Blog: Krajiceková píše z Hertogenbosche

15. 6. 2009, 12:56
Aktuality 1
Velké pocty se v Hertogenboschi dostalo domácí Michaelle Krajicekové. Dvacetiletá Nizozemka si před zahájením turnaje zahrála exhibiční zápas s bývalou světovou jedničkou Kim Clijstersovou, které podlehla 1-6 3-6. O tom a o dalších věcech píše ve svém blogu pro stránky WTA.
Profily hráčů
Michaella Krajiceková

Jsem moc ráda, že jsem tu zpátky. Zdejší turnaj si užívám každý rok. A tak jako je pro mě tradicí hraní tady, tak je tradicí i psaní blogu :). Je to už třetí rok v řadě, co z Ordina Open budu psát blog.

Přestože dneska hodně pršelo, zažila jsem tu krásný začátek turnaje - exhibiční zápas s Kim Clijstersovou. Jak už asi všichni víte, letos se vrací na okruh WTA a tohle byl její první zápas. A hrála moc dobře! Byla to čest proti ní nastoupit. Pořád hraje na vysoké úrovni. Vyhrála prvních pět her, to jsem si uvědomila, že to bere hodně vážně. Takový začátek jsem nečekala :), byl to slušný budíček. V exhibici si to chcete užít, ale taky předvést co nejlepší tenis. Ve druhém setu jsem se zlepšila, ale vyhrála ve dvou setech. I tak se mi to ale líbilo, i když to z mé strany bylo trochu nahoru-dolů.

Byla jsem ráda, že se dívalo tolik lidí. Pršelo od devíti od rána do tří hodin odpoledne. Byla to škoda. Šla jsem do posilovny a trochu odpočívala a čekala, až začneme hrát. Když jsme nakonec začaly, bylo tam hodně lidí a na konci zápasu byl stadion plný. Určitě to pro ně nebylo jednoduché, zůstat. Za to jsme jim byly moc vděčné, pro nás je o moc lepší hrát před takovým publikem.

Zítra hraju svůj první zápas, proti Erraniové z Itálie. Hrála jsem s ní v Aucklandu a bylo to dlouhé utkání. Měla jsem tenkrát problémy se zápěstím, takže to byla jiná situace. Ale i z jejího pohledu, tenkrát byla na žebříčku o hodně níž a teprve začala stoupat. Zítra do toho dám všechno. Na kurtu se snažím si užít každý moment - to je pro mě moc důležité, protože se pořád vracím po zranění. Je to nový začátek a moc se snažím, abych měla konzistentnější výsledky. Doufám, že se do konce roku vrátím do první stovky, to je mým cílem. Takže ať už letos vypadnu v prvním kole, nebo vyhraju titul, prostě si to užiju!

Zítra se zase ozvu.

Misa

pva, TenisPortal.cz, sonyericssonwtatour.com

Komentáře

1
Přidat komentář
skott
Tak nakonec Errani porazila a ted ma doslova slzy na ¨Krajicku¨;-)
Bravo Misa!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist