Berdycha pořád trápí rameno, odhlásil se z Kuala Lumpuru

26. 9. 2011, 10:29
Aktuality 5
Tomáš Berdych se oproti původnímu plánu tento týden nepředstaví na turnaji v Kuala Lumpuru. Desátý hráč světa, který měl v malajské metropoli plnit roli nejvýše nasazeného, se odhlásil kvůli přetrvávajícím problémům s ramenem.
Tomáš Berdych

Šestadvacetiletého Berdycha trápí rameno už od srpna. Zranil si ho na turnaji v Cincinnati a na US Open kvůli němu vzdal utkání třetího kola se Srbem Jankem Tipsarevičem. Před deseti dny i s handicapem pomohl v Bukurešti ziskem bodu ve dvouhře a ve čtyřhře s Radkem Štěpánkem k udržení českého daviscupového týmu ve Světové skupině.

"Těšil jsem se, že si tady zase zahraju, ale rameno mě stále trápí," uvedl Berdych na oficiálním webu turnaje v Kuala Lumpuru. "Byl jsem schopen odehrát jednu dvouhru v Davis Cupu, ale zase se mi to vrátilo a potřebuju ještě několik dnů odpočívat. Snad si tady zahraju příští rok," dodal Berdych, který má v plánu startovat příští týden na turnaji v Pekingu.

Po Berdychově odhlášení se do role nasazené jedničky Malaysian Open posunul španělský tenista Nicolás Almagro. Vítěz tří letošních turnajů je přímým konkurentem nejlepšího Čecha v boji o postup na Turnaj mistrů do Londýna.

Diváci v Kuala Lumpuru se nedočkají ani loňského vítěze Michajla Južného. Ruského tenistu trápí chronické bolesti zad; podobně jako Berdych odehrál Južnyj jeden zápas v Davis Cupu, po kterém musí 31. hráč světa odpočívat.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ježiš ty řešíš píčoviny..neměnil si náhodou taky ponožky a šampón na vlasy?? To jsou komentáře tohle.
Reagovat
Twofinger
Doporucuju ti chlapce odpovidat na dotaz pouze v pripade, ze na nej znas odpoved, nebo ho muzes doplnit necim smysluplnejsim, nez tvym blabolem...
A propo, kolem raket tenistu se vedou pomerne seriozni diskuse, tak nevidim nic divnyho na mym dotazu. Zvlast, kdyz nejaky hrac propaguje konkretni model rakety a pak hraje s jinym.
Reagovat
smazaný uživatel
Za nahlou zmenou rakety muze byt uplne prozaicky jeho rameno. Zajima me, zda se Berda po vyleceni zase vrati k novemu modelu. (Sama mam nedavno novou raketu, v haji rameno a tak me to "dilema zaujalo.")
Reagovat
smazaný uživatel
pro: Twofinger
Reagovat
Twofinger
Ahoj, nevite nekdo, proc se Tomas v Daviscupu vratil zpatky k rakete Radical MP, kdyz uz je "tvari" modelu IG Instinct MP. Myslim, ze s Instinctem hral uz i US Open...?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist