Cetkovská v Taškentu končí, prohrála s Meusburgerovou

11. 9. 2013, 17:23
Aktuality 7
V osmifinále se s turnajem v Taškentu rozloučila poslední zbývající česká zástupkyně Petra Cetkovská. Nad její síly byla dnes třetí nasazená Yvonne Meusburgerová, která získala posledních pět her v řadě a zvítězila 7-5 6-4.
Petra Cetkovská

Úvod utkání přitom patřil jasně české hráčce, která ale ani v jednom setu nedokázala udržet slibný náskok. Petra Cetkovská díky dvěma brejkům vedla v první sadě už 4-0, Yvonne Meusburgerová ale nejprve snížila, za stavu 3-5 pak odvrátila setbol a dalším brejkem ve dvanáctém gamu dokonala obrat v setu.

Stejně dopadla Cetkovská i v následujícím dějství: znovu dvakrát prolomila Rakušance servis, od stavu 4-1 ale ztratila pět her po sobě a s turnajem se rozloučila porážkou 5-7 4-6.

Stejně jako Meusburgerová je už mezi nejlepší osmičkou také největší favoritka turnaje Bojana Jovanovská. Srbka musela po hladce získaném prvním setu druhou sadu proti Misaki Doiové otáčet, třemi brejky v řadě ale soupeřku zlomila a zvítězila 6-2 7-5.

Hůř dnes dopadly turnajová čtyřka Donna Vekičová a šestá nasazená Irina Beguová. Mladá Chorvatka Vekičová nestačila na Olgu Govorcovovou z Běloruska a Beguová rovněž neuhrála ani set proti Španělce Marii-Terese Torrové.

Výsledky - Taškent (tvrdý povrch, dotace 235.000 dolarů):
Dvouhra - osmifinále:
Meusburgerová (3-Rak.) - Cetkovská (ČR) 7:5, 6:4, Jovanovská (1-Srb.) - Doiová (Jap.) 6:2, 7:5, Govorcovová (Běl.) - Vekičová (4-Chorv.) 7:6 (7:4), 6:3, Cadantuová (5-Rum.) - N. Kičenoková (Ukr.) 6:1, 6:3, Torrová (Šp.) - Beguová (6-Rum.) 6:1, 7:5, Voskobojevová (7-Kaz.) - Glušková (Izr.) 6:3, 6:1, Minellaová (Luc.) - Doloncová (Srb.) 4:6, 6:4, 6:3, Burnettová (It.) - Ozakiová (Jap.) 6:4, 3:6, 7:6 (7:4).

Komentáře

7
Přidat komentář
dadaft
tak Maria-Teresa Torro-Flor zdá se sfoukla Yvonne Meusburgerovou jako svíčku, 63 60.
bohužel jsem neviděl.
ale porazila ji už vloni na ITF v Olomouci, jak zjišťuji pohledem do statistik.
a jak zjišťuji dále, těch turnajů ITF loni vyhrála skutečně fůru (Civitavecchia, Zlín, Craiova, Řím, Bukurešť, Olomouc, Sant Cugat) - a navíc - vždy, když došla do finále, vyhrála.
takže teď poprvé semifinále WTA.
jsem na ni zvědavý...
Reagovat
dadaft
takže Jovanovski.
mohla by být k poražení...
Reagovat
Fandina
Petro, škoda. Neviděla jsem to, ale vím, že Meusbergerová letos hrála moc dobře. Tak držím palce do dalších zápasů! Peti pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
K turnaji v Taškentu jsem už něco napsal pod článkem o Quebecu... Jinak zítra se budou hrát v Taškentu dva sexy zápasy: Mandy - Nastassja, Bojana - Galina. Tak snad budou nějaké streamy. :)
Reagovat
Fandina
A dávají to na Slovak Sportu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten nemám, proto mě zajímají streamy. :)
Reagovat
Fandina
Já ano, i když jen jeden kanál, ale dávají to tam.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist