Češi se ve Francii 'uhnízdili' v dámské šatně

9. 9. 2014, 23:17
Aktuality 25
Legrácky před tréninkem i po něm bývají mezi tenisty běžné. Před nadcházejícím semifinále Davisova poháru s Francií mají v Paříži k vtípkům o důvod víc. V areálu Rolanda Garrose totiž dostali dámskou šatnu.
Siesta Berdycha se Štěpánkem

"Probíhá hodně vtípků, ale ty nebudeme publikovat," rozesmáli se Radek Štěpánek s fyzioterapeutem Michalem Novotným. "Máme dámskou šatnu, což je zvláštní. Jsou to zajímavé pocity, ale je skoro stejná jako ta naše," řekl Tomáš Berdych.

Z pohledu mužů má šatna, při grandslamu určená tenistkám, jednu hlavní odlišnost. "Na toaletách nemáme pisoáry, to nám tam chybí," ušklíbl se Štěpánek.

Jinak je šatna rozlehlá; třeba loni ve čtvrtfinále v Kazachstánu měli tenisté k dispozici vyloženě malý kamrlík. "V Česku míváme hokejovou, ale to jsou dvě místnosti. Co se týče jedné místnosti, tak to je teď největší. Hned jsme vtipkovali, že tam budeme sedět jak sardinky... Ale doopravdy, je velkorysá a cítíme se tam moc dobře," řekl Štěpánek.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

25
Přidat komentář
VlS
jako maskota použil paní Colombovou. Nikdy jí nikdo neviděl, takže by s autorskými právy nemohl být problém. Představ si přívěsek na klíče, kde je paní Colombová, tedy na přívěsku není nic a výrobní náklady 0. Asi si to nechám rychle patentovat ;-)
Reagovat
Roger_Federer
To tam muzou okopcit a.magerovu..:)
Reagovat
a.magerova
http://www.sport.cz/hokej/ostatni/clanek/604324-video-bob-a-bobek-maskoty-domaciho-sampionatu-budou-kralici-z-klobouku.html
Reagovat
Fandina
Tak to je hezké a originální. Dva maskoti, to ještě nebylo. Chválím. Doufám, že tam nebudou nějaká autorská práva, která nakonec nedoví postavičky nepoužít.
Reagovat
Fandina
nedovolí postavičky použít ... oprava
Reagovat
gigin
Autorská práva určitě byly projednány a schváleny. Si nedokážu představit, že by do toho šli bez tohoto procesu. S Krtečkem je to teď horší, tam se o to melou dvě strany.. ale to je fuk..
Reagovat
Fandina
já také doufám, že práva byly projednány, ale znáš to. Dodatečných soudů bylo ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Už keď sme pri tom súde...

Ako pokračuje žaloba?...
Reagovat
Fandina
Rozpracovává se to v duchu hesla. Pravda a láska zvítězí ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Pravda?...ze te huba neboli.
Reagovat
Fandina
Další urážka, víš o tom?
Reagovat
Roger_Federer
Mohla bys mi dokazat jeden jediny prizpevek, kde sem te kdy vulgarne urazel?Kdyz to furt omylas dokola?
Reagovat
a.magerova
R_F: však ta správná pravda, né ta pozohýbaná ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s tým heslom ti držím na súde palce :)
Reagovat
Fandina
Forehand díky.
Reagovat
Fandina
Forehand ... ale tebe se to netýká. Ty vždycky víš co píšeš. Pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, netýka, stratil som niť.

Kedysi som tie vlákna hltal pri rannej káve, no v časoch kedy mi tá káva začala zasahovať do obednej prestávky, musel som od toho upustiť..
Reagovat
Fandina
Forehand ... jako vždycky si mě pobavil ... úsměv.
Reagovat
a.magerova
Forehande vypadlo Ti kus textu ;-)
.... do obednej prestávky ďalšieho dňa....
Reagovat
a.magerova
Forehand: Tak to máš blbý, kauza století a bez Tebe :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Holt, do tohto "kasového trháku" som nebol angažovaný :)
Reagovat
gigin
Ano to určitě. Ale já jsem myslel hlavně to, že by si s tím nedovolili vylézt na světlo Boží bez souhlasu majitele licence. To by byl kapitální průšvih. Určitě s vlastníkem práv jednali, dojednali podmínky, přednesli jaké produkty Bobků budou vyrobeny (přívěšky, klíčenky, trička, plyšáky a já nevím co všechno) museli předvést design, vzorky, na každý jednotlivý výrobek, které musí autor schválit. Každý detail figurky musí být doladěný.
Reagovat
Fandina
Tak to samozřejmě, že by to tak být mělo, to je zbytečné rozebírat. Proto jsem napsala, že doufám, že s tím nebude problém, jak už se stalo v různých případech.
Reagovat
slacker
Autor Jiranek je kaput tak tomu nemohl zabranit :-((( Neumim si kraliky predstavit jako maskoty v kostymu. Ta kreslena stylizace se dost tezko prenest do prostoru.
.
Maxipes Fik by se delal lip
Reagovat
gigin
To už je jiná věc. Zdeněk Miler by se taky asi dneska divil.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist