Blog: Jelena Jankovičová v Indian Wells

21. 3. 2008, 10:37
Aktuality 0
Čtvrtá hráčka světa Jelena Jankovičová je jednou z tenistek, které pro stránky WTA píší blogy z turnajů. Ve čtvrtek popisovala, jak vypadal její den, kdy ve čtvrtfinále porazila Lindsay Davenportovou.
Jelena Jankovičová

S radostí vám mohu oznámit, že jsem dnes vyhrála nad Lindsay Davenportovou, i když bohužel musela po prvním setu zápas skrečovat kvůli zraněným zádům. I tak jsem ale měla z prvního setu dobrý pocit. Chtěla jsem od začátku útočit, protože jsem věděla, že ji nesmím nechat hrát její hru. Netušila jsem, že se něco děje, dokud si nezavolala trenéra, potom už to vzdala. Doufám, že se Lindsay uzdraví co nejrychleji.

Když jsem přijela do Indian Wells, nebyla jsem se svou hrou úplně spokojena. Fyzicky jsem se necítila úplně fit a na kurtu jsem byla unavená. Teď mám ale pocit, že se to s každým zápasem zlepšuje, krůček po krůčku. Moc mě zase těší hrát a myslím, že to je na mě znát, hned mám lepší náladu. Doufám, že mi to vydrží, protože mě zítra čeká další těžký zápas. Hraju s Anou Ivanovičovou a znovu budu muset hrát agresivně, jako dnes.

 Předchozí dny:

Po dnešním utkání jsem si šla ještě chvíli zahrát s tréninkovým partnerem a potom mě samozřejmě čekali novináři a podobně. Na začátku turnaje se toho mimo kurty děje víc a jak jdete dál, soustředíte se jen na zápasy. To už jen chcete ušetřit co nejvíc energie, protože soupeřky jsou těžší a těžší a vy proti nim chcete hrát co nejlépe. Teď cítím, jak nachlazení odchází a já znovu získávám svou sílu.

Abych nezapomněla, po zápase mi ještě píchali jehly do nohy, protože jsem měla nějak napnutý sval. Jehel se hrozně bojím, nemám je ráda, ani podívat se na ně nemůžu. Tentokrát ale pomohly, takže se jim asi nevyhnu.

Dnes večer mě nejspíš čeká příjemná večeře v hotelové restauraci a taky bych se měla sejít s přáteli. Moc dobře se spolu bavíme, a to je ten nejlepší lék!

TenisPortal.cz, wtatour.com

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist