Blog: Katarina Srebotniková v Portoroži

24. 7. 2008, 12:44
Aktuality 2
Víte, se kterou tenistkou se Katarina Srebotniková nejvíc kamarádí? S kým se radila při výběru partnera do smíšené čtyřhry? Co dělá před zápasem? Šestadvacátá hráčka světa na to odpovídala ve svém středečním blogu.
Profily hráčů
Katarina Srebotniková (vpravo) s krajankou Polonou Hercogovou

Dneska jsem spala o moc líp než včera, nezapomněla jsem totiž dát ceduli "Nerušit" za dveře. Dnes přišla jiná pokojská, tak si říkám, jestli ke mně ta ze včerejška už nechce chodit. Spala jsem od půl druhé do půl jedenácté, celých devět hodin spánku. Říká se, že každá hodina spánku před půlnocí je za tři, takže i když jsem spala devět hodin, nebylo to úplně ono. Dnes bych ráda šla spát "se slepicemi" (tak se to říká ve Slovinsku, znamená to, že jdete spát brzo).

Dnešní den byl hodně výjimečný - máma měla narozeniny! Samozřejmě neprozradím kolikáté :) Už ráno jsem s ní mluvila a popřála jí všechno nejlepší. Taky jsem tu narazila na Polonu Hercogovou (další slovinskou hráčku) a potom se mi stala taková legrační věc, o které vám musím napsat.

Blog Katariny Srebotnikové:
Vzpomínáte si na Valtera, psala jsem o něm v pondělí, toho chlapíka, který se tu stará o kurty a mé trenérce nosí každý den kafe... No, dneska přišel na tréninkový kurt, když jsem dohrála, s kytarou a zazpíval mi písničku! Byla chorvatská, "Tamara" od Bajagy. Jeho vystoupení můžete vidět na fotce. Je to jen další příklad toho, jak se k nám tady v Portoroži chovají. A nezpíval vůbec špatně! Dobře hraje, má dobrý hlas... Netušila jsem, že má takový talent. Příště ho určitě doprovodím na svoji raketokytaru :)

Potom jsem měla autogramiádu, na kterou přišla spousta lidí, včetně sběračů míčků. Je vždycky hezké vidět tolik fandů pohromadě. Čím víc, tím líp.

Pak jsem chodila po obchodech, vrátila se na pokoj a teď vám píšu :) Na večeři půjdu nejspíš s Biljanou a její rodinou a budu mít hodně klidný večer. Bude můj poslední volný tady, tak toho chci využít a jít brzy spat, jako slepice.

Tak zase zítra,
Kata

 

Otázky čtenářů:
Se kterou z hráček na okruhu se nejvíc přátelíte? - Dano, Slovinsko

Se Sugi! Mám pár kamarádek, ale Ai Sugiyamaová je moje nejlepší přítelkyně na okruhu. Právět teď jsme každá na jiném kontinentu, ale pořád jsme v kontaktu. Právě mi psala sms, že si čte můj blog a že ty fotky jsou vážně hezký :) Já se zase neubráním úsměvu, když vidím, co s ní natočili pro Video On Demand.

Který partner je váš nejoblíbější v soutěži smíšených čtyřher? - Dave, Kanada

No... těžko si vybrat. Hrála jsem pravidelně s Pietem Norvalem, Bobem Bryanem a Nenadem Žimonjičem, ale ve Wimbledonu jsme hráli s Mikem Bryanem a taky jsme si vedli dobře. Ráda hraju s nimi se všemi. Momentálně je mým deblovým partnerem Nenad, ale všichni jsou to moc dobří hráči a taky dobře vypadají :) Jedna veselá historka - když jsem začínala hrát na okruhu, požádala jsem Liezel Huberovou, aby mi poradila, koho si do mixu vybrat. Zeptala se mě, jestli hledám dobrého hráče nebo dobře vypadajícího hráče. Povídám, že bych ráda oboje, ale jestli si mám vybrat, tak určitě dobrého hráče. Nikdy bych si vedle sebe nevybrala nikoho jen proto, že dobře vypadá, ale prostě se to tak stalo, že jsou všichni dobří a ještě navíc fešáci.

Máte před zápasem nějaké svoje rituály? - Lynn, USA

už ne. Bývala jsem pověrčivá - používala stejnou sprchu, dávala si v šatně tašku s věcmi do stejného rohu - ale už nejsem. Zjistila jsem, že na tom nesejde. Jestli jsem něco zvyklá dělat, pak je to trénovat údery 45 minut a pak mít před zápasem hodinu pauzu. To kvůli tomu, abych stihla něco lehkého sníst a připravit se. Nerada spěchám. Moje nejhorší noční můra je, že přijdu pozdě na zápas, jak si možná vzpomínáte z mého loňského blogu.

TenisPortal.cz, www.sonyericssonwtatour.com

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
:-) už se těším na zítřejší! A doufám, že večer vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
tešít se mužeš,ale doufáš špatně.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist