Blog: Jelena Jankovičová v Indian Wells

20. 3. 2008, 13:57
Aktuality 0
Čtvrtá hráčka světa Jelena Jankovičová je jednou z tenistek, které pro stránky WTA píší blogy z turnajů. Ve středu popisovala, jak vypadal její den před čtvrtfinále s Lindsay Davenportovou.
Jelena Jankovičová

Dnes jsem se snažila hlavně regenerovat a odpočívat. Spala jsem až do devíti, to bylo moc příjemné. Ráno dorazila kadeřnice a prodloužila mi vlasy, jak jsem o tom psala. Možná si toho všimnete, ale moc nápadné to není. Ta včerejší schůzka s ní bylo nějaké nedorozumění. Nevím přesně, co se stalo, ale nechala mi vzkaz, že se zastaví dnes ráno, takže se nic nedělo.

Lehce jsem si zatrénovala, jen abych si udržela rytmus, a potom si šla - zase lehce - zacvičit. Dneska jsem se nechtěla přepínat, pořád bojuju s nachlazením. Pak jsem šla na masáž; do parády si mě vzali hned tři maséři najednou! Raději nebudu psát, jak se jmenují, protože by se naštvali - vím totiž, že čtou můj blog :-).

 Předchozí dny:
Když jsem se vrátila do hotelu, moc na práci jsem toho neměla. Viděla jsem kousek zápasu Nadal - Tsonga. Na tenis se moc nedívám, když dohraju nebo dotrénuju, raději si dám od tenisu pauzu a dělám jiné věci. Máma šla nakupovat a pár kamarádů jelo hrát golf, ale já radši zůstala tady. Dneska už jsem se vzbudila bez bolesti v krku a zítra chci být v pořádku, protože mě čeká těžké čtvrtfinále proti Lindsay (Davenportové).

Bude to náročné. Naposledy jsem s ní hrála loni na podzim v Pekingu a porazila ji. Tady jsem ji ale hrát neviděla, tak nevím, co od ní mám čekat. Vím, že musím hrát agresivně, protože když nezačnu diktovat tempo, ona ano - hraje silově, takže bych mohla mít problémy. Uvidíme, jak to půjde...

Abych nezapomněla, včera jsem se dívala na Monicu (Selešovou) v pořadá Dancing With The Stars. Moc jsem ji povzbuzovala, už se těším, až ji uvidím zase příští týden.

Dobrou noc, ozvu se vám zase zítra.

TenisPortal.cz, wtatour.com

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist