Berdychův soupeř v Pekingu nenastoupí

7. 8. 2008, 20:25
Aktuality 6
Jen několik hodin poté, co se Tomáš Berdych dozvěděl jméno svého soupeře na olympiádě, Chorvat Ivo Karlovič ze soutěže odstoupil. Hráči, který minulý týden porazil Rogera Federera, nedovolí hrát horečky. Berdych si tak musí na jméno prvního protivníka počkat.
Profily hráčů
Ivo Karlovič

Berdycha, jenž se na poslední olympiádě v Aténách blýskl vyřazením tehdejšího suveréna Federera, měl čekat mnohem těžší soupeř v podobě skvěle podávajícího Karloviče. Vysokého Chorvata Berdych porazil jen jednou ze tří duelů na okruhu ATP a letos s ním prohrál na turnaji v Rotterdamu.

"To není moc příjemné," řekl Berdych poté, co se po dnešním tréninku výsledek losu dozvěděl. Poslední vzájemný souboj si ještě dobře pamatoval. "Ale bylo to už na jaře. Formu nyní bude asi mít. Moc mě to nepotěšilo," uvedl Berdych.

Karlovič však poté svou olympijskou účast vzdal. Už v minulých dnech požádal dvoumetrový hráč vedení chorvatského tenisového svazu, aby mu kvůli horečkám posunulo termín odletu do Číny. Nyní se na doporučení lékařů z turnaje odhlásil.

"Cítím se moc špatně a mám vysoké horečky. Lékař mi radil, abych neletěl," vydal Karlovič prohlášení.

Pro chorvatskou olympijskou výpravu je to už třetí rána. Těsně před Pekingem musel odříct účast také Mario Ančič, kterému se vrátila mononukleóza, a Ivan Ljubičič má problémy s nohou, která stále není úplně v pořádku. Do Pekingu sice pocestuje, ale není úplně jisté, jestli nastoupí.

TenisPortal.cz, ČTK, pva

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Já pořád nerozumím tomu , že vy na OH fandíte nějakému španělovi nebo Rogerovi, ikdyž mám rád Rogera tak na takových akcích přeci na 1 místě jsou naši reprezentanti!, nebo se mýlím? OH jsou přeci něco kdy se bojuje pro naši zem není tak? A až na 2 místě jsou další věci jako fandění svému oblíbenci.
Reagovat
smazaný uživatel
no v ostatnich sportech fandim cechum tj jasny ale v tenise proste nemam zandnyho oblibence at uz tj vaidisova,berdych nebo stepanek proste ja tehlentem nefandim a stokrat bych si prela aby mel zlato federeer nez treba berdych!!!!me akorat nevadi benesova ty fandim
Reagovat
smazaný uživatel
desius:roger se soustredi i nekolik let na roland garros ale nema sanci....vamos rafa!!!!!!!!§vamos espana
Reagovat
smazaný uživatel
To má tedy štěstí Roger,jediný těžký soupeř,kterého měl v pavouku,má horečky,škoda,věřil jsem,že ho Karlovič porazí,Roger má cestu do finále zcela volnou,lehčí los si nemohl přát!!!!!Rafa doufám potvrdí roli mého favorita,velmi těžký los,ve čtvrtfinále můj oblíbenec č.2 Andy Murray,v SF nacionalista Novak Djokovič!
VAMOS RAFA!!!!!VAMOS ESPAŇA!!!!!Medalla de oro para RAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se do finále dostane Rafa s Rogerem, tak tentokráte myslím, že Roger vyhraje. Soustředí se celý rok na olympiádu a hlavně by si to zasloužil. Rafa vyhraje příštích 5 let v pohodě, ale Roger už tak dobrý nebude!!
Reagovat
smazaný uživatel
Máš strach vid mario? Máš strach že Roger, teda jestli na sebe narazí Roger s Rafou že ho Roger porazí viď?? Je to jasný, pokud opravdu bude finále Roger vs Rafa tak Roger do toho dá vše co má a Rafu přemůže. Jemu na tomhle turnaji záleží strašně moc .....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist