Čeští reprezentanti se vrací na kurty

18. 2. 2008, 10:15
Aktuality 0
Lucie Šafářová se po zranění hýžďového svalu vrací na turnaje WTA. Tenistka, která kvůli zdravotním problémům přišla o zápas Fed Cupu se Slovenskem, bude hrát tento týden na turnaji v Dauhá. Po týdenní pauze se do kolotoče ATP vrací také čeští daviscupoví reprezentanti Tomáš Berdych a Radek Štěpánek.
Tomáš Berdych

V Kataru se Šafářová na podniku první kategorie s dotací 2,5 milionu dolarů v prvním kole utká se Slovenkou Dominikou Cibulkovou.

Poprvé od úspěšného prvního kola Davisova poháru proti Belgii se na turnajích představí také nejlepší čeští tenisté Tomáš Berdych a Radek Štěpánek. První jmenovaný bude pátým nasazeným v Rotterdamu, kde je největší hvězdou Španěl Rafael Nadal, Štěpánek bude turnajovou čtyřkou v americkém San Jose. Zde je favoritem na titul domácí Andy Roddick.

Po finálové účasti ve Viňa del Mar chtěla v cestování po Jižní Americe pokračovat Klára Zakopalová. Z Chile se měla přesunout do kolumbijské Bogoty, kde je osmou nasazenou na turnaji třetí kategorie. Otázkou však je, zda jí dovolí hrát zraněný kotník, kvůli němuž vzdala nedělní finále.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist