Blog: Jelena Jankovičová v IW

17. 3. 2008, 14:03
Aktuality 0
Čtvrtá hráčka světa Jelena Jankovičová je jednou z tenistek, které pro stránky WTA píší blogy z turnajů. V neděli popisovala, jak vypadá její volný den před zápasem s Japonkou Sugiyamaovou.
Profily hráčů
Jelena Jankovičová

Ahoj všichni,

dnešek byl celkem klidný, zvlášť když ho porovnám s minulými dny. Trénovala jsem, rozdávala autogramy, dostala jsem vakcínu a taky jsem s mámou trochu nakupovala. Nic jsem si ale nekoupila, tedy s výjimkou koktejlu (takový jsem ještě neměla, s burákovým máslem, banánem, sójovým mlékem a kdovíčím ještě. Byl moc dobrý!)

Když trénuji, zamluvím si většinou kurt, který je někde stranou. Můj trenér mi za to vždycky vynadá, ptá se třeba, proč jsem si ho zamluvila až v Srbsku. Když se mě tedy dnes ptali, který kurt chci, tak jsem řekla, že některý z těch co jsou blíž. Když jsem dotrénovala, nemohla jsem se z kurtu dostat, tolik tam bylo lidí! Vždycky se každému ráda podepíšu nebo se s ním nechám vyfotografovat, hlavně s dětmi, když vidím ty jejich roztomilé obličeje, nemůžu to odmítnout. Povídám kouči: "Proto trénuji až v Srbsku!" Teď už chápe, proč raději trénuji stranou.

Nejlepší bylo, že lidi chtěli podpis taky od mé mámy. Řekli jí: "Vy jste matka mé oblíbené tenistky, můžete se mi podepsat, nebo se se mnou vyfotit?" To jsem nikdy neviděla, ještě teď se tomu směju. Jak už jsem psala, máme je stydlivá a ráda zůstává v pozadí, ale lidi ji mají vážně rádi.

Ještě nevím, co budu dělat po zbytek dne. Moc toho nedělám, snažím se šetřit energii. Až to dopíšu, asi si přečtu knížku, kterou mi dala máma, jmsenuje se "Secret" (Tajemství). Píše se v ní o penězích, zdraví, vztazích, prostě každé vaší interakci se světem. Člověk se z ní dozví něco o sobě a o tom, čeho můžete dosáhnout.

Zítra jako první nastoupím na kurtu proti Ai Sugiyamaové. Je to velmi slušná a zkušená hráčka. Poprvé jsem s ní hrála před pár týdny v Dauhá. Hrála jsem dobře a zvítězila ve dvou setech. Vím, že mi bude trpělivě vracet míče, takže musím hrát agresivně svoji hru.

TenisPortal.cz, wtatour.com

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist