Černá Berdychovi štěstí zatím nepřinesla

5. 11. 2013, 12:02
Aktuality 16
V novém oblečení se představil Tomáš Berdych na Turnaji mistrů. Do londýnské arény včera vstoupil na kurt skrze kouřovou clonu jako "muž v černém". Úvodní zápas ve skupině A mu ale nevyšel podle představ a souboj se Švýcarem Stanislasem Wawrinkou prohrál .
Profily hráčů
T. Berdych (© atpworldtourfinals.com)

Berdych vyměnil s výjimkou bot značku oblečení v letošním roce. V H&M vznikla kolekce s velkým B na přední straně trička a v posledních týdnech hrával ve světlém. Pro vrchol sezony však výrobce zvolil černou. "Sledovali pár let Turnaj mistrů, a když viděli prostředí, tak přišli s nápadem, že by bylo hezké, aby bylo všechno černé," popsal Berdych. 

Tomáš BerdychNávrhu hrát celý v černém se nebránil. "Moc lidí to nemá, jsou spíš barevnější oblečení. Spíš bych se ozval, kdyby se mi to nelíbilo, ale s tímhle jsem neměl problém," usmál se tenista. Doufal, že v černé bude třeba jako agenti v úspěšném filmu Muži v černém na kurtu ostrým hochem a fanoušci ho nebudou spojovat s pohřebním oblečením. "I to může být pravda, ale v tom to nebude," řekl Berdych. 

V černém oblečení hrával v minulosti třeba bývalý první hráč světa Roger Federer večerní zápasy na US Open. Švýcar má doma i opravdový oblek Mužů v černém. Dostal ho zarámovaný loni po výhře ve finále v Madridu, shodou okolností nad Berdychem, od jednoho z protagonistů hlavních hrdinů herce Willa Smithe.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

16
Přidat komentář
Fandina
Tomáše je výborné. Poslední světlé, kdy nastínované tečky postupně mizely bylo super nápadité. Tohle černé je také pěkné, vkusné. Možná by se mi líbily trochu delší kalhoty, ale zdřejmě je to takhle praktičtější. Tomáš se prý na oblečení u firmy H&M podílí, což nebývá u jiných tenistů zvykem. Tak držím palce Tome na další oblečení. A držím palce na kurtu a přeji výhry. Berdo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Kondiciogram, biorytmus. Pokud si zjistíte biorytmus jednotlivých hráčů, tak nejlěpe je na tom Djokovič. Ostatních 7 úplná katastrofa. Takže o vítězi rozhodla příroda a nic s tím nenaděláme. Fanoušci Djokoviče jásejte a ostatní plačte. Já budu plakat s ostatníma.
Reagovat
a.magerova
A jak si to zjistíme?!
Reagovat
Stan_Borowitz
No, hlavně aby jim tam ještě na kurt nevběhl (v kimonu) Franta Koudelka z STS Chvojkovice-Brod, to by byl teprve fičák...
Reagovat
smazaný uživatel
V žebříčcích si najdete datum narození, na Googlu si zadáte biorytmus, vyberete si web, který je Vám milý, tam to datum zadáte a uvidíte, jak na tom, který hráč je. Např.: web-http://www.marie.cz/. Ale je jich víc a výsledky jsou stejné.
Reagovat
a.magerova
No ale pro sázkaře by ještě bylo vhodné vědět, koho Nole ve finále porazí, že?! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý biorytmus ma kromě Djokoviče také Ríša, ale ten ve finále asi nebude. Já si občas vsadím, ale na koho vsadím já, tak prohraje. Takže já bych si vsadila na Dokovič - JMDP, vsadila bych na Djokoviče a doufala, že vyhraje JMDP.
Reagovat
a.magerova
Hele mně vyšlo, že fyzicky budu mít v den finále mínus, takže ležení na gauči, emocionálně plus, takže mi to chce naznačit, že by Roger překvapil?!!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si, že se Federer dostane do finále. A co Potříček? Ten by Vám radost neudělal, kdyby vyhrál?
Reagovat
smazaný uživatel
Důležitý je biorytmus hráčů a ne Véš.
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon. Váš. Jsem se překlepla.
Reagovat
a.magerova
Teda nic proti černé, sama ji mám ráda, aaaale Tomovi by slušelo víc něco barevnějšího něco odvázanějšího, prostě by se měl poradit s Radkem, protože to co měl Tom na sobě včera bylo nic moc, teda hlavně to řešení u krku je hrozný, na tom světlém tričku to tak aspoň "neřvalo", ale na té černé, prostě hrůza :-/
http://www.zimbio.com/photos/Tomas+Berdych/Barclays+ATP+World+Tour+Finals+Day+1/dlVEj3BNidU

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Radek+Stepanek+Brisbane+International+2011+qKCkNbgDaDVl.jpg
http://wallpapers99.com/images/wallpaper/800x600/Radek%20Stepanek_28342.jpg
Reagovat
Stan_Borowitz
Možná by mu víc pomohlo, kdyby na něj Will Smith před zápasem s Nadalem bliknul neuralizátorem, nebo jak se ta hračka v MIB přesně jmenovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrál v bílý a taky moc štěstí nepřinesla.. spíš by to chtělo změnit myšlení a styl hry, ale třeba zrovna u Nadala se hecne :)
Reagovat
Lina
Chtělo by to aspoň změnu trička, třeba by mu přinesla štěstí u někoho to funguje. Včera to k úspěchu Willa Smitha mělo docela daleko. Ale zase by zítra Muž v Černém mohl mít úspěch, kéž by? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomovi to slušelo oproti jeho fádnímu oblečení během celého roku, že hrál blbě je věc jiná. :) Takže za outfit palec nahoru :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist