Blog: Klára Zakopalová píše z Katovic - středa

11. 4. 2013, 16:35
Aktuality 8
Klára Zakopalová včera na turnaji v Katovicích sice prohrála třísetovou bitvu s Italkou Mariou-Elenou Camerinovou, i přesto ale v Polsku zůstává a bude se snažit uspět spolu s Renatou Voráčovou ve čtyřhře. Klára ani včera neochudila své fanoušky o svůj blog pro web WTA, v němž přiznala, že je zklamaná, ale i tak chce dál bojovat a zkusit štěstí v deblu.
Profily hráčů
Klára Zakopalová

Znovu vás všechny zdravím z Katovic!

Jsem dnes samozřejmě smutná z toho, že jsem prohrála. Opravdu jsem se snažila bojovat o každý balon a nechala jsem na kurtu 100 procent, ale Maria byla lepší. Na konci třetího setu hrála skvěle a nedělala skoro žádné chyby, takže si zasloužila vyhrát. Teď musím přemýšlet o tom, co jsem udělala špatně a co mohu do příště zlepšit a zahrát jinak.

Díky bohu, že je tu téměř každý týden nová příležitost. (smích)

Budu muset na tento zápas zapomenout a příště zase praktikovat to, co potřebuji. Doufám, že to bude lepší.

Dnes jsme nehrály zápas ve čtyřhře, ten nás čeká zítra a já doufám, že můžeme hrát dobře. Zatím nevíme, kdo bude naším soupeřem, protože se to rozhodne až dnes večer, ale určitě to bude těžké.

Viděla jsem dnešní první zápas Petry Kvitové. Musím říct, že skvěle servírovala. Ona je tak milá holka. Obdivuju jí jako tenistku, ale mám ráda i její osobnost, protože je to pořád ta samá Petra, i když vyhrála Wimbledon, zůstala stále stejná. To na ní opravdu obdivuji.

Včera večer jsme sledovaly hokej a Plzeň vyhrála, takže Eva Hrdinová byla šťastná. Její přítel je hráčem Plzně.

Teď jsem dokončila strečink a půjdu zpátky do hotelu. Večer je v hotelu párty pro hráče, takže půjdeme tam, pokaždé se na podobných akcích výborně bavím.

Ozvu se zase zítra a odpovím také na nějaké vaše otázky.

Přeji dobrou noc.

Klára

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Petr Pokorný

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
pepin
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=559492134072468&set=a.250000751688276.60469.247405601947791&type=1&theater
Reagovat
Fandina
prohra vždycky zamrzí, to je jasné. Jinak blog máš pěkný a zajímavý. Tak držím palce do dalších zápasů a moc fandím. Ať se zadaří. Klárko pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Zmínka o Péti je opravdu krásná..:)
Reagovat
Karl
Taky se mi moc líbila. :-)
Reagovat
Karl
Klára je moc příjemnou žurnalistkou. :-) Její podání se mi moc líbí. Ví o čem píše a má to hlavu, patu. Jen tak dál a hodně štěstí na dvorci.
Reagovat
Karl
Ví, o čem píše ... úsměv
Reagovat
rubens
Jo, píše dobře. Na přemýšlení toho moc není, chce to jen drtivý tlak z první, tzn ze servisu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist