Češky v Lucembursku končí: Hradecká podlehla Hantuchové

22. 10. 2009, 18:03
Aktuality 0
WTA LUCEMBURK - Lucie Hradecká si v Lucemburku čtvrtfinále nezahraje. Čtyřiadvacetiletá česká hráčka dnes ve druhém kole nestačila na čtvrtou nasazenou Slovenku Hantuchovou, které podlehla 5-7 6-3 2-6.
Lucie Hradecká

Lucie Hradecká zápas skvěle rozehrála a v prvním setu se dostala do vedení 5-2. Daniele Hantuchové se ale nakonec podařilo první sadu získat pro sebe. Šestadvacetiletá Slovenka poté druhý set ztratila, v rozhodujícím ale soupeřce dovolila jen dva gamy. Po více než dvou hodinách ukončila zápas čistou hrou.

Česká tenistka tak nezopakuje letošní čtvrtfinálovou účast z turnajů ve Fezu a v Praze; ve Štrasburku a v Istanbulu si dokonce zahrála o titul.

V Lucembursku stratovalo kvarteto Češek. Kvitová, Benešová ani Zahlavová-Strýcová ale nezvládly už 1. kolo.

Hantuchová si o semifinále zahraje s Shahar Peerovou. Dvaadvacetiletá Izraeka v září vyhrála dva turnaje bez ztráty setu, pak však vdakrát vypadla v prvním kole. V Lucemburku se jí ale už opět daří. Nejprve porazila Češku Zahlavovou-Strýcovou a dnes otočila utkání s osmou nasazenou Španělkou Carlou Suarezovou.

- WTA LUCEMBURK (Lucembursko, tv. povrch / hala, 220.000 dolarů) -
čtvrteční výsledky (22. 10. 2009)

Dvouhra - 2. kolo:
Hantuchová (4-SR) - Hradecká (ČR) 7-5 3-6 6-2
Peerová (Izr.) - Suárezová (8-Šp.) 3-6 6-3 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist