Cetkovskou cestou do finále zastavil déšť

15. 10. 2011, 19:02
Aktuality 2
Petra Cetkovská prohrála ve čtvrtfinále v Ósace s Číňankou Jie Zheng 6-0 5-7 3-6. Česká hráčka byla turnajovou čtyřkou a v případě jejího úspěchu se v semifinále mohly sejít všechny čtyři nejvýše nasazené tenistky.
Petra Cetkovská

Čtvrtfinálové duely se v Ósace měly odehrát už v pátek, počasí ale tenistky na dvorec nepustilo. I dnes byl zápas Cetkovské s Jie Zheng kvůli dešti několikrát přerušen. Nenasazená Číňanka sice začala velmi špatně, po "kanáru" v prvním setu ale utkání postupem času vyrovnala a nakonec po pauzách postoupila do semifinále. 

Její další soupeřkou bude turnajová jednička a vítězka z roku 2009 Samantha Stosurová z Austrálie. Druhou semifinálovou dvojici vytvoří Francouzka Marion Bartoliová a Angelique Kerberová z Německa.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Peťo jen tak dááál. Konečně ukazuješ co v tobě je. Fandíme Ti a přejem mnoho titulů.
Reagovat
VlS
Petro, vynadej Lopatovi, zakřiknul ti postup hloupejma řečma.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist