Bob Bryan má dceru Micaelu

2. 2. 2012, 17:04
Aktuality 9
Pár dní po finálovém zklamání na Australian Open se Bob Bryan dočkal radostné události. Jeho manželka mu na přelomu ledna a února porodila dceru Micaelu.
Profily hráčů
Bob Bryan s dcerou Micaelou

Bob Bryan ještě v sobotu hrál finále čtyřhry na Australian Open, rekordní 12. grandslamový titul společně se svým dvojčetem Mikem ale nezískali. V Melbourne totiž triumfovala indicko-česká dvojice Leander Paes a Radek Štěpánek.

Bob Bryan s dcerou a manželkou ještě v porodniciTřiatřicetiletý Američan ihned po finále chvátal na letiště aby stihl první let do Miami, neboť jeho manželka čekala každým dnem narození prvního potomka. "V příštích dnech to bude hodně těžké, hlavně psychicky. Ona (manželka) vůbec nevstává z postele. Ale už ví, že se za pár dní vrátím domů," svěřoval se Bob v Melbourne den před finálovým soubojem. 

Návrat domů si naplánoval přesně. V noci z úterý na středu 1. února se manželům Bryanovým narodila dcera Micaela. "Je to nejúžasnější žážitek v mém životě. Ona (dcera) táák krásná, stejně jako její matka. Obě holky jsou skvělé! Děkuji všem za podporu a hezké zprávy," rozplývá se Bob Bryan u fotek, které zveřejnil na internetu

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
To je romantika. Jen škoda, že ji neuvidí vyrůstat.
Reagovat
smazaný uživatel
To je hezké, gratulace! :)
Reagovat
a.magerova
A hlavně jí přeji zdraví !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace :) hlavně aby ji pořádně zapili :D
Reagovat
smazaný uživatel
Micaela Bryan wimbledonská vítězka v deblu 2032 :)
Reagovat
a.magerova
Ano bude hrát se svou sestřenicí (která se teprve možná narodí - otec Mike Bryan) finále Wimbledonu 2032 a po velké bitvě podlehnou sestrám Federerovým :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
já to vždy zkazím :!)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná nám v roce 2012 skončí svět :) tak bych moc neplánoval.
Reagovat
smazaný uživatel
To si zabil :D:D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist