Blog: Li Na v Indian Wells

12. 3. 2009, 12:01
Aktuality 4
Čínská tenistka Li Na zahájila letošní sezonu s nepříjemným handicapem: kvůli operaci vynechala všechny turnaje v Austrálii a body začala sbírat až od února. Naposledy v Monterrey už ale dokázala, že se jí forma vrací, když postoupila - mimo jiné přes ti Češky - až do finále. Tento týden píše čtenářům stránek WTA své zápisky z podniku v Indian Wells, na který má především díky předloňskému semifinále příjemné vzpomínky.
Profily hráčů
Li Na

Zdravím vás, vítejte na mém blogu.

Právě jsem dohrála zápas prvního kola s Tamarine Tanasugarnovou. První kola jsou pokaždé těžká, ale tohle bylo o to složitější, že jsme kamarádky. Bylo to těžké, bojovat na kurtu, ona navíc hraje hodně rychle. Dokázala jsem s ní ale držet krok a rozběhat ji. Jsem šťastná, že jsem se dostala do druhého kola.

Začátek roku byl obtížný. Nehrála jsem v Austrálii, protože jsem měla odoperované koleno. Dívala jsem se na tenis v televizi a věděla jsem, že budu muset tvrdě trénovat, abych se dokázala vrátit. Je těžké zůstat pozitivní, když jsem v posledních letech vynechala každý rok tolik měsíců kvůli zranění, ale doufám, že letos už se mi vyhnou. Snad odehraju celou sezonu!

Minulý týden v Monterrey byl povedený. Miluju nové turnaje, každý den jsem si říkala, jak je to tam krásné, hotel a kurty byly tak pěkné a všichni lidé moc milí. Jestli budu mít tu možnost, příští rok tam pojedu zase.

Do Indian Wells jsem přiletěla v pondělí v noci a pak už jen trénovala a připravovala se na turnaj. Zítra mám volný den, ale budu trénovat a pak podstoupím každoroční fyzické testy (okruh WTA nás každý rok testuje, aby nám pomohl předejít zraněním a radí nám v oblasti zdraví a výživy...)

Doufám, že tu odehraju dobrý turnaj, a taky že budu mít dobrý rok - v Číně je zrovna rok krávy, tak doufám, že bude dobrý pro všechny.

Ozvu se zase po dalším zápase :)

pva, TenisPortal.cz, sonyericssonwtatour.com

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
V Číně je teď rok krávy, hmm:))
Reagovat
smazaný uživatel
bude se jíst hodně masa.
Reagovat
smazaný uživatel
Cože to??
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist