Berdychův ručník se na US Open prodává za tři tisíce korun

7. 9. 2014, 03:21
Aktuality 3
Někteří fanoušci mají na US Open štěstí a chytí si potítko nebo ručník, které hodí tenisté při odchodu z kurtu do hlediště. Ti ostatní musí v případě touhy po části oblečení či míčcích sáhnout do peněženky.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Čeští příznivci třeba mají šanci koupit si ručník s logem turnaje, který používal Tomáš Berdych, za 149.99 dolarů, přes tři tisíce korun. Míčky, do kterých svou levačkou dávala rány wimbledonská vítězka Petra Kvitová, přijdou na 39,99 dolarů (831 korun).

Koupit se dají také rakety, třeba ta podepsaná od Francouze Jo-Wilfieda Tsongy stojí 595 dolarů (12.690 korun). K dispozici jsou rovněž trička, ale i vizitky s jmény hráčů a hráček z tiskových konferencí, boty, potítka a další drobnosti.

Velký tenisový fanoušek si dokonce může z Flushing Meadows odvézt i síť používanou v turnaji. Za tu zaplatí 5000 dolarů, přes sto tisíc korun.

Američané jsou posedlí sportovními artefakty. Míček, kterým baseballista Mark McGwire odpálil sedmdesátý homerun v sezoně v roce 1998 a vytvořil rekord MLB, se prodal za tři miliony dolarů (63,9 milionu korun).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Berdycha nema moc ludi v laske tak cena jeho suvenirov by sa mala pohybovat v rovine halierov..... Kto by chcel jeho upoteny rucnik? :_)))))))))
Reagovat
freeteepek
Tak tu síť bych bral. Škoda, že nemám zbytečných 100.000. Kdo mi potvrdí autenticitu těch tenísáků? Jsou podepsaný? Tak levný??? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám od něho tolik suvenýrů, že nějaký ručník nepotřebuji :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist