Blog: Jelena Jankovičová v Indian Wells

19. 3. 2008, 10:53
Aktuality 0
Čtvrtá hráčka světa Jelena Jankovičová je jednou z tenistek, které pro stránky WTA píší blogy z turnajů. V úterý popisovala, jak vypadal její den, ve kterém zvítězila nad Španělkou Medinaovou.
Jelena Jankovičová

Dnes jsem si poprvé od příletu přispala. Vzbudila jsem se kolem půl deváté. Ono to není zase tak pozdě, ale v porovnání s předešlými dny je to přepych. Bohužel jsem se probudila nachlazená. Právě z takového nachlazení se teď dostala máma, ta ale tvrdí, že to není její chyba, a že si za to můžu sama, protože jsem si nebrala dost teplé oblečení. Nejspíš za to může, jenom si to nechce přiznat! Teď už se cítí úplně v pohodě, zato já jsem dnes ráno nemohla pořádně otevřít pusu.

Pustila jsem si nějakou muziku (taky jsem při ní v pokoji trochu tancovala), takže jsem se dokázala nabudit a i díky tomu jsem potom hrála dobře a porazila Medinaovou Garriguesovou 6-3 6-3. Ve druhém setu už jsem vedla 4-1, ona mi vzala servis a snížila na 4-3, ale já jí dokázala brejknout znovu a pak zápas ukončit. Bylo to pěkně náročné, teklo mi z nosu a slzela jsem, ale zítra mám den volna, tak se z toho snad dostanu. Ve čtvrtek nastoupím ve čtvrtfinále proti Davenportové nebo Bartoliové, zatím tu hraju čím dál lépe a nerada bych, kdyby to mělo skončit.

Po zápase jsem na tiskové konferenci požádala novináře, aby mi nedávali moc otázek, protože jsem už měla chraplavý hlas. Jeden z nich mi řekl, že to zní sexy. Moc vtipná poznámka, tím mě dostal! A samozřejmě ta tisková konference nakonec trvala stejně dlouho jako obvykle...

Teď čekám na svou kadeřnici. Nějak zatím nejde, přitom už tu měla být. Možná se ztratila, doufám, že je v pořádku. Ale to nevadí, možná si najdeme čas zítra. Na další zápas už bych chtěla mít pěkný účes.

Jinak dnes večer už nic neplánuji. Určitě se ale budu dívat na Monicu (Selešovou) v pořadu Dancing With The Stars (obdoba Stardance). Je úžasné vidět ji znovu v televizi. Budu jí fandit a možná jí pošlu i hlas!

TenisPortal.cz, wtatour.com

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist