Bratři Bryanovi čekají na 99. společnou trofej už sedm turnajů

8. 8. 2014, 17:57
Aktuality 2
Takhle dlouho na titul nečekali už pět let. Nejúspěšnější deblová dvojice v tenisové historii bratři Bob a Mike Bryanovi vypadli tento týden na Masters v Torontu již po prvním zápase a už sedmý turnaj v řadě tak opustili bez trofeje, která by byla jejich 99. společnou na okruhu ATP.
Profily hráčů
Bob a Mike Bryanovi

Čtyřnásobní vítězové turnaje Masters 1000 v Torontu Bob a Mike Bryanovi letos skončili už na prvních soupeřích. Světové jedničky překvapivě prohrály 2-6 4-6 s chorvatsko-mexickým duem Marin Čilič a Santiago González a už sedmý turnaj v řadě tak opustily bez trofeje.

Šestatřicetiletí Američané na začátku sezony dominovali. Mezi únorem a dubnem posbíraly pět titulů v řadě včetně tří vyhraných akcí Masters, jenže od Monte Carla marně čekají na další. Nejblíže triumfu byli před měsícem ve finále Wimbledonu, v pětisetové bitvě však podlehli tandemu Jack Sock a Vaeek Pospisil.

Tolik turnajů bez titulu pamatují bratři Bryanové naposledy v roce 2009. Tehdy od dubnového triumfu v Houstonu do červencového vítězství v Los Angeles čekali na trofej dokonce osm turnajů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Je mi jich líto :-( Kéž by se v Cincinnati chytli a pak opanovali New York. Od roku 2005 si udržují sérii sezón s GS triumfem ročně a pokud nevyhrají US Open, tak tato vyjímečná série skončí :-(
Reagovat
speed
No a co,nemusí vyhrát tenhle rok už nic.To je sport a oni jsou už ohraní ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist