím, kvůli nimž vynechala také semifinále Fed Cupu s Češkami, i následných potížích s kotníkem, který si zranila na svatbě svého bratrance.

Clijstersová získala během své kariéry čtyři grandslamové tituly. Na French Open v Paříži sice dvakrát došla až do finále, avšak v obou případech (2001 a 2003) prohrála.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
baggik
Justine už skončila (měl jsem ji radši), Kim taky nebude hrát věčně a na výsluní se derou mladé belgické naděje. Komu více věříte? Vim, že z Mestachové se dělá supertalent, ale u mě to teda vyhrává Van Uytvancková. Teď si pěkně prošla kvalifikací, zatimco Mestachová protekčně hrála rovnou první kolo a nestačila na Lepchenkovou.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist