Bryanové si dávají pauzu, Boba trápí zraněné rameno

3. 2. 2011, 07:48
Aktuality 0
Nejlepší tenisový pár světa Američané Bob a Mike Bryanové si po vítězství na Australian Open musí dát zhruba měsíční pauzu. Boba trápí zranění ramena, s kterým odehrál už poslední tři zápasy na úvodním grandslamu sezony. Podle agentury AP hrál dvaatřicetiletý tenista v Melbourne pod silnými dávkami prášků na tišení bolesti.
Profily hráčů
Bob a Mike Bryanovi

Navzdory Bobovým potížím vybojovali Bryanové svůj desátý grandslamový titul v mužské čtyřhře, z toho pátý na Australian Open. Více společných grandslamových triumfů mají pouze dvě dvojice: Australané Mark Woodforde s Toddem Woodbridgem (11) a John Newcombe s Tonym Rochem (12), kteří hráli ještě před zavedením tzv. 'open éry'. 

Bryanové se už odhlásili z turnaje v brazilském Costa do Sauipe, kde měli příští týden hrát. Celkově by usilovali o společný 69. titul na okruhu ATP.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist