Češky v Estorilu dohrály

6. 5. 2009, 15:25
Aktuality 2
Ženský turnaj v portugalském Estorilu už je bez české účasti. Druhé kolo je zároveň posledním pro Barboru Zahlavovou-Strýcovou, která dnes nestačila na Izraelku Peerovou, a s Estorilem se rozloučila i loňská finalistka Iveta Benešová.
Iveta Benešová

Iveta Benešová se trápila už v duelu prvního kola proti domácí Neuze Silvaové. Dnes v souboji se Slovenkou Jarmilou Grothovou, která ještě do února hrála pod dívčím jménem Gajdošová, prohrála dokonce šestkrát vlastní servis. A i když dokázala v každém setu smazat manko tří gamů, závěr vždy vyšel lépe v Melbourne dlouhodobě žijící Slovence, která zvítězila 7-5 a 6-4.

Benešovou mohla v dalším kole pomstít její krajanka Barbora Zahlavová-Strýcová. Ta svůj dnešní souboj se sedmou nasazenou Shahar Peerovou začala ve velkém stylu, když vyhrála úvodní čtyři gamy. Poté se ale její izraelská soupeřka dokázala vzpamatovat a šesti vyhranými gamy v řadě vývoj první sady otočila. Ve druhém setu pak Zahlavové-Strýcové dovolila jediný game.

Výsledky - Estoril - ženy (dotace 147.175 eur):

Dvouhra - 2. kolo:
Grothová (SR) - Benešová (1-ČR) 7:5, 6:4, Peerová (7-Izr.) - Zahlavová-Strýcová (ČR) 6:4, 6:1, Lisická (4-Něm.) - Bovinová (Rus.) 6:4, 7:5, Groenefeldová (8-Něm.) - Barroisová (Něm.) 6:4, 6:4, Cirsteaová (Rum.) - Aniová (Est.) 7:5, 6:2, Wickmayerová (Bel.) - Govorcovová (Běl.) 0:6, 6:2, 6:2.

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
bohužel se obávám že se už nezvedne:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo Yveto tys na ten Fed cup snad ani neměla jezdit, teď seš kvůli němu v prdeli. Hlavně se z toho rychle otřepej. V žebříčku spadneš, doufám že ne o moc míst.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist