Češi jsou bez bodu. Rosol neudržel vedení 2-0, Veselý neuhrál ani set

6. 3. 2015, 15:40
Aktuality 698
DAVIS CUP - Češti tenisté prohrávají v úvodním kole Davisova poháru s Austrálií 0-2. Přitom Lukáš Rosol mohl získat bod z úvodní dvouhry, jenže proti osmnáctiletému Kokkinakisovi neudržel náskok dvou setů a brejku a Jiří Veselý pak nenastupoval ve snadné pozici proti Bernardu Tomicovi, proti kterému nehrál ani set.
Lukáš Rosol

Hosté do úvodní dvouhry nečekaně poslali teprve osmnáctiletého Thanasiho Kokkinakise a čekalo se, že domácí jednička Lukáš Rosol navzdory mizerné formě vybojuje první bod. Australanům však vyšla sázka na nezkušenost. Český tenista sice vedl 6-4 6-2 5-3 a 30-15, v dalším gamu měl možnost zápas ukončit při svém podání, k žádnému mečbolu se ale nedostal, poprvé přišel o servis. znervózněl a nakonec se 133. hráčem světa prohrála za tři a půl hodiny boje 6-4 6-2 5-7 5-7 3-6.

"Měl jsem to dobře rozehrané, ale bohužel jsem nezvládl koncovky třetího, čtvrtého a pátého setu. Vím, že jsem to měl vyhrát. On se ale čím dál víc rozehrával, zatímco já si v těch koncovkách moc nevěřil," řekl na tiskové konferenci Rosol.

Rosolovi vyšel na jedničku vstup do utkání v ostravské ČEZ Areně, kde před domácím publikem hned v prvním gamu sebral dokonce čistou hrou Thanasimu Kokkinakisovi podání. Australský mladík se z nepovedeného začátku vzpamatoval, ale nepříznivý vývoj úvodního setu už nezvrátil. Útočnější Rosol sice častěji chyboval, svému soupeři však v celém setu nastřílel 16 vítězných úderů, a i díky nim si své podání dokázal bez větších problémů pokaždé pohlídat.

Vyhraný set českého tenistu viditelně povzbudil. Také ve druhém dějství Kokkinakise v úvodu zaskočil rychlým brejkem, poté přidal další a dostal se do vedení 4-0. Dobře podávajícímu Rosolovi takový pohodlný náskok stačil; za stavu 5-2 Australan odvrátil dva setboly, při třetím ale český reprezentant poslal na druhou stranu kurtu vítězný forhend a po hodině a čtvrt vedl 2-0 na sety.

Rosol měl i nadále vývoj pod kontrolou, o jedenáct let mladšího soupeře téměř tři sety přehrával. Dobře podával, byl lepší ve výměnách a zápas rychle směřoval ke konci. Jenomže za stavu 5:4 a 30:30 udělal chybu z bekhendu a Kokkinakis svůj první brejkbol v utkání využil.

Jednatřicátý hráč světa Rosol, který je potřetí v kariéře daviscupovou jedničkou, pak byl jako opařený. Prohrál další tři gamy a jeho hra byla křečovitá. Naopak Kokkinakis se ve svém teprve druhém daviscupovém utkání a prvním za nerozhodnutého stavu v kariéře chytil. Ve čtvrtém setu si nechal Rosol promasírovat záda a o sadu v koncovce přišel.

V rozhodujícím pátém setu se zdálo, že Rosol zmobilizoval síly a i za pomoci fanoušků zápas přeci jen vyhraje. Vzal Kokkinakisovi podání na 3-2, zaťal pěst a diváci bouřili. Nikdo z nich však netušil, že to byl poslední game, který získal. Další čtyři hry Rosol i po chybách, kterých udělal celkem 74, prohrál.

Ztracený zápas Rosola rozhodně neuklidnil Jiřího Veselého před jeho prvním zápasem v Davisově poháru za nerozhodnutého stavu. Jednadvacetiletý Veselý proti Bernardu Tomicovi nepodal špatný výkon, ale soupeř hrál lépe a zasloužené zvítězil 6-4 6-3 7-6.

Veselý vstoupil do zápasu stejně jako Rosol a vzal v první hře Tomicovi podání, ale v dalším průběhu už to dokázal jen jednou z dalších 11 brejkbolů.

Na nepříjemnou Tomicovu hru, střídání rytmu a síly úderů, nenašel český mladík recept a v dlouhých výměnách chyboval. Osmatřicátý hráč světa Tomic si dokázal dojít i pro vítězný míč na síť, jinak trpělivě nahlodával sebevědomí Veselého.

Veselý bojoval, snažil se, ale nedařilo se mu využívat šance, což dokumentoval šestý game třetí sady. V tom měl šest brejkbolů, ale ani to mu na zisk Australanova podání nestačilo. Tomic si servis v gamu dlouhém třináct a půl minuty udržel. O dvě hry později Veselý srovnal na 4-4 a vynutil si tie-break. Ve zkrácené hře prohrával už 2-6, tři mečboly odvrátil, ale při čtvrtém poslal míč do autu.

"Ze začátku jsem byl horší, přehrával mě ve všem a tu šachovou hru hrál líp ve všech směrech. První dva sety diktoval tempo. Ve třetím setu jsem začal trošku dotahovat, ale bohužel mi nevyšla koncovka," řekl Veselý. "Jsme ve špatné pozici, ale ještě není konec a zkusíme to otočit," doplnil.

Navrátil: Stav 0-2 není ideální
Austrálie tak může už v sobotní čtyřhře (od 13.30) rozhodnout o svém postupu do čtvrtfinále, což by naopak pro české tenisty znamenalo pád do baráže.

Kapitán Jaroslav Navrátil složí dvojici z trojice Rosol, Veselý a Pavlásek. Za Australany nastoupí bývalý první hráč světa Lleyton Hewitt a Samuel Groth, hráč s nejtvrdším servisem na světě, kterému před třemi lety naměřili rychlost 263,4 km/h.

"Zatím nemám v hlavě, jaká bude sestava do čtyřhry, ale stav 0-2 rozhodně není ideální," řekl Navrátil. Pokud Češi neuspějí, čeká je v září baráž, kterou naposledy hráli před čtyřmi lety. Tehdy v Rumunsku se mezi elitou udrželi. Od vzniku Světové skupiny sestoupili jen v roce 2005.

Australanům chybí zraněný mladík Nick Kyrgios a do pátečních dvouher nebyl připraven ani Lleyton Hewitt. Čeští tenisté vstoupili do letošního ročníku bez tradičních opor Tomáše Berdycha a Radka Štěpánka, který po zranění teprve začíná s tréninkem. Do Ostravy přijel tým podpořit a fandí v hledišti.

Berdych, který se z utkání omluvil, popřál výběru kapitána Jaroslava Navrátila hodně štěstí. "Kluci, držím palce!" napsal devátý hráč světa, který už s novým koučem Danielem Vallverduem připravuje v Miami na další turnaje.

• DAVIS CUP 2015 •
Světová skupina, 1. kolo
páteční výsledky (06. 03. 2015)
Česko - Austrálie 0-2 ... po pátečních dvouhrách (Ostrava, tv. povrch / hala)
Rosol - Kokkinakis 6-4 6-2 5-7 5-7 3-6 ... 0-1
Veselý - Tomic 4-6 3-6 6-7(5) ... 0-2
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

698
Přidat komentář
Fandina
že se Lunej/ka vrátí. Podle mě je to jedna z nejiteligentnějších pisatelek tady a určitě si to přebere a zase se objeví. Hlupáků je na světě dost, takže proč jim nechávat prostor na rozdíl od těch rozumějších. A ona tohle ví. Určitě zase začne psát a nebude si s těmi hloupějšími lámat hlavu.
Reagovat
Empe
Přes týden jsem tu moc nebyla, Lunejka končí? To by byla opravdu škoda, sice tady moc lidí ještě neznám, ale zrovna Lunejka byla moc milá. :(
Reagovat
Fandina
Lunejka je prima a já doufám, že bude pořád psát. A má výhodu v nicku, že stačí vypustit nějaké písmenko a stejně pořád bude jasné o koho jde.
Reagovat
slacker
Myslim ze Fandina se snazi lunejkovat
Reagovat
smazaný uživatel
Teda ani jsem nepostřehnu, že se tady děje něco takového... Rozhodně to tady nebudu pročítat, ale vidím, že jsou tu známe tváře Roger Federer vs Fandina.
Co se týče Lunejky, tak mě dost mrzí, že si údajně smazala účet, měl jsem s ní dobrý vztah a někdo ho zničil.
Tak hlavně že vám to všem stojí zato!
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám že se brzy vrátí zpátky... Jediná Kvitovka, jejíž názory mi byly blízké.
Reagovat
EllNino
Lunejka není typ, co by odcházel jen tak, myslím, že tady z ní udělali takovýho blbce, že už se nevrátí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už si jednou nick smazala a myslím že toho pak litovalala, když si později založila nový účet. Proto bych to já určitě neudělal.
Reagovat
EllNino
ze mě tady taky dělaj lidi blbce a nemažu nick, ale Lunejka si tohle nezaslouží, pokud měl někdo jít, tak jsou tu jiní a lepší kandidáti ...
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej je ta poslední, co by si odsud zasloužila odejít.
Reagovat
EllNino
bohužel ...ae tak hlavně, že si to ti dotyční užívaj
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak.
bude mi tu chybět :(
Reagovat
A.R.R.
třeba si to Lunejka ještě rozmyslí, budu v to doufat :-)
Reagovat
LukasH
A že ty tak říkáš něco k tenisu. Nezdá se mi. Otáčíš to tady proti ostatním, přitom nemáš vůbec pravdu. Nikdo nikoho nekonfrontuje, pokud se s ním dá normálně bavit. Jestli čteš moje příspěvky, nikde jsem Petru do nebes nevynášel, ani jí nechválil. Když napíšu, že si nemyslím, že by Petra mohla být dlouhodobě světová 1 a napíšu proč, tak jí chválím, jak ty píšeš? Ne, jenže ty tohle a jakoukoliv úvahu slyšet nechceš. Prostě mi přijde, že ty, Slacker nebo Tommr se primárně o tenisu bavit nechcete, protože všechno utnete jednou jednoznačnou větou, která v podstatě nepřipouští další diskuze a prezentujete to jako svůj názor. Zajímavý je, že píšeš, jak fandíš Petře, přitom jsem neslyšel, že bys jí někdy pochválil v době, kdy si to opravdu zasloužila. To je tu ticho po pěšině. Což mi jen potrvrzuje, co jsem napsal na začátku.
Ovšem je těžký ti to opravdu vysvětlit, když to tak nejsi schopen cítit a když nechápeš ten rozdíl.
Tímto jsem se chtěl zastat Lunejky, která jakožto slušná diskutující je tu opět pasována na vyvrhela (předpokládám, že několik dalších z nás též), navzdory tvým nekonečným šňůrám s Fandinou nebo sprostým nadávkám, který se to v poslední době objevují hodně často. Protože to je asi v pořádku.
Reagovat
EllNino
Lunejka si smázla nick ...
Reagovat
Lina
Bohužel se nechala rozhodit.
Reagovat
Roger_Federer
Na zapasy Petry jsem chodil v dobe kdy polovina lidi tady nemela potuchy, ze nekdo takovy existuje..
Zive na kurtu jsem videl jejich tak 40 zapasu od roku 2006.
Tolik k Petre.
Ja tady v zadnem pripade nepausalizuji a netvrdim, ze ty nebo ty.
Bral jsem to vseobecne..byl tk muj nazor.
Navic, tvoje nazory se mi libi.
Reagovat
smazaný uživatel
Kecat ti do toho moc nechci......
Podle mne si s Lunej dost UJEL...
Fakt nekteri nemuzem za to, ze mas Fandinofobii...muzem mit pochopeni, to jo, jestli jde o mne, urcite.... ale tohle si fakt trochu pretahl do autu...
...kdybys to napsal mne poslu te do hajzlu...
Pro mne klasicky Black-Out...

Tak mne se take stavaji slusny black-outy, jenze na druhe strane ted stala holka, ktera tu fakt pise i o jinych hracich a hrackach mimo CR...a celkem s ni byla sranda, s tebou ted moc sranda teda neni...
...vetsi zklamani nez ten Rosol...toto...
Reagovat
Roger_Federer
Ujel? a cim..
Lunejka moc dobre vy, ze z me strany to byl jen stouchanec, v reakci na to ze "Fandinovati", kdyz se do me vcera ihned pustila, jak jsem napsal nejakou poznamku k LR..Nic jineho, osobniho to nebylo.

Ale k te druhe veci a stou proste z Tomrem souhlasim.To "demonizovani", jedince pokud si dovoli napsat nesouhlasny nazor k nekterym hracum se proste deje.
Mnoho nazoru ktere prectu k tematu Kvitova je zajimavych a se spoustou souhlasim.
Posledni vec..nerozumim proc to Lunejka udelala, myslim ze zrusit nick nemusela, ale nebylo to prvne..
Reagovat
smazaný uživatel
K prvni casti tveho prispevku....
...jen potvrzuje fobii...kterous nabral...
Mne by to dozralo, a jako stouchanec to vubec neberu...je to stejny, jak by ti nekdo napsal ze Forehandis...uz vidim jak ses z toho nadsenej, a jeste se tomu smejes...nooo vypravej mne jeste tu pohadku o karkulce, tu mam rad, tam vystupuju......bys tu rval jak na lesy...
....jako jses vubec schopen pobrat, ze kdyz pises o nekom ze je demnet 100x za tyden, a pak kdyz nekoho oznacis, ze Fandinovati, ze mu tim rikas, ze je dement???? A nebo jses asocial, ktery si tohle jako dohromady neda...Takze jasne ze ujel...z tvych "ust" to zni dost outovne...a celkem i hnusna podpasovka...

K druhe casti...jestli povazujes za nazor, ze nekdo je p...a.
Tak to je trosku mimo ne? A sam vis, ze nemam problem napsat, ze se mne hra treba Petry na hardu nelibi...je to nezazivne, nekoukatelne...ale proc psat hned ze kra..a atd.
To preci vubec nesvedci o nejakem nazoru, ale spis Blak-Outu...kdyz uz...
...tady preci Lunej nikoho nedemonizovala...sama vzdycynky pise, jak Sam hraje hrozne, priserne, jak si nechodi na voleje nebo i Petra....si podle dost mimo v tomhle...ji proste vadily ty p..ce atd... Jako co je na tom do frasa divnyho?????

Vubec nerozdelujes to napadani..., kdyz nekdo napise nazor...nebo jen bliti na hrace?

Krom toho... ty z te slovutne Fedexovske rodinky tady, jses prvni, kdo se hrouti, jak si nekdo dovoli napsat, ze neco mu nejde...

Dozrals mne...a skoda, ze to Lunej nejak nezkousla, a neposlala te do haaje...
ikdyz....kdyby mne treba napsal Forehand, ze jsem dement, jen za to, ze si dovolim napsat, ze je zbytec psat o Fedexovi ze je p..a,,,,tak se na to asi taky vykaslu...to by mne...taky nebavilo....tak bud tu ten prostor pro nazor a zabavu je, nebo neni...
Reagovat
Roger_Federer
Vis co nechto byt, protoze beres to moc vazne ,narozdil ode me.
Lunejky jsem se urcite nechtel dotknout.
Mohla me uplne normalne poslat do haje..jako uz mnohokrat.
Tady to gesto z odchazenim, rusenim nicku..
Jasne, vim ze kazdy jsme jiny a nemusi byt kazdy tak splachovaci jako treba ja, ale vydis to ze sveho pohledu a ja ze sveho.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim te, jak jde o Rogera se muzes uplne zblaznit, a ty mne budes povidat, ze neco beru vazne...?;DDD)))) Aha jasneeeee...;D))))
Krom toho tady preci nejde o zruseni nicku jako nejaky nasledek, ale snad o tu pricinu, ne???, ze Lunej rikas, ze je dement...???

Jde tu o to, ze tu buzerujes za to, ze nekdo buzeruje, a sam se chovas jak nejvetsi bu*na....vo to jde...
...jak se ti to neda vysvetlit normalne slusne...
Nebo jestli ani ted nepobiras, tak pod kazdy prispevek ti mohu psat, cus Fedexovy demente...jen tak ze srandy, aby rec nestala...kdyz ses na tu srandu a tak super freeee vole...

Jako napis nekdy behem vaznejsi vymeny magerce ze fandinovati, jako stouchanec...frajere...kdyz jde jen o srandu.....chci to videt...jenze na to nemas...

Jinak tvoje posledni veta: "ale vydis to ze sveho pohledu a ja ze sveho."
,,,,,lol,,,,typicky fandin product and company....gratuluji...stals se vitezem...nechavam to byt...;) a bezim svou cestou...bo tohle se pomalu ani vazne brat snad neda...
Reagovat
Roger_Federer
Kdybych chtel nekomu rict nebo napsat ze je dement udelam to.
Nikde jsem Lunej dementem nenazval a ani si to nemyslim.Bud tak hodny a prestan mi vkkadat nejakou svoji myslenku, kterou si myslis ze se nekde schovala.
Navic jsem nikde nikoho vcera nejmenoval, nikoho nekonkretizoval,neukazoval prstem. Pouze jsem napsal ze mi v posledni dobe prijde, ze se tady nektere veci nesmi vyslovit, napsat..A oni zkutecne asi nesmi.Tvoje rozohneni budis dukazem.
Pekny vecer.
Reagovat
LukasH
Ano, je fakt zvláštní, že se tu někomu nelíbí, když se hráčům nadává....hm...
Jinak, Vlk má pravdu ve všem. Samozřejmě, jsou tu i tací, kterým vadí jakákoliv kritika, ale je to zcela ojedinělý. Pokud to napíšeš rozumně, slušně a konstruktivně, nikomu to nevadí. Nebo snad vidíš, že by mě nebo Vlka někdo konfrontoval?
Reagovat
slacker
Vy se s Vlkem osobne znate, ze? Je to videt jak se ve sve "pri" setrite.
Reagovat
Lina
Ono to vidí víc nicků stejně jako Vlk. Jde vidět, jak je pro tebe urážení lidí normální. Když napíšu, že jsi dem.nt, což mně bohužel někdy přpadá, bereš to jako šťouchanec?
Reagovat
Roger_Federer
Ja to nikomu neberu.Ale komu jsem tady za x let prosimte napsal ze je dement?Krome pani Fandiny?Komu jsem tady nekdy vulgarne nadaval, kterym tenistum tede? Kdyz uz to chcete rozebirat?
Reagovat
Roger_Federer
jinak jsem samozdrejme vzdycky byl smiren stim, ze muj styl "komunikace" z pani Fandinou se nakonec pravdepodobne obrati proti me..
Reagovat
Lina
Na vysětlenou.
Nikde jsem nenapsala, že bys o nějakém hráči napsal, že je deme.nt, aspoň jsem to nezaznamenala, ale provokování Fandiny a vaše smysluplné debaty mně zrovna moc inteligentní nepřipadají, ani patlání se v něčem dlouhou dobu, které nemá konce. Každopádně označení dem.nt, byl jen příklad, že je vlastně u Tebe jen šťouchutím, pustit se do Lunejky a označit ji, že Fandinovatí, podle Tvé ,,oblíbenkyně", o které se umíš, tak hezky vyjadřovat.
Lunejce se pouze nelíbí urážky a v tom není sama, je soudná a umí zkritizovat i své oblíbence, v čemž je rozdíl.
Reagovat
A.R.R.
Jsem rád, že jsou tu i rozumní lidé, sice jich tu není až tolik, ale jsou :-) Já mám Lunejku rád, je to fajn ženská. Bohužel tu vítězí hulvátství nad normální diskuzí....
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, já snad kvůli tomu nickovi RF přestanu Rogerovi fandit. Kvitofka a RF se hledali :-)
Reagovat
Lina
Nějak jsi vyměnil Petru za Fandinu, která určitě nehraje pfesionálně tenis, takže víc Tvých komentářů není k tenisu narozdíl od Lunejky.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne neresitelna situace, kterou bych nazval tim, ze lide neumi prijmat porazky, hlavne vlastni, a potom pochopitelne i jinych...to jde jak supa ve spojenych nadobach...
...tezko nekomu rict, to byl muj aut...atd.

Jinak s Tebou souhlasim, ale spis bych to napsal takhle...

Roger-Federer trpi evidentne Fandinofobii...a podle mne se ji nezbavi...

Slacker je, jak sam tady prohlasil cisty konzument, takze si ho fakt muzes dat do filtru, vubec nic tim neztratis...tedy pokud nevyznavas stejne hodnoty...jinak jenom ztrata casu...nemas se o cem ani bavit...ale urcite si najde tady nekoho s kym pokonzumovat...jeho deal...kdyz si jeho prispevky odmaznu, zjistuji, ze vubec nic netratim, jen ziskavam...u nekterych to ale tak nebude, tak at ti se s nim konzumentsky bavi;)

Jestli jde o tommra, tak mne sazky nezajimaji, ale pro ty sazkare dost dulezity zdroj...jeho zlamana gresle je pro ne tutovka...nebot to je machr, ktery ikdyz sklenice je naplnena skoro po samy okraj a chybi jen 5 milimetru, je schopny tech 5 milimetru popsat barvitym temnym zpusobem...pokud je sklenice do 3/4 naplnena, tak hruza, pokud z poloviny, tak svetova katastrofa...no, pokud nekomu chybi tohle logaritmeticke pravitko, tak je v haji... take se ale musi dat bacha na ty sklenice - hrace...bez nejake primarni znalosti...ani logaritmeticke pravitko nefunguj...

To, ze si Lunej smazla konto...je opravdu neprijemne...nebot to nebyl tzv. tenisovy mainstream, a clovek mel celkem nejaky info. kolem Simony, Cilice, Sam Stosur atd.
....No ale zase vyhrala malomernost, ne poprve, a urcite ne naposled...

Ze si konto smazla se nedivim, udelali z ni uplnou blbku...
...proste pretahli strunu...skoda...

Na druhou stranu pro Lunej dobry...fajn si od tohodle dachnout...;)
Chodit tu stejne muze, cist si clanky, a tak...jinak receno, soupla si nas do filtru fsecky;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Mazání konta je jenom divadelní vložka.
Reagovat
LukasH
Hezky napsáno. Už bylo asi všechno řečeno, takže napíšu jen - souhlas.:-)
Reagovat
slacker
Aha koukam ze jsem najednou cisty konzument. Vlku ted se chovas a "ctes" jako jista legenda Quesh. Taky si nejake sdeleni obratil alespon o 90 stupnu a zacal to vydavat za fakta.
Reagovat
EllNino
Velmi dobrý tie-break v zápase Kazachstán Itálie :) Nedovysov má slušnou pecku :)
Reagovat
smazaný uživatel
dalsi otocka z 0:2 na sety? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A v Ostrave bude otocka z 0:2 na zapasy;)
Reagovat
smazaný uživatel
;-)
ale ta dalsi na sety nevysla.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
to jsou jen setove malickosti;)
Na kurt vdechne svezi mlady vitr Adama,
a vse pujde uplne jinym smerem;)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Adam s Jirkou... :)
Reagovat
smazaný uživatel
07:15
Fish už trénuje v Indian Wells
Mardy Fish by se poprvé od léta 2013 mohl představit na turnaji WTA.

Beru to jako urážku Mardyho a očekávám omluvu.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
VlS
Mám pocit, že by to chtělo velkej zápas uživatelů TP v bahně všichni proti všem. Asi zapomínáme, že si zde máme pokecat o tenisu a to je všechno.
Reagovat
Jan
Ty bys tam byl taky ? :)
Reagovat
VlS
Jo, mluvím o nás, začínáme blbnout a ztrácet nadhled.
Reagovat
smazaný uživatel
WC dostala tedy zřejmě Falconi.
Reagovat
panzer.dragon
zarazila mě jedna věc rosol získal nějaký body za ten včerejšek do ATP žebříčku? Posunul se o jednu pozici, ne že bych mu to nepřál, ale za co že získal ty body? :-) to se dává za účast v DC ikdyž tam zaloseruješ?
Reagovat
George_Renel
Pravidla jsou pevně dána. Nebo myslíš, že body za porážku připsali jen Rosolovi?
Reagovat
panzer.dragon
ok, ty body pro poražený mě překvapily
Reagovat
darek.vrana
Za porážku určitě body nejsou. To mu možná něco vypadlo za loňský rok a připsaly se mu jiné body nebo tak něco, ale body v DC jsou jen za výhru.
Reagovat
EllNino
mělo by být za porážku 10 bodů a za výhru 30 ne ? :)
Reagovat
panzer.dragon
jj, prostě má o 10 bodů víc než měl předevčírem, za porážku je 10bodů, to mě překvapilo a je vidět že nejsem sám :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ty nejsou za porazku, ale za kvalitu, ktera podporila samotnou nominaci hrace a za ochotu nastoupit.. ;-)
Reagovat
darek.vrana
Fakt jo? To je pro mě teda novinka.
Reagovat
Frick
se spokouší zadělávat opět na nudlovku, ale zatím nic moc.

Snažte se víc, děcka. Nebo začnu s Monakem :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je dobre, ze se nasel konecne vinik, ktery tu dela dusno. Hapomnela jsem Dominiku, ze ty nejvic mas co rict k tenisu svymi stupidnimi komenty na Fandinu, hadanim se s Nadalovci a okamzitym chvalenim Petry, kdyz prohraje.
Tommr - tvuj zebrickovy zivot a absolutni absence sebekritiky je u tebe az patoligicky jev, snazila jsem se te chapat z duvodu, ktere ke mi ti i psala, ale vseho je nekdy moc.
Ale ok, ja kvalitni diskuter nejsem a kadrovat tu nikoho nechci.
Tak si to tu panove dal uzivejte.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry za preklepy
Reagovat
PetaM
Klid, klid :)
Reagovat
Roger_Federer
To si ty Fandino??
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj Fandinko, jak se daří? Už i ty měníš nicky? Hrůza, kde je tvá čest? :(
Reagovat
Roger_Federer
Rict k tenisu??
To uz se tady posledni dobou ani nevyplati.
Jdou zde povolene asi 3 veci, aby te nekdo nekonfrontoval.
Muzes chvalit donekonecna vsecky nase hracky a hrace'chran buh nekoho ale kritizovat, rict neco negativniho.
Muzes psat pod pod pod..a vsemoznymi pokriky projevovat.
A potom davat v prubehu zapasu ciselka ze scorebordu..
Reagovat
Frick
Nadáváme fakt na Rosola nebo jehi prostřednictvim nadáváme spíše na nesympatickou bulvární pseudocelberitu Ochotskou?

Kdyby třeba to dítě měl s Denčou, nadávalo by se na něj stejně?
Reagovat
baggik
Rosol je nesympatickej plešatej týpek a vrchol nesmpatičnosti je štěpánek s jeho vzhledem, chováním a kýčovitým vkusem, kdy například z českého lva udělá asijskou sjačku, přesto ho někteří obdivují.
Reagovat
Roger_Federer
zacina me to tady pripominat normalizaci..Kazdy kdo projevi trochu negativni a nesouhlasny nazor je vyobcovan ze "slusne spolecnosti."
Reagovat
Fandina
Ono je to tak, že neslušnost se stává normou. A vždycky, když někdo upozorní druhého, že nemá být neslušný, tak se každž začne ohánět jako ty dobou minulou a tím, že ho někdo chce vyobcovat. Ubohé.
Reagovat
Roger_Federer
Podle tebe je neslusny uplne kazdy kdo nepise stejne jako ty.Takze stejne se snazis tu "svoji normu" vsem vnutit.To je to co ti nedochazi mnoho let.
Reagovat
Fandina
Neslušný názor je ten, který uráží druhé. Jiný názor neznamená neslušný. Takže nepiš nesmysly.
Reagovat
smazaný uživatel
Vy jste tak krásné popůlnoční dueto! Nechám vás tady s přáním ať si to užijete a já jdu spat. Dobrou.
Reagovat
Roger_Federer
Ale prosim te, kdokoliv cokoliv napise z cim nesouhladis, svuj nazor na hru Kvitove, Rosola a dalsich.Ihned opravujes a vnucujes jiny, svuj nazor.a to jsou fakta.
Reagovat
Fandina
Víš co je tvůj problém. Že nesneseš názor druhého. Kdyby tomu tak nebylo, nevadilo by ti, že ho druhý má. Mě je úplně jedno, jaký ty máš názor na Kvitovou, ale nediv se, že když mám jiný, tak ho také napíši.

Pokud jsou názory slušné, tak mi nevadí. Ale když tu někdo o druhých píše, že je dement, tak s takovým člověkem se nemíním ani bavit. Za to mi nestojí. A nemám to zapotřebí. Na světě je lidí, kteří tohle nedělají. Tak proč se bavit s těmi, kdo to dělají.
Reagovat
Roger_Federer
My se prece vubec nebavime o tobe a mem nazoru na tebe..
Mluvim otom, ze ve chvili kdy nekodo kdokoliv, napise neco co se tobe nejevi dobrym..Dojdes, opravujes, usmernujes.
Reagovat
Fandina
Já usměrňuji? Koho? Ty se dáš usměrnit? Mnou?

Je přece normální, že co člověk to názor. Nepiš nesmysly.
Reagovat
hippos
Co je to kua za zpicenej bopsevickej postoj do picze
Reagovat
tommr
je to tak. Do role hlavního kádrováka se pasovala Lunej a spolu s několika svejma patolízalama tady začíná v poslední době zuřivě napadat každýho kdo se odváží mít jen trochu kritickej názor na její oblíbence. K tomu se vždycky přidá pár oportunistů který si rádi kopnou do ostatních nicků. Výsledkem je dusná atmosféra kde je tenis na vedlejší koleji a ve který jde primárně jen o vyřizování vlastních účtů s neoblíbenejma nickama ... :(
Reagovat
Roger_Federer
Ano..takle natvrdo bych to nenapsal a nejmenoval bych, ale viceme stim souhlasim.
Reagovat
Lina
A co takhle trochu sebekritiky.
Reagovat
smazaný uživatel
Problém je spíš v tom, že tady se za kritizování maskuje i prachobyčejné hulvátství.
Reagovat
Roger_Federer
podivej, kdyz se nekomu neco nelibi muze odejit, nebo nereagovat..uz odtut odeslo hodne kvalitnich diskuteru..ktery meli co rict.
Reagovat
Fandina
takže podle tebe mohou kvalitní diskutéři odejít a dál se tu budou ostatní urážet?
Reagovat
Roger_Federer
divna otazka.
Reagovat
Fandina
Tak si přečti, co si napsal a cos tím vlastně chtěl říci? že odsud klidně mnohou odejít, jako už odešlo dost kvalitních diskutérů, ne?
Reagovat
ta-dah
...tentokrat trefa, nelze nesouhlasit...
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry tommre, ale otáčíš svý názory podle nálady - stejně rychle jako třeba Lukáš Rosol svou hru :-) Nejdřív ho vychvaluješ, jak v pohodě potvrzuje brejky a v závěru ho vulgárně označuješ
I když jsem mu moc nevěřil, fandil jsem mu. A nebudu o něm psát vulgarity.
Podobně minulý týden. Viku jsi odsuzoval za nesportovní chování!
No a pokud dokážeš podpořit KVITOFKU, tak to svědčí o tvé úrovni. Tvými slovy, pak jsi asi tayk patolízal, ne :-)
Reagovat
gigin
1:1 řežba. Snad mi sojka a magu pomůžou.
Reagovat
smazaný uživatel
Po dnesku, s tim Izzym???
Tssss pochybuji;D))))
Reagovat
Frick
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/274466/podivejte-se-do-vily-ochotske-a-rosola-do-jejich-loznice-vede-mramorove-schodiste.html
Reagovat
gigin
Blesk čtou takoví lidi, jak si ty. Je vás mrak. Proto vychází.
Reagovat
Fandina
Je to tak, čte to mraky lidí, které zajímá buď lidské neštěstí nebo zase takovéhle věci, které budí závist. Bohužel, je po takovém tisku a nejen u nás poptávka.
Reagovat
panzer.dragon
čtu to primárně kvůli Míše, protože je čupr kost, sem její fanoušek, u Rosola to čtu abych si udělal představu jak to má s prachama a co si může dovolit tenista jeho úrovně takže vlastně já sem spokojenej s tm jejich cpaním se do bulváru :-)
Reagovat
Frick
Nebuďte pozéři, samozřejmě, že vás to zajímá.

A vůbec - tohle neni žádný paparazzi. Oni sami si je pustili do baráku, oni sami mají potřebu vytrubovat, jaká jsou V.I.P. honorace.
Reagovat
Fandina
Oni an a ty zase máš potřebu to číst a dál šířit do světa. Kdyby tomu tak nebylo, tak bys to sem nedával. Ukazovat na druhé.
Reagovat
rod_laver
Dojmy z dneška - Rosol klasický bum prásk tenis, šílené chyby, ale kdo ví, jestli to ale neprodal.

Jirka je sympaťák, snažil se, ale na Tomice, který netrefoval první servis, to nestačilo ani náhodou.

Na prvních kolech DC nemám rád tu myšlenku, že se přiblíží tenis těm, kteří na něj jinak nechodí. Šlo to v publiku poznat.
Reagovat
smazaný uživatel
Duo Berdych a Štěpánek je v podstatě minulost a nástupci tu nejsou. Vypadnutí ze světové skupiny je jen otázka času.
Reagovat
Roger_Federer
tady je klud..Fandina je asi v Ostrave..Koupim tam byt kazdemu spoluobcanu tmavsi pleti, pokud dokaze zajistit, aby tam i zustala;)
Reagovat
Fandina
Jsem v Ostravě a vůbec nemám radost z výsledku. Některé tenisové momenty byly dobré, ale bohužel score je opravdu k pláči.
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, podle RF tě prý dobře zastupuju.
Reagovat
Fandina
Vím, přečetla jsem si to a hodně mě to pobavilo. Ale zase jsem všechno nečetla, takže pokud to bylo ohledně Lukáše, díky za zastání ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáš zač děkovat, protože já se ho nějak nezastávala, jen jsem mu nenadávala a nebyla překvapená a rozhořčená, že prohrál. :)
Reagovat
Fandina
Já už jsem si to teď dole přečetla. Chudák Lukáš.
Reagovat
Roger_Federer
Jaky chudak?Ten borec za karieru prodal tolik zapasu, kolik ty mas roku.
Reagovat
Fandina
Podívej, pokud někdo prodává zápasy, tak to oznam na příslušných místech a nevykládej to mně. Mně do toho nic není. Já to nedělám. Tady jde o to, že si každý musí na druhé plivnout. O to tu jde. Na Lukáše, na mně, i když mě neznáš, pořád dokola.
Reagovat
Roger_Federer
Kazdy na pravo zde projevit svuj nazor v m"ezich slusnosti",, ze se tobe ten nazor neliby, me nezajima.Je to tvuj osobni problem.
Reagovat
Fandina
A kde čteš, že se ti má můj názor líbit? Já to někde píši? Pokud máš na věc jiný názor, je to tvoje věc. Já mám tenhle. Ty si měj svůj.
Reagovat
Roger_Federer
Jiste muj nazor tedy je , ze to Lukas dneska nezvladl, a jako lidr tymu tezce selhal..
Reagovat
Fandina
A co má být? Lukáš tuhle větu řekl do všech médií.
Reagovat
Roger_Federer
Tak za co jsem tedy kritizovany?
Reagovat
Fandina
Já za jiné názory niko nekritizuji, to je každého věc, jaké má na co názory. Pro mně si neslušný v tom, co píšeš o mně, dement a podobně.
Reagovat
smazaný uživatel
Píšu sem, protože ani už nevím, kde tvůj koment je. Proč bych se měla pasovat na mluvčí TP? Pokud vím, tys taky queshovi s některými dalšími doporučoval odejít, já reaguju jen na 456, že se ti jeho komenty líbí jsem netušila sorry. A proč bych měla hystericky reagovat? že se mi nelíbí tvoje věčné odsuzování a absolutní neempatie snad není nic tak strašnýho, navíc tě nějak neurážím, zatímco ty tady píšeš o Rosolovi, že je idio.t tak kdo je tu pak hysterickej? Ale s tebou nemá diskuse cenu, já vím, že mě nemusíš, beru na vědomí, už si tě opravdu všímat nebudu, protože ty neuznáš, že nemáš dost často pravdu. Povídej si se 456 a jemu se omlouvám, že jsem na něj byla zlá. Pardon.
Reagovat
Jan
tommr má trochu pravdu. Odsuzuješ jakýkoliv negativní názor na hráče a všechny jen omlouváš, že to bylo normální. Já ti to neberu, ale taky můžeš uznat i jiný názor než tvůj omluvný.
Reagovat
smazaný uživatel
To teda nemáš pravdu, ale od tommra jsou jen negativní, takže jmenuj věci přesně. A že mi vadí, že se hráčům sprostě nadává za to se teda nestydím.
Reagovat
Jan
Ale jsi taková jen poslední dobou, co jsem si všiml :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká?
Reagovat
Jan
Taká :) Všechny hráče omlouváš, že (pro)hráli normálně, že se to stává a útočíš na všechny, kdo je kritizují. Jak u Petry, tak teď u Rosola.
Reagovat
Jan
Za ten Rosolův kolaps se těm nadávkám ani trochu nedivím. Jeho hra je ale taková pořád už roky.
Reagovat
smazaný uživatel
...no tak kdyz uz je ta jeho hra takova porad roky, tak co se ted divite???
To fakt jste potom vetsi labilove nez ten hrac, ktereho tak nazyvate...to se na mne ale nezlobte...
...co to je za nesmyslna demagogie toto...
Reagovat
Jan
Jaká demagogie. Určitě to nenadchne nikoho i když to čekal. A ještě když byl 2 míče od vítězství. Zejména to naštve. Jestli jsi klidný, tak to jsi jogín nejvyšší úrovně :)
Reagovat
smazaný uživatel
nevim proc bych mel byt proboha jogin...;)))
Reagovat
Jan
Protože ten je nade všechno povznesen :) Jako to tady předvádíš ty :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nejsem...ale nemusim mu hned rikat de*il;D))
Krom toho hraje on, ne ja...;) Ja musim pinkat tzv. za sebe...je to jen sport, nic vic...dulezitejsiho...
Reagovat
LukasH
Člověk, co má svůj život, nemá rozhodně potřebu nadávat v tomhle případě sportovcům za neúspěchy. Svědčí to o frustraci a v pořádku to není.
Oni se tím živí, je to jejich kariéra a jejich život. Hrajou to pro sebe. Pro mě jako diváka, to slouží jako zábava. POkud se z toho stane něco víc, je to známka, že nežiju svůj život, tak jak bych měl.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
---------------------------
p.s. taky jogin, jo?;D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, ovšem s jednou vyjímkou. Nehrají pro sebe, ale pro diváky. Uznej, že kdyby nikdo neseděl v hledišti a nikdo neseděl před obrazovkou, nikoho tenis nezajímal, tak by se mohli ledatak klouzat. Nikdo by jim neplatil a tenis by neměli jako práci nýbrž jako koníček, který by provozovali po práci. Nehrajou pro sebe, ale pro nás fanoušky. Herci také nehrajou pro sebe divadlo....
Reagovat
Fandina
To je pravda, že to nehrají pro sebe, ale protože je potom poptávka a proto se jim za to platí. Takže je to spíš opačně. Oni hrají, protože to někdo platí.
Reagovat
Lina
Ono se nedá, dost dobře souhlasit, když se sprostě nadává hráčům. Divím se, že někoho mohla, tak moc vytočit Rosolova prohra vzhledem k jeho letošním výsledkům.
Reagovat
Mayo
neuveriteľný Ward, otočil krásne a tým pádom to bol rozhodujúci bod pre GBR
Reagovat
Mayo
neuveriteľný Ward, otočil krásne a tým pádom to bol rozhodujúci bod pre GBR
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nikto nikdy nespravil pre cesku repre viac ako Tomas Berdych..Asi nikto nikdy nebol z tenistov v Cechách tak neoblubený ako práve Berdych..Myslím, že tento stav 0-2 mu paradoxne pomoze zvysit kredit..
Reagovat
slacker
Kde mu zvysi kredit? V cechach? Ja myslel ze ho nemaji radi v zahranici, tady se nadavala nekolik let na Rosola a ja se po dnesku k nim pridal.
Reagovat
Jan
Měl hrát i teď sakra! :) Dělám si legraci. Teď by to všechno táhnul Berdych sám i toho debla, to už by na něho bylo asi moc. Tak se mu ani nedivím, že to zabalil i když i kvůli úspěchu na GS, který je zatím sporný. Jinak já jsem proti Berdychovi nikdy nic neměl.
Reagovat
smazaný uživatel
Pisal som to s davkou nadsazky..

Ale celkovo je Tomas oproti ostatným ceským spickovým sportovcom vyrazne v ustrani, co sa obluby týka..
Reagovat
Fandina
Já si nemyslím, že není Berďa v oblibě oproti jiným českým sportovcům. To je podle mě zkreslená představa. Ze svého okolí i z návštěv hlavně DC vždycky slyším, že je uznávaným i oblýbeným.
Reagovat
Fandina
hrubka oblíbeným ... už jsem jako RF ... úsměv
Reagovat
Jan
Máš pravdu aspoň podle TP. V minulosti na něho útočilo hodně nicků a přálo i v turnajích ATP jeho protihráčům. Ještě teď si pamatuji jak prohrál s Isnerem na betonech v USA před lety a někdo v komentu křičel Isneeer :) Tu jeho nepodanou ruku Almagrovi a řeči o aroganci, to dostával aspoň 2 roky.
Reagovat
Fandina
Já jsem to už psala nahoře, na TP to tak je, ale jinak platí, co jsem psala nahře, tedy podle mých zkušeností a to jsem v poslední době absolvovala x tenisových DC, kde se hlavně o něm mluví nebo tam je.
Reagovat
Jan
Do toho ta reklama: tohle se nám povedlo ... :)
Reagovat
d@ve
LoL :D
Reagovat
Kozoroh
Co mě zaujalo, že dnes se odehrály čtyři zápasy, v nichž došlo k otočce z 0:2 na sety -> Ward-Isner, Kokkinakis-Rosol, Troicki-Čorič & Laaksonen-Bemelmans. Nevím, jestli se toto už někdy v historii stalo (kdekoliv, nejen v DC), každopádně je to rarita :)
Reagovat
d@ve
Vskutku zajímavé. Škoda, že se to nepovedlo i Jirkovi. :/
Reagovat
gigin
Tak ale zase se to povedlo Rosimu.
Reagovat
Kozoroh
Jak se říká - všechno zlé je pro něco dobré. Rosol svým zápasem přispěl k této raritě...
Reagovat
smazaný uživatel
...ono asi tu chybi takova ta obecna znalost hrace - nactenost, ale takhle hraje furt...je to takovy shooter...jak mu dojde ten shooting mod, jde to do kelu, a je uplne jedno jake sviti skore na tabuli...to muze byt i 2:0, 5:0 a 40:0 a on je schopen se v tom modu zaseknout, zapremyslet a klidne se tzv. odstrelit...take jeste zalezi, kdo je na druhy strane, aby to vubec pobral;) a vyuzil;)

...Jako pocitat s tim, ze se ten hrac nejak zmeni prez noc mne prijde dost najivni myslenka...eufemicky receno...

Taky to mohlo byt tak, ze se do toho shooting modu ani nedostal...a prosvistel tam 0:3, ale taky to mohl prosvistet 3:0...no proste hrac, u ktereho clovek nikdy nevi, klasicka Rosolovina...tady vubec nechodte s nejakou logikou...

...jako nutit ho myslet jak nekdo tady navrhoval behem zapasu, je podle mne pro nej dost sebevrazda...

Mozna by bylo u nekterych dobry, aby presedlali na kriket, nebo biatlon, mozna rychlobrusleni....tam se tzv. snazi kazdej;D)))) Aspon nemusi u toho krouzeni zapremyslet;D) Jinak to bude pro nektere z Vas asi fakt vzdycynky tezka cesta tohle pobrat..;) No ale pokud ti, co ted prozivaji epilepticky zachvat - jak kdyby videli Rosola poprve v zivote hrat.... nerozmyslite, tak preji tedy hodne stesti...to zas jo;)))
Reagovat
slacker
Jestli takhle hraje a prohrava zapas co zapas tak to neni ZADNA omluva pro jeho vykony. Proste nemlcet
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty jsi tak dobry na to krouzeni na ledove draze, na nic jineho se podle mne ani moc nehodis...;)
Ja si myslim, ze to moc nechapes...
....nevim jak ti to vysvetlit, v krouzeni na lede se nevyznam......proste on uz jineho asi moc nevykouzli, je to asi stejny, jakbys chtel po Plasilovi, aby hral jak Messi...no...tak aspon nejaky fotbalovy priklad, treba to pochopis, ale podle mne tomu davam tak 30%, zkusim byt otimistou;D)))
Reagovat
slacker
KDyz Plasil se ukopne panubohu do oken z metru pred brankovou carou, tak to ze neni zadnej Messi pro nej neni taky omluva a slizne to taky. I kolega v zapase po prace by to sliznul ze je vul :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No, nepochopil...;)
Uz nevim jaky jiny priklad bych ti dal...
...snad jen radu, treba nepohrdnes... az zase nekdy budes koukat na Rosola, vubec nesleduj svetelnou tabuli, je to zbytecny...to je tak jediny, co ti mohu poradit...na vic nemam asi naladu....;D)
Reagovat
slacker
Pokud kdokoliv zacne zaset jedno UE za druhem tak se vlidneho slova ode me jako divaka-konzumenta za to nedocka. a je jedno jestli to je vyhlaseny drevak nebo Paganiny.
PS: raketu jsem drzel a tenisovy micek na vlastni oci videl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no tak jak se na to divas jak pouhy konzument, tak to je pak tezky;D)
To opravdu budes chtit mit z Rosola Fedexe;D))))
Tak hodne stesti...
...ja nejsem typicky nadsenec konzumni spolecnosti,....v tom si rozumet asi nebudem;)
Reagovat
slacker
Tak priste at se ti zase bude zdat ze jsem moc narocnej nebo nesoudnej tak si vzpomen ze jsem se hrde prohlasil za tenisoveho divaka konzumenta a ze nejsem estet a gurman jako nekteri z vas :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No ja tam na konci prispevku preji hodne stesti...;)

...jinak bych ti spis doporucil sledovat nejaky priblbly serialy na 1000 dilu...to se konzumuje bez mysleni lepe...nez tenis...

Ale jak chces tenis;) Tak jeste jednou....to fakt hodne stesti...
...to se priste ani se mnou nemusis davat do reci;) Zkus s jinym konzumentem....ale ne se mnou;)

Ja tedy moc zajem nemam...
...diky;)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za věcné shrnutí a zároveň vtipné odlehčení všech kfitofek a tommrů.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ho nejak vic zaznamenal - Rosola snad nejak 5 let zpatky, bych musel asi vic hrabnout do pameti...a chlapec mne dost sokoval...vse pozdeji potvrdil na RG s Chelou, kolik to je.... 4 roky zpatky? ...nevim, nechce se mne hledat...
Rosol do toho mlatil, a Chela tam lital po tribunach a vracel mu to jak v baseballu...Rosol projel...
Jako nejsem nejaky nadsenec do tohoto stylu...to asi ne, ale nadavat na neho, to mohli zdejsi machri tedy uz zacit fakt davno,,,,ale zase k cemu to je, ze...proste si vybrat jinyho hrace, ktery mne sedi,,,a je to,,,no a jak prijde DC, no tak jen si prat, aby se do toho modu dostal, i v nem skoncil;) Nic jineho se neda asi delat...je to jeho hra...no...muze tim porazit i Nadala na trave, kde ten shooting mod muze prinest ovoce...pokud to udrzi, nebo take rupnout i s Janekdou na antuce...a to si fakt nedelam ted srandu;)
Ale tohle neni jediny hrac, co tohle jede...
...ja tedy z tech Cechu posledni dobou nic moc...
Ani ten Jura mne celkem nesedi, zaujal mne Pavlasek...ale kdo vi, a pak jeste nejaky mladoch, uz ani nevim jak se jmenuje, ale asi se nekde ztratil v prekladu....

Pokud nepocitam Berdycha, tak dost tezka situace celkove...no a na druheho Lendla si asi budeme muset jeste dlouho pockat....

Jinak Kokkinakis podle mne do dvou let bude dost nahore...myslim, ze tenhle si i sahne na GS...a muj tip je, ze ne jednou...ta mlada generace Australanu je opravdu slusna, ale tam ta tradice vzdycynky byla, oni takly byli dlouho v utlumu, jen s tim Hewittem...
...takze asi zamerit se na mladez a podporit je, kluky no;)
Reagovat
slacker
Kyrgios, Kokinakis, Tomic - 2 rekove a jeden yugoslavec - Australan zadny :-))
Reagovat
smazaný uživatel
uffff...ses unavny....
...ano ani Hewitt neni Australan, ani ten Rod Laver...ale pouze aboriginove
...ale co je jisty, ty se typickej pepik;D)))
Reagovat
slacker
Australan = poddane narody jeho velicenstva (Ir, Anglican, Scott Welsan) presidlene ktere tam vytvorili statni strukturu a dali ji jmeno Australie. Takze Hewit Laver jsou Australani. Aboriginci jsou "indiani" z Australie = domorodci ktery hraji druhe housle. Cinany Indove Thajci dalsi Evropani co tam nejsou 3 generace jsou imigranti.
Reagovat
smazaný uživatel
ses otravnej ...;)
---
Ti dva rekove se uz narodili v Australii, dost pochybuji, ze to budou vnimat jak ty demagogicky a doslovne...
Tomice jeste mohu uznat jako nemeckeho imigranta...ale obcanstvi ma Australske
...nevim kolik generaci potrebujes aby se s Tebe stal Australan...podle mne staci, kdyz ziskas obcanstvi...kdy jde hlavne o stav vedomi a odpovednost...
a ne kolik krat zmixujes generaci...
ale s tebou to jde vzdy do absurdu....
bez radeji konzumovat;)
cus;)
Reagovat
slacker
Ti rikam 3 generace - ta uz si poanglictuje i jmena i prijmeni :-)). Druha generace jsou furt mix dvou kultur. No a prvni generace je stale jednou nohou ve stare vlasti.
Reagovat
smazaný uživatel
No, to tak pochopitelne uplne neni...neco ve stylu herecky kozlowski...prijmeni polske, ale s polskem nic spolecnyho uz nema...davno vic nez nekolik generaci...
A takovych lita po svete.....Novaku ve statech atd. Vzdyt rikam ze zbytecne to problematizujes...
...obcan ma sve povinnosti vuci statu, pokud vedome obcanstvi prijmas, dulezity je tvuj stav vedomi a odpovednost, kterou prejimas...ti dva se uz narodili jako Australane...mas fuk, z ktery nohy...tam uz neni ani co resit...
Rikam, jeste u tomice jako narozeneho v nemecku...mohu brat v uvahu, ze to je trochu komplikovanejsi situace,,,ale rozhodl se vzit Australske obcanstvi...takze uz obyvatel Australie...at se ti to libi nebo ne...takze je z neho uz Australan;) Stejne jako z tech prvnich privandrovalcu...
...ale to je fakt debata....vo nicem...
Reagovat
slacker
Kozlowski, Novak. Ty prijmeni uz prosli poanglictenim bud odstranenim a nebo zmenou vyslovnosti. Jdu konzumovat chuzi a jizdu.
Reagovat
smazaný uživatel
jo...nazdar;)
Reagovat
slacker
Pochopitelne u smisenych manzelstvi kde jen jeden je imigrant prvni generace se process asimilace druhe generace vyrazne urychluje, tazke i cast druhe generace se uz da brat za Australany.
Reagovat
smazaný uživatel
No a nekdy se nemusis narodit ani v USA, aby ses stal za zivota hrdym americanem...jednoho takoveho i znam...osobne...
...pochopitelne...a tech pripadu nebylo malo, to samy je i s Australii...nebo jakymkoliv jinym statem...
A u nekterych Americanu treba i z 10 generace se stavaji hateri USA, a utikaji nekam jinam...aby se stali treba i Kanadanem...
...ale chapu, ze pro konzumniho divaka tahle matematika je uz slozitejsi...
dobrou noc...;)
Reagovat
Pedronegro
A co má jako být? Potomci zločinců z UK nebo o něco pozdější nebo úplně nedávní přistěhovalci. Co tedy třeba taky klokani z Vršovic? Nějak nechápu ....
Reagovat
Pedronegro
jj, cítím to podobně, a nejsem nadšený ani z hry Berdycha, holt budeme mít nějakou dobu smutnější časy, srovnání s Australany sedí, jen když jsem viděl toho Kaderku, nepřišlo mi, že to vyřeší
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tento rok se mne Berdych fakt celkem libi, zmeny zajimave, asi na jeho moznosti...ale uvidime...co dal...
...ale jinak ti rozumim...;)
Reagovat
VlS
Vlčku, a bude pro zbytek roku s DC pokoj, hledejme pozitiva.
Aspoň vidíme, že se s generační obměnou mělo začít dřív, brát do týmu nováčky třicátníky je blbost. Nejspíš nás čeká pár let pokoje v nějaký nižší skupině, než se vyvrbí nová parta. No a co?
Reagovat
Jan
Koho měli brát do týmu. Kromě Berdycha a Štěpánka tam jsou samé dřeva celou tu dobu. To by nevyhráli ani ty 2 tituly.
Reagovat
Pedronegro
to dává smysl, asi by těžko byl na žebříčku tam, kde je, kdyby byl naprosto neschopný, de..l apod., co se tady vše níže píše, jenže to také asi není nic moc hráč pro DC a Navrátil by to měl poznat, pořadí v žebříčku, jak jsme viděli, není to hlavní
Reagovat
Jan
Není hráč pro DC ... Navrátil si nemá z čeho vybírat. Po Berdychovi a Štěpánkovi tam je léta černá díra. A možná dlouho bude. Koho měl vybrat ? Hráče z 3. stovky ? To by asi nerisknul. Tak musel vzít Rosola.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdybych mel tu moznost rozhodovat, asi bych volil Pavlaska;)
Ne ze by mne to vyhral, to fakt ne......ale je mlady, aspon by se zajel...nabral by zkusenosti....ktere treba Rosol asi uz nepobere...
...jenze za to je odpovedny Navratil;) Ten jeho vyber nejak chapu, si rekl, treba ho prestrili...zase tak nemozny jak jsme videli do tretiho setu to nebylo...
...toz po boji se to lehce hovori kazdemu;)
Klidne to mohl nejak ustrilet, a ted by kazdy toho Rosola chvalil...typicke pro jeho karieru, bud se nadava nebo se velebi, podle toho jak to ustrili...
Ale ja bych napsal toho Pavlaska, ikdyby ten Rosol vyhral;) Proste z jinych duvodu...kvuli budoucnosti...
Reagovat
Pedronegro
asi máte pravdu oba, ale Lukáše zná dost dlouho, takže asi měl spíš zvolit přípravu na budoucnost, jako Australané, kterým jsme ale tu volbu samozřejmě usnadnili.
Reagovat
Fandina
A to měl dát na jedničku kluka ze třetí stovky? To je přece jasné, že se ctí v tomhle smyslu žebříček. Nikdo na něm přece není jen tak pro nic za nic. Že dneska to Lukáš projel je fakt, ale dvakrát byl DC jedničkou a vždycky vyhrál. Tak proč měl stavět někoho jiného.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejprve si to poradne prectete a pak prosim reagovat...
...nepisu co mel Navratil udelat, pisu, ze ho v jeho rozhodnuti chapu, ale ja bych volil jinak...ikdyby to melo stat prohru...
Nikoho nekritizuji, nikomu nenadavam, jen pisu uvahu...proc...
...co proboha zase na tom nepochopitelneho...?
Reagovat
Jan
Navrátilovi by to pořádně všichni omlátili o hlavu, kdyby tam dal Pavláska a ten to prohrál. Nehledě na to, že by se Rosol urazil a odjel jako to udělal ten Švýcar :) Tak teď zas můžou Navrátilovi všichni mlátit o hlavu, že tam dal Rosola :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jasne, zeby mu to omlatili o hlavu;D)
Kdyby Rosol vyhral, ted by ho vsichni chvalili;D)
Takhle mu omlati o hlavu, ze tam mel dat Pavlaska;D)
A Navratil omlati o hlavu Rosimu, ten zaver;D)
Kdyby Pavlasek vyhral, nazvali by Navratila Geniem;D))))
Tuhle matematiku celkem chapu...
...ja jen psal uvahu, proc bych treba volil jinak;)
za coz by mne pak asi vysoupli, ze;D)))
Nebot Pavlasek by mel o mnoho mensi sance, nez ten shooter rosol....
...ale je to DC, ....kdo vi;)
Reagovat
Fandina
Asi těžko může postavit jedničkou toho, kdo je poslední na žebříčku. To by nemělo logiku. A ani si nedovedu představit, že by tohle někdo do prvního zápasu kdy udělal. První den se prostě staví konzervativně, prostor je v dalších dnech, i když pro nás už asi není co.
Reagovat
smazaný uživatel
tak jeste jednou...
...nepisu co mel Navratil udelat, pisu, ze ho v jeho rozhodnuti chapu!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ale ja bych volil jinak...ne ze ON MEL, ale JA....jen uvaha...
Nikoho nekritizuji, nikomu nenadavam, jen pisu uvahu...proc...

Co je proboha na tom nepochopitelneho...
Reagovat
Fandina
Já nepsala, že s tebou nesouhlasím nebo ti odporuji. Napsala jsem svůj názor. To je něco nepochopitelného?
Reagovat
smazaný uživatel
VITE VY CO JE TO VUBEC UVAHA???
ASI NE....TAKZE OPET KALUZ,,,
Reagovat
Fandina
Kaluž čeho? To by mě zajímalo.
Reagovat
Jan
Je otázka, jestli by na výsledku něco změnila antuka, pokud ano, tak to Navrátil prokoučoval. Jestli se nechal ovlivnit hráči, aby se nemuseli přizpůsobovat přechodu na antuku a zní na další turnaje.
Reagovat
PetaM
Jo no ... Viděli jsme, jak nám to šlo minulý rok ve Francii. A Jirka tento rok názorně ukazuje, jak mu to na antuce vychází.
Reagovat
Jan
To jo, ale Frantíci na antuce a podle řečí Australané na antuce jsou něco jiného. I když Rosol dokáže zrosolovat jakýkoliv povrch :)
Reagovat
slacker
https://www.facebook.com/video.php?v=883842421658509.
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
EllNino
miň miň :DD
Reagovat
Pedronegro
já myslel, že říká ostravsky "méně" :))
Reagovat
smazaný uživatel
Waaaaaaaaaaaaaaaardy! Je to frajer. V DC je o 2 třídy lepší než normálně. Škoda, že jsem to neviděl. Teď už by dorazit Američany snad neměl být problém. A Bernie taky potěšil, kdyby prohrál s Veselým, tak by mě hodně naštval.
Reagovat
smazaný uživatel
;D))))))))
riskeeer;D)))
Reagovat
r176
no to byla hromada blábolů od Navrátila pro tv.tomu snad nemohl uvěřit ani on sám co ze sebe vypotil :-D
Reagovat
Pedronegro
prý stav 0:2 není pro nás ideální :)))
Reagovat
UnrealTom
Minář,Hájek by zahráli líp jak tyhle dva klauni!
Reagovat
smazaný uživatel
no Tomic dnes hrál úžasně. Jirkovy nelze nic vyčítat
Reagovat
UnrealTom
neřikam že ne sem hlavně nasranej na Rosola takhle se sesypat to je na pes držku s prohrou Veselýho sem počítal
Reagovat
UnrealTom
ne pes ale přes :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jirkovi možná, ale kvitofce vyčítám každý písmeno na TP :-)
Reagovat
EllNino
no ...oba mají šňůru 5 proher vřadě
Reagovat
smazaný uživatel
to není moc optimistické :( hlavně u Jirky ne.
Reagovat
EllNino
tak u Jirky byla chybou ta antuková vložka, no nevím ...ale on se zvedne :) u Rosiho si nejsem moc jistej ...
Reagovat
smazaný uživatel
také věřím že Jirka půjde nahoru. Rosolovi je 29 let ten už půjde těžko nahoru
Reagovat
r176
proto je Navrátil zítra postaví do čtyřhry aby tu bilanci napravili :-))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
to posledni dobou nevypada vubec dobre...;/ sakra...
Gratulace souperi;)
Zacima si u Johna pomalu zvykat teda...
Reagovat
smazaný uživatel
*zacinam
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka se snažil. Tomic hrál vážně skvěle. Ale Rosol....
Reagovat
PH94
Jirkovi nelze nic vyčítat.. Tomic je momentálně o level jinde :)
Reagovat
kada.tom
Jinak velká gratulace omlazený Austrálii, QF jim přeji :-)
Reagovat
kada.tom
Jirka taky prohrál, takže baráž je prakticky jistá, nicméně Jirka se alespoň snažil, Lukáš to dneska po*ral, to je prostě neoddiskutovatelný fakt.
Reagovat
slacker
Snazil se prohrat ve 3 setech.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to Lukáš. Do stavu 2:0 a 5:3 hrál velmi dobře a zápas měl pod kontrolou. Snažil se určitě taky.
Reagovat
smazaný uživatel
... bych řekl, že i Lukáš Rosol má odolnější psychiku než někteří tommrové a kvitofky na TP :-)
Reagovat
VlS
A to nepřehlédnutelně :-)
Reagovat
PH94
Jirka se ted uvolnil a může ještě Bernarda trochu potrápit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka se od Rosola alespoň snaží.
Reagovat
smazaný uživatel
Autor tvého komentáře zřejmě povalí do ignorace.
Reagovat
spaniel
Vzdyt si Rosola ani nesledovala, tak co meleš?
Reagovat
smazaný uživatel
sledovala jsem 5.set
Reagovat
spaniel
Jen závěr. Vis prd.
Reagovat
smazaný uživatel
no a co. Ochotský to měl vyhrát. Radši jsem se koukla na Atletiku než na tragéda Ochotského
Reagovat
spaniel
Tak si nech svá moudra o průběhu zapasu pro sebe, kdyz si ho nevidel. A klidne si je nech pro sebe, i kdyz zapas vidis, stejne o tom nevis nic.
Reagovat
PH94
Jirka bojuje :)
Reagovat
lars
dalsi john
Reagovat
smazaný uživatel
WARDYYYYYYYYYY!

Neskutečný bojovník, neskutečný DC hráč. Po roce opět porazil v 5 setech Američana, tentokrát doma a dokonce Izzyho. Z 0:2, v 5. set jednoznačně lepším hráčem. Izzy měl 2 BB v jednom gamu a jednou 0:30 na returnu, jinak byl pátý set dominantní Wardy. Každý game na příjmu na třiceti skoro, 5 MB a až ten 6. využil.

Naprosto zaslouženě, skvělé publikum, velká podpora od týmu v čele s Andym. Skvěle pro GB, teď stačí, když vyhrajou jeden ze tří zápasů. Můžou zítra pošetřit Andyho v deblu a ten pak dorazí Izzyho. Tak či onak je to podobně rozjeté jasně na výhru a nevím, co by mohlo připravit Brity o postup.

Miluju DC!
Reagovat
ta-dah
...tak James to nakonec urval:-),...velmi s Johnem citim :-(
Reagovat
EllNino
Waaaaaard :) luxusní :) ten chlapec je fakt dobrej
Reagovat
kada.tom
Všechna čest Wardovi. Takhle se bojuje!
Reagovat
gigin
40!!
Reagovat
gigin
Joooooooooooooooooooooooo!!

Sojko oblékaj červené sukně, hoď se do zbroje, vyrážíme!!!
Reagovat
gigin
Počkaj ještě, nedivoč. Ještě ten Janis Podzus.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď maximálně poteče červená, jak řuchla z větve na zem :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Louisa Chirico
Nicole Gibbs
Bethanie Mattek-Sands
Grace Min
Taylor Townsend
TBD
Sachia Vickery
Serena Williams[1]
zatím dostali WC jen do hlavní souteže jen Američanky. Stále tam tedy jedno místo zbývá. A já osobně si myslím že to místo dostane Nicole.
Reagovat
smazaný uživatel
oprava: Indian Wells
Reagovat
EllNino
myslíš, že by byli Amíci tak štědří ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
myslím že ano. Kdo jíný by to měl dostat (kromě Američanek) Laura bude hrát až v Miami tak uvidíme. Já moc doufám že to dostane Nicole
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že ne .-)
Reagovat
gigin
Pome bejku!! Go Latvia Go!! Su tu dobře na lotyšském webu?
Reagovat
smazaný uživatel
jo jsi tu správně. Tohle je lotyšských web
Reagovat
gigin
Dobré. Jsem měl strach, aby mne někdo nezažaloval.
Reagovat
smazaný uživatel
neboj já tě nezažaluju (možná)
Reagovat
smazaný uživatel
No, no Vamos Argentina!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to zlé velmi zlé. Teď se musíme spoléhat hlavně na holky. Mužský tenis se řítí ke dnu. Jirka se snaží, ale nestačíto. Ale za prohrávání 0:2 může ochotský. Letos to bude bohužel baráž :((((((((
Reagovat
smazaný uživatel
S tebou to je velmi zlé.
Reagovat
smazaný uživatel
kvitoffffkááááá
Reagovat
EllNino
KOuzelník Bernie :)
Reagovat
turista
Veselý se snaží, ale dnes nevyhraje. Aspoň bojuje. Kokkinakis nepředvedl žádný zázračný tenis, ale Rosol se z něj prostě posral. Berdych by Kokkinakise smáznul třikrát 6:2, ale bohužel už nechce hrát DC.
Reagovat
EllNino
chce, další kolo bude hrát
Reagovat
gigin
Rosi se z Kokiho určitě nepodělal.
Reagovat
r176
tak 0:2 na sety a za chvíli i na zápasy :-D no hlavně že se naši před utkáním cítí báječně uvolněně a ve formě :-D :-D
Reagovat
Pedronegro
A na té vlně taky prý se rozhodli pro ten povrch a ne pro antuku, aby si nepokazili formu na další turnaje. Asi na ta první kola či kvaldy. To je vidět, jakou váhu DC dávají. Ale asi by bylo škoda O2 zadělat antukou na tuhle bídu.
Reagovat
smazaný uživatel
spíše ČEZ Arenu :) 02 Arena je v Praze a tam se koná HME
Reagovat
Pedronegro
dík za opravu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
není zač :))
Reagovat
Chrenda
To je looser ten Rosol. Fakt by se na to měl vykašlat, leda dělá ostudu.
Reagovat
slacker
Nejen ostudu ale aj deti robi
Reagovat
smazaný uživatel
Já nějak nevím proč, ale neměla jsem ho nikdy ráda, nemám a asi ani mít nebudu. Ten kluk mi prostě nesedne a ještě hraje prdlajs. 2sety odehraje jak pánbůh a pak.......snad i žáček by hrál líp. Takhle se sesypat neumí ani Berďa a ani Petra. A nikdy nezapomenu, jak se po prvním vítězství v DC hlásil o zásluhy..... Hmmmm, teď si je mohl zasloužit!
Reagovat
EllNino
zas smulička ...
Reagovat
babolat.cz
tragédie veselka...zlatej minář
Reagovat
babolat.cz
Bernie hraje jak GAel :-) pekná podívaná
Reagovat
smazaný uživatel
To mě nebaví už ale, 8:8 :D
Reagovat
gigin
Ale Ward na servu v klidu. Spíš Zlatoručka se trápí. Nebo se mýlím?
Reagovat
smazaný uživatel
No nemýlíš, ale už tak neměl Wardy dva gamy šanci na returnu.
Reagovat
gigin
Chvílu počkaj. 13:11, finito.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, třetí MB v čudu, skoro 11:11, tak uvidíme. Ale Izzy neměl jediný BB v 5. setu, čekám nějakou vyjebávku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 4. MB, pojď Jamesi!
Reagovat
smazaný uživatel
4. i 5. odvrácený nechytatelným servisem :-(( To říkám, on pak podělá jeden game a projede to. Tohle může být největší výhra kariéry, s lepším hráčem než loni, kdy porazil Sama.
Reagovat
smazaný uživatel
Odvrácené 2 BB, málem se vyplnil můj scénář. Teď je na řadě tvůj, 12:11 a 30:0 na příjmu, come on!
Reagovat
gigin
Měním to na 55:53
Reagovat
smazaný uživatel
Cype :D 12:12 :-((
Reagovat
smazaný uživatel
3 MB v řadě, teď to musí klapnout!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale s tímhle Andy Izzyho smázne. A Wardy Younga taky může, taktéž Andy s Jamiem Bryanovce, vidím to nadějně. Druhý skalp USA ve dvou letech, to by byla paráda. Pak jen nedostat ve čtvrtfinále antuku a pohoda.
Reagovat
r176
nevíte náhodou proč ten Navrátil stojí jako d...l před Jirkou a mlčí místo nějaké rady nebo povzbuzení má složený ruce na pupku a čeká až se ozve "time" tak jen zatleská?!twl za ty prachy to jdu dělat taky si oháknout teplákovku a jít tleskat!!
Reagovat
mahycek
Nemám, čas, ani minutu, dnes.To hraje poslouchejte. Pirana, je Jiří Veselý, ale snaž se, makej, nebuď ta amazonská ryba. Nic ve zlém, chlapi i ženy jdu na tenis. Ptám se, prdlej, má Veselka, šance???
Reagovat
babolat.cz
asi jako fedex proti rafovi...
Reagovat
smazaný uživatel
Sice každý nadává na Rosola, ale i kdyby ten bod udělal, tak bychom stejně prohráli. Tomic je výborný a bod přes něj bychom neudělali, debla taky nemáme... Aspoň bude dřív hotovo a zahrajou si oba nováčci :-)
Reagovat
PH94
Má někdo šikovnější ruku než Bernard? :D To je něco neuvěřitelného :)
Reagovat
EllNino
luxusní hra, tyhle parádičky žeru :)
Reagovat
PH94
já taky :D sice fandím Jirkovi, ale tu hru Bernarda si opravdu vychutnávám :D
Reagovat
gigin
čteš to? :))
Reagovat
slacker
Nectu Gigine
Reagovat
smazaný uživatel
slacker, Kvitovka456 a spousta dalších :D:D
Reagovat
PH94
Pravda :D
Reagovat
slacker
Me vynech
Reagovat
r176
určitě Rosol to přece bylo vidět na první pohled :-)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
to vypadá zle :(( moc ti děkujem rosole
Reagovat
r176
tak králík nám prohrál první set :-)
Reagovat
kada.tom
Bernie hraje luxusně :-)
Reagovat
PH94
SOuhlasím :) Skvěle se na ten jeho tenis kouká :)
Reagovat
kada.tom
a přitom mi dnes přijde, že není ani tak agresivní na příjmu jak je jeho zvykem - skoro to vypadá, že krom vynikající servisu hodně zlepšil i další věci :-)
Reagovat
babolat.cz
hodně se zklidnil Bernie.Ale nutno přiznat, že Veselý mu nijak neztěžuje.
Reagovat
PH94
Hlavně se začal soustředit jen na tenis a je to znát :) Letos asi půjde hodně nahoru :) Ale ten jeho pestrej tenis je opravdu užasný pozorovat :) Nejvíc mě baví jak to v jeho podání vypadá hrozně lehce :D
Reagovat
freeteepek
By měl víc útočit. Proč se s ním tak maže?
Reagovat
PetaM
Není útočný hráč :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak není? Je to profík, takže má umět všechno, mezihru, bušit od BL, přechody k síti, bránit a hlavně nesmí prohrát. :)
Reagovat
PH94
Myslím si, že kdyby začal utočit, tak by s ním taky mohl být rychle konec :) přeci jenom to neni jeho typická hra..
Reagovat
PH94
Bude to mít hrozně těžký :/
Reagovat
freeteepek
Už ho to nakoplo nebo ještě ne?
Reagovat
r176
jo jo určitě ho to nakoplo a už sedí u Ochotské :-)))))))))))
Reagovat
Michaelus
Ať už si ty trumpety strčí do p*dele!!!
Reagovat
slacker
Je mezi tema trumpetistama a vuvuzelistama co objizdi vsechny DC a FC nejaky proflakly nick z TP?
Reagovat
babolat.cz
FANDINA
Reagovat
PH94
Ten Tomic u toho vypadá neuvěřitelně laxně, ale přitom hraje strašně dobře
Reagovat
turista
Lukáš Rosol se prostě během jednoho gamu úplně zhroutil. Stát se to může. Je to podobné jako loňský kolektivní výbuch Brazílie na MS proti Německu nebo výbuch našich fotbalistů s Turky na ME 2008. Je to vše o psychice. Jirka Veselý na ty baráže asi bude několik let sám a to se hraje vždycky těžko.
Reagovat
PH94
Jirka to bude mít hrozně těžké..
Reagovat
mahycek
Neviděl jsem nic,byl jsem na paesátinách, pozvaný. Prosím, Rosol vedl, co se pak stalo?
Reagovat
babolat.cz
někdo mu řekl, že Ochotská někde š.oustá s Noidem.
Reagovat
kada.tom
:-D :-D :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak asi měl Rosol vyhrát, když jste u TV málo fandili!!!! A v klíči to navíc vyhodili z přenosu. Tak šupšup, změna, rozezněte doma vuvuzely, podpořte Jirku! :))))
Reagovat
PH94
Tomic s Veselým uplně stejný styl hry :)
Reagovat
Bob
Mě by jen zajímalo, proč je nenávist k českým sportovcům zrovna u tenistům ta ze všech největší. Ani včerejší mistři biatlonu nemají každý závod svůj šťastný den. A co takhle třeba právě probíhající atletika a jiní úspěšní? Proč lidi nesežrali M. Sáblíkovou, když asi po 9 letech nevyhrála pětku? Vím, jsou to všechno odlišné sporty a hlavně odlišné výsledky (např. Sáblíkové). Ale když jde o tenis, tak je na internetu nejvíce odborníků a nenávistných komentářů. A mám pocit, že tady už je to dost podobné. Jasně, to, co předvedl Lukáš je průser jako prase. Při takovém vedení si prostě nemůže dovolit ztratit zápas. Jirkovi ale věřím.
Reagovat
PH94
To je jednoduchá :D Lidi žere kolik berou :D
Reagovat
babolat.cz
to není o výsledcích, ale o chování a vystupování.
Reagovat
Bob
A co Petra nebo Lucka? Taky je to u nich o chování?
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký chování a vystupování? A co naši fotbalisti? Někdy se chovají jako primadony a výsledky nemají žádné, oproti našim tenistům a tenistkám.
Reagovat
Pedronegro
Nelze srovnávat nesrovnatelné, fotbalisté ukazují, že není třeba umět téměř nic, natož se chovat, jen se správně někam vecpat, proto je zájemců tolik a nevadí, že je to nuda, skoro nikdo na to nechodí, ani se nedívá, jak se ta kopyta kopou za uši a ještě za to berou peníze.
Reagovat
babolat.cz
ty mám rád, nesnesu jen Aspika
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=A3ImjtC5_oY lék na zlepšení nálady :)
Reagovat
smazaný uživatel
ty bys potřeboval jiný léky.
Reagovat
smazaný uživatel
potřebovalA :)
Reagovat
r176
:-D :-D
Reagovat
Pedronegro
tak to je špička :-)
Reagovat
r176
já to říkal že rupneme 1:4 a bod domů donese Honza Mertl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Totální kolaps. To bylo hrozné. Australan po zásluze vyhrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Ward je boží bojovník. Škoda, že takhle nehraje na okruhu, jak se hecne na DC nebo v Queensu.
Reagovat
gigin
Jj, tlačím o dušu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Loni v USA sundal v 5 Kvéryho, dneska by mohl Isnera, normálně bych přál Izzymu proti VB nejdu.
Reagovat
smazaný uživatel
aby vam nepraskla zilka.. ;-)
Reagovat
gigin
tom: jasné :))

soječka: :DDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
A tobě větev :-)
Reagovat
gigin
:DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Moc si nevyskakuj. Sojka hrala tenis davno predtim, nez si se narodil. Tohle si nesmis dovolovat. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hrála ještě s dřevěnou raketou a v bílém overálu jo? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
trdla, troufla jsem si i vystredni cervenou sukynku.. :-))
Reagovat
gigin
Kecáš :D
Reagovat
smazaný uživatel
je to zdokumentovany.. :-)
Reagovat
gigin
Tož dobře, ale to tehda byly myslím jenom černobílé snímky, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
tady jo.. :-))
Reagovat
a.magerova
sojka: ve Wimbledonu? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
gigin
Dnes:

http://imgup.cz/images/2015/03/06/vt.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
naaahodou, mne (jeste) nevadi, navic fandit Coricovi.... jen z deste pod okap.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kurňa, škoda těch 2 MB, ale ten úder za stavu 30:30 teď světový, jak z dílny Andyho :-))
Reagovat
PH94
Pooojd Jirko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď, jinak z tebe bude labil...
Reagovat
PH94
Jako už z pomalu každého :D
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
Pedronegro
Už to vypadalo, že jsem se v odhadu spletl, a měl jsem docela radost. Škoda, baráž bude třeba fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
No co dodat Rosole, jestli to náhodou čteš, tak jdi 3,14či klaune
Reagovat
babolat.cz
zápas jsem cíleně nesledoval, dal jsem přednost filmu Wolf Hall. Debílka Rosůlka fakt nemusím. V 6.díle popravili Anne Bolleyn, jí byla škoda, poprava Aspika Ochotského mě potešila.
Reagovat
turista
Rosol psychicky zkolaboval a vyvezl na hnůj vyhraný zápas. Stačily 2 míčky a bylo to na 3:0 na sety. S tak mizernou psychikou se vyhrávat nedá. Zápas Kokkinakisovi doslova daroval na talíři. Když se holt Berdych vykašle na Davis Cup s Austrálií navíc doma tak to nemůžou ti naši dát. Je to marnost nad marnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem našimy úspěchy nasycen, 2x vítězství v DC, to je paráda a nějak nemám motivaci dál vyhrávat, takže budu spokojený, ať to dopadne jakkoliv, Australanům to přeju. Jen ty plivance na naše hráče bychom si mohli ušetřit.
Reagovat
Pedronegro
Smutné to je hlavně pro něj, my bychom si měli spíš přát, aby se hlavně někomu z našich mladých začalo dařit, aby byla nějaká perspektivní budoucnost, protože teď moc není.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem celý neviděla, dala jsem přednost atletice, ale občas jsem přepínala. Nedělala bych z toho žádnou tragedii, že Rosol prohrál. Stávají se i horší věci a šance na postup pořád je. ;-)
Reagovat
VlS
No, a když vypadneme, tak co? Zase nic, tak prostě vypadneme. Koukni na helvéty.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem taky celý neviděla, nedala jsem přednost ničemu a rozhodně z toho nedělám taky tragédii. Když prohrál Tomáš nebo Radek, dostali sodu taky, takže v podstatě je vlastně jedno, kdo prohrál, nadávalo se, nadává se a nadávat se bude :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí mi to, že prohrál, ale jak prohrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem viděla gemy, kdy si chodil na sako pro winnery, pak nějaká DF, vyhazoval se, nicméně Australan hrál dobře. Prostě prohrál, tak to je a tak to beru.
Reagovat
slacker
No ja zase videl jak Rosol za pulku setu spachal vice UE nez za prvni 2 sety dohromady.
Reagovat
smazaný uživatel
No a? To se v tenise stává.
Reagovat
slacker
Stava a moji pochvalu to nikdy sklizet nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo aha, už chápu, ty jsi těžce frustrovaný, že nikdo nestojí o tvoji pochvalu a ty se nemůžeš uplatnit... :)
Reagovat
VlS
Což je v tenisu úplně normální věc.
Reagovat
slacker
A uplne normalni je chyby neprehlizet a bojovat s nimy.
Reagovat
EllNino
jojo s nim"y" ...ty se svýma chybama taky nebojuješ a svádíš to na dis ...takže
Reagovat
smazaný uživatel
a nejlepší se začít u sebe..
Reagovat
smazaný uživatel
je mělo být, už taky blbnu :)
Reagovat
Roger_Federer
myslis ze tady je nejaka drsna diskuze?Bez se podivat na i.dnes
Reagovat
slacker
Tak zacni
Reagovat
smazaný uživatel
já chyby nemám, takže není důvod :)
Reagovat
slacker
Ja mam jen jednu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
největší chybu vidím v tom, že umíš psát na klávesnici :)
Reagovat
slacker
nekdo umi psat a nekdo zase strikat :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi pako :D
Reagovat
babolat.cz
co je na tom špatného? máš menses?
Reagovat
smazaný uživatel
nemáš nějakou jinou blbou otázku?
Reagovat
babolat.cz
jestli nekrámuješ?
Reagovat
smazaný uživatel
nezklamal jsi, díky.
Reagovat
babolat.cz
prosím Lunejko.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi milej..
Reagovat
babolat.cz
snažím se vysvětlit si tvé občasné změny chování...jinak mi nevadíš,jsi také milá většinou...
Reagovat
smazaný uživatel
nemusíš si nic vysvětlovat, někdy toho má člověk prostě dost, tak si zanadává. Občas to dělám, nesouvisí to se žádnou mojí změnou, jen některé komenty mě prostě nadzvednou. Jsem jen člověk :)
Reagovat
slacker
Me komenty te nadzvedavat nemuseji
Reagovat
smazaný uživatel
Hej vy tři, běžte se hádat do svýho vlákna, kazíte mi to moje. ;DDD
Reagovat
slacker
nekazime ale zuslechtujeme :-)
Reagovat
babolat.cz
já také. peace
Reagovat
slacker
Ja myslel ze ty jsi dealer s raketami
Reagovat
babolat.cz
mě živí vlákna, tedy struny :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok :)
Reagovat
Michaelus
? :O
Reagovat
smazaný uživatel
Shrnu - to, co zde vyhřezne, je celkem rutina po debaklech. Jsem pro objektivné zhodnocení. Ne Koki vyhrál, Luky prohrál. Jestli v těchto vyůkonech bude pokračovat, bude sešup žebříčkem velice rychlý.
Reagovat
PH94
Je to ted na Jirkovi :) Proti Tomicovi to bude ale mít hrozně težké :/
Reagovat
d@ve
Nebude to mít chudák Jirka vůbec lehké. Bude hrát dost pod tlakem..
Reagovat
PH94
Musí ukázat co v něm je :)
Reagovat
d@ve
a věřím, že snad je. ;)
Reagovat
tommr
Jirka ted bude pod velkým tlakem a on není bohužel žádnej mentální titán, aby to dokázal ustát ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja bych celkem vyzdvihl toho Kokkiho, je to opravdu jeden z nejvetsich talentu...zvladl to skvele...defacto ve chvili kdy nemel co ztratit jel co umi nejlepe...tim se uklidnil...
No a Rosi zacal moc myslet...a to je konec vzdycynky...jak zacnete myslet, jde to vzdycky do kytek (no a Fedex to neni;))...;/ Vystrilet ho moh...
Jenze to by tam musel stat nekdo jiny na ty druhy strane...
Opravdu pekna otocka Kokkiho, tohle taky neni zadna sranda, ikdyz vam to souper vic povoli...
...no a proto je ten tenis tak kraaasnej sport;)
Tak a ted by mohl dat otocku Jura;)
Reagovat
gigin
Přesně tak. Ze začátku hrál hrozně. Krátké balony, FH bez razance, bránil se, prostě nechal Rosiho hrát. Pak se prostě zatl a DO or DIE :))) Kokin odehrál pak fajne zbýající tři sety. V pátém se ještě Rosi nadechl, když měl brejk, ale pak to zase v dalším gemu zesral a to měl čtyři pa.
Kokin se mi líbí, už na AO jsem si ho všiml :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Talentovaný mi opravdu připadá v tom, jak umí donutit ranaře jako Gulbis nebo dnes Rosol se spolehlivě vyházet, i když mají zápas ve vlastních rukách a vítězství doslova na raketě. A to i přes to, že mi Klokan nepřipadal v obraně nijak zvlášť nebezpečný, jeho obranné loby mi připadaly místami tak směšné, až jsem si představoval, jak ty kopce s ledovým klidem trestá maličká Sára Erraniová.

Lukášovi nadávat určitě nebudu, za to to opravdu nestojí. Ale musím říct, že prohrát takhle rozehraný zápas mi přijde jako velký zkrat.
I když si Klokinakis zaslouží pochvalu za to, jak se s tím v tak mladém věku dokázal vypořádat.
Reagovat
gigin
On jenom bránil a čekal na chyby. Jas.
Reagovat
smazaný uživatel
To píšeš ty, ne já.
Reagovat
gigin
Nedaří se mi najít stats, nemáš? Jen tak pro zajímavost.
Reagovat
smazaný uživatel
http://daviscup.tennis-live-scores.com/dc_scores.html?lang=en&tid=100022372
Reagovat
gigin
Díky, zlatko moje...
Reagovat
gigin
Máš pravdu. Rosi to vyházel. Mi to tak prostě nepřišlo. Podle čísel jas. Omlouvám se.
Reagovat
PetaM
Lukáš je celkem dobrý týpek. Dokázal někdy nějaký muž způsobit to, aby najednou tolik lidí začalo stříkat?
Reagovat
lars
A kde jsi ty lidi strikat videl? :))
Reagovat
PetaM
Tady okolo je spousta duševních stříkanců.
Reagovat
slacker
Na a ty ses vystrikal i fyzicky na klavesnici
Reagovat
smazaný uživatel
že se nestydíš šmírovat..
Reagovat
PetaM
A hlavně blbě kecat :D
Reagovat
smazaný uživatel
mám pocit, že se tady z toho stává sport.cz, ze kterého jsem odešla právě kvůli chudákům jako je Jirka456 apod., je to škoda, giginovi a spol. se nedivím, že vzdychají po starých časech, už to chápu.
Reagovat
slacker
Na sportu.cz se nekdy poradne diskutovalo? To uz se vice diskutuje na idnes.cz
Reagovat
slacker
Na sportu.cz se nekdy poradne diskutovalo? To uz se vice diskutuje na idnes.cz
Reagovat
smazaný uživatel
na sport.cz nikdy mít nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
co kecáš, díky tobě to tady tak začíná vypadat.
Reagovat
d@ve
Lunejko, chápu ten tvůj povzdech. Taky mám raději diskuzi na úrovni a některé výlevy tady mi nejdou na rozum.
Naštěstí je tu ale k dispozici funkce "ignorovat uživatele" a tak není nutno se moc připravovat o klid a pohodu. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, dřív se tu taky občas nadávalo, ale co sem teď leze za typy, to je strašný, ono se říká nereaguj nebo si dej ignore, ale to není úplné řešení. Ale asi si ho opravdu dám, protože konkrétně 456 je takový trapný troll, že si fakt nadávám, že na něj reaguju a snižuju se tak na jeho úroveň. Člověku se sem pak opravdu ani nechce, protože místo normálních komentů tu čte jen nadávky, urážky a žádné správné fandění, jakým právem může někdo někomu nadávat, když sám umí h...o? Nic, člověk si prostě musí dát vždycky oddech..
Reagovat
d@ve
Ještě je to ale velmi slabý odvar oproti tomu co je vlevo v diskuzi.. Jednou jsem tam omylem zabrouzdal a hned odtamtud zmizel.. :)
Naštěstí tady jsou ještě i vcelku normální lidi s přijatelnými názory. Je pravda, že i oni občas ztrácejí nervy a optimismus, ale to je možná jen tím, že to přespříliš prožívají. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš diskuzi u sázkařů? No co bys tam taky čekal, tam normální člověk nechodí :D:D
Reagovat
d@ve
jj, přesně tu jsem myslel. Díky Lunejko za poklonu.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo KVITOFKA je nejotravnější nick, který se tady objevil. Navíc to zapleveluje s takovou kadencí, že snad chce konkurovat Frickovi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Alespoň nám tak atletika a biatlon dělá radost. Zápas Rosola jsem neviděla tak nevím co tam vyváděl. Ale nelituji toho že jsem se na to nekoukala
Reagovat
A.R.R.
zápas si neviděl a nejvíc tu prskáš.....
Reagovat
smazaný uživatel
tohle je už druhá věc , co nechápu. Ty se tady do Rosola ošklivě obouváš a pak nám v závěru sdělíš, že jsi to neviděla? Tak tohle je tedy vrchol !
Reagovat
A.R.R.
to nejde pochopit, jelikož je to vymaštěný pako :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Viděla jsem kousek. Koukla jsem se na koncovku pátého setu. Ale je to škoda, tohle zamrzí. Tohle měl být první bod pro ČR. Teď musíme doufat že to veselka dá. Jirkovi věřím
Reagovat
EllNino
Intelignentní člověk jako ty a nazvat Rosiho idi.otem, bohužel si zase dneska ukázal svoji pravou tvář zschovanou za žebříčkem
Reagovat
tommr
dej si studenej obklad na čelo ty hysterko a neotravuj. Na tvoje pseudomoralistický kecy nemám zrovna dneska žádnou náladu ... :(
Reagovat
EllNino
pseudomoralistický ...aha, pěkný, dneska ti to jde
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že my máme náladu číst tady, že Lukáš ze sebe udělal idi.ta.
Reagovat
PetaM
Já se bavím hlavně jeho ":(" :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo. Co nadělám snad tato prohra nerozhodne. Veselka musí. Snad si v neděli zahraje Pavlásek.
Reagovat
Tornes
Hrál. Nevyhrál. Ostuda? Možná.

Ale dělá to z něj i.diota? Jakým způsobem může sportovní výsledek ovlivnit jeho inteligenci? Vola? A všechny ty další nadávky, co na něj padají?

Nikdy nezvat na DC? Rychle jste zapomněli na Kazachstán či Japonsko... Celková bilance 7:6, na hráče jeho kvalit docela dobrý. Třeba vámi všema vychvalovanej Radek ji má 15:13, tedy skoro stejnou! A to obecně vzato je o dost lepší hráč... No prostě to že prohrál, neznamená, že je najednou vůl, p.iča ani nic podobného. Je to sport, jestli jste ještě nezapomněli!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně to stejný říkám, je to sport, žadná pohroma, jeden vyhrát musí...nejvíc z toho smutný je určitě sám Rosi a kapitán Navrátil.

Snad nám Jirka předvede krásný tenis a když prohraje po boji, tak OK
Reagovat
Jan
Nevidím to dobře. 1. 3 sety to Rosolovi šlo, podle mě hrál na hranici svých možností a chyboval málo. I tak jsem viděl jeho labilitu a modlil jsem se, aby mu to vydrželo, Což platilo do 3. setu do stavu 5:3. Pak se Rosol ukázal s hrou, jakou jsem od něho čekal. S tímhle nemáme šanci. I kdyby bodoval Veselý, sám to nezachrání a 4hra s Rosolem nebo s kýmkoliv, také to vidím bledě. Ještě to vypadalo nadějně, že Australané postavili zaraženého Kokkinase, že pokud by Veselý případně udělal snový 2. bod, bylo by to nadějné, ale Rosol ho dobře "odrazil". Pokud nebude po sobotě rozhodnuto, získat body v posledních singlech bude těžké. Ať už Austrálie postaví Kokkinase nebo zkušeněšjší hráče. I v těch prvních 3 setech, kdy to Rosolovi šlo, mu Kokkinakis dost pomáhal svými chybami a Rosol chyboval jen trochu, ale říkal jsem si, že lepší hráč na druhé straně by Rosola i v takovéto hře snadno porazil. Jen tommrův optimismus to může zachránit :)
Reagovat
tommr
nevím jak to přesně myslíš, ale nás už od baráže nezachrání nic. Jirka se ted dostal pod velkej tlak a pokud si sledoval jeho poslední zápasy tak jistě víš, že on ten tlak prostě nezvládá. Australani jsou ted po tom nečekaným obratu naopak v laufu ... :(
Reagovat
Jan
Australané nám nabídli díky ze začátku zaraženému Kokkinasovi zdarma jeden bod a Rosol si ho nevzal. Kdyby se mu to povedlo a Veselý urval 2. bod, byla by šance, třeba i Austrálii dorazit zítra v deblu. Takhle je bod Veselého nejistý, zítřejší debl zrovna tak a i kdyby se v neděli ještě hrálo o 3. bod, tak že Rosol i Veselý uhrají další jeden až 2 body proti komukoliv moc nevěřím. Takže už je to oblast scifi jako tvůj optimismus (pokud se cítíš být optimistou, tak se omoluvám za to scifi :) )
Reagovat
tommr
Rosol nejenže odmít první bod, ale navíc dostal pod velkej tlak Jirku a Kokkinakisovi naopak dodal obrovskou porci sebevědomí. Pokud půjdeme do baráže tak na tom bude mít lví podíl. Roli týmový jedničky naprosto nezvlád ...
Reagovat
Roger_Federer
Ano..to je presne to co mi na tom vadi.
Rosol mel tym tahnout..
Reagovat
smazaný uživatel
My to ted vyhráli několikrát, tak musíme předat štafetu dále....

Po 2. setu a brejku ve 3. jsme to vypnul a zapnul, že se podívám na Jirku a kokoukám jako z Marsu....Rosol je po narození syna tenisově úplně z formy a ted to krásně předvedl všem
Reagovat
EllNino
nejhorší je, že do toho stavu hrál dobře, nojo, to je tenis :)
Reagovat
smazaný uživatel
Australanito vyhrály 28krát sice je to už dávno, ale mi to vyhráli jen 3x. To je rozdíl
Reagovat
smazaný uživatel
Zyvkej si, tenisový hody v mužské části již skončily, ted příjdou hubený léta ...
Reagovat
smazaný uživatel
já si již zvykla. Teď se musíme spoléhat na holky. Tomáš už tu dlouho nebude a jestli se dokáže Jirka posunout do TOP 20 to je otázka.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych byla Rosolem tak bych radši odešla z ČEZ Arény a vrátila se tam až zítra.
Reagovat
EllNino
tak vypadni z TP ! Smrdíš a cákáš tu kolem sebe dost
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovko, ty jsi normálně případ pro nějakého velice zdatného psychiatra.
Reagovat
smazaný uživatel
To není hlavně ženská, to je vidět jak se vyjadřuje. A případ pro psychouše to je, když je to chlap a píše jak ženská. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmí to tak prožívat, včera jsme získali zlato v biatlonu, před týdnem vyhrala šafi velký turnaj, tak holt tento týden vypadneme z Davis Cupu....budou další turnaje
Reagovat
smazaný uživatel
je to škoda. Ve Fed Cupu to jde i bez Petry, ale v DC to bez Berdycha prostě nejde
Reagovat
smazaný uživatel
nesmí... bohužel může a bude :)
Reagovat
VlS
Psychiatr nám nic neudělal, proč ho trstat, Já bych spíš zapojil tátu tátu s pádnou rukou, ten to rodičovství odflákal.
Reagovat
slacker
Padna ruka vychovava k cemu? leda k tupe poslusnosti
Reagovat
gigin
Co to meleš?? Pár přes hubu nikomu ještě neublížilo, spíš naopak. Lepší jak americká free výchova, tvl.
Reagovat
VlS
Jemu chyběl nejspíš taky
Reagovat
smazaný uživatel
říkám si, že buď si dostával málo nebo hodně...
Reagovat
PH94
Nemohl by už jí admin této stránky bloknout?
Reagovat
A.R.R.
admin to tu má na háku, jinak už by tu byla polovina lidí....
Reagovat
smazaný uživatel
No nic. Veselko musíš. Teď není cesty zpět. Věřím doufám že to dáš jinak...
Reagovat
Andrew89
Nechapu Navratila,ze to proste nerisknul a nedal Adama...protoze tohle co predvadel radoby tenista Rosol je spis vtipny nez smutny. Doufam ze se vrati na itf kam patri:)
Reagovat
smazaný uživatel
se stalo skutečností. I kdyby vyhrál Lukáš byla bych otrávená, teď jsem tuplem....Nechci tady kydat špínu, ale vyhrst měl a je to debakl jednoznačně. Spraví nám chuť Veselka ?
Reagovat
PH94
Lukáše sice nikterak nemusím, ale dnes mi ho je vyloženě líto...bojoval, dřel, ale bohužel..Takový je hold tenis :) Jinak všechna čest Kokkinakisov. V 18 letech otočit takovýhle zápas je jasným důkazem o jaký supertalent a budoucí hvězdu se jedná :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsi to vůbec? Koki otočil a vyhrál proto, že Lukáš hrál na konci třetího setu netrpělivě a chyboval. Daroval třetí set a už se nedostal na úroveň trpělivé hry ze začátku zápasu. Austrálie získala bod díky selhání Lukáše. Bohužel.
Reagovat
PH94
To absolutně nic neubírá na umění Thanasise :) Využil šanci, kterou dostal a to dělá velké hráče velkýma hráčema :)
Reagovat
Jan
Přesně. Kokkinakis nepředvedl svou velikost, ale Rosol svou malost.
Reagovat
d@ve
Vidím to podobně. Po pravdě jsem vlastně ani moc nevěřil, že by to dnes Lukáš dal. Thanasi nedostal v DC přednost před Lleytonem asi jen tak pro nic za nic...
Reagovat
tommr
dneska ale nemusel Kokkinakis nic extra předvést - Lukáš se v podstatě vyházel sám a zápas mu doslova daroval ... :(
Reagovat
PH94
To jeho výkon nesnižuje :) 18 let, 0-2 a 3-5 a navíc proti domácímu publiku :) To je prostě výjimečné :)
Reagovat
slacker
Ano vyjimecne ale od Rosola a ne v pozitivnim smyslu
Reagovat
smazaný uživatel
Snižuje nesnižuje. Hrál jak hrál. Kromě podání moc nenabídl. Hlavní aktér byl Lukáš, který neskutečně chyboval. Dnes s tommrem souhlasím. Nenadávám, ale je to fakt debakl.
Reagovat
Meceon
Lukáš bojoval...příště to bude lepší:)
Reagovat
r176
bohužel bojoval sám se sebou :-D
Reagovat
Meceon
i tak to někdy je...jsem zklamanej,ale on asi víc:)
Reagovat
smazaný uživatel
Kokkinakis, to je parádní vstup do DC. Veliká gratulace! Lukin škoda, prohrál takřka vyhraný zápas a ten bod bude zřejmě chybět, ale co se dá dělat. Do labila mu nadávat nebudu.
Reagovat
EllNino
Chudák Lukáš fakt, tohle si nezaslouží, stydím se za to, že sem Čech, ale kvuli Lukášovi to není :)
Reagovat
smazaný uživatel
A cos čekal, jak dlouho sem chodíš? Tady není moc normálních lidí, kteří dokážou pochopit, že hráč prohraje, to ještě nevíš :) Zato pravých fandů, kteří nadávají jako přiblblý Jirka456, jsou tu mraky.
Reagovat
A.R.R.
Po dlouhé době sem vlezu a koukám jak je tu zase veselo.....
Reagovat
smazaný uživatel
stane se.
Reagovat
smazaný uživatel
stane se. 30.hráč světa tohle nesmí prohrát. Jak ho může někdo obhajovat. Třeba tahle prohra rozhodne celé utkání ČR-austrálie
Reagovat
smazaný uživatel
je mi to celkem jedno upřímně..
Reagovat
smazaný uživatel
co mě ale mrzí, že nemáme žádné šikovné juniory.

DC teď půjde do kopru, jestli letos nebo příští rok, na tom nezáleží.
Reagovat
UnrealTom
to je debílek ten aspik :D:D magor jdi hrát kuličky za Pakistán ty hňupe!
Reagovat
VlS
nepůjdeš hrát do WTA? To snad není pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť oni by ani ve WTA nic neuhrála. De.bil rosol
Reagovat
smazaný uživatel
Ostuda jako Moskva. Dřív jsem ni alespoň trochu fandila, nědky. ale teď už na tebe se.ru
Reagovat
smazaný uživatel
omlouvám se za hrubky: někdy a jsem ti
Reagovat
tommr
a Lukášovi se opravdu povedlo udělat ze sebe naprostýho idi.ota před celým národem. Něco takovýho se povede jen málokomu ... :(
Reagovat
Alois_Mlok
Tak aby ses neposral.
Reagovat
Mark976
neskutečnej vůl!!!! doufám, že Navrátil v neděli dá Pavláska!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lůca vypadla z labilů, aby tam udělala místo Lůkovi:))))
Reagovat
Frick
jsou moc mělký. Ještě, že jsi v Ostravě, takže alou do dolu!
Reagovat
smazaný uživatel
Rosole táhni. Rosol je mentálně v pr.deli. Děkujem ti rosole. Snad si už nezahraješ
Reagovat
smazaný uživatel
Nechceš táhnout ty? Jsi nejen sprostej, ale když neumíš fandit a nemáš na to nervy, tak se jdi koukat na golf, ten tě jistě uklidní a hlavně tam nehraje Cibulková, Halepová a další tvoje oblíbenkyně. Budeš mít klid a ty taky.
Reagovat
smazaný uživatel
a my mělo být.
Reagovat
tommr
ty ses už pasovala na mluvčí celýho TP? Mě třeba zase vadí mnohem víc tvoje hysterický reakce na každej odlišnej názor a taky tě z TP nevyháním ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
že tommr bude péct s kvitofkou, toho bych se nenadál... :-)
Reagovat
kada.tom
Ostuda, ostuda a ještě jednou ostuda!

Gratuluju Thanasimu a celé Austrálii k postupu do QF :-)
A ČR - doufám, že v té baráži uspějí.
Reagovat
r176
děkujeme pane Ochotský :-D :-D
Reagovat
Frick
to je ču.rák!
Reagovat
EllNino
6:4 6:2 5:3 ..."miluju tenis" :)
Reagovat
kada.tom
Od doby, co Lukáš s Ochotskou ohlásili, že budou rodiče to jde s Lukášem strně z kopce ...
Reagovat
tommr
Lukáš se chce historicky znemožnit a dělá pro to všechno co je v jeho silách ... :(
Reagovat
r176
jo jo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak po tomhle zápase se opovažte nadávat že je Petra labilní.
Reagovat
slacker
Kvitova nikdy nehraje na 3 vitezne
Reagovat
Kozoroh
Prohrál někdy Rosol zápas z 2:0 na sety?
Reagovat
Tornes
Já jak si to tak čtu, tak já snad založím Rosolův fanklub. Ne že bych ho měl nějak extra rád, ale ten hon tu na něj je neuvěřitelnej...

jinak Lunejko, naprosto souhlasím ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No tohle není normální :(( vede 3:2 40:15 s brejkem teď prohráva 3:5 né rosole za tohle bych tě do DC už nikdy nepostavila. Tohle už je na psychiatra ne na psychologa
Reagovat
kada.tom
z 3-2 40-15 na 3-5 ... vítej, baraži
Reagovat
EllNino
fuf, tak to jo ...
Reagovat
smazaný uživatel
proč se tu někteří hroutí? Lukáš víme, že má výkyvy a jeho soupeř i když je 133. neznamená, že je to nějaký nýmand, co drží poprvé raketu v ruce. Lukáš aspoň nemlátí vše na riziko, jako dříve, ale chodí k síti a i je trpělivější. Že mu to nejde je jiná věc, momentálně nikoho lepšího nemáme, tak proč mu pořád nadávat? Není to žádný mentální titán, který se zatne a jede jak stroj, to mívá párkrát za život. Tak prohraje no, máme ještě další hráče ne?
Reagovat
slacker
Protoze zrejme prohraje temer vyhrany zapas i kdyz dostal dalsi sanci. A to nikdy nebude na pochvalu. Ode me rozhodne ne.
Reagovat
smazaný uživatel
tak od tebe já pochvalu taky nikdy nečekám. A ono je to poprvé, co prohrál vyhraný zápas? Já nevím, když ho znáte, proč to prostě neberete jak to je? A co má jako říct, Jé, sorry, jsem blb, asi prohraju, to víte no... A navíc ještě není konec pokud vím.
Reagovat
slacker
Az to budou hrat jen kvuli vydeji kalorii a ne kvuli vysledku tak ten tvuj postoj bude mit vetsi vahu
Reagovat
smazaný uživatel
Jéžiš, prosímtě, vezmi si bič a práskej všechny kolem sebe, protože nehrajou, jak ty jim poručíš. Připadáš mi jak diktátor. On snad tenista nikdy neprohrál v DC nebo co? Tak to Lukáš nedal, tak se tady zase můžete všichni vykecat a nadávat jak blázni. Bože, bože, do čehos to duše dal...
Reagovat
slacker
Byt to pred 2000 lety tak si na nem uz pochutnavaji lvi. Takhle se jen objevy peprne komenty
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a ty sedíš u soudu a dáváš upalovat čarodějnice, úplně tě živě vidím.
Reagovat
d@ve
Lunejko, máš můj LIKE.
Reagovat
Roger_Federer
Nezlob se, ale mezi nimi je rozdil 100mist.Prohrat samozdrejme muze, ale tak zkuseny hrac, ze stavu 2:0?a 5:3?..
Kdyby to nebyl DC..reknu ze to zase prodal.
Reagovat
smazaný uživatel
Je zkušený hráč a zkušený hráč, nevím proč se pořád srovnává kdo kolikátý je. Lukáš je prostě horská dráha, která může jen příjemně překvapit, no, tak holt dneska nepřekvapí. A Australan hraje dobře, tak jako já nemám důvod tady Lukášovi nadávat, protože prostě je to Lukáš.
Reagovat
Roger_Federer
Podivej, Lukas ten tym mel zkusenostmi odtahnout..Kdyby prohral normalne nic nereknu..
Vesely mel mit ted v zadech jisty bod..takhle se mu pujde do zapasu z pocitem musis...hure.
Reagovat
smazaný uživatel
A on prohrál nějak nenormálně? Dělal chyby, což dělá každý tenista, ale jeho hra se mi líbila víc než když hrál v DC předtím.
Reagovat
slacker
Ano prohral tak nejak nenormalne
Reagovat
Roger_Federer
Kasli na me:), ja Rosola roky nemusim, vim co je zac..Potkal jsem ho na nekolika party..a mame nejake spolecne zname.
Reagovat
Roger_Federer
Ps...dost Fandinovatis.;)
Reagovat
Jan
Australan zas tak super nehrál, ale Lukáš od konce 3. setu začal hrát "svou" hru a tak mu úpmohl vyhrát.
Reagovat
Jan
pomohl
Reagovat
smazaný uživatel
jako sory ale takhle pos.rat zápas ani nejde, ale rosol ukázal je je možné totálně zhatit zápas
Reagovat
babolat.cz
dobrej výplod...
Reagovat
tommr
ovšem hned ten brejk zase soupeři vrátil i když už ved 40:15 ... :(
Reagovat
Roger_Federer
Rosol je totalni imbecil.
Reagovat
smazaný uživatel
to je slabé slovo. Rosol je ...a
Reagovat
Andrew89
Hlavne ze je arogantni jak daleko vidi...nechapu proc si o sobe tolik mysli
Reagovat
smazaný uživatel
Rosole do Indian Wells jdeš pešky. Při svém podání vede 40:15 a pak prohraje 4 gemy v řadě. Ne Rosole tohle je moc. Ostuda jako Tokio
Reagovat
EllNino
:D :D :D 4 gemy ty seš fakt zabiják/čka
Reagovat
smazaný uživatel
4 fiftýny :)) už z Rosola blbnu.
Reagovat
Roger_Federer
ok
Reagovat
Roger_Federer
ty ale kdyz uz sem chodis tak se nauc jaky je rozdil mezi fyftinem, gememe a setem.
Reagovat
smazaný uživatel
já vím jaký je rozdíl ale úplně z něho blbnu.
Reagovat
EllNino
tvl ...
Reagovat
kada.tom
a je po brejku ... LOL
Reagovat
r176
i kdyby Rosol vyhrál tak je to ostuda hrát 5 setů se 133 hráčem světa
Reagovat
PH94
Ty asi moc dlouho tenis nesleduješ vid? :)
Reagovat
r176
ale sleduju jen tím chci říct že s tím výkonem co předvádí Ochotský si vyhrát nezaslouží :-)
Reagovat
d@ve
Co tě nemá, vždyť je to australská vycházející hvězda! ;)
Reagovat
PH94
Poooooooooooooojd Luky!!!!
Reagovat
tommr
Lukášovi se naštěstí poved první brejk v pátým setu ... :)
Reagovat
EllNino
konečně :) už jsem nedoufal :) ...ale Kokki nehraje zle :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už musí
Reagovat
Andrew89
Ta parodie na tenistu ma psychiku jak divka pri menstruaci....neverim tomu ze ted po brejku to dotahne. Ale snad...
Reagovat
PH94
Lukáš to musí zvládnout :) Případná prohra by měla určitě hodně špatný vliv i na Jirku..:/
Reagovat
kada.tom
já si to odmítal přiznat, ale ono to fakt těch 5-0 pro Australany asi bude :-(
Reagovat
EllNino
ale ale ...
Reagovat
d@ve
Neházet pls malorážku do ovsa... :)
Reagovat
kada.tom
Juchů, Skopčák prohrál se Simonem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli Rosol prohraje tak jde do Indian Wells pěšky
Reagovat
smazaný uživatel
Když nedokáže porazit 133.hráče tak toho chce porazit? Stydím se za něj
Reagovat
EllNino
tebe
Reagovat
lars
jeste ho stale muze porazit !!
Reagovat
smazaný uživatel
může, ale moc tomu nevěřím
Reagovat
slacker
TO je vuuuuuuul. Ani vyhodu podani si do 5. setu kde zadny TB nebude si neotocil. Ne Svacino Lukaz uz za hrdinu nebude ani kdyz nakonec vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
Rosi Rosi..
Reagovat
smazaný uživatel
Fu.ck you Rosole. Pardon za sprosté slovo. ALE ROSOLE TY UŽ SI V DC NEZAHRAJEŠ. TAKOVÉ LABILNÍ VÝKON NEJSOU ANI VE WTA. ROSOLE TEBE BYCH UŽ NIKDY DO DC NEBRALA. PAVLÁSEK BY BYL LEPŠÍ
Reagovat
EllNino
a pak, že nejsi labilní :D :D
Reagovat
misa
Havláte, nebylo by lepší psát na LČT?
Reagovat
smazaný uživatel
ne ale tohle. Nemám slov, ani nedokáže dopodávat. Nedokáže využít 40:15 při svém podání. Na konci setu zkolabuje. To je děs. Já bych ho už vážně nebrala takový kolaps v DC. Hrůza, ostuda
Reagovat
smazaný uživatel
Když nemáš slov, tak nic nepiš, ono to vadit nebude.
Reagovat
free2snc
říká někdo z nickem kvitovka :D :D
Reagovat
kada.tom
Tomuhle se těžko věří ... ještě, že je ta atletika a člověk se může radovat z ní :-)

Hlavně, že Lukáš se chtěl DC nakopnout, zatím to vypadá, že ho nakope leda tak Thanasi. Každopádně jestli Lukáš ten 5. set nedá, tak je baráž jistá.
Reagovat
tommr
Lukáš má dobře nakročeno k životní ostudě ... :(
Reagovat
EllNino
a ty taky, za tyhle hloupý školácký kecy, jak malý dítě
Reagovat
kada.tom
však má tommr pravdu - prohrát za stavu 6-4 6-2 5-4 a dvou míčků od výhry :-/ ... nicméně snad to Lukáš dá
Reagovat
EllNino
jo, já myslel tu ostudu :D ...to slovo mě neskutečně sejří
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ona je to skoro ostuda, tentokrát s tommrem souhlasím.
Reagovat
EllNino
horší je, že mi to neřekne sám, ale musí mi to říkat někdo za něj, vždycky zaleze do ulity a ignoruje ...:) a přitom já ho beru, má někdy dobrý názory, ale některý věci na něm prostě neskousnu, mohl by se chovat trochu dospěle
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřipadáš si jako Don Quijote? Bojuješ na TP s větrnými mlýny :D
Reagovat
EllNino
nemám Dulcineu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě nestačí celé TP? :D
Reagovat
misa
V poli WTA se určitě nějaká najde
Reagovat
smazaný uživatel
To snad není možný! Nejdřív nás navnadí, že je to v pohodě a pak to tak ale tak koní. Musím říct, že fandím Lukášovi jenom proto, že hraje za ČR. Ty jeho gesta a manýry....Předvádí hrůzu a asi už to nevydržím.
Reagovat
smazaný uživatel
Druhá medaile z HME v Praze
Reagovat
EllNino
ale Jiřka má něco s kolenem a nedostala se z kvalifikace :/ ...a plakala, to mi může srdce utrhnout, ona, takovej milej človíček :/
Reagovat
EllNino
a ten náš skokan :O :DD
Reagovat
smazaný uživatel
A kolik dal ten Baron Prášil es?
Reagovat
FandimRF
Odkdy je atletika součástí tenisu???
Reagovat
EllNino
a od kdy daně jsou součástí hry zvané tenis ? :)
Reagovat
slacker
Od te doby co jsou prize money a startovne
Reagovat
EllNino
hry jako je tenis, techniky, úderů, sítě, raket, tam se s daněma nedá nic uhrát :)
Reagovat
slacker
No vysvetluj to tem co zverejnuji zebrizek podle prizemoney jak moc to souvisi s tenisem
Reagovat
EllNino
říkám s tenisem po stránce hry, peníze jsou jen přidaná hodnota :)
Reagovat
slacker
No a proc trvas jen na samotne hre? To by jsme mohli rozebirat zapasy dvou rekreantu napriklad Gigina s Visem :-)
Reagovat
EllNino
no a ? :) lepší než tahle houna
Reagovat
smazaný uživatel
Alespoň nám ta atletika dělá radost. To co tam Rosol předvádí nestojí za řeč
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/BNPPARIBASOPEN/photos/a.196003048791.161148.174600353791/10153153966558792/?type=1&theater moc hezký stadion
Reagovat
Roger_Federer
Ze by Lukas vydelaval zase na burze kacky pro svoji rodinku..
No to by ale uz byla velika drzost i v DC
.Ale chapu ze ty miliony na zemj nenajde.
Reagovat
smazaný uživatel
Rosole dej si pět facek. Tohle není normální, jestli to prohraješ tak tě zavraždím :) To přísahám
Reagovat
babolat.cz
prohraj, pls...
Reagovat
slacker
sazi tam jeden UE za druhym
Reagovat
smazaný uživatel
První medaile na HME v Praze je tady. Prášil a Juska jsou také velmi blízko medaili. Je to krásný atletický večer
Reagovat
gigin
aktuálních foto z DC.

Vlevo nahoře se mi podařilo zachytit panzera dragona:

http://imgup.cz/images/2015/03/06/d.jpg
Reagovat
panzer.dragon
:-) málem sem tvůj komentář missnul
Reagovat
gigin
Troicki otáčí s Čoričem. Ajde Vik!!

Dlouhý Janek překvapivě první set v TB :))

Latvia x Bulharsko - jedééém!! Zatím 1:0, ale na livesportu jsou jen konečné výsledky. Nevíte, dá se to někde sledovat online? Můžete na mne mluvit anglicky, polsky, slovensky, rusky. Díky.
Reagovat
EllNino
http://daviscup.tennis-live-scores.com/dc_scoreboard.html
Reagovat
gigin
Díky, EllNino...
Reagovat
EllNino
nz :D
Reagovat
gigin
Škoda že nehraje Šarapov a Génius.
Reagovat
EllNino
Šarapov :D ...
Reagovat
slacker
So keres? Likeren tumen adačives mán ča modlina calo čives odel tumenca roma
Reagovat
gigin
Řeči utlačovaných, tmavších ,zdejších chuďátek moc nerozumím, no :(
Reagovat
Jan
Kokkinakis získal set, kdy to až do stavu 5:3 vypadalo že už nebude mít šanci, škoda. Snad to Rosol uhraje.
Reagovat
lars
ze Lukas prohral 2 podani za sebou
Reagovat
Kozoroh
První dva sety studené, ale teď to začíná mít grády!
Reagovat
smazaný uživatel
tak, konečně je to trochu napínavější, a tady se zas jenom nadává :)
Reagovat
lars
Bylo treba to rychle ukoncit a setrit sily na dalsi zapasy
Reagovat
smazaný uživatel
A pak že je Petra labilka.
Reagovat
slacker
To je piiiip. Labil
Reagovat
smazaný uživatel
no toto. Úplně zbytečně. Trpělivě jsem říkala.
Reagovat
tommr
Kokkinakis nejspíš ani neví jak moh ten třetí set vyhrát. Lukáš předved v závěru třetího setu naprosto nepochopitelnej mentální kolaps. Tohle se normálně nestává ani ženskejm ... :(
Reagovat
EllNino
aha, tak to se asi nedíváš na ženský zápasy :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nech ho, buď rád, že tentokrát do ženských vyjímečně nereje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rosole ta psychika :( pěkně si to pos.ral
Reagovat
smazaný uživatel
To nám pak předvedeš, co je to psychika, až bude hrát Dominika jo?
Reagovat
smazaný uživatel
jo
Reagovat
EllNino
to tu bude krav a p*č
Reagovat
smazaný uživatel
tak mužská psychika je přece lepší ne? Tak určitě žádná vagina a hovězí nebude... :D
Reagovat
lars
Co to je p*c ? :))
Reagovat
EllNino
p.í.č někteří lidé jsou fakt pomalejší
Reagovat
EllNino
Nevadí, povolit přitáhnout :)
Reagovat
kada.tom
ajajajaj :-/
škoda, snad to Thanasiho moc nenakopce a Lukáš nepoloží
Reagovat
smazaný uživatel
Rosole ty si mamlas. Celý zápas skvěle drží podání a když má dopodávat zápas tak to pokazí. Ach jo
Reagovat
babolat.cz
to je fakt ohromný úspěch, že 30. hráč porazí 133. doma. To se musí nechat. Určitě ho budou vítat na Václaváku
Reagovat
PH94
Dej si za takový kecy facku :)
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, že za nás nehraješ ty, jestli umíš tenis tak skvěle jako občas blbě kecat, tak bys byl česká jednička...
Reagovat
babolat.cz
máš menses?
Reagovat
smazaný uživatel
ha ha, vy chlapi nejste moc originální teda.
Reagovat
EllNino
ježiš ty seš sprosťák fakt ...
Reagovat
babolat.cz
jsou horší výrazy pro vaše nálady.
Reagovat
EllNino
já akorát nejsem holka :)))
Reagovat
smazaný uživatel
to neřeš, tihleti děsní borci na netu jsou v reálu úplně jiní, ale anonymně machrovat jim jde.
Reagovat
babolat.cz
nápodobně
Reagovat
smazaný uživatel
já nemachruju, nemám proč, ty tady pořád odsuzuješ a kritizuješ. A co ti píšu bych ti klidně řekla i do očí.
Reagovat
tommr
Lukáš to pěkně pokonil. Celej zápas byl na servisu suverénní a když měl zápas dopodávat tak to nezvlád. To je velice nepříjemná komplikace ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
No, pokonil....
Reagovat
PetaM
Karle ... Tak to jsi nečekal ... :)
Reagovat
PH94
Ajajaj
Reagovat
smazaný uživatel
to hrne dál. Jen ho válcuj!
Reagovat
Jabadu
Bojeschponost! ... ku.wáááá!
Reagovat
tommr
a Lukáš už má brejk i ve třetím setu. To je fantazie ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se, že to Australani pěkně prokaučovali, když postavili Kokkino.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně, Lukáši.
Reagovat
smazaný uživatel
paráda!
Reagovat
smazaný uživatel
Super Rosole. To už musíš dotáhnout
Reagovat
PH94
Snad to Lukáš dotáhne :) To by mohlo Jirku hodně uklidnit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Výtečně, jen tak dál a trpělivě.
Reagovat
tommr
v druhým setu byl Lukáš ještě suverénnější než v prvním a vedle tvrdejch úderů dokonce předved i dvě technický parádičky - jeden krásnej lob a jeden pěknej kratas ... :)
Doufám, že ted Lukáš nějak nepoleví a dotáhne to. Kokkinakis se zdá být trochu nervózní ... :)
Reagovat
PH94
Jinak 4 tisíce diváku vzhledem ke všem faktorům je velmi slušné číslo :)
Reagovat
George_Renel
Jelikož je pátek a blíží se můj pravidelný týdenní odchod do hospůdky, dovolím si predikci komentářů Rosolových nepřejícníků.
Pokud to Lukáš dotáhne do vítězství = byl soupeř slabý, mladý a nezkušený.
Pokud Australan otočí = vždyť jsme to řikali, že Ochotský je mimo a že na to nemá.
A já si přeju: Lukáši, zavři všem ústa a udělej ho!:-)))
Reagovat
Jan
Udělej ho, jako jsi ještě nikdy nikoho neudělal :)
Reagovat
PH94
Thanasi zatím hraje ve velké křeči :) Docela kontrast s tím co předváděl před domácím publikem v AUstrálii :)
Reagovat
tommr
Australani už možná litujou, že radši nepostavili Hewitta ... :)
Reagovat
PH94
Já si nemyslím, že postavit Kokkinakise nebylo špatné rozhodnutí :) Težko odhadovat v jaký vlastně Hewitt je formě..:)
Reagovat
PH94
ted jsem se do těch záporů zamotal :D mělo tam být myslím samozřejmě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Lleyton má zkušenosti a hráč jeho ražení by Rosolovi neseděl.
Reagovat
PH94
Lukáš hraje jak z partesu :)
Reagovat
tommr
a Lukáš získal brejk i v úvodu druhýho setu. To je už velice slibný ... :)
Reagovat
PH94
Hlavně nepovolit :)
Reagovat
smazaný uživatel
...hlavne aby nezacal myslet a kombinovat;D)
At to tam strili dal, jak mu to prijde pod ruku;)
a bude to v suchym a v pohode;)
Reagovat
tommr
zatím není důvod něco měnit - na Kokkinakise to co Lukáš hraje bohatě stačí ... :)
Reagovat
PetaM
Nejde o to, že by měl něco změnit, ale o to, že si bude věřit a bude zkoušet různé fintičky a přestane hrát svou hru a zkazí si to :D
Reagovat
PH94
Jinak zatím Corič hrozně ničí Viktora :)
Reagovat
kada.tom
to je moc dobře, Borna získá pár bodů do žebříčku když už Chorvati nemaj příliš šancí postoupit dál :-)
Reagovat
PH94
Lukáš mě zatím svým výkonem velice mile překvapuje :)
Reagovat
tommr
Lukáš soupeře brejk hned v první hře a pak už mu stačilo jen držet si servis. Zatím hraje poměrně dobře i když by občas neškodilo při hře trochu víc myslet ... :)
Reagovat
Jan
Pořád to rube jen na jednu stranu, ale zatím mu to vychází :)
Reagovat
d@ve
Možná dostal pokyn od kouče, aby tlačil na soupeřův BH.. ;)
Reagovat
Jan
Ale dával to Kokkinovi v podstatě na raketu, zatímco druhá půlka kurtu byla volnější. Hlavně když to vyhraje, je jedno jak.
Reagovat
tommr
přesně tak jsem to myslel - párkrát to dal soupeři přímo na raketu a ten ho pak lehce prohodil ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
Ono je mozna i lepsi jak u teho ten synek moc nemysli, potom ta jeho hra je i hur citelnejsi pro mladocha-soupere, ktery se z toho nakonec rozsype...;)))
Reagovat
kada.tom
Lukáš pěkně!
Tak ještě dva :-)
Reagovat
PetaM
Běž s tím Come on do prdele Lukáši!
Reagovat
kada.tom
jako kdyby to nebylo jedno :-)
spousta tenistů a tenistek, kteří nepocházejí z anglo-amerického prostředí se takto povzbuzuje, tak nevím, proč by nemohl Lukáš :-)
Reagovat
PetaM
Tak zrovna teď hraje Lukáš, tak to píšu na něho :D Jestli sis nevšiml, tak se mi to nelíbí u všech, kteří se povzbuzují jinou řečí, než jejich mateřskou :D

Jinak teda mně to rozhodně jedno není, proto to píšu :D
Reagovat
lars
Lukas je prilis vysoky nez ,aby se vlezl do nejaky prdele :))
Reagovat
PetaM
Haló, haló. Fandím Lukášovi, jen se mi nelíbí, že se povzbuzuje Come on! :D
Reagovat
smazaný uživatel
...a to stekani Petry, to je nejaka tajwanstina...nebo co...kdyz jsme uz u tech jazyku;D))))
Reagovat
slacker
Puvodne to byla cestina (viz nejaky zaznam z 2009) ale pak Petra snedla pokrm z kouzelneho hada a od te toby rozumi a mluvi reci zvirat. Kokretne ted mluvi psi reci.
Reagovat
PetaM
Občas je to pojď, občas haf, ale pořád je to česky a české haf :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím, nechte Petru odpočinout!
Reagovat
smazaný uživatel
Dělá jí teď někdo něco? Jsem si nevšimla.
Reagovat
smazaný uživatel
Berou si jí do úst.....
Reagovat
slacker
Nepros za nesmysly
Reagovat
smazaný uživatel
Netrep nezmysly....
Reagovat
smazaný uživatel
Si chtěl říct....
Reagovat
PH94
Lukáš zatím skvěle :) Kdo ten zápas komentuje? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Svačina jako vždycky. :)
Reagovat
PH94
Nějak podcenuje Kokkinakise ne? :D
Reagovat
PetaM
Ten chlap do toho dává neuvěřitelné bomby ... Ne, nechtěl bych si s ním zahrát :D
Reagovat
Oin
Hezký začátek prvního setu :-)
Reagovat
tommr
jj brejk hned na úvod je skvělá zpráva ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist