Clijstersová by o Turnaj mistryň přijít neměla

13. 10. 2010, 11:22
Aktuality 0
Kim Clijstersová si výsledky v letošní sezoně zajistila účast na Turnaji mistryň, její start však ohrožuje zranění chodidla. Nicméně necelé dva týdny před odletem do Dauhá na svém Twitteru píše, že se noha hojí dobře a fanoušci by se jí v Kataru měli dočkat.
Profily hráčů
Kim Clijstersová

Kim Clijstersová letos vyhrála čtyři turnaje včetně US Open, od posledního grandslamu sezony se však na kurtech neobjevila. Po operaci chodidla, při které si nechala odstranit mateřské znaménka, se jí do nohy dostala infekce a musela se odhlásit z turnaje v Pekingu.

Sedmadvacetiletá Belgičanka, jež se loni po dvou letech vrátila k tenisu, se díky výsledkům po čtyřech letech kvalifikovala na Turnaj mistryň, ovšem o jejím startu v Dauhá se spekulovalo. Sama však nyní svým fanouškům poslala dobrou zprávu.

"Noha se hojí dobře. Ještě to trochu řeže, ale už to není tak bolestivé," napsala Belgičanka na Twitteru. Od 26. října by tak měla v Kataru bojovat o triumf z prestižního klání, které už v letech 2002 a 2003 v Los Angeles vyhrála.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist